- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
manutdzoli #13337 üzenetére
jo reklam hehe
-
feka007
veterán
válasz
manutdzoli #13307 üzenetére
Ha felvetted az atomot, akkor azzal kínáld meg párszor miután kilőtted az ágyúit.
-
//Crouch//
tag
válasz
manutdzoli #13307 üzenetére
13255-ös hozzászólást olvasd el.
-
//Crouch//
tag
válasz
manutdzoli #13237 üzenetére
Keress rá youtube-on (Crysis Core) ott látni fogod hogyan kell végigmenni a pályán.
-
Hoffer
őstag
válasz
manutdzoli #13233 üzenetére
De nekem a komplett boritó kéne....! Ami a hátlapot is magába foglalja!!
-
beteg
őstag
válasz
manutdzoli #8056 üzenetére
ha a tining miatt lennne, akkor egyből csinálta volna. így csak megfőt. gar.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #7474 üzenetére
Ezzel a 169.02-es driverrel nem lehet 1152-es felbontást állítani????
-
Winner_hun
félisten
válasz
manutdzoli #7049 üzenetére
Nekem se pluszt, se mínuszt nem hozott
(Kolombusz)nak viszont sokat hozott -
ent
őstag
válasz
Nehogy feltedd, 1-2 fps az sp ben (de max!), az mp bétában meg ~5fps minusz!!!
-
Anthony28
őstag
válasz
Állítólag sokat dob,Crysis-ra otimalizálták de még béta.Majd felrakom én is november végén.
-
athomi
veterán
válasz
manutdzoli #7000 üzenetére
konzol is elértéktelenedik és a hozzá várárolt drága TV is...persze tény, hogy kevesebbet buksz, mint egy PC esetében
-
Memphis79
aktív tag
válasz
manutdzoli #7000 üzenetére
de mennyivel "szebb"az mikor sok szenvedés után fut a game nem?
-
Pala
veterán
válasz
manutdzoli #6908 üzenetére
Jah, csak a fejlődés nincsen tekintettel az árakra, se az egyes vevők anyagi helyzetére.
De miért kéne eladnod? Azért mert EGY játék nem fut a LEGMAGASABB részletességen? Gondolom 1280-ban sima HIGH beállításokkal nálad is fut normálisan. Mert én megnéztem így, és abszolúte álleejtős.
Ha meg nagy monitort vesz az ember, aminek magas a natív felbontása,akkor gondoljon arra is, hogy esetleg ehhez évente cserélnie kell a 150k-s vga-ját. -
Rusher
őstag
válasz
manutdzoli #6906 üzenetére
Nálad mi "lassú"? Mivel nem vagy megelégedve? Nehogy azt mond már, hogy a te konfigoddal nem tudod maximális látvány mellett jól játszani
Egyébként egyetértek pisti véleményével........
Én pl. nem panaszkodom -->C<-- -
kebot
tag
válasz
Egyébként én már nagyon régóta gyűjtöttem erre a gépre,és örültem amikor meglett,és erre tessék,máris "lassú".Kicsit csalódott vagyok.
Pont erre gondoltam, hogy ezt érezheti minden ilyen konfig tulajdonos. Amúgy grat a gépedhez, tényleg nem apróztad el.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Hát ez az.Ez mindig is így volt.2éve vettem akkor még muterékkal
egy gépet 130k volt.most nem tudtam 25ért eladni pffff.Pont így van a mostaniakkal is.Veszel egy karit 100k ért azt majd 2év múlva 15 ért eladod.jó 'bót nem?
-
senior tag
válasz
manutdzoli #6896 üzenetére
Én benne vagyok
-
senior tag
válasz
manutdzoli #6891 üzenetére
Általánosságban beszéltem...
-
kebot
tag
válasz
manutdzoli #6873 üzenetére
Ez most erre a játékra vonatkozott. Erre felesleges volt, mert nem adja ki azt a többletárat, amit a többi játék igenis megad.
Mivel én nem ruháztam be nagy összeget, nincs jogom értékelni a dolgot.
Mindenki olyan gépet vesz, amilyet akar. -
kebot
tag
válasz
manutdzoli #6839 üzenetére
Amúgy elképesztő, hogy 100e feletti videokártyákon és 60e Ft-os procikkal nem lehet élvezhető minőségben, kompromisszummentesen futtatni a játékot ráadásul úgy, hogy atomtuning van ezeken...
Ez alatt minden max, 50 fps-t értek 1280*1024-ben, uram bocsá' 2*AA-val, hogy azért mégis mutasson valahogy.
A valóság meg ennek a fele, jó esetben, egy csúcs konfigon.
Ez szerintem egy fekete napja a pc gamer társadalomnak... -
fpeter07
veterán
válasz
manutdzoli #6669 üzenetére
töltsd le ezt [link]
-
válasz
manutdzoli #6669 üzenetére
Lehet hogy a legújabb beta drivert nem szereti! Próbáld meg eggyel előző verzióval!
-
senior tag
válasz
manutdzoli #6670 üzenetére
ez nem jóóóó
-
sakto
őstag
válasz
manutdzoli #6646 üzenetére
és pl 163.69... de mint irtam xp alatt sokkal jobban megy!
-
válasz
manutdzoli #6636 üzenetére
Az én gépem sem tud többet! Vista 64 bit alatt 1024 X 768 és very high és 18 fps!
Ha azt akarom hogy 35-40 fps körül legyen stabilan akkor 1024 X 768 high kivéve árnyék az medium! És akkor tökéletesen játszható! Én is nagyot csalódtam! De úgy érzem nem a gtx-el van a baj! Ez a játék szarul van megírva ennyi! Vagy lehet üzleti megfontolásból direkt így van! Nagy lehúzás ez az egész hardver dolog, nagyon elszemtelenedtek a játék fejlesztők és a hardver gyártók is! Megérdemelnék azt, hogy az emberek szarjanak a pc-re, egy ideig inkább foglalkozzanak mással, az eladásaik leesnek a béka segge alá, és akkor majd talán néznék a felhasználók érdekeit is nem csak a sajátjukat! Én elhiszem, hogy egy gyönyörű játékot vagyis demót tettek le elénk! De ez így akkor sem korrekt, hogy elvárják azt hogy egy 8800 ultra sli-t vegyél magadnak otthonra hogy játszogathassal very high on 30-50 fps- körül! Talán még az is kevés lenne, ezek után már azon sem lepődnék meg! Far cry is nagyszerű volt és ment egy kötépkategórián is simán fullon, és abban az időben az is ugyan akkora szó volt mint most a crysis. De legalább ha tudják hogy ilyen szarul megy az agyon dícsért játékuk legalább adták volna ki akkor amikor már lehet kapni olyan vga-t ami viszi fullon kompromisszumok nélkül. Már szerintem az is egy arcátlan dolog, hogy egyszerűen kikényszerítik a felhasználókból, hogy ha akarnak egy játékkal maximumon játszani akkor a lehető legjobb vasat kell megvenni, na de ez hogy még az sem elég hát ez már tényleg a pofátlanság teteje! Én éreztem, hogy ebből az EA games dologból még baj lesz! Valószínűleg az ő nagyarcúságuk következménye is ez a gépigény! -
Winner_hun
félisten
válasz
manutdzoli #6646 üzenetére
Van, első hsz
-
Ribi
nagyúr
válasz
Ha nincs AA akkor keves.
Volt AA ? -
válasz
Ebben a játékban ennyit, máshol többet. Egyik kártya sem tart örökké.
-
válasz
manutdzoli #6630 üzenetére
Miért lenne kevés, ne viccelj. Örülj, hogy így is fut.
-
AMATŐR
őstag
válasz
manutdzoli #6502 üzenetére
Akkor ne!
A te gépeddel ez az eredmény vicc!
szerk: esetleg XP-n kéne megpróbálnod!
-
karnokd
tag
válasz
manutdzoli #6485 üzenetére
Ellenőrizd, hogy a 16x-os PCI-E foglalatban van e a videokártya. (Nálam annak idején rossz helyre tették helyhiány miatt.)
-
AMATŐR
őstag
válasz
Nálad valami gubanc van!
Telepítsd újra rendszert, mert ez így nagyon gyenge!Esetleg töredezettség-mentesítés?
-
feka007
veterán
válasz
Én very high-on XP alatt, és 27-35 fps-t produkál a játék.
-
alien_
őstag
válasz
manutdzoli #6435 üzenetére
Nemsokára úgyis lesz pár tweak guide a játékhoz, hogy miket állíts be ahhoz, hogy szép is, meg gyors is legyen.
Shadows mediumon is szép egyébként, viszont nálam nagoyn húzza le a teljesítményt, ha high-on van, próbálkozni kell.. -
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6435 üzenetére
a medium mint olyan csodákra képes
Feka: Besz*rnék...bár így se állok messze tőle mert amikor elkezdtem kacagni még megkérdezte hogy min kacagok
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6410 üzenetére
én azt vettem észre hogy ilyen low-med-high beáálitásoknál nála ha 2*AA-t rakok akkor mondjuk 30fps ha 4*est akkor meg 35...
-
pisti
őstag
válasz
manutdzoli #6301 üzenetére
Ez a hozzáállás annyira tetszik.
Nem azt nézed, hogy milyen a grafika, hanem hogy minden csúszka maxon legyen...
Ennyi erővel meg is érdemled azt a 10-15 fps-t. -
Memphis79
aktív tag
válasz
manutdzoli #6301 üzenetére
biztos faszán optimalizált az engine
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6221 üzenetére
ne számits fullra akkor nem érhet meglepi
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6219 üzenetére
Visszasirom a PS2-es időket mikor pl az Okamival elvoltam 40-50órákig..meg Final-ok..most boxra sincs semmi hosszu gamem...a PC-s rpg-k meg...fuuu
nincs mese..venni kell ismét PS2-t
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6214 üzenetére
Hát nagyon ugyfest...
Bár azért durva hogy a Bioshock, Moha és Stranglehold össz játékideje nincs 20óra..pedig összesen cirka 30giga..
ezeknek a mai gameknek tényleg csak a Grafjára próbálnak rámenni de játékidő NULLA -
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6211 üzenetére
hát ha ennek is 12giga hely kell majd és belegondolsz mennyivel szebb akkor nem nehéz kiszámolni hogy maximum 8óra és K.O neki..
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6200 üzenetére
a gépeden biztos nem lesz csunya..amugy a teljest olyan 8-10gigára saccolom...simán belefér ilyen graffal...bár sose lehet tudni mert ha ilyen 1-2 délutános játékideje lesz mint pl a Bioshocknak vagy Mohanak vagy Strangleholdnak akkor lehet kisebb..bár az undi lesz ennyi halastás..csodás graf aztán délbe elkezded és 8ra vége..
-
Winner_hun
félisten
válasz
manutdzoli #6200 üzenetére
Tudomásom szerint "csak" 12 GB kell neki a winyón.
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6195 üzenetére
volt márpár összehasonlitás...nem sok kül van..plussz sokaknak lassabb is pista alatt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli #6186 üzenetére
nah van még akinek nincs meg
majd várjuk a tapasztalatokat
-
Winner_hun
félisten
válasz
manutdzoli #6085 üzenetére
Mert értenek(
) hozzá
-
Winner_hun
félisten
válasz
manutdzoli #6076 üzenetére
Ez már 10-es is, ami kint van
-
AMATŐR
őstag
válasz
manutdzoli #6076 üzenetére
Ez már az!
Csak Vista kell alá!
-
MaTTeS
senior tag
válasz
manutdzoli #3978 üzenetére
reggel van és sehol semmi...
na majd infó órán meglesem -
Buldozer99
senior tag
válasz
manutdzoli #248 üzenetére
Szerintem mindenki!
-
feka007
veterán
válasz
manutdzoli #248 üzenetére
Mi is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest