- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
s7evcsenko #15109 üzenetére
ezt kö szeretni
#15111: csináld meg sandbox-ban -
Romvr
őstag
válasz
s7evcsenko #15107 üzenetére
Legalább is az üveggömben ezt olvastam ki.
No meg szerintem valami nagyon hasonlóra lehet majd számítani, ha a végét veszed alapul. Még több idegen, még több poligon még több processzor, még több VGA.
De reméljük hogy inkább a mélyhűtött koreai-idegen hibridek fognak tüzet lövelő ak47-esekkel ránktámadni az alaszkává varázsolt szigeten, miközben mi magunkra kapunk még két nanoruhát, letöltjük hozzá a windwos szoftverfrissítést és egyik kezünkben singularity canon sebtében összebarkácsolt kézi változatával, másikban meg a tac és a MOAR keresztezéséből született atom-fagyasztó-sugár-vető ágyuval nekilátunk módszeresen kiírtani a sziget teljes mutáns élővilágát miközben britni szpírsz számokat éneklünk.... Nesze neketek Crysis 2
-
Pala
veterán
válasz
s7evcsenko #15109 üzenetére
Az tényleg elég ratyi lett.
De azt leszámítva az utolsó pályák szerintem nem annyira szörnyűek. Bár szó se róla, a játék első fele sokkal izgalmasabb. -
Devid_81
félisten
válasz
s7evcsenko #15107 üzenetére
Nem csak neked nem!
Odabenn a hegybe és ami utána van.......hányinger 120al! -
west
őstag
válasz
s7evcsenko #15103 üzenetére
visszamegyünk még arra a szigetre szerintem
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #15101 üzenetére
Megvan... rossz helyre céloztam...
-
west
őstag
válasz
s7evcsenko #15096 üzenetére
van helye szemetelni a windóznak
-
Pala
veterán
válasz
s7evcsenko #15086 üzenetére
Mindenki mást tapasztal Vistával, ezt már megfigyeltem...valakinek semmi gondja nincs vele (szerencsére ezek közé tartozok én is), valakinél állandóan drivergondok, stabilitási és/vagy kompatibilitási problémák lépnek föl, megint mások a sebességre panaszkodnak. Sokféle Vista verzió van, nomeg millióféle különböző összeállítású számítógép, nem csoda, hogy nem megy mindenkinél egyformán.
Ráadásul én a tök alap Ultimate változatot használom, ami még valamikor 2006 novemberében jött ki. Egyetlen darab frissítést sem telepítettem hozzá, még a biztonságiakat sem. A SP1-et meg pláne nem. És semmi gondom vele.
Főként egyébként a VGA-m miatt váltottam, mert van pár játék, amit már tudok dx10-ben játszani anélkül, hogy érezhető vagy drasztikus fps csökkenés történne. Na a Crysis nem ezek közé tartozik, de pl. a Bioshock vagy az UT3 egész jól elfutkorászik, más kérdés, hogy grafikailag csak hangyaleheletnyi különbségek vannak.
ui: én nem lettem azért XP-gyűlölő, mert Vistára váltottam.
-
Pala
veterán
válasz
s7evcsenko #15083 üzenetére
Saját tapasztalat, ez van.
Eleinte én is azt hittem, amit te. Úgy tűnt "logikusnak".
Ellenben jobban fut, legalábbis nálam, de nem én vagyok az egyetlen, az tuti.
dx9 vista gyorsabb, mint dx9 xp, és nem csak a Crysisnál, hanem más játékok esetében is észrevettem, alapvetően ezért álltam át végül Vistára.
Van egy bizonyos határvonal a géped teljesítményét illetően, amit ha átlépsz, akkor a Vista már gyorsabb lesz; nálam ez akkor történt meg, amikor A64 3800+ + Radeon X1950Prora váltottam egy Barton 3200+ + GF6800 összeállításról. Ja és 2 giga ram a minimum Vistához, szerintem. Persze nem kell valami nagyon drasztikus ugrásra számítani, csak pár százalék a különbség, de valaki(k)nek ez is számít, főleg Crysisben.
Nem tudom, hogy miért van így, engem igazából nem is érdekel a dolog háttere, az a lényeg, hogy ezt tapasztalatom és ezt osztom meg, hátha másnak is segít. -
Devid_81
félisten
válasz
s7evcsenko #15068 üzenetére
Nemtoom de vannak "másodlagos" célok a gémbe, én kihagytam belőle néhányat
-
Tomate
veterán
válasz
s7evcsenko #15060 üzenetére
Ez a rész nekem se volt tiszta. Óceán felé menj elvileg ven egy anyahajó, oda kéne menni.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #15053 üzenetére
Senki nem tud rajtam segíteni?
-
Shodan
őstag
válasz
s7evcsenko #14958 üzenetére
csak lőni kell, semmi extra.
-
west
őstag
válasz
s7evcsenko #14827 üzenetére
az iskolában van a tusz.ahol a hinta is van az udvaron.kizárt hogy lelőtted,mert nem lehetséges.
-
mad1
veterán
válasz
s7evcsenko #14823 üzenetére
ha a faluban vagy akkor az elso emeleti ajtonal van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest