- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez alapjan be tudsz hozni mindent: [link]
Nekem at van irva a normal cfg file, igy alapbol nem tudnak kinyirni es nem fogy a loszer. Bele lehet irni a korlatlan fegyvert is, vagy behozhato maskeppen is.
Ezen kivul az asztali ikonban a cel sorban atirod ugy, hogy az idezojel utan nyomsz egy szokozt majd kotojel es DEVMODE. Igy fejlesztoi modban indul a jatek, pl nalam igy nez ki:
"F:\Windows7 64 bit Corei5\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -DEVMODE
Ekkor a jatekban az F3-al tudsz repulni, tps modba valtani, stb stb, bent van a leirasban mit tud.
Meg ha nyomsz egy shift+0-at, akkor be tudsz irni kodokat, en oda ezt a kettot szoktam:
i_noweaponlimit 1 (majd entert nyomni) (ezt be lehet irni a config fileba is)
i_giveallitems (minden fegyver nalad lesz)
Ha valami nem megy, szolj.
-
Grafikaban en csak annyit valtoztattam akkoriban, hogy a cfg-ket kicsereltem, igy xp alatt is azt a latvanyt kaptam, szerintem meg szebbet is, mint vista dx10 alatt es jobb volt a sebesseg is. Most ezekhez nem nyultam, elege van a 280-nak igy is.
De vegulis azzal is csak annyi a teendo, hogy egy konyvtar tartalmat kicsereled egy masikra, 14 file az egesz, elotte kimented az eredetit, ha nem jo valami vagy nem tetszik, visszateszed az eredetieket es minden visszaall a regire.
Emlekszem akkor erkezett talan az elso 5 darab az orszagba, abbol sikerult elcsipnem kettot: [link]
Ez csak attol fugg, mi a cel, de szerintem nem eri meg most beruhazni ket ilyen kartyaba. Persze ha a regieket akarod 800 fps-el jatszani, akkor igen, de az ujakhoz keves ez a ketto es emellett sokat is fogyasztanak. Nem veletlen ennyi az aruk.
Vannak ilyenek
, raadasul a labat is lobalta ide-oda.
-
En ugy szoktam, hogy DEVMODE-ban inditom, igy a gombokkal alapbol egy csomo mindent be tudok aktivalni
, emelle meg benyomom az osszes fegyvert es hogy ne legyen fegyver korlat. Igy nalam van minden, nem fogy a loszer, tudok repulni is, checkpointokat ugralni es van 100% mentesem is.
Aa nem sajnos, azokat eladtam mar 2011-ben. A deluxe lapom meg valoszinu megkotlott, igy most tudtam venni hasznaltan egy i5 760-at es a gtx280-am tettem be melle.
-
Terminator17
senior tag
hát nekem bfbc2 nél van az hogy minden maxon van kivéve az efektek. Mert ha azt normal ra rakom vagy highra akkor fekete képernyő fogad. Megy a játék csak szartse látok. Ha lowon van az efekt akkor megy szépen az egész. és régen mikor a 2xx széria volt a csúcs akkor nem volt ilyen gondom pedig egy 275 gs el toltam ki annó a játékot.
-
fpeter07
veterán
Utolsó pályánál tartok. Nem a kedvenc részem, mondjuk a hajóban dúló harc az érdekes. A Crysis 2-vel a mai napig nem játszottam (a demóját leszámítva), de nem is igen jön be az a játékmenet. Az Assassins Creednél is ez volt. Összedobtak egy rendkívül hangulatos játékot, aztán később próbálták minden sallanggal telenyomni.
Kíváncsiságból meg kellene néznem, hányan játszanak most a multijával. Ha vannak egyáltalán szerverek...
-
fpeter07
veterán
Most játszom egy másik, user által készített pályán (ami nem olyan jó összességében, mint amiről nem rég írtam), a mozgástér hatalmas, már-már túl sok a jóból. Egy szigetegyüttesen játszódik, majd ha végigvittem írok konklúziót.
Crysis 2 3000Ft-ért nálam azonnali befutós lesz.(#21530) maszi99: Ha jól tudom a radart ki lehet kapcsolni pusztán kézzel is.(F) Tartalékoljuk az agressziónkat a koreaiakra.
-
maszi99
őstag
LGA-2011 idióta aki beleugrik szerintem, vagy túl sok a feles pénze
, szerintem évekig jó lesz a masinám
, procit meg leht még tavasszal is ráérek venni
A játék elején amikor leérek az öbölbe mivel tudok robbantani, mert nincs robbanószerem, és 1 radar vagy mi ki kellene iktatnom, a katonák meg csak 1-re jönnek, mi a megoldás -
maszi99
őstag
Gondolkodhatsz is új X58 gépen, mert jézuska idejére nagy árcsökkenés lesz ahogy most nézegettem a piacot
Elég nagy az árzuhanás alaplap, és procik terén
Hála isten minimális a bukás nálam, neked köszönhetően, mert nagyon jó árakon vettem a cuccokat.
Hol tartasz a játékban, nekem még a legeleje is nehéz nagyon, és az egerem is túl gyors ehhez, meg máshoz is, nagyon gondolkodom a váltáson, nem bírom megszokni
Ha valakinek kell 1 CYBORG RAT 7-es patkány érdeklődhet priviben nálam (még nem teszem fel apróba egyenlőre) -
persil
nagyúr
Valóban sokkal konzolosabb, de szerintem baromi jól sikerült. Végig hot action. És akárhonnan nézem szebb is lett. Azokat a felesleges alig észrevehető dolgokat kiszedték, amik csak lassítanak és, ha dx9-ben nézem mindkettőt, akkor magasan odaver a második rész, plusz még kétszer gyorsabb is.
Bár férfiasan bevallom, hogy nekem borzasztóan rásüti a végső értékelésre a bélyeget az, hogy kb harmad annyi fps-el megy a játék, mint bárki másnak hasonló/gyengébb gépen.
Low beállításokkal IS lemegy 15-20 fps-re, amint elkezd valaki lőni.(hd4870, x3 445 3.1ghz, 4gb ram - a második rész extremen sem ment 30 alá, very high-on meg 50 körül végig. Metro 2033 dx10 high-on szintén 30-40 fölött...stb)
-
Satyricon
addikt
Én ezt az 1066-os memót 800-as Kingmax-szal használtam egy évvel ez előtt, csak azt eladtam. Am annyi a lényege, ha 1066-os mellé teszed, akkor 1066-on megy/mehet. Ha pedig 800-as mellé teszed, akkor nem 1066-on, hanem 800-on megy. Szal olyan, mintha 800-asat tennél 800-as mellé. De nem akarlak rábeszélni a vételre, csak nekem már nincs szükségem az 1 gigára.
Ha viszont Neked nem kell semmi baj, akkor feladom hirdetésbe.
-
-
master90
aktív tag
Szia én i3 540 használók 4.2Ghz és elég a 2 mag de egy core 2 már leterhel!
És valaki megmondaná nekem hogy ph-sok crysis warsot melyik szervereken szokták nyomi?Mert van Crysis Wars topik de nagyon meg van halva !
-
Satyricon
addikt
Ha jól emléxem a youtube-os videok alatt megtalálható a letöltős link. Ha nincs, akkor a kommenteknél próbálj utánanézni, mi a mod pontos neve. Ha megvan, írd be a googlébe hátha kidob valamit. Én is letölteném őket, de csak jövő7en lesz újra megint 2x2 giga ramom, amivel újra tudom maxon futtatni a Crysist!
-
Fps-t sajnos nem tudok, de nem volt roccenes sem, erre nagyon allergias vagyok, szoval nem 25-30 volt ez biztos. Arra emlekszem, hogy a masik monitorral 1280*1024-ben meg elbirta a 2x elsimitast, de 1680-ban mar nem, ezert le kellett vennem.
Igen, van olyan szep es sokkal gyorsabb, crysisnel kamu dx10 van csak, ezek a cfg-k hozzak azt a latvanyt dx9-ben is. Innen le tudod tolteni, majd a game/config/cvargroups konytarban levo fajlokat irasd felul, ha gondolod keszits elotte masolatot roluk, barmikor visszaallithatod az eredeti allapotot. -
-
A graf -al biztos nem lesz gond, a csucsot fogja valszeg nyujtani, de nekem pl ez onmagaban azert keves. A crysis-re is sokan mondjak, hogy csak a latvany tartja a viz felszinen, en megis azt mondom, hogy ez nem egeszen igy van. Latvany szempontjabol a mai napig etalon szvsz, de van ott mas is, ami lekoti a gamert.
-
-
Szerintem nincs sok, dx9-ben az ultrahighquality cuccal is van ilyen szep a jatek. Talan annyi, hogy dx10-ben inditva minden mast is maxra lehet loni, nem csak az arnyekolas valtozik, no meg az elsimitas is sokat dob rajt.
Most megint ujra kell jarkalnom a palyakat, annyira durvan nez ki az egesz.
-
Sokan elajulnak a dx10-tol pl, kozben ez a mod dx9-ben sokkal szebb szvsz es gyorsabb is, persze van akinek a magasabb verzio szamit es attol szebbnek latja.
Probald ki, megeri szvsz, a latvany hihetetlen.
Van ez az xconfig is, en ultran telepitettem, az meg durvabb szerintem latvanyra[link] [link] [link] [link] [link]
, csak nalam valamiert villogott egy-ket arnyek es a fak arnyeka is furan rajzolodott ki, ezert visszatettem a sima ultra cfg-t.
(#20598) Pala Widescreenben sokkal elvezetessebb szerintem gamelni, azt mondjuk szokni kell, hogy kicsit laposabb es szelesebb minden, de ez nem problema. Full hd-t en meggondolnam, nagyon leterheli a vga-t.
Bocs, most nezem, lehet az a vizes kep az xconfiggal keszult, nem az ultra cfg-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest