Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerr'y
senior tag
aki Vista-ra telepitette fel miert ablakban tolja???
-
csana
senior tag
Hajaj, úgy érzem újra kell raknom az egész crysis demót.. Már új játék betöltésénél is kiszór az asztalra 65%-os betöltésnél.. Bár még nem jöttem rá hogy a p***ába szaródott el egyik pillanatról a másikra. Előtte meg semmi dife..
-
-
PH 5.5
aktív tag
Szerintem sem lesz külön dx10 demo. Ablakban indítva a játékot a keret bal felső részén ott díszeleg egy felirat: "Crysis DX10" [link]
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
hogy lást a napfelkeltét, ami a demo első pár percében megtörténik
-
pisti
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Játsz vele kicsit tovább, a demó nagy részében ugyanis már világos van, kb. 5 perc játék után kivilágosodik egyébként.

Másrészt én azért láttam az éjszakai részen is, szóval ott valami egyéb probléma is lehet a háttérben. -
0Li
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sztem a demoval nem foglalkoztak annyira. Én nem is fogok játszani ezzel. Majd a "végleges" verziót megveszem és nekiesem annak legnehezebb szinten!
-
mazda626
addikt
Valahogy jobban átjött a dzsungeles harc élménye, és nekem úgy jött le, hogy az AI is ütősebb volt. Itt nem egyszer kétszer fordult elő olyan, hogy odaszaladtam az ellenhez, és nézett bambán, jó 5mp múlva pedig megpróbált reagálni, feltéve, ha még élt. Kommandózni is szerettem FC-ben, nem volt segédeszköz, ami nagyobb erőt adott, láthatatlanná tett, stb.
-
ent
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet hogy másfél magos csak a procid? Átvágtak, reklamálj a bótban!

-
Winner_hun
félisten
Megvan a gyatra teljesítmény hibája, csak az egyik magot használja a játék. Illetve mind a kettőt, csak félig
Ez mitől lehet? -
pisti
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Konkrétan csak annyi, hogyha vki bedob egy fórumba annyit, hogy valami szar az nem tekinthető véleménynek.
Esetleg írd le, hogy mi nem tetszett benne és úgy írd rá, hogy szerinted szar. Na az már valami, bár hangnemtől meg igazság tartalomtól függően még így is lehet a fikázás szintjén maradni. -
csana
senior tag
#5562-re nincs valamilyen magyarázat? Nem okoz nagy problémát újrakezdeni, de fura, hogy most állandóen kidobál a loadnál..
-
matrix23
tag
Sziasztok!
Látom sokan várták ezt a game-et, még ha nincs is itt a teli, azért pörögnek a hsz-ok , én hétfőig sajna csak annyit látok belőle ami itt van (képek,videók), de úgy látom jó lesz....Csak ez a gépigény gázos kicsit, de majd megszokjuk... -
donsergiooo
senior tag
Hát párszor végig vittem! Több Grafikai beállítást is kipróbáltam! VERY HIGHOZ nincs létező VGA kari! Rájöttem, ha a texturát low-ra vagy mediumra veszem simán megy ha a SHADDERT highra teszem! (ekkor eltünik a motion blur)! A SHADOW VERY HIGH - MEDIUM minimális változást eredményez (sebességben szintúgy). Fizika lehet teljesen max! Egyy C2D 3GHZ-t nem terhel! Az egész játék alatt nem érte el a CPUm a 70%-os kihasználtságot!
Amúgy jó gém!
-
Apophis
őstag
Bekonfigoltam multira: 1024, minden minimum+némi AA és AF, így majdnem stabil 100 FPS, igaz, a grafika vénül 6 évet és kb. tőlem 5-10 méterre jelennek meg a kisebb tárgyak
Szóval multira nem esélytelen. Továbbra sem vagyok képes singlere játszhatóvá tenni. Ha elérek egy - fogjuk rá, hogy - játszható 40 FPS-t, vagy nincs AA és AF, amitől ronda és zavaró, vagy alapból gyengék a textúrák és nagyon közel renderel. Mindezt úgy, hogy az összes efektet levettem low-mediumra (amik tulajdonképpen lefedik a grafikai újításokat, de én inkább az éles textúrákat szeretem). Így már - a karaktereket leszámítva - rusnyább az Ultra FarCry-nál. 
-
ent
őstag
Hu, gyerekek ez vmi állat volt. Kicsit fosósra sikeredett 1-2 hang meg helyszín, de állat. Gyönyörű max felbontás és max AA mellett 15-20 fps és nem szaggatott sehol, ne kérdezzétek ez hogy, de így van.
Rendesen koncentrálni kell, első olyan gém ahol az AI kegyetlen jóra sikeredett. Lövöm skacot a lemezkerítés mögött és lehajol, kuksiztam pillanatra. Elég nehéz megszokni, hogy több mindent lehet csinálni egyszerre.
Fel kell mérni rendesen a terepet előtte mielőbb elkezdes rámbózni. Kicsit logiai játék is

Na megyek, +1x végigtolom. pá
mod: a speed kicsit nagyon speed, zavaróan nem tom hov jukadok ki...
-
pisti
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Látom magasan szárnyal az értelmi színvonal ott tefeléd.
Nem megyek bele inkább ilyen lowquality vitába, irogass még ilyen okosakat ha jól esik, meg ennyi a szint... -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Kipróbáltam a gémet, de nem váltotta meg a világot szerintem. Far Cry sokkal jobb volt ehhez képest. Grafika tényleg szép, van benne egy két jó dolog, de amúgy csak egy FPS. -
csana
senior tag
Valakinél előfordult az, hogy a save-eet nem tuddja betölteni? Engem kinyom az asztalra hiobaüzivel, mikor olyan 65%-nál tart..
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
segitek,célzásnál van szikladarab,no zoomban nincs,és látszik az ember... valszeg ez a medium beállitás miatt van,remélem nem bug...

-
Dave64
aktív tag
Uhhh, na, Deltába már picit hosszabb a játék mint 15perc !

-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én így nyomtam: 1680*1050, noAA, med - 30-42fps
És nekem ezzel sem volt igazán bajom

-
HolloW
senior tag
Ez jó kép lett, a faszi a képen megbékélt arcot vág

-
tailor
őstag
Játékélmény a gépemen, hátha valakinek támpontot ad... Minden alapon, beta XP driver.
1680*1050, noAA, med - 30-42fps
1680*1050, noAA, high - 14-27 fps
1680*1050, 2xAA, high - 8-14 fps
1680*1050, 2xAA, med - 12-20 fps1280*960, noAA, med - 35-50 fps
1280*960, noAA, high - 16-30 fps
1280*960, 2xAA, med - 15-25 fps
1280*960, 2xAA, high - 14-28 fps -
pisti
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Igen, "ettől" lesz szar valami, hogy nem fut stabil 100 fps-t az egyébként is butított mobility radeonodon.
Szerintem az ilyen semmitmondó fikázásnak minősülő vélemény a szar. -
frame>24
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
azért ezt így nem mondanám konkrétan az egészre, csak kár, hogy a világon nincs gép, ami maxon futtatja...
(X1700 FSC? -ja
) -
Sirandrish
legenda
válasz
Neil Watts
üzenetére
nah így se vélekedett még senki

Mit jelent az hogy "jól megy a gépeden"? -
0Li
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére

-
Gyúrma
tag
Hy!
Sztetek. a konfigommal (semmi nincs húzva) vista x64 alatt minden very high, 1280x1024, AA kikapcs átlag: 15FPS "jónak" mondható?
Mert én sztem. ez elég kevés 
Bár még nem próbáltam az új beta drivert![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Hát ez egy SZAR! (sry...
)
Pedig jól megy a gépemen....

-
Zsolty
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
és honnan tudni, hogy melyik demó amit szedek?
-
Zsolty
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
valószinü lehet gyorsabb lesz dx10 karin ami holnap jön, vagy nem tudom akkor mire jó?
-
Zsolty
tag
jó, csak feleslegesen mivel lassú netem van nem szedem le mindkettőt.
-
Zsolty
tag
ea honlap
"
. A látványos grafika azonban még csak a kezdet - akik DX 10-es grafikus meghajtóval várták ezt a napot, javaslom, legyenek türelemmel: az ezekre a kütyükre optimalizált változat ugyanis holnap érkezik.
" -
athomi
veterán
Elég sokszor előjön ez a fa bug: [link]
A képen annyira nem látszik, de ez a fatörzs épp a levegőben lebeg.
Ja és amikor nekimentem gyalogosan meghaltam. 
-
pisti
őstag
Ezt honnan veszed?
Merthogy szerintem nem igaz.
Szvsz holnap nem jelenik már meg semmilyen Crysis demó, ráadásul (legalábbis abban a kiszivárgott verzióban amit én szedtem) ott van a fájlok között a CryRenderD3D10.dll is ami pont arról árulkodik, hogy ez biza DX10-es is.
Kipróbálva is ez derült ki, mivel Vista alatt beállítható lett a Very high grafika is. -
deicide
veterán
no, XP alatt 1920x1200 2xAA HIGH (a very high nem is választható) 30-32fps, ez már játszható
-
athomi
veterán
Sztem igazán élvezni medium beállítástól lehet, persze a mediumhoz kell egy kétmagos proci és egy min. 7900Gs, x1950Gt szintű kártya.
-
Zsolty
tag
Akkor ami holnap jelenik meg az Lesz a Dx10 veziós, szóval ami ma éjszaka jött ki az csak dx9.
akkor én csak azt szedem le, mert csak 1mb -es netem van...
-
pisti
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, DX9-ben is működnie kell a post processing effects high-ra vételével, meg talán a shadereknek is mediumon kell lenniük minimum.
-
Foxmulder89
senior tag
Nee most jöttem meg látom hogy lejött a crysis demo torrentről, erre serialt kér, de látom mindenki megszívta ezzel
Na mégis marad a szerver ,3-400-al jön szóóval mindjárt nekiesek én is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pisti
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A motion blur, az szó szerint ha fordítom, akkor mozgás elmosás-t jelent, persze ez így elég suta, de a lényeg érthető belőle.
Gyakorlatban alacsony fps-nél Crysisban annyi látszik, hogy a két képkocka közötti átmenetet összemossa, emiatt nem tűnik az alacsony fps szám se szaggatottnak. Ettől kicsit homályos/elmosott lesz a kép, viszont csak mozgás közben, cserébe pedig nem szaggat a kép.
Példuál, ha csak néző vagy és más játszik a játékkal neki még a ~20 fps is folyamatosnak fog látszani, egyedül az irányítás magas fps-hez képesti megnövekedett "késésén" lehet észrevenni az alacsony fps számot, ezt viszont csak az észleli aki játszik. -
HaroWerks
senior tag
-
mergal
aktív tag
Kicsit állítgattam: 1280x1024 textura, object, shader, víz very high. Shadows medium, a többi high. Így 25-30 Fps. Végülis a settlers 6 játszhatatlanul akadt ahhoz képest ez szépen megy

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)