- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
ssolitude #11997 üzenetére
Arra értettem, hogy a pályák felépítéséből adódóan ki lehet kerülni az ellent (ez a Coreig vonatkozik, utána már lineárisabbak a pályák, meg több a szkript mert beindulnak a történések), például a demót ki lehetett játszani 15 perc alatt is, nekem úgy 40 perc volt (persze elhalálozásokat nem számolva)...
-
feka007
veterán
válasz
ssolitude #11983 üzenetére
Nekem a demóban volt olyan, hogy néha egyik-másik lefagyott, bugos az tény, de összességében jól működik, normál körülmények között tudnak taktikázni rendesen, sokszor bekerítettek, ilyet pl. cod-ban hol láttál? Oké, ott odarohannak aszt' lecsapnak ha öt méteres körzetükbe vagy...
-
NRG
tag
válasz
ssolitude #11568 üzenetére
postrpocessing effects quality -ban
r_MotionBlur = 0
Beírhatod valamelyik .cfg be a legegyszerűbb ha megkeresed ezt az értéket a cvarokban.
[De itt egy teljesebb leírás]
Amúgy nemrég linkelték, kicsit olvasgass néha. -
Rusher
őstag
válasz
ssolitude #9567 üzenetére
Mire gondolsz? Refreshlock nem jó esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest