- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #11472 üzenetére
ja énis, egy sorozat elég neki
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish #11465 üzenetére
De télleg hogy lőjem őket sz@rrá?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #10772 üzenetére
80-at még külön-külön sem ér. 60K+12K az még mindig csak 72K, nem 80K.
Kíváncsi vagyok hogy mikorra hozza a srác az enyémet.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Sirandrish #10768 üzenetére
70-80-at biztos elkérnek majd érte.
Azt tetszik a GT-ben, hogy rohadt vékony, kis helyet foglal. Az én GTS-em kb. 3 szor szélesebb, elfoglalja a fél alaplapot.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #10589 üzenetére
Akkor azért nem írsz már 11 elött hamar mész és alszol még sem elég?
core2:Milyen udvarias vagy minden hsz-ben köszönsz
Ja és köszönöm hát nem sz@rral gurigázok -
válasz
Sirandrish #10589 üzenetére
Szia!
Aludniiii???? CSAK NEM...???
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10574 üzenetére
Amikor még 2006ban kijött az első video róla...nah én azóta vártam,persze 12rongyot nem adok érte,majd megveszem amikor 2-3000 pénz lesz,a Far Cry-t is 2000ért vettem meg
Szó ami szó...a core pály felét ivennénk...egész jó lenne...most deltán kezdtem el olyan hitman-es beütéssel,minél kevesebbet öljek meg.
Kicsit szar úgy hogy újrakezdem...és az elején hiányzik a távcső a fegyverrőlzoomolnék,de nem tudok sokat
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10572 üzenetére
Engem sem főleg hogy van egy Crysis DVD..egy bonus DVD egy soundtrack..és egy scannelt borítók...szal összesen pont egy dual layer
-
slayer006
addikt
válasz
Sirandrish #10527 üzenetére
na arra kíváncsi lennék ,hogy a TC hogyan csinál egy DVD9 -ből 2 telepíthető DVD5 -t
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10527 üzenetére
Torrenten láttam külön progi a Call of dutyhoz is a Crysishoz is .. nem tudom mi is pontosan...egyszerűbb volt 10db dual layer lemezt venni.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #10213 üzenetére
Kösz a pajzsos dologra már rájöttem, bár nem mindig használ az sem... fene egye meg, pont nem minigunnal mentem rá... most mehetek vissza keresni egyet... mert mással még nem sikerült kinyírni
-
losi73
senior tag
válasz
Sirandrish #10203 üzenetére
üdv én is
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #10203 üzenetére
Én igen, pl.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #10186 üzenetére
Sniperrel simán
-
debut12
aktív tag
válasz
Sirandrish #10177 üzenetére
a hajótól 170m-re hasalok egy konténer tetején. lézer bekapcsolva, távcsővel figyelem a hajót, de közel 5 perce semmi...
-
debut12
aktív tag
válasz
Sirandrish #10178 üzenetére
aha, majd a következő végigjátszást!
-
Draken
őstag
válasz
Sirandrish #10165 üzenetére
ugye nem gondoltad komolyan h több ezer hsz-t elolvasok
márha a core-ra keresek rá akkor se találok semmi olyat ami segitség lenne
-
maskimx
senior tag
válasz
Sirandrish #10167 üzenetére
öö..kattintani próbáltál?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #10122 üzenetére
30 centis hó van
-
Prosector
addikt
válasz
Sirandrish #10125 üzenetére
Ez nyilván segítene,csak a mediumnál már nem akarom lejjebb adni...
(valóban havazik itt nem a Krízisben
)
-
Prosector
addikt
válasz
Sirandrish #10122 üzenetére
Az lehet,csak így nem tok célozni
Itt is esik
-
Prosector
addikt
válasz
Sirandrish #10110 üzenetére
Az Nvidia az enyémet dobja ki...vagy van ennél újabb is ?
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #10105 üzenetére
Tudom...amikor nincs eksön, akkor nagyobb mértékben megugrik. De mégiscsak a nagy harcok közbeni minimum fps a lényeg, és azt a procink miatt nem emeli meg akkora mértékben, mint mikor csak sétálgatunk a nyugodt természetben.
Nemrég vettem csak észre, hogy célzó módban a depth of field (fókuszálás effekt) is rendesen lehúzza az fps-t, ki is kapcsoltam a p&csába
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #10103 üzenetére
Monjduk a minimum fps-t nem emeli meg drasztikusan (ahhoz jobb proci kéne), de azért összességében elég sokat számít, ahogy elnézem. Másodszorra már én is teljesen árnyékmentesen viszem végig.
-
losi73
senior tag
válasz
Sirandrish #10044 üzenetére
ja ja
-
losi73
senior tag
válasz
Sirandrish #10030 üzenetére
kösszi, jó volt a magyarázat igy már vágom is
-
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #10029 üzenetére
Régebben nem nagyon néztem a topikot, de akkor vissza fogok keresni.
Amúgy a leírt jelentetekről én is lőttem egy pár shotot, bár talán annyira nem lettek jók.
-
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #10024 üzenetére
Én a demoban elég sok hülyeséget kipróbáltam: pl. "elkötöttem" a fehér csónakot, aztán meglátogattam egy kisebb szigetet, ahol szerencsésen fenn is akadtam a parton. Visszaúszni nem volt kedvem, de lőszerem volt, pálmák voltak...
Egy kis favágás, törzsdarabolás, majd a már felvehető darabokat sorban a hajóhoz vagdosva ismét vízre szálhattam. Ja, hogy miért nem lehet kézzel tolni a csónakot? Nagy kérdés.
A másik szerintem marha mókás cucc az volt, amikor visszakommandóztam egy Hummerrel egészen addig, ahol a legelső koreai katonával találkoztunk még az éjjel: a kocsival fellöktem az addig fejenálló csónakot, majd beleugorva először csónakmotor dobálással, majd géppuska-meghajtással, végül ököllel ütögetve kiladikioztam a csatahajókig.
Jah, egyébként Jester egész végig ugyanott marad, ami elég kiábrándító (pláne, hogy lámpával a puskáján gyalogol fényes nappal, valamint semmit nem reagál arra, hogy ott vagyunk, de pl. elütni a Hummerrel nem igazán lehet), már csak azért is, mert ha ehelyett a mászkálás helyett a következő checkpointhoz mentem volna, azonnal ott termett volna.
Szerk: természetesen a piros "jelzőfény" is bőven ég még fényes nappal is, ami elég érdekes, hogy addig bírja...
Jah, és persze nézegettem + tesztelgettem a fizikát is, meg minden: nagyon ütős, csak néha mókásan (néha meg idegesítően) bugos.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #10016 üzenetére
Dzsungelharcolós, lopakodós, fakidöntögetős. Szerintem.
-
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #10015 üzenetére
Azért lehetett volna ezzel az idegenes dologgal is mit kezdeni de ez így ebben a formában nem jó!
Egy dolgot kellene elérni az életben:
Cryengine2 + Infinity ward
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #10011 üzenetére
Hát én nem tudom, de nekem az az afrikai környezet nem tetszik, Crysisbe kellett volna beletenni dzsungelfightokat, és simán év játéka lehetne...
-
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #10011 üzenetére
1945-ben is karaj vagyok csak élvezzem a dolgot!
Könyörgöm hagyjuk már az idegeneket meg a világűrt meg a lézert meg az ufókat
-
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #10008 üzenetére
A hírek szerint sokkal földhözragadtabb lesz ami már nagy előny.
De ha csak olyan lesz mint az első volt én már boldog leszek! -
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #10002 üzenetére
Nagyon jól mondod!
Ez valóban az eagames sajátossága hogy rátelepedik egy jó fejlesztőgárdára és ott ahol tartanak összeb*sszák az egészet.
A Farcry idején szerintem az ubisoft egy remek játokot hozott a világra aminek az utódja picit haza lett vágva!
Részemről várom a cryengine2-t használó Farcry2-t!
Az nem eagames kiadás lesz ha jól tudom -
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #10000 üzenetére
-
Szemi82
tag
válasz
Sirandrish #9995 üzenetére
Na látod erre én is kiváncsi lennék!
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9988 üzenetére
Igazad volt..kerítettem egyet és lám..3 tártól elfeküdt a mocskos..nyomás kicsinálom a másikat
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9988 üzenetére
Akkor lehet visszatöltöm... valami korábbira ahol el tudok hozni egy forgóspuskát. a Far Cry végén is ez volt a dilemma...egy halom szörny a végén..kemény dió volt.vagy 60szor próbáltam a megfelelő fegyverösszeállítást...mire sikerült lenyomni őket.
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9986 üzenetére
Csak 4 rakétavetőt küldtem neki teljes tárral......nem is beszélve a Gauss puskáról...forgótárasom nincsen..eldobtam...csak töltény van
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9978 üzenetére
A game is aszongya hogy a kék és a zöld a tuti egyben
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9976 üzenetére
és envídijjához
-
Tigi
őstag
válasz
Sirandrish #9969 üzenetére
Hali
A pfff = Hát, többet vártam.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9853 üzenetére
Nem, de azért mégis csak befolyásolná, hogy hogyan viszonyulsz a játékhoz, ezért nem is olvasok ilyen gémsztárokat...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9851 üzenetére
De ez miatt a hat pálya miatt nem kapott 90% feletti értékeléseket.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9849 üzenetére
Én a Mohával vagyok így, rövid, de iszonyú hangulatos kis gém lett.
Bioshock engem nem motivált, egyszer végigjátszottam, mert nem volt netem egy hétvégén, de csak mert még tartott az uborkaszezon és nem volt más...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9801 üzenetére
Nem gondolod, hogy hat pályával meg azért szidnád, mert még kiegnek is kevés lenne?
Nekem mindegyk map tetszik, talán a sztori lehetett volna kicsit izgalmasabb, bonyolultabb, de a Far Crynál ez is sokkal jobb, az sajnos onnantól dögunalom volt, ahonnan bejöttek a képbe a mutánsok még az elején...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #9842 üzenetére
Engem a wallhack-os helikopterek idegesítettek!
-
Dany007
veterán
válasz
Sirandrish #9828 üzenetére
Hát naná
Amikor először találkoztam velük ( mielőtt felvett volna egy VTOL ) nemtom már melyik pálya volt az, az első találka sötétben. stb... Szal Fy71-gyel írtottam, de hatástalan volt.
Aztán gondoltam akkor keményítsünk be, volt még 2 rakétám a rakétavetőben, hát kb 10méterről telibeküdtem mindkettővel, de nem nagyon érezte meg...
Ráadásul 4en voltak... szal bujkáltam meg lőttem...Nem volt túl eredményes...Akkor meg még nem volt az a gépágyú, se a gauss.
Muszáj volt kitalálni valamitÉs sz.tem jó megoldás xD kíméli az életemet is meg a lőszert is !
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9815 üzenetére
Találtam egy Advanced gif animator...de ebben nem lehet olyat mint Directorban
beússzon a szöveg..vagy villogjon alul a Crysis felirat
rossebbe..asszem most megyek gamelni
Pont ott vagyok hogy jeepről kell lődözni a ge*iket -
laci666
senior tag
válasz
Sirandrish #9814 üzenetére
Na megoldottam raktam ki neki 3 szeretett csomagót amint oda ért én meg robbantottam ő meg megtanult repülni
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9811 üzenetére
Én úgy csinálom hogy folyamatosan cserélek mindig egy kicsit...úgy bírja a pénztárca,és nem kell egyben kidobni 300at
Egyébként pécédómon van róla pár oldalas info.(csináltam Directorral egy tök jó Crysis-es prezentet,nem tudod hogyan lehet gifbe tenni?vagy meg kell csinálni újra valami gif animátorral?Nem ismerek egy gif animátort sem. Igazából be akarom tenni wallpapernek)
-
Dany007
veterán
válasz
Hmm én ezt nemértem
mivan a core után? Én most értem a havas pálya elejére. Ahol először találkozok alienekkel. Hát az a rész valami eszméletlen volt....
Az ufo belsejében a mászkálás meg az a kis kavalkád tényleg fárasztó volt már a végére, és jó volt újra a földön járni. Szal végre kinn voltam a havasban. Sehol egy lélek... Elindulok a nyíl felé az úton, persze lopakodva, sose lehet tudni mi lesz... Aztán hallom ahogy olmanak a sziklák, baszottnagy robaj meg ilyenek...Csak sasoltam hátra nehogy rámzuhanjon valami... Aztán mentem tovább... Találtam egy roncsot, mellette fegyverek, akkor már vágtam hogy itt party lesz...
Továbbra is lopakodva clouk-kal mentem tovább. Lebújtam egy szikla mögé hogy feltöltődhessen a nanocucc.
Aztán egyszercsak egy barominagy morajlás, és valami brutális alien hang, mintha átsüvített volna a fejem fölött... na ott megijedtem kicsitAztán tovább haladva láttom hogy ott ficánkol 3-4 kis alien. Eléggé mátrix feelingje van azoknak, de sz.tem jól megcsinálták!
Aztán clouk le...Egyből megálltak és rámfigyeltek, gondolom valami zajt is csaptam. Aztán jöttek...Én meg clouk és legugoltam fedezékbe, hogy ne a nyílt terepről írtasam őket.
Aztán odajöttek, kb mint a matrixban megálltak előttem visitoztak egy sort , mintha nem vettek volna észre...Aztán jött az írtás....
Szal igaz h kissé illuminállt állapotban, meg fülessel, tegnap hajnalban, de nekem ez marhanagy élmény volt
viszont tovább még nem mentem. Ennyire gáz a többi pálya ezek szerint ? -
Laraxior
titán
válasz
Egyezik a vélemény....
Az első hat pálya a tuti...
most hogy alienek is vannak inkább játszom csak a hat pályán,valahogy majd végigkínlódom,mert érdekel a vége is,de kínszenvedés.
Asszem a Far Cry 2 lesz a megmentő....de az is már csak a 2008as év game-je lehet.
Ez biztosan nem az idei évé. 6 pálya frankó...onnan mintha elvágták volna az egészet mintha egy másik játék lenne. Megjegyzem az az effekt tetszik amikor megállsz pihenni elkezd fagyni a képernyőSzóval vannak benne egyedi megoldások, grafikailag tény hogy a legjobb,de játékügyileg...nc.
-
p a s s e r
őstag
válasz
Sirandrish #9799 üzenetére
Sirandrish...
SZVSZ:
Én is végigtoltam. Most fejeztem be. Igyekszem csak egyszer leírni a véleményem.
Ez a játék szar. A Core rettenetesen idegesítő volt. Assetom mi merre van, és kijáratokat keresgélek? Nemá. Utána ez csak fokozódik, sokszor tök káosz az egész, sokszor nem értem mi a feladat, bemegy tök lineárisba a gém. Aztán csak zuhan az egész színvonala. Isten látja a lelkemet, én nagyon vártam, és még talán elfogult is voltam, Farcry-t egyenesen imádtam, de ez az év csalódása. Egyszerűen inkább küzdetés, mint élvezetes játék. Számomra a legjobb fps marad a FEAR...Ráadásul a millió ismert klisé is hazavágta. Összevissza lopott jelenetek, ötletek. A legjobban akkor akadtam ki, amikor azok a szarok a core-ban kinyitották az arcukat. Csak nekem volt Predatoros? De volt szösszenet a függetlenség napjából, meg még sok-sok filmből.
Remélem a multi talán megmenti.
-
Nikkel15
tag
válasz
Sirandrish #9795 üzenetére
Hát biztos nem.
Sőt a legjobb rész(szerintem)mikor először meglátod a fagyott dzsungelt hát az valami állati jól néz ki -
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9794 üzenetére
Az pozitív ez tény,de mire becélzom a hogy jó helyen találjam el,és meghúzom a ravaszt és mire elkezdi szórni a skulót arra meg megint célozhatok újra,kicsit lassan indul be,mint a a forgótáras...
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9790 üzenetére
Én nem nyúltam hozzá,tekintve híján voltam a lőszernek,meg azt a izé fegyvert sem vettem fel amivel az elején még ő lövöldözött,sörétes meg a SCAR.
Kicseréltem azt a konfigurációs fájlt,gondoltam nagymellénnyel nekiugrok 1280 ban highon...egész jól ment 12 SPF!!!
szal maradok az 1024/medium úgy megy 30-40 FPS-el...de feldobom a 169es drivert hátha gyorsul.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Sirandrish #9675 üzenetére
Látom a leírás nem csak nekem nem volt egyértelmű. ..
De mint már látom leírták a megoldást rá. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #9666 üzenetére
Nem egyszerűbb a kisszörnyeket kézzel megfogni vagy leütni?
-
Mr. Green
tag
válasz
Sirandrish #9624 üzenetére
Hát igen amit írtam az igaz, én deltában toltam végig
. Az viszont hozzátartozott, hogy nem tudtam olyan látványos akciókat csinálni, mint amieneket a game menü betöltése elötti kisfilmben láthattunk. Az totál kamu, rambozik mint atom, ennyi sárga azért simán lekülde volna deltában, max easy-ben lehet úgy rambózni. A delta az más tészta: ott lopakodni, meg becserkészni kell az áldozatokat, és akkor nem halsz meg majd annyiszor, ja meg próbálj taktikázni. Bár azért deltában is előfordult hogy a házak tetején ugrándoztam
-
ssolitude
őstag
válasz
Sirandrish #9648 üzenetére
Van egy probi. Amikor leszedjük az összes dögöt, akkor meg kell menteni ezt a jóembert. De hogyan? Az utolsó kék dög lebeg a levegőben, és füstöl.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #9643 üzenetére
thx
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Sirandrish #9593 üzenetére
Engem már a második "pálya" is elkezdett untatni... túl száraz a körítés.
-
keIdor
titán
válasz
Nekem tetszett a többi is, egy valamit hiányoltam... a koreaiakat...
-
feka007
veterán
válasz
Épp ezért is csak rejtett opcióként van bent.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9590 üzenetére
Meg 2-3 évvel a korát megelőzőt is, és akkor még az ultra highot nem is láttuk!
-
HolloW
senior tag
válasz
Sirandrish #9562 üzenetére
Az a baj, hogy túl sok a szabadidőd. Dolgozz helyettem egy hetet aztán addig én istenítem a Cod4-et, DEAL ?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9562 üzenetére
Írtad, hogy az egyik pályán céltalanul köröznek a fejünk fölött a repülők, na erre írtam, csak rosszra válaszoltam.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9484 üzenetére
Mert a CoD4-ben aztán sokkal reálisabb, hogy nekünk kell kinyírnunk mindenkit...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9495 üzenetére
Ki lehet játszani, de elég egyszeri a játék, öt perc után rájöttem, hogy totál scriptelt az egész, de legalább hangulatos, nem olyan unalmas szar, mint a CoD2. A multit még nem nagyon próbáltam, de az jobbnak tűnik, bár nálam még mindig a BF2 a top, csak már meguntam, két év játék az sok idő.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9472 üzenetére
Mert a sztréndzshód az sokkal jobb mi?
-
p a s s e r
őstag
válasz
Sirandrish #9534 üzenetére
Próbálj már meg codban elcsalni egy ellent, ez meg erről szól... Crysisben valamiért meg lehet csinálni. Lehet, hogy egyes jelenetek (még jó, hogy a story scriptelt) úgyanúgy kezdődnek, ugyanott állnak, stb, de utána mindig minden más. Farcry is ettől volt ütős, ez meg sztem játékélmény, nem?
-
p a s s e r
őstag
válasz
Sirandrish #9520 üzenetére
Kissé túlpumpátad sztem. Ennyi. Mintha mindenkit meg akarnál győzni az igazadról.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Sirandrish #9515 üzenetére
Nemis, mert a Bioshock az év játéka.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #9534 üzenetére
Ez badarság: 50 féleképpen lehet rajtaütni egy táboron, akár rambózva, akár lopakodva, nincs két egyforma harcszitu. Amiket említettél, az nem is ehhez a témához tartozik.
Megvan a választási lehetőséged, hogy a terepet kihasználva belátásod szerint cselekedj. Ez főleg a tankos pályán jött elő. Ezerféleképpen végig lehet tolni. Na CoD-ban ilyen nincsen (soha nem is volt). -
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #9524 üzenetére
ehhez annyit fuznek hozza, hogy te a valaszaid 90%-ban offolsz, es/vagy ismetelgeted a jol bevalt monologaidat. a legjobban ez tetszett: "inkább abbahagyom mert "nemtudok mit mondani" aztán kész" - ez tokeletesen igy van: nem tudsz erdemben hozzaszolni mar regen.
az talan feltunhetne, hogy ha sokan jonnek veled szemben dudalva az autouton, talan te mesz a rossz savban.. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #9535 üzenetére
Árulkodni
nem.
Csak a Crysis topicjában nem vagyok kiváncsi a CoD4-re, ennyi. Van saját topicja.
Ez a 3. OFF-om, neked meg már a sokadik. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #9528 üzenetére
Mondtam én, hogy a CoD szar? Én csak annyit mondtam, hogy szerintem nem az év játéka és mondtam is, hogy miért... Crysis-t se ístenítettem, de látom te agyilag gyerek vagy még, normálisan ír neked mindenki, te meg "fetrengek a röhögéstől"... abba is hagytam, majd pár év múlva megpróbáljuk újra, addig is nőlj fel! Ha meg továbbra is folytatod ezt, szólok modinak, mert nem vagyok(vagyunk?) kiváncsiak az OFF-ra.
Vége. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #9530 üzenetére
Előre megrendezett.
Az egész játék egyébként erősen hajaz a FEAR Perseus Mandate-re. Ott is ugyanez volt, az alapjáték még jó, aztán a kiegészítők meg nyúzzák a rókabőrt, és a végén már megutálja az ember, hogy állandóan ugyanazt tolják az arcába.
-
Pala
veterán
válasz
Itt nem erről van szó. Szép a Crysis, de tudok olyan játékot mondani, ami a maga idejében szintén nagyon jól nézett ki, mégis unalmas volt.
Az viszont kétségtelen, hogy a szép grafika hozzátesz az élményhez. Ezek után már csak az a kérdés, hogy kinek melyik körítés jön be jobban, ez viszont tök szubjektív. Én a CoD-dal kapcsolatban csak olyan ellenérveket hoztam fel, amelyek igazak. Szkriptelt, és rókabőrös. Ráadásul kis túlzással ronda is (nem, nem a Crysishez viszonyítva... pl. a Quake 4 is sokka szebb nála, pedig az már 2 éves). A MoHAA és a CoD előző részei mind ugyanezt adták...Most kicsit más a környezet (modern warfare), de ez fel sem tűnik, mert a pályatervezés, az egész megvalósítás szinte tökéletesen ugyanaz. Komolyan mondom, még a menüben volt a legtöbb újítás. Ezt a játékot én már végigvittem egyszer 2002-ben, aztán 2003-ban és 2005-ben is, negyedszerre már nem akarom,mert unalmas (szerintem). -
debut12
aktív tag
válasz
Szerintem "az év játéka" /bruhahaaaa/ monológ b*szta ki a biztosítékot, legalábbis nálam fix. Mikor is szavazták meg az év játékának??? Talán aug-szept. Már ezen röhögnöm kell, hogy az év felénél kimondják egy olyan játékról, hogy az év játéka, amivel jobb esetben a fejlesztők, meg talán 1-2 fanatikus játszott. Akkor mi ez, ha nem elvakultság??
Inkább mondták volna, hogy kategóriája(előre meghatározott filmes feeling/de nem grafikailag/) egyik legjobbja.... -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #9522 üzenetére
Te tényleg nem tudod mi az az "Ízlések és pofonok"?
Nem lesz mindenkinek (hála istennek) olyan a véleménye, mint neked...
Multiban nagyon jó a CoD4, talán az év multiplayer játéka címet megkaphatja, de az év játéka? Skriptelt FPS... millió meg egy ilyen van! Szerintem meg a HL2: EP2 az év FPS-e, mert azt élveztem a legjobban, akkor most elvakult vagyok, mert nem az tetszik, ami neked?
(Az OFF-ot meg be lehet fejezni, más se megy a CoD4 topicba "Crysis az év játékát" irogatni...nöjjünk fel már végre, vagy huzzunk vissza az iskolapadba!)
-
debut12
aktív tag
válasz
Nem tudom emlékeztek e a Tomb Raider Legendre, és a next gen opció bekapcsolására, mert én ott nagyobbat néztem, mint a Crysisnál. 1024X768 + next gen=játszhatatlanság
Pedig Dual Core + 2Giga + 7950@512RAM.
Na erre varjatok gombot... -
Pala
veterán
válasz
Elvakultság, mi? Persze-persze.... Ezt most csak úgy idebiggyesztetted, mert nem tudtál mit reagálni.
1-2 hónap múlva már nem nagyon fogok törődni a Crysis-szel (a CoD-dal mégannyira se). Van ezeknél egy számomra sokkal kedvesebb és szebb játék, amit sakknak hívnak -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #9515 üzenetére
"a Crysis gyönyörü a COD4 meg az év játéka..akárki akármit mond ez a 2 dolog tény!"
A mondat első fele tény, a második meg tök szubjektív.
Ha 9 embernek az év játéka, akkor a tizediknek is kötelező beállnia a sorba? Attól függetlenül, hogy mondjuk halálra unja magát rajta? Ne legyünk már nevetségesek. Hogy kinek mi tetszik jobban, az nem divat meg trend kérdése.Mellesleg nemtom miről beszélsz, a Crysisben a 7. pályán sehol nincsen víz. (antigravitáció van, még közli is a játék)
Ráadás: én azt mondom, hogy a Crysis sokkal, de sokkal jobb, mint a CoD4. Ez az én véleményem. A véleményemet nem az alapján formálom meg, hogy a többség mit választ év játékénak, hanem az alapján, hogy én mennyire tartom jónak. DE! Én sem állítom, hogy a Crysis a számítógépes játékok fejlődésének abszolút csúcsa lenne, vagy mittomén. Valszeg kijátszom még 1x, utána már csak max akkor veszem elő, ha lesz hozzá gépem, hogy very highon élvezhető legyen.
Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán fognak-e valaha megjelenni olyan fps-ek, amik akár csak megközelíteni is képesek lesznek az előző évtized nagyjait. Tartok tőle, hogy nem.
-
p a s s e r
őstag
válasz
Sirandrish #9504 üzenetére
Nem erről van szó. sajnálom, ha valakinek nincs jó gépe hozzá, nem is kötelező maxon játszani. Szvsz meden is erősen odabasz, de még mindig grafnál vagyunk leragadva (aminél sztem is ciki lemaradni hamár lehetne előre lépni is). Összegezve, akinek x konfigja van, melyik játékottudja szebb grafban élvezni? Egyiket sem, max azt aminél direkt a tömegek megcélzása volt a lényeg, ergo emelyiknél szartak a grafra.
Viszont sztem te vagy eltévedve, amikor a codot isteníted a crysis fikázása mellett a crysis topicban...
-
debut12
aktív tag
válasz
Sirandrish #9504 üzenetére
Nem csak a grafikával vannak gondok...
-
debut12
aktív tag
válasz
Sirandrish #9495 üzenetére
Nos, szerintem az első dolog a grafika. Lehet akármennyire jó a játékmenet, ha gáz a grafika. Ez fordíva is igaz. A COD4 meg szerintem mindegyikben sz*r.
Akkor mint mondtam, inkább BF2-zök, mert szerintem ahhoz képest, hogy nem egy mai darab, simán alázza! -
p a s s e r
őstag
válasz
Sirandrish #9496 üzenetére
Más ember, más vélemény... Érted...
-
Nikkel15
tag
válasz
Sirandrish #9496 üzenetére
Kétségtelen vannak olyan játék elemek amiben jobb a Cod 4(karakterek animációja,folyamatosan feszült játékmenet)de összességében nekem a crysis 100*jobban bejön.Többféle módon lehet végigjátszani-gondolok itt a klasszikus Rambó stílusra vagy a lopakodósra-ez sajnos nekem nagyon hiányzott a Cod 4-ből.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #9488 üzenetére
Mondom, nekem csak a repülőssel volt bajom (az utolsó előtti asszem), azon kívül mindegyik bejött.
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #9488 üzenetére
Elmondhatnád a kiutat
Mert én nemigen találom :S és eléggé unalmas így hogyí csak kóválygok
-
Lala6
őstag
válasz
Sirandrish #9472 üzenetére
Szerintem nem is az év legjobb fps-e...
[Bizonyíték, nem ígéret]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Sirandrish #9466 üzenetére
Igen, erre a pályára gondoltam.
Köszi, úgy látszik, éjfél után már beszűkült a látásom.
Sanyo: köszi neked is -
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #9462 üzenetére
Én nem várom.... De kíváncsi vagyok, hogyan futna normális ATI driverrel....
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #9422 üzenetére
A Boss minden játékban nehéz, GoW-ban is mit össze szenvedtem tegnap az egyik döggel...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SPOILER felirat elfért volna így 4 nappal a megjelenés előtt...
-
Eagle16
addikt
válasz
Jézusom, mekkora!
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Sirandrish #9374 üzenetére
eléggé a végén jársz
kíváncsi vagyok mennyire szalad a szakadóesős ufós világháború
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Sirandrish #9374 üzenetére
te kis kocka 1 nap alatt végigtolod
majd írj egy végigjátszási időt, egybkent most jöttem le multiról (hamachi) 4 en nyomtuk és elég élvezetes egy játék még ilyen kevés player számmal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest