- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
végülis a sztory szerint itt is lessznek megmagyarázhatatlan dolgok...
-
athomi
veterán
-
Memphis79
aktív tag
gecc!!még a madarat a levegőben is le lehet lőni
Origin:Memphis79HUN
-
domesz
aktív tag
Hello ! Sztem a dx9-emmel van vmi gond, lehet h régi? be tudná valaki linkeln ia legújabbat? előre is köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Tom5
addikt
Nagyon dúrva lett a játék! A fizika szuper, játékban ilyent még nem tapasztaltam! A grafika is szép,de sajna nálam is csak próba erejéig ment a High Shaders...igaz ha nincs ellenfél el lehet nézelődni,mert vmi nagyon szép és nem is élvezhetetlen. Játék érzése tényleg elég Far Cry-os,bár ez a ruha téma nagyon bejön! Power,speed...tetszik!
Kell a 2-giga memória,mert 1-gigánál nagyon darál (legalább is Vista alatt) lehet,hogy emiatt a játék miatt veszek majd új videókarit?!
Kíváncsian várom a teljes verziót! -
keIdor
titán
Ezt a Very High szarságot csak simán felűlírom és lesz XP-n DX10? Azt meg hogyan?
Winner_hun: Gondolta még egy utolsó spárgát lenyom, mielött elmegy... ezeket a komcsikat én sose értettem!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Winner_hun
titán
Minden fullon ezzel az xp alatti visztás dologgal. 4-5 FPS, diavetítés rulz.
Ja meg jut eszembe most hogy feltettem ezt a ketyerét hozzá, gondoltam megyek egy kicsit a pályán. Vége lett a demo-nak. Pont előtte fejeztem abba a játékot, remek.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
manutdzoli
senior tag
Egyből DX10-be indítja a játékot,vagy be kell állítani?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
front3r
őstag
Egy másik fórumról:
"Na meglepő dolgot tapasztaltam: most még csak a CPU-t tesztelem 1024x768 minde LOW + HIGH fizika
XP 64: 32bites CPU bench 66, míg a a 64bites 71 FPS
Vista64: 32bites CPU bench 56, míg a a 64bites 47 FPSEz azért érdekes. Vista64 alat érdemesebb 32bites módban futtatni?"
Ezért teszek fel egy 64 bites XP-t.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
HunBeowulf
csendes tag
Ez bizarr... feltettem a Crysishoz "való" drivert, gyorsabban is ment a game, az addig rendben van... de a fák fehér leveleket növesztettek jól néznek ki meg minden, de hát ha levél akkor legyen már zöld... szal vissza a régi driver
[ Szerkesztve ]
Oel ngati kameie - I see you
-
feka007
veterán
válasz donsergiooo #6271 üzenetére
"mert ha neked full veryHigh Xp-n 35 FPs akkor a Vistához képest 3x gyorsulás"
Látod, hogy annyi. És igen, be van kapcsolva az összes Vistás effekt. -
Sirandrish
legenda
válasz joshua7 #6272 üzenetére
nálam ilyen minden fullon...szép dehát 10FPS eksön nélkül
Front3r: nálam 10FPS...uj procival majd talán meglesz a 20...abból egy két dolog medium és tökkéletes
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Memphis79
aktív tag
1280*1024 ben csak,hogy terrorizáljam a gépet minden high-on 13fps!!sztem kemény ezzel a régi vassal
[link]még joo,hogy nem melegedett nagyon a kártya-111 foknál nem volt forróbb
Origin:Memphis79HUN
-
front3r
őstag
válasz Sirandrish #6258 üzenetére
Játszhatatlan very high-on a karimon természetesen, de ha leveszünk néhány nem annyira szükséges dolgot már játszható lesz, de így is sajnos 25 FPS alatt nagyrészt, de még elmegy. Új ATi driver illetve a full verziós játék lehet ezeket is megoldja.
Ja és valszeg holnap felteszem a 64 bites XP-t, az is dob elvileg rajta 5-10(!!!) FPS-t.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
Hello ! Segítségre lenne szükségem :S most tettem föl a crysist, de már az elején a videóknál szaggat :S és nem a gépem miatt mert egész jó ! a játékba is akad de látni rajta hogy nem azért mer szar a gépem :S mert lowon is med-en is ugyanugy, mi lehet a probléma? driver?dx? vagy mi? pls segítsetek, köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
feka007
veterán
válasz donsergiooo #6271 üzenetére
Nincs Vistám, XP-n tolom, csak letöltöttem hozzá a very high packet.
-
joshua7
veterán
válasz Sirandrish #6269 üzenetére
A menüben ugyanúgy szürke marad, de amint belépsz a játékba... voila.
Semper Fi
-
donsergiooo
senior tag
válasz feka007 #6268 üzenetére
Xp alatt is megy minden effekt? Mi különbséget láttál Vista és XP között?
ui: Xp alatt jobban megy mint Vistán? ...mert ha neked full veryHigh Xp-n 35 FPs akkor a Vistához képest 3x gyorsulás.......
[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Sirandrish
legenda
válasz Scoobyka #6266 üzenetére
nem LCD (slim fit)...a kép viszont gyönyörü csak a kép nem adja vissza.
Amugy énis kipróbáltam ezt a Dx10 akármit de nekem nem engedi a VH-ot sehol se továbbra se..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
feka007
veterán
Tényleg megy XP alól a full veri high, íme:
parallax
árnyék a párában effekt
És az fps is tűrhető.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz Sirandrish #6261 üzenetére
gondolom ez nem lcd-tv ,mert ahhoz képest mosotabb a kép...
-
wesker24
senior tag
Na ezt a Dx10 effektet én is kipróbáltam !!
És ime az eredmény !!
Jah és nálam stabil 20-25 FPS !!
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
-
harry
veterán
válasz Sirandrish #6257 üzenetére
Próbálgattam csirkét meddig lehet hajítani de nem volt nagy szám - viszont annál viccesebb
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
Sirandrish
legenda
az se semmi mikor egy komplett fát felkapsz a válladra..és még vagy 50métert el is tudod dobni
-
joshua7
veterán
válasz front3r #6247 üzenetére
Ja, én is most próbáltam. XP 32 bit, dx9-es vga és itt van a dx10-es látvány. Mindenféle Vista meg méregdrága dx10-es cucc nélkül. High-hoz képest majdnem feleződtek az amúgysem jó fps értékek: 1 helyszínt néztem: high-on 22fps, very high-on 13. De sokkal szebbek a színek, ez már az a minőség szinte, amiket az előzetes videókban láttam.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
front3r
őstag
-
dunc
nagyúr
Hi kérdésem vista, vagy xp?
Milyen javasolt beállitások?
x2 3800+,3gb 800mhz,8600gt msi oc -
front3r
őstag
DX10 Very High beállítás DX9 alá!
Működik!
A karimmal készült kép:
[link][ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz Sirandrish #6233 üzenetére
Nekem ez a kedvenc fegyverem
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Scoobyka
addikt
válasz Sirandrish #6243 üzenetére
én is most akarok feljebb váltani...,de elégé gondolkodoba estem,mert 27colon 1366*768 v. 32colon 1366*768?......a 27-esen akkor elméletileg élesebb a kép.....tehát gémelésre talán mégis jobb a 82 meg filmezésre ,mert úgyis távolabb nézi az ember....
-
Sirandrish
legenda
válasz Scoobyka #6240 üzenetére
Hu tényleg jó hogy mondod
Énse kötöttem még rá a 82es Samura...az lenni 32col ha jól tudom
Nah holnap meg is skubizomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
feka007
veterán
Tényleg jobban fut 169.01 alatt, egyszer sem szaggatott be, még robbanásban sem.
-
bbchris
senior tag
válasz horvathkrisz #6133 üzenetére
A legnagyobb baj az hogy el van k*rva a grafikai motor . Ez az amikor az EA valamiben benne van az tutira nem működik jól . Azért a nagy játékírók megírhatták volna normálisabb motorral is hogy kevesebb konfigon is elmenjen . Azért felettív bosszantó hogy egy GTX-en néha beszaggat bár nálam jó volt . Ok szép grafik meg minden de sztünk elmenne ez kisebb gépen is ha normálisan írták volna meg .
-
alien_
őstag
Szerintem senkit nem érdekel, hogy mi a véleményed az nvidiáról, vagy a g80-as magról. Nem megyek le arra a szintre, hogy vitatkozzak két gyártó termékeinek különbségeiről, vagy a videókártyavásárlás lényegesebb szempontjairól, mert vannak előnyök, hátrányok mindkét tábornál, de az ilyen hsz-ek általában nagyon minősítik a gazdájukat
Swarm is coming.
-
Viktor77
titán
Na, viszont kicsit visszaolvasgattam.
Offolást kéretik durván visszaszorítani, jópár(száz) hsz-t törölhetnék most rögtön. És az 5 perces hsz szerkesztési limit is létezik, éljetek vele. Mindenki tudja kikről beszélek, akinek inge...
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Sirandrish
legenda
megvan a kedvenc felszerelés
-
-
pisti
őstag
válasz Sirandrish #6225 üzenetére
Jó ez nagyon megtisztelő nekünk.
De itt annyira sokan mondanak sokfélét és eltérőt, hogy nem lehet eldönteni, hogy most akkor minek is kéne hinni. Ezt a problémát akartam felvázolni az eddigiekben is.
Egyébként most nézek egy kiszivárgott valósnak tűnő tesztet a 8800Gt-ről, nagyon komoly kis VGA lett ez úgy néz ki.
Nah ki vág hozzám egy elavult 8800GTS-t 35k-ért? Na? Vki?
Azthiszem az apróhirdetésekben lesz megint pár vicces jelenet. Mhaha.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nekem mindegy hogy ki minek hisz én hiszek az itteni embereknek és kész
-
mongi_
aktív tag
Melyik az ideális beállítás egy 7900gtgs és 2gb ram mellett a Crysis-ben?
booty time booty time across the USA
-
pisti
őstag
válasz Sirandrish #6217 üzenetére
Látom figyelmesen olvastad.
Átlag meg max. fps-ek vannak a teszben ráadásul ezeket ugyanolyan beállításokkal mérték, nem úgy mint az itteni emberek, akik össze vissza mindenféle géppel, driverrel, meg oprendszerrel.
Erről ennyit.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz manutdzoli #6221 üzenetére
ne számits fullra akkor nem érhet meglepi
-
manutdzoli
senior tag
válasz Sirandrish #6217 üzenetére
Fél óra,és megnézem hogy nekem hogy megy a game.Akad-e vagy nem.Mennyi fps,stb.Aztán megírom mi a helyzet.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Sirandrish
legenda
válasz manutdzoli #6219 üzenetére
Visszasirom a PS2-es időket mikor pl az Okamival elvoltam 40-50órákig..meg Final-ok..most boxra sincs semmi hosszu gamem...a PC-s rpg-k meg...fuuu
nincs mese..venni kell ismét PS2-t
-
manutdzoli
senior tag
válasz Sirandrish #6215 üzenetére
Nekem is bassza a csőröm,hogy egy játékot,egy délután alatt végig lehet vinni.
A San Andreas volt a jó,azt nem vitted végig egy du. alattFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Ragnar_
addikt
Hááát eléggé Far Cry 2 feelingje van , nanosuitot nem nagyon használtam , a fizika nagyon ott van , a grafika is ott lenne , de sajna a konfigomon nem lehet úgy beállítani , hogy játszható is legyen highon. Shadows mediumra , a többi highon ,1600*1200 kb. 24-8 FPS 1024*768 játszható 30-45 FPS , de sűrű jeleneteknél 20FPS-re is leugrik a sebesség. Mondjuk lehet , hogy egy jobb procival játszhatóbb lenne.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Sirandrish
legenda
Hát én többet adok az ittlévők szavára mint egy ilyen oldalnak...hányember panaszkodott 8800GTS-el meg GTXel hogy HIGH-on akad itt meg mindenhol 30 FPS a min meg még majdnem 60 a max..majd ha itt azt irja valaki hogy igen..neki is így megy akkor elhiszem..
-
pisti
őstag
válasz Sirandrish #6212 üzenetére
Ezt azért elég merész így kijelenteni, hogy azt se tudni, hogy merrefelé mérték az fps-eket a demóban...
-
Sirandrish
legenda
válasz manutdzoli #6214 üzenetére
Hát nagyon ugyfest...
Bár azért durva hogy a Bioshock, Moha és Stranglehold össz játékideje nincs 20óra..pedig összesen cirka 30giga..
ezeknek a mai gameknek tényleg csak a Grafjára próbálnak rámenni de játékidő NULLA[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz Sirandrish #6213 üzenetére
Végülis igazad van.Ezt is csak multira tervezték.
-
Sirandrish
legenda
válasz manutdzoli #6211 üzenetére
hát ha ennek is 12giga hely kell majd és belegondolsz mennyivel szebb akkor nem nehéz kiszámolni hogy maximum 8óra és K.O neki..
-
Sirandrish
legenda
nemtünik valósnak mert itt semelyik 8800al nem ment ilyen jól tudtommal..
-
manutdzoli
senior tag
válasz Sirandrish #6207 üzenetére
6óra??Csak nem.Mondjuk a Stranglehold tényleg rövid,reméljük a crysis hosszabb lesz.
-
pisti
őstag
Hoppácska, Crysis performance teszt: Crysis Performance Teszt és ugyan nemtudom mennyire valós, de van benne 8800GT is tesztalanyként. Van egy olyan érzésem hogy igen alacsonyan fognak szállni a 8800GTS árak még karácsony előtt a használt piacon, ha tényleg ilyen teljesítményre képes az újonc.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #6204 üzenetére
annyi kell a Strangleholdnak...és az fele ilyen szép sincs..viszont irtó rövid..ha ebből indulun ki akkor 6 óra latt végig lehet majd tolni a nagy krájziszt.
-
Sirandrish
legenda
válasz manutdzoli #6200 üzenetére
a gépeden biztos nem lesz csunya..amugy a teljest olyan 8-10gigára saccolom...simán belefér ilyen graffal...bár sose lehet tudni mert ha ilyen 1-2 délutános játékideje lesz mint pl a Bioshocknak vagy Mohanak vagy Strangleholdnak akkor lehet kisebb..bár az undi lesz ennyi halastás..csodás graf aztán délbe elkezded és 8ra vége..
-
Winner_hun
titán
válasz manutdzoli #6200 üzenetére
Tudomásom szerint "csak" 12 GB kell neki a winyón.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sirandrish
legenda
válasz Achill3uS #6199 üzenetére
hát ez azért van hogy nehogy be merj ujitani a teljesre
majd ha már kijön akkor kapkodhatszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor77 #6198 üzenetére
értem végülis ha szép és nem is akad akkor nincs gond
csak kivi lettem volnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest