- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
debut12
aktív tag
Amúgy a Tachtical Attachment mire is jó a skulón???
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
athomi
veterán
Most komolyan? Nem tetszett, mert nem tökéletes az árnyék ábrázolása?
Nekem éjszaka is van árnyékom, mivel ilyankor is van fényforrás...tudod a Hold meg a Nap...
Más játékban nincs is árnyékod illetve csak egy sötét pacaszerűség van. Itt ezekhez képest előrelépés van. Menj a vízbe és kezdj el úszni. Ott elég jól ábrázolva van a hátúszás, meg a mellúszás. Persze kétségtelen, ezen a téren van még mit fejlődni.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #7752 üzenetére
Lehet egyből 2 2900xt kellett volna vennemNa persze nem vagyok n milliomos
-
-
Dashes
őstag
Na , kicsit játszottam
[Videók]
5db van az utolsó folyamatban.
Sajnos a Fraps csak full size-ban volt hajlandó funkcionálni, nem akartam nagy mérettel szórakozni, meg a hang sem volt jó
Ezért fényképezővel monitorról sikerült.
Képek hamarosan, azok minőségre mentek nem tartalomra[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
Jó, ha már kötekszel! Ha megnézed, akkor kicsit olyan plazmatikus alakot öltesz, nem pedig átlátszó vagy. Egyébként vigyél ki egy üveglapot a napra. Ha megfigyeled annak is van árnyéka.
Mondjuk ha kritikus szemmel nézem, akkor tényleg nem valósághű az árnyéka, mert amikor láthatatlanok vagyunk, akkor sokkal világosabb árnyékunknak kellene lennie, de itt ugyanolyan sötét marad, mint eredeti állapotunkban.Amúgy hiba és bug nélküli játék nincs és nem is lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Horbal
őstag
Sztem ezek a benchek nem tök frankók, vagy én hozzászoktam a vén fejemmel, hogy mindig ilyen 20-27 averange FPS-sel toltam az újabb FPS gammákat, met nekem föl sem tünik, hogy csak ennyi...
Azé monnyuk eztet nem hiszem
Min FPS: 0.07 at frame 277, Max FPS: 30.58 at frame 185
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
athomi
veterán
válasz donsergiooo #7757 üzenetére
hova menti a teszteredményeket?
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #7750 üzenetére
erre írtad hogy ha szomorú vagyok, akkor megnézem ezt a tesztet, és már vidám is vagy
-
Raymond
félisten
LOL Ezt csinalja itt mindenki mar szombattol
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Sirandrish
legenda
én már leteszteltem
nemrég be is irtam a hatalmas eredményemesetleg...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
donsergiooo
senior tag
válasz Sirandrish #7752 üzenetére
Sztem SLI
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
donsergiooo
senior tag
Teszteljétek le ti is! LINK
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #7754 üzenetére
sejtettem...valahogy itt a GTX-es és 2900XT-s kollegák nem így mondták
Szlobig neked is irtam ezt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SzlobiG
félisten
Semmi.
-
feka007
veterán
Zéró, mert fake.
-
Pala
veterán
válasz donsergiooo #7748 üzenetére
ez már egy elég régi kamu teszt...
-
Sirandrish
legenda
válasz donsergiooo #7751 üzenetére
szerintem semmi...Rippernek 2900XT-je van és még véletlenül sem ment ilyen jól...sőt 8800GTX-esek se nagyon mondtak ilyen FPS mennyiséget..
-
donsergiooo
senior tag
passz!
-
Sirandrish
legenda
ennek mennyi valóságalapja van?
-
Prés
tag
összekevertét a színeket, megesik az ilyen
-
donsergiooo
senior tag
-
szacsee
nagyúr
Reggel megint olvasgatás lesz, ha hazaérek melóból már látom.
Beindultatok, mint a rajzszakkör! -
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #7743 üzenetére
éééén? és tee? aki meghal hogy lenézzen a földre...pfuuu
-
Sirandrish
legenda
válasz debut12 #7741 üzenetére
és az az Autó egy csodálato Aston Martin volt..nyamm nyamm
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #7739 üzenetére
Néha komolyan nem értem hogy érted meg az addikt kort!
-
debut12
aktív tag
Az egyik James Bond filmben volt egy átlátszó autó, ami azért látszott át, mert a körülötte lévő képet vetítette ki a kocsi karosszériájára. Gondolom a nano suit is így működik, innentől kezdve meg miért ne lenne árnyék???????
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
válasz donsergiooo #7736 üzenetére
inkább a nap sütne a földröl is ugyhogy vakitana nah?
-
Sirandrish
legenda
-
Prés
tag
válasz donsergiooo #7736 üzenetére
Azért vannak értelmes ötleteid is...
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #7734 üzenetére
Úgy nem lett volna jó a kompozíció.
-
donsergiooo
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
-
Prés
tag
válasz Sirandrish #7731 üzenetére
na menj a f---mba mondom, hogy mindig megnevettetsz, kicsi Hofi!
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #7728 üzenetére
Jaja, direkt kinyirattam magam a sárgákkal, hogy megcsodálhassam a parallax mappinget.
[ Szerkesztve ]
-
Prés
tag
válasz Sirandrish #7726 üzenetére
ha egy fa előtt állok és rajtam keresztül látják, (ergo nem látszok) akkor, ha a napfény megvilágít nincs minek árnyéka legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #7727 üzenetére
én nagyon nem ugyhogy jöhet még..az első képen alulrol szagolod a keréknyomot?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
nah mizu? FPS nyerő ötlet amig nem voltam?
-
Prés
tag
Árulja már el valaki, ha láthatatlan vagyok, mi a tökért van az emberemnek árnyéka?
-
-
donsergiooo
senior tag
Nálatok is kikapcsol a Blur mikor (minden veryHigh) Shadder Quality HIGH és a és VERY HIGH-re akarom tenni a POSTPROCESSING-et! ???
..mert a SHADDER Q. VERY HIGH nagyon eszi a gépet és bőven elég neki a HIGH! Ellenben ha bekapcsolom a POSTPROCESSING-et, akkor szép fény "nyalábok" lesznek, de eltünik a BLUR EFFECT!
ui: ha Highon ezt megcsinálnák, akkor minden effect és látvány lenne ..és elég jó 30-60 fps-sel is menne!
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
válasz LordAxwell #7709 üzenetére
Ezzel én is így vagyok!
Mennyiért adod el? Ha minden jól megy az enyémet megveszi a haver 30ért.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
ent
őstag
Ez az új driver nem olyan kamu mint a 169.01? Most ez tényleg gyorsabb?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Csabipici
aktív tag
válasz LordAxwell #7709 üzenetére
Reméljük sikerül eladnod, és azt is, hogy fogsz kapni GT-t, meg hogy nem lesz túl drága. De szerintem ne OFF-oljuk, inkább nézz be ide: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz LordAxwell #7705 üzenetére
mennyibe fog kerülni?
-
Csabipici
aktív tag
válasz LordAxwell #7705 üzenetére
Holnapra már nem hiszem, hogy lesz a boltokban. Ezért leghamarab a jövő héten lesz esetleg itthon kapható...
-
Csapi007
veterán
-
LordAxwell
senior tag
Írtam levelet egy számtek boltnak, hogy mikortol kaphato náluk a 8800GT és azt írták vissza, hogy a 8800-ból GTS és GTX van, ezek szerint nem olvasnak híreket
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
feka007
veterán
válasz laragirl83 #7700 üzenetére
Nem semmi, naponta jönnek az új, egyre jobban optimalizált nv driverek a Crysishoz, Ati meg ölbetett kézzel nézi ahogyan a felhasználóik szenvednek vele...
#7703[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz laragirl83 #7700 üzenetére
Egész yó.
Nekem sajna nem sokat segit az 169.04 es driver.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Csabipici
aktív tag
válasz cserkosz #7698 üzenetére
Én innen szedtem le és megy Vista alatt is: [Hardwired.hu]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.