- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
mgeris #15077 üzenetére
Speciel a Crysisben jóformán semmivel sem tud többet a dx10 a 9-hez képest.
Ha a lehető legszebb látványt akarok a lehető legtöbb fps mellett, akkor mindenképpen Vista alatt próbálkozz és dx9-ben, ez a fontos. Ez így gyorsabb lesz, mintha xp alatt tolnád, és lényegében ugyanolyan szép, mint dx10-ben. Én a saját gépemen ezt tapasztaltam. Elnézve a te konfigodat, szerintem olyan 1280x1024, minden high, csak az árnyékokat veszed le mediumra + bekapcsolod a sunhaftot, és így dx9-ben vista alatt egészen szép fps-eket kapnál és elég ütősen is fog kinézni. Én ennél egy hangyányit gyengébb beállításokkal játszom, pedig azért érezhetően harmatosabb gépem van, mint neked, mégis egész normálisan elfut. -
Romvr
őstag
válasz
mgeris #15077 üzenetére
A DX10 még nagyon gyerekcipőben jár, és nem is mutat sokkal többet a DX9-nél. Lényege annyi lenne hogy egy kőr alatt több számítást tud végezni, ezért több efektet pakolhatnak bele sebességcsökkenés nélkül. Csakhogy: a) az egyetlen oprendszer ami DX10 támogatású eléggé..khm....khm... gagyi. b) driver ügyben is hasonló a helyzet. c) nem is igazán írnak ezért DX10-es játékokat, csak amolyan hibrideket Dx9/Dx10. Köszönet a Microsoftnak és a hardvergyártók őrült vágtájának.
Úgyhogy igen. Nem érdemes 1-2 plusz képi hatásért új oprendszert telepíteni.
-
Romvr
őstag
válasz
mgeris #15075 üzenetére
Honnan tudod? Egyszerű: -devmode -al elindítod és megnézed hogy a jobb felső darokban be van e írva hogy DX10. És ha nagyon metreszed a szemed akkor észreveszed hogy a növényzetet és a terep tárgyakat már messzebbről is látod, illetve részletesebben látod. Nagyjából ennyi a különbség
-
Romvr
őstag
válasz
mgeris #15041 üzenetére
Felesleges Visztázni! Letöltesz valahonnan egy Ultra vagy Very High konfigfájlt és XP alatt is élvezheted a visztás élményt (már ha bírja a géped.) Amúgy meg High és Very High között csak a vegetációban mutatkozik meg a különbség. Messzebbről kicsit részletesebbek a fák, bokrok. Ultrán meg igazából csak a látótávolságot és a lod-ot tolja ki kilóméterekre. Igazán nincs sok különbség szerintem. Legalábbis már nem oszt nem szoroz. akinek olyan gépe van hogy Ultrán viszi annak igazából csak az a jó hogy felhúzza az AA-t mondjuk egy 8xQ-ra és csorgatja a nyálát hogy az 50 kilóméterre lévő fán se látszanak a fűrészfogak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Egér probléma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest