- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz NaNorbert #20101 üzenetére
én CD galaxisban vettem leértékeléskor!
-50% mindenből..4K volt akkor kemény 2,000 lokálkreditért(HUF) vettem megmellesleg Steam-en megveheted csak a kulcsot ja és mielőtt online szeróra mennél leellenőrzi a kulcsodat tehát ha kamu akkor buktad
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18154 üzenetére
Ki bannolt? Jöttél játszani tegnap a szerómra? Jöttél. Jó volt? Úgy tudom igen.
Akkor miért játszod a sértődött kislányt? Ha Lara stílusával van bajod, akkor nem kell beszélni vele. Csatlakozol a szeróra, játszol és kész. Vagy ha akkora ellentétet érzel vele kapcsolatosan akkor majd jössz csak az enyémre. Választani mindig lehet. Én régebb óta ismerem Lara-t...én elfogadtam olyannak amilyen. Emberek vagyunk, és mivel elég nyersen fogalmazott, utána írta hogy nincs semmi gond. Ez nem elég?10p múlva játék! Kéretik bejelentkezni...minimum 4 főtől indítom a szerót.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18152 üzenetére
Most már fejezzétek be.
Az esti játékra koncentráljatok inkább, és a "headshot"-okra...
De ha össze akartok pattanni hülyeségeken, akkor folytassátok.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz NaNorbert #18143 üzenetére
az ilyenek miattvan tele a szoba.. szóval akko valószínűleg csinálok újat megint a sok nagyérdemű miatt. Megkérem aki rendszert vált,vagy két rendszert használ... az is vigye át az IP címét. A topikban már írtam hol keresse a hamachi mappát. Így megelőzzük hogy duplán/triplán legyünk hamachin!
Aki jelszót kap,senki nem adja tovább az én beleegyezésem nélkül! Nem érdekel ki kinek aspanja,testvére anyukája apukája,atyaúristen is hozzámjöjjön,vagy csináljon magának szervert![ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18135 üzenetére
Örülök hogy tetszett... Majd ha sokat tolod itt velünk akkor nem keveset fogsz te is fejlődni pár hét alatt!
BLACK-et én se értettem... Azt mondta hogy ő úgyis láma, és lelépett. Ez nem erről szól. Akkor fog fejlődni ő is ha jobbakkal játszik, nem pedig akkor ha megsértődik.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
NaNorbert
aktív tag
válasz NaNorbert #18134 üzenetére
VÉGRE!!!
Sikerült! ma este gameltem kb 30-45 percet!
Beowulf_78 megérdemli a tapsot!
ö nyerte az esti partyit bár nem voltunk sokan (3an) Beowulf_78 / B-L-A-C-K / jomagam NaNo
Én végeztem a 2 helyen, BLACK pedig idö ellöt elment (a játékbol) !◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18080 üzenetére
Annak az IP-jét írod be aki a szerver lesz, nem mindig az enyémet... Ha Lara akkor Lara-ét, ha Pisti akkor Pistiét, ha én akkor az enyémet.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18072 üzenetére
Basszus...kevered a dolgokat. Az hogy hamachi-ra be vagyunk jelentkezve nem azt jelenti hogy van játékszerver is. Ez a hamachi olyan mint egy msn-skype hálózat, addig amíg nincs játék. Ha van szerver, pl. csinálok egyet, akkor ide úgyis beírom. Ebben az esetben kell a nevem melletti IP-t beírnod a játékhoz való csatlakozáshoz, persze azt már a játék multiplayer részében.
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18061 üzenetére
De mikor léptél fel? Szerver csak akkor van ha valaki csinál. Ha nincs szerver éppen akkor nem tudsz hova csatlakozni...ki volt a szerver amikor csatizál?
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18057 üzenetére
A kérdőjeles részeket üresen kell hagyni.
Ezt akkor írja ki általában, ha nem látja a szerver gépet. Előtte beléptél a "játék interneten"-be majd visszaléptél onnan?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest