-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Achill3uS #11648 üzenetére
megvan, újrakezdtem az alienbarlang végétől, és lám, van Próféta
most a VTOL- t vezetem, és fel kéne szedjek pár katonát, meg közben kiirtanom kismillió alient, meg kerülni a tornádót, és mindig meghalok
Ha leszállok a VTOL- al, akkor kilőnek az alienek, ha kilövöm őket, egy idő után én halok meg
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Achill3uS #72 üzenetére
Az egy bekopizott találgatós flame az inCrysis.com-ról. Van ott egy fórum, ahol meg kell tippelni a Crysis gépigényét.
Bár a csávó szerintem inkább az általa Karácsonyra kért gép specifikációit írta be a fórumba.
Nem lesz azért olyan könnyű sem a játék, mert ha észrevetted, nem egy videón látszódott, hogy igencsak sérült a csávó a bekapott golyóktól. Tehát, szerintem a DOOM-stílus nem lesz a legnyerőbb stratégia. Bár Cevat Yerli szerint olyan stílusban játszhatod végig, ami Neked tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest