- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Most Win7-et használsz vagy W8 ?
Emlékszem erre fotókra olvasgattam akkoriban topikot
Igen erre céloztam fogyasztás/teljesítmény már már megfordul az "idős" kariknál.Durva mikor elsőként lehet saját tulajdonba friss vga , bár súlyos ára volt
Tervezel majd megint venni megjelenéskori karit ( SLI-t ) ?
-
kpal
nagyúr
Köszi, szolok ha ugy alakulna
Én grafikai cucctól fostam mert olyan olvastam amiket átírni ide-oda másolgatni
Nem semmi újkori ára volt , most kb 40-ért is elcsíphető a kettő
most így mondhatni lassan 2015-be logikus választás lenne-e. Én majd idővel ha kevés 580 után 780 stix -re váltok 6GB miatt
280 is szépen viszi ezt a játékot.
#21843) Lauda: faszi fejjellejfele jár már
-
-
sestertius
őstag
-
sestertius
őstag
Még csak az eredeti lemezes Crysis Warhead-et tettem fel, de az tökéletesen megy a 64 bit alatt, ami jó jel...
Mennyi ramot használsz? Játékban szerintem nem nagyon, de egyébként van igazán értelme 4 GB-tól többet használni? Leszámítva persze, akinek a melóhoz kell az izom gép...
-
-
t.imi
addikt
nincs
egyedül a dark void-nál látszik az ablak teteje mint ennél a képen, de bf2, dead space,hl2, cod4, stb semmi bibi,csak ennél.
Ha ati karid van és rámész a catalis centerre, ott az asztalok és kijelzők fül, jobb klikk a kis monitorra bal lent- konfigirálás-méretezés beállítása. Ott van egy csúszka képernyőmérte-15% - teljes méret 0%. 0%-on faltól falig ér a kép, 15%-on pont olyan mint a crysis, ott a fekete sáv körbe.
-
nfsu17
veterán
Nem kell feltétlen az xp.
Azt írják elég csak dx9-ben futtatni.---
Van egy ultra high quality config cucc, azzal lehet még szebbé tenni, de nekem a fák pont, hogy nem lettek szebbek, warhead-ben szebb, itt élsimítás mellett is recés kicsit a pálma. De a fény-árnyékok szebbek lettek.
-
nfsu17
veterán
Felmásoltam amit kellett.
Mondjuk olyan nagyon szebb nem lett, viszont sokkal több lett az fps, még úgy is, hogy 2x AA van belőve.
A beállításokban meg a grafika alatt "egyéni".Jól csináltam?
Úgy csináltam, ahogy a readme írta...felülírtam a mappát, autoexec.cfg bemásoltam...Mondjuk alapból is qrva szép...nem, gyönyörű..
-----------
Ez komoly, hogy ez is Crysis? Ismerős a pálya, de pontosan megtudnátok mondani ez hol van? Ez már
kategória.
Azt írta a csávó, hogy dx10 + POM. 16x AA. -
Pala
veterán
Kipróbáltam a játékot az új monitoron (Dell Ultrasharp 2209WA, kalibrálva), tényleg nagyon durván néz ki 1680-ban ezzel az ultra configgal!
Azt hittem nem lesz lényeges különbség az 1280x1024-hez képest, de tévedtem (szerencsére jó nagyot!
). A textúrák is valahogy élesebbnek tűnnek. Sajnos lepadlózza a gépet, épphogy elfutogat 30-35-fps-sel, nagy csatákban már inkább 25 körül van, de azért még éppen játszható. Viszont ez a látvány mindent megér!
Hoffer: milyen drivert használsz? Esetleg patcheket nézted már?
-
Pala
veterán
Keress youtube-on régebbi crysis ingame videókat..ott bizony látszik, hogy ez a játék más volt, mint amit mi kézhez kaptunk 2007 novemberében. A kommentek között is nem egy ember megjegyezte, hogy jobb lehetett volna a játék, ha olyan állapotban adják ki, ahogy a korai trailereken láttuk (na nem mintha így bármi gondom lenne vele). Kicsit szerintem is jobb volt, a fegyverek, a hud, a növényzet is kicsit másabb, pl. itt (nem túl jó minőségű video, de hirtelen nem találtam jobbat)
-
-
raus
aktív tag
Hát nem tudom, szerintem amikor megjelenik akkor megjelenik. :-)
De az oroszok meg a CryEngine2-vel hűen a történethez és a helyszínekhez teljesen újramodellezik a FarCry-t. Picit tesznek hozzá, a sztori szintjén, több karakter, minden elemet újraalkotnak és CryEngine2 szintre tesznek,de lényeg hogy a pályák hűségére nagyon odafigyelnek. Már 4 pálya kész, vannak képek és saját oldaluk is van, és gőzerővel dolgoznak, állításuk szerint mindent feláldoznak az igényesség és kidolgozottság oltárán.
Hát ha kész akkor az egy nagy királyság lesz. Mert nagy klasszikus a FarCry.A[Vengeful Spirit]bevezetőjét is próbáld ki, ez is több részes lesz.
-
Pala
veterán
Hogy őszinte legyek, egyelőre az tart vissza a widescreentől, hogy több régi (10-15 éves) játékkal is nyomulok időnként, amelyeket csak kínszenvedéssel, vagy sehogyse lehet torzulás nélkül kirakni teljes képernyőre, mert ugyebár azokat 4:3-ra tervezték (+1280x1024-et is általában támogatják).
Xconfig, most hogy mondod...azt én is próbáltam kb. fél éve, alapvetően nem lenne rossz, csak kicsit erős a hdr, meg éjszaka a partmenti kövek neonkék fényben úsznak.
-
Rica
senior tag
Jogos, olyankor, mikor már jönnek felém, inkább mellbe megy a skuló. De tényleg nagyon hiányzik becserkészni 4-500 méterről őket, és úgy sniperkedni. A W2220-as nem is igazán a hagyományos 1080p full hd, 1920*1200 (16:10), tehát tökéletes gémerkedni, csak bírja majd a vga.
feka007: Igen, de inkább déli testvéreiket csapnák szét. Gyűlölöm őket (személyes ügy). A kínaiak csak simán megbízhatatlan kis köcsögök, de a korcsik frankón szemét nácik.
-
Pala
veterán
Mondjuk, mivel kisebb a monitorom, így szerintem az 1280 van olyan éles, mint nálad az 1680. Bár szó se róla, élvezetesebb nagy monitoron játszani, főleg ezt!
Élsimításból a 2x-eset még bírja, 4x-et már nem.
Gondolkoztam rajta, hogy én egyből olyan monitorra váltok, ami tud 1920x1200-at, de oda meg minimum 5850 kéne, hogy ugyanígy fusson a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest