- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Runner_fxr #6883 üzenetére
Ez a fajta vélemény nyilvánítás (ahogy írtad), nálam siránkozásnak számít.
Állítsd be úgy a játékot, hogy elbírja a hardvered, nem lesz csúnya úgy se.
Nekem sikerült 8600GT-vel (furcsa mi?) és remekül szórakoztam, illetve megyek mindjárt megint inkább játszani, mert értelme ennek a vitának semmi. Nem fogom itt egymagam megtéríteni az "okosokat". Hiába érvelek, sokszor még azt is kétlem, mikor a válaszokat olvasom, hogy rendesen elolvasták, neadjisten megértették amit írtam.Gondolom mindig ez van, ha kijön egy hardverigény ÉS grafika szempontjából előremutató játék.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Runner_fxr #6889 üzenetére
Mint Pl. én
Még a 13K-t is sajnáltam a HD 2400XT-re
DE viszont a konfigomat nem apuci fizette.Hanem én spóroltam meg üzleteltem meg hozzá a kes-t és erre büszke is vagyok
-
senior tag
válasz
Runner_fxr #6885 üzenetére
Nem rád céloztam az apuci dolgot de sok ilyen van ...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Runner_fxr #6880 üzenetére
Azért valamilyen módon tényleg optimalizálni kéne a játékot.A fejlesztők azt hiszik,hogy minden embernek van otthon dugiba 150k hogy videókarira költse.Hát rosszul tudják.Akinek nincs annyi pénze az csak nézi a többieket hogy játszanak.Elég elkeserítő dolog.Nekem ez volt az első nagyobb beruházásom egy gépre,és azt hittem hogy nem kell rá költeni egy jó darabig(1.5-2év).Inkább jöjjön decemberben a crysis,csak legyen megoldva az hogy ne szaggasson egy GTX-en(Ultrára húzva)
-
senior tag
válasz
Runner_fxr #6880 üzenetére
BAROMSÁG!A játékfejlesztők gondolhatnának azokra is akinek nincsen 2magos AMD,INTEL meg akinek nincs 8800GTX-e mint neked meg 4giga ram.Hanem Játszhatóan menne egy középkatos gépen.Nem mindenki teheti meg h 3-4 ezerért gépet vegyen....de akinek apuci megvesze az örüljön magának és jöjjön vagánykodni,h milyen jól megy High on...Akinek nem inge ne vegye magára.
-
pisti
őstag
válasz
Runner_fxr #6864 üzenetére
Na látod itt ki is derült egy tévhited, mivel igazán értelme sose volt csúcs PC vásárlásának, mindig is lehúzás volt.
Nem szabad bedőlni minden reklámnak meg beetetésnek. Márpedig te többszörösen áldozata vagy ezeknek úgy nézem. Például arra sem kényszerít senki, hogy rögtön a kijövetele után játsz a Crysissal, illetve ha mégis akarsz akkor pedig fogadd el a tényeket és ne siránkozz itt kérlek.kebot: Mint ahogy az előbb leírtam, aki kiad 350k-t PC-re az meg is érdemli. Főleg, hogy pontosan lehet tudni milyen gyorsan is avulnak ezek a termékek. Tanulópénz, jó sok az igaz, de aki kiad ennyit egy PC-re annak nyilván eleve sok is van...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Runner_fxr #6870 üzenetére
Hát ez az.Akkor vicc,hogy egy csúcskategóriás gépnél még gondolkodni kell hogy akkor most ez medium meg a very high helyett high.Nem vicces?Mit várnak a fejlesztők?Hogy mindenki dobja el az anno méregdrágán vett kariját,és vegyünk egy még méregdrágábbat.A kis francot.Nem fogok 100ezrekkel dobálózni évente.Sőt,még keveset is mondtam.Azért ez már mindennek a teteje.
-
pisti
őstag
válasz
Runner_fxr #6802 üzenetére
Ottvannak a linkek nézd meg őket.
Persze "viszi" very highban is csak nem simán, azt még a 9800pro se szerette annyira, tudom tapasztalatból.
Erről ennyit.Másik, nem az számít, hogy mi a beállítható max. Sajnos a sok hozzád hasonló gondolkodású ember, csak ezt nézi. Elég szomorú...
Megint másik, hogy a jelen helyzetben a Vista is bekavar, hiszen very high (alaphelyzetben, azaz játékon belül) csak onnan állítható be, azon a csuda oprendszeren meg sokkal lassabban fut (thx to MS) még azonos beállításokkal is a játék.
-
pisti
őstag
válasz
Runner_fxr #6686 üzenetére
9600XT a FarCry-t Very High-ba, muhaha...
Torzít egy "picikét" a memóriád.A Crysis épp olyan lesz gépigény szempontjából mint a FarCry, ráadásul ugye akkoriban még ezek a bazinagy natív felbontású monitorok sem voltak elterjedve.
Annál is az X800, GF6800 volt ami már kimaxolva is egész jól vitte.
Bazi felbontásban meg HDR-rel meg az ezek után jövő generáció bírta csak normális sebességgel 7900, X1800-1900. Ebbe kukkants bele kicsit...Mod.: Meg ebbe Igaz nem 9600XT, de közel van hozzá teljesítményben.
-
Loha
veterán
válasz
FarCrynak is kb. ugyan ilyen gépigénye volt max grafikán amikor megjelent, és ugyan így elfutott a gyengébb gépeken is. Ahogyan a FarCry grafikája úgy a Crysis-é is meghatározó lesz hosszú ideig. Azzon meg nem tudom mit kell siránkozni, hogy kicsit előre kalkuláltak a fejlesztők, hogy a jövőbeni kártyákat is megizzassza a jákék... Egyébként a FarCryban nincs ilyen AI, meg fizika sem.
-
feka007
veterán
válasz
Szinte összehasonlíthatatlanul szebb annál szerintem, főleg fizikailag. Far Cryban még nagyon rajzfilmszerűnek hatott a sziget, nincs annyi szín a valóságban. Vele ellentétben a Crysisban teljesen egy filmben érzem magam.
-
fpeter07
veterán
válasz
Runner_fxr #6681 üzenetére
Max grafikán szarul megy, akkor lerakják lowra, és 333 fps
2007-es játék, ami még megsem jelent
-
Vistaboy
veterán
válasz
Runner_fxr #6656 üzenetére
Nem a GTX-ekkel van itt a hiba. Szerintem inkább az a probléma oka, hogy egész egyszerűen nincsen optimalizálva az engine. Véleményem szerint egy kicsit korán adták ki (Pontosabban nem kellett volna korábban ígérgetni, így most már két csúszás után kiadták úgy ahogy volt).
Szerintem a teljes már jobb lesz (Maximum egy-két csúsztatás vagy patch után). -
manutdzoli
senior tag
válasz
Runner_fxr #6656 üzenetére
Akkor megnyugszok,hogy nem a gépemmel van baj,hanem a játékkal.Nem fogom eladni a gtx-emet,hogy játszak a crysissel very high-on.Inkább lejjebb veszek egy kicsit a grafból.Odafigyelhettek volna arra is,hogy nem mindenkinek van pénze egy 8800ultra sli-re.Remélem ez csak optimalizálási hiba vagy ilyesmi,és a full játékkal nem lesz ilyen gond.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Runner_fxr #6315 üzenetére
Nagyon tévedsz, a Far Cry bizony kőkeményen megizzasztotta az akkori csúcskártyát a 9800Prot.
Valami hiba nálad lesz, másoknak ilyen konfiggal mint a tied sokkal jobban ment. -
T.Peter
őstag
válasz
Runner_fxr #6318 üzenetére
Hát ez nagyon jó hír.
Nekem is majdnem ugyan az a konfigom, mint neked, kivéve a ram, és alaplap, meg a többi apróság, de a vga és proci(nekem alapon megy, neked meg húzott) ugyan az. Akkor én ennél is rosszabb eredményekre számíthatok. Pedig azt mondták, hogy 64bites rendszeren még gyorsabb is lesz, meg vistán is gyorsabb elsz, aztán ez sem igaz, ugyan úgy, mint a többi állításuk. Azért a gyártóknak be kéne fejezniük ezt, hogy hazudoznak össze-vissza, cask hogy megvegyék a jelenlegi csúcskártyát, aztán nem megy vele direkt normálisan, és kénytelenek legyenek megvenni a következő csúsckártyát. Ez persze egyeseknek kint nem okoz nagy gondot, de hogy én nem veszek újat, az tuti, mert erre is alig tudtam összekaparni. -
csutkaa
senior tag
válasz
Runner_fxr #6315 üzenetére
teljesen 1-t értek veled
viszont annyit hozzá tennék hogy ez csak egy DEMO...
remélhetőleg a full verzió jobban fog futni a középkategóriás kártyákon... -
HaroWerks
senior tag
válasz
Runner_fxr #3485 üzenetére
Sok jó ötlet van benne, a grafika is gyönyörű, az emberek közötti váltogatás is tetszik, de a hangulata nem fogott meg, nekem valahogy túl sötét, túl horror
Emberek érdemes megnézni az új Far Cry 2 előzetest, veszélyben a Crysis 1.. helye
-
Pala
veterán
válasz
Runner_fxr #3485 üzenetére
Szerintem a Bioshock az év játéka eddig!
(a már megjelentek közül)
Nyílán kell egyfajta fogékonyság rá, hogy az ember élvezetesnek találja ezt a nyomasztó falanszter-jellegű bizarr környezetet, meg hát nem tetszhet mindenkinek, de azt senki sem mondhatja, hogy szokványos a sztori meg a víz alatti város légköre.Undying az tényleg jó, egyik nagy kedvencem, itt pihen a polcon eredetiben, Jerichot is pont ezért várom, bár legelső nekifutásra nem jött be a demo, de aztán szépen lassan megtetszett, és tényleg elég jól van optimalizálva.
-
feka007
veterán
válasz
Runner_fxr #3143 üzenetére
Nem hinném, mert DX10 csak Vista alatt elérhető, és szerintem azzal együtt megzabálja a 2 gigát az Ultra high.
-
mad1
veterán
válasz
a multiban igaz meg beta,de a 4gb sem eleg vista alatt....megsem lattam hogy a 4gb ot ki is hasznalna...szoval 100%os valaszt meg nemigazan lehet megallapitani szvsz.
-
Kartács
aktív tag
válasz
Erről beszélek, de oké végülis igazatok van ^^ na!
Persze nekem is kellemesebb a 60+ egy játéknálA feltett kérdésed engem is érdekelne! Én gondolkozom még, hogy beszerzek +2G Black Dragon Kitet (4-4-4-12) főleg a jövőre nézve (Vista és ramból sosem elég). 4G-t kezelésével ugye nincsen semmi gond megy az XPnek?
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Runner_fxr #2052 üzenetére
"ha nem megy egy 8800gtx en normálisan kettőn se fog!"
Abban igazad van ,hogy nincs 2x-es gyorsulás de 40% tuti, és az nagyon sokat számít...
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Runner_fxr #2053 üzenetére
Ne kis hazánkban gondolkodj.....Máshol több a pénz, és nem számít, hogy 1 v 2x 100 rugót kell kidobni az ablakon. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy a jelenlegi csúcskonfigon nem fog élvezhetően menni..(ilyenre még nem emlékszem a játéktörténelem során)
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Runner_fxr #2050 üzenetére
Nem, tudhatod....
Van annyi őrült a földön, hogy egy ilyen játék miatt bevásároljanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest