- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Interceptor #13162 üzenetére
Valakinek gyorsult, valakinek nem, mindenhonnan mást hallok.
Én Vista alatt használom 1.1-el, és így egészen minimális mértékben még gyorsabb is, mint xp alatt (persze szigorúan dx9-ben)
-
Pala
veterán
válasz
Interceptor #13156 üzenetére
Azért, mert Vistán dx10-ben fut (ha nem buzeráltad meg, hogy itt is dx9-ben menjen, mert így ugyanolyan gyors, mint XP alatt), XP alatt meg csak dx9. Tök ugyanaz a grafikai beállítás dx10 alatt lényegesen lassabb. Rádaásul nem is szebb, úgyhogy egyelőre értelmetlen dx10-ben futtatni.
Viszont ha a Crysis parancsikonjához hozzábiggyeszted a "-dx9" bejegyzést, akkor Vista alatt is ugyanúgy (ha nem jobban!) fog futni. -
feka007
veterán
válasz
Interceptor #12079 üzenetére
Szerintem is, azért mondtam, hogy nem csak a grafika a mérföldkő ebben a játékban.
-
Kartács
aktív tag
válasz
Interceptor #3415 üzenetére
Azért ha én nem is mindet, de legalább az utolsó 10-20hsz-t elszoktam olvasni...
a szám amit keresel: 3400 -
keIdor
titán
válasz
Interceptor #998 üzenetére
Akkor PÜ me again. Sry, de 150 privi közűl nehéz lenne kikeresgélni.
-
keIdor
titán
válasz
Interceptor #979 üzenetére
Neked már válaszoltam a prividre?
FIGYELEM, akinek esetleg nem válaszoltam a privijére mostanra, az küldje el még1x, bár semmi érdemlegeset nem tudok mondani... game installed, activated az well, but still missing a crack...
[Szerkesztve] -
fpeter07
veterán
válasz
Interceptor #979 üzenetére
majd te leírod nekünk
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Interceptor #69 üzenetére
Nagyon beszívtam azzal az 1.44 gigás telepítővel, ami FAKE volt..
Legközelebb óvatos leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest