- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
choler. #21583 üzenetére
Nincs mit!
Esetleg még ha ezen is szeretnél kicsit tupírozni 1-2fps árán, akkor:
q_renderer=3
r_colorgrading=1 (csak akkor működik, ha a "q_renderer=3"-mat beállítod)Ekkor megkapod azt a szépiás szűrőt, ami very high-on alapból van (kicsit barnásabb árnyalatú lesz a kép). Szerintem szebb, bár ízlés dolga.
Ha esetleg a növényzet kirajzolódásának távolságát is meg akarod növelni, akkor:
e_view_distance_ratio_vegetation = 50 (high-on alapból 31-en van azt hiszem). Ez se nagyon vesz le a teljesítményből. Remélem jól írom a parancsot, mert ezeket most csak így fejből tolom. Mindenesetre ha a konzolba elkezded beírni, tab-ra kidobja az összes ilyennel kezdődő találatot.
-
Pala
veterán
válasz
choler. #21581 üzenetére
Azt bírni fogja szerintem!
Én végülis egy 6870-en (ami kicsit gyengébb, mint az 560Ti) very high-on végig tudtam játszani az első 7 pályát, utána a havas résztől már le kellett vennem high-ra, mert sokszor bezuhant 30 alá az fps. De úgy már jó volt.Egyébként én azt csinálnám a helyedben, belőném highra, de konzolból rákapcsolnám a sunshaftot (r_sunshafts=1), és a POM-ot (r_usePOM=1) , így valamivel szebb lesz és lényegében nem csökken az fps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest