-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21904 üzenetére
EA miatt van
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21902 üzenetére
Hát mondhatjuk. Már csak a single miatt ,éri meg talán.
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21900 üzenetére
Itt van amik leálltak az elmúlt időben EA játékai [link] Van amik már csak külsős programokkal mennek .
Az utolsó percig játszottam online Crysis, Crysis Wars-al , az újabbak meg nem tetszenek annyira .[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21898 üzenetére
Te GameRanger nézed vagy csak úgy simán a játékon belül ? Mert a szervereket lekapcsolták jó pár éve . WARS is jó lenne ,de azt is kb 2éve kilőtték.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Wars-t lehet valahogy neten játszani van erre megoldás ? Mert GameRanger-en nem találok olyanokat akik játszanának ezzel .
-
kpal
nagyúr
válasz eLit-MiLan #21857 üzenetére
Azért mi durva aláz sok mai játékot, pedig a Crysis 7 éves már .
-
kpal
nagyúr
Most Win7-et használsz vagy W8 ?
Emlékszem erre fotókra olvasgattam akkoriban topikot
Igen erre céloztam fogyasztás/teljesítmény már már megfordul az "idős" kariknál.Durva mikor elsőként lehet saját tulajdonba friss vga , bár súlyos ára volt Tervezel majd megint venni megjelenéskori karit ( SLI-t ) ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Köszi, szolok ha ugy alakulna Én grafikai cucctól fostam mert olyan olvastam amiket átírni ide-oda másolgatni
Nem semmi újkori ára volt , most kb 40-ért is elcsíphető a kettő most így mondhatni lassan 2015-be logikus választás lenne-e. Én majd idővel ha kevés 580 után 780 stix -re váltok 6GB miatt
280 is szépen viszi ezt a játékot.
#21843) Lauda: faszi fejjellejfele jár már
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21799 üzenetére
pedig azt hinné az ember hogy az ujabb driert alapból jol kezeli a régi jatékokat.
Toltam warsot ma , haat durvan izzadtam kijöttem a gyakorlatból . Vannak nevek akik a megjelenes ota toljak befigyeltem . De a hangulat fenomenális .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21797 üzenetére
meg régebbivel ?? Basszus az ujabbak mar nem jok régi gamekhez ?
Amugy nem mindig villog csak egyes nézópontokban ,ha pásztázok változó mikor van ez a ˝bug˝ .Ha valaki innen jatszik megismer KPAL-HUN néven
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Az mitől van hogy Wars játszok és bemegyek egy bunkerbe vagy bármilyen zárt térbe és csikózódik a kép ? Drivert kéne frissíteni ? 290.53 van fen egy ideje
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21793 üzenetére
Én eddig BF-et csak videókon néztem tetszik de addig nem jutottam el hogy ki próbáljam
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21791 üzenetére
Nem, nem is hallottam róla , kicsit le vagyok maradva ebben a témában.
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21789 üzenetére
Tudom akad pár fura szerzet Csak nekem az újabb játékok nem nagyon tetszenek DLC baromságok... Így inkább itt tolom és vannak azért magyarok is jó látni.
-
kpal
nagyúr
Na emberek még úgy tűnik szép számmal játszanak Wars-ot akkor felnézegetek amikor tudok ... azt hittem kihatlak a Crysis 3 miatt
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21786 üzenetére
Vagy tovább tanultam volna ,vagy már akkor kimentem volna külföldre. Nem itt "vegetálni" ebben a gazadásági paradicsomban.
-
kpal
nagyúr
válasz fpeter07 #21783 üzenetére
Igen megjelentek és már nem készülnek olyanok sajnos ,az ára az jó hogy olcsóbb ,de sokak nem érdekel mert csak az újra koncentrálnak . Aztán ha olcsón is adnak egy játékot attol még nem fog lekötni ha nincs benne az a plussz amire Én vágyok.
#21784) Terminator17: Igen a melo és egyéb családi dolgok itt is megvannak ,most így mindjárt 30 évesen repülnek az éveke szívesen lennék újra 20 ( Remélem hamarosan külföldi meló is lesz aztán szebben látom a jövőt valamivel .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21781 üzenetére
Meglátom milyen lesz BF 4. Én már alig találok olyan játékot ami lekötne , van hogy a régieket veszem elő. Bíztam a GRID 2 ,és tessék valahogy nagyon eltoltak az első részhez képest . Crysis első része is jobban leköt mint az újabbak . Talán a GTA V ami jó lesz de ott az embertelen gépigény semmii optimalizáció.
Úgy-hogy ami van időm a gépnél töltök sok estben már csak internetezéssel megy el ( Nyáron még kevesebbet gépezek mert a jó idő kin tart ) ,lehet öregszem ?![ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21778 üzenetére
Hát volt nálam futólag 580 ,de most 285 , nem igáz van játék ami miatt fontos volna a csere .
(#21779) fpeter07 : Oksa nagyon kíváncsi vagyok rá van-e élet.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz fpeter07 #21776 üzenetére
Nálam alap játék mindig elszórakozok vele a hangulata jobban tetszik mint ujjaknak nem fogtak meg. Cry2 -vel kb 10percet játszottam ,a 3. részt már ki se próbáltam.
Még a Warhed jó, online jó emlékek a Wars-hoz kötnek ,pár videót feltöltöttem anno you tube.
Wars-t fel dobom meglesem vannak-e még multiba .
Én évekig elvagyok egy játékkal
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Jó látni van aki rajtam kívül is játszik ezzel még nekem örök játék marad ezt az első rész a legjobb.
-
kpal
nagyúr
tegnap este jó volt Warssal tolni vagy 2órát de volt egy-két csiter gyanús egyén . ( MESA és STEL MILL -en szoktam lenni )
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ja nyomasztó
Nálam a Crysis 285 is viszi minden max 1920x1080 -ben de élsimítást kikapcsoltam ekkora felbontáson már nem számít és amúgy is lassít de kéne is akkor max csak 2x -re raknám.
#21538) maszi99 : A radart vagy szétlövöd vagy pár gránátot dobsz alá .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz maszi99 #21528 üzenetére
Remélem addigra összen a gépcserére de én is figyelem hogy csökkennek az árak .
Próbáltam neked neked úgy gépet összeállítani ami nagyon erős és árban jó mert csak az Intel csúcs platformja ha lassan kifutó darab is lesz de akkor is annyi hogy egy 980x kell belerakni és nagyon sokáig semmi gond nem lesz . Az LGA-2011 nagy horror áron lesz de kb. 2év és annyi lesz használtan mint most az X58.Már nincs a gépen a Crysis 2 csak a régi 1 és a Wars .
-
kpal
nagyúr
válasz maszi99 #21526 üzenetére
Sajnos muszáj egy minimálisat húzni a procin ( 2.8 -rol 3.3 -ra és ez feszültségemelés nélkül ) mert a vga nincs kihasználva és nagyon érződik főleg a Crysis -nal nagy a proci limitem . Ez a Crysis 2 nekem sem jön be annyira az 1 rész a dzsungelben élvezetesebb és szebb is .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz persil #21521 üzenetére
Nekem most egy huzott E7400 van + 2GB ram + GTX 285 Matrix és ebben a leggyengébb a proci +ram de ősszel ha úgy alakul használtan összedobok egy X58-as gépet azon nem lesznek gondok és lesz 6GB ram . Egy jó időre le van tudva a gép is.
Azt aláírom szép a grafikája a Crysis 2 -nek csak ez nem tetszik hogy nem olyan a szabd mozgástér .
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Van aki a Wars -t szokta még tolni ?
-
kpal
nagyúr
válasz Satyricon #21500 üzenetére
Nekem 800-as memó lenne jó . Van amikor én is megkívánom jobb minőséget és feljebb tolom de én elégedett vagyok elégedve de legalább meg van a 80minimum fps
Én egy LG LHT-760IA házimozin tolom a hangot az is elég jóSingleben maxra szoktam tolni amennyit csak bír a vga
-
kpal
nagyúr
A Cyrsis Wars használ 4magot vagy elég a 2 is ?
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21348 üzenetére
De már volt 470-ed
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21346 üzenetére
Ezt igazán megtarthatnád mert nem egy elavult gyengécske VGA .
-
kpal
nagyúr
válasz Terminator17 #21230 üzenetére
Nem vagyok biztos benne de ha átállitod a kompatibilitást win Vista-ra akkor tán müködik.
+pü
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Crysis Wars-ba hogyan lehet frissiteni a punkbustert ?
-
kpal
nagyúr
válasz Black Dragon #21020 üzenetére
Még jó hogy nem vettem meg a neten psotával 5k-ért mert most itt nálunk a Tesco-ban 2k-lesz a Crysis Maximum Edition juli 9-töl.Lehet veszek a Rece Driver Grid-öl is ha az is akciós.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Black Dragon #20993 üzenetére
Ez is változó kit meddig köt le 1 játék de ugy vok ha előveszem pár év mulva akkor is eltudok vele tölteni pár napot.
-
kpal
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest