- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #7187 üzenetére
de ugy eszi a gépet is mintha VH-ra lenne rakva? csak azért kérdezem mert most jutott eszembe hogy nekem felül van irva az összes és csomó minden HIGH-on van...és ha ugy veszi mintha VH-n lenne és ugy is eszi a gépet az cumi mert akkor jobban is mehetne a game
tehát ha visszamásolom a backupot akkor lehet hogy jobban menne
Ripper: nem nehéz feladat
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6910 üzenetére
most nemtuom mivan...
részről..megértem azokat akik vettek egy VGA-t 100K-ért ésnemugy megy ahogy szeretnék..ez jogos de akkor is.
vegyenek valami mediumra aztán jólesz.nem kell sirni hogy most feleannyiért tudják eladni a karit...vagy meg kell békélni a gae étvágyával vagy akkor venni kell jobbat...vagy mégegyet aztán SLI...
-
-
-
Pala
veterán
válasz
fpeter07 #5249 üzenetére
Hát nem tudom, mert nem vagyok pontosan képbe az X1600 Pro tudását illetően, de szerintem ez már nagyon necces lesz.
Saját tapasztalataimból kiindulva szerintem ide a normális grafika + normális fps eléréséhez GF7800/ATi X1800 szériától indul az élet, ezalatt szerintem már nagyobb kompromisszumokat kell kötni. De egy próbát mindenképpen megér, ki tudja.....ui: megyek, csinálok pár képet
-
MaTTeS
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fpeter07 #3712 üzenetére
én már a Maj rangot is baxott nehéznek tartom, LT felett már marha lassan megy a szint, CPT felett pláne...
egyszer sikerült csak CPT szintig vinnem összesen. amúgy Colonel nem ColonerPVT (private-kopasz) , CPL (corporal-tizedes) , SGT (sergeant-őrmester) , LT (lieutenant-hadnagy) , MAJ (major-őrnagy) , COL (colonel-ezredes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest