- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
mazda626 #7484 üzenetére
Hogy azzal a rivatunerrel megy-e, azt nem tudom, nekem a 2.0-val ment. Ettől a drivertől FPS-t 1-2-t kaptam (8-ból lett 10, szóval +25%
) (jah, minden high-on) csak azt nem tudom, hogy tényleg a driver miatt van-e vagy azért mert húztam a VGA-t. Illetve azt nem tudom, hogy a régi driverrel amikor próbáltam, a 8 FPS az húzott vagy alap VGA-val volt-e.
-
Pala
veterán
válasz
mazda626 #7488 üzenetére
ezt a mappád keresd (én oda telepítettem, ahova a játék akarta magát
): C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups
itten már belenyúltam szinte mindegyik fájlba, csomó beállításhoz csak az angoltudásom ad sejtést, de ha szánsz rá egy kis időt, akkor szerintem megéri buzerálni, mert én már vagy 15fps-t nyertem vele átlagban. Több olyan apró változtatást csináltam, amelyek elméletileg butítják a grafikát a high beállításokhoz képest, gyakorlatilag meg csak annyi történik, hogy 20 méterre tőled 2-vel kevesebb bokor lesz max részletességgel kirajzolva (most csak mondtam egy példát)
mod: sunshaftot meg parallax occlusion mappinget nem kapcsoltam be. Az object és a shadow qualityt semmiképp nem érdemes highra tenni, mert azonnal elúszik a buherálással nyert plusz teljesítmény.
-
Pala
veterán
válasz
mazda626 #7484 üzenetére
foggggalmam sincsen, mert már sz@rrá írogattam mindenfélét a konfigfájlokban.
Nagyrésze highon van, shader medium (de a képen highnak látszik, mert teljesen szétbuzeráltam), object quality medium, shadow medium. 1024x768
A képen 44fps volt!!
Mindenesetre tök jó, hogy telepítés után 1024-ben minden highon 20-21fps-sel futott, most meg majdnem ugyanilyen látvánnyal inkább 30-50fps! -
pisti
őstag
válasz
mazda626 #6351 üzenetére
Inkább azt fognád fel, hogy az UT3 meg főleg a TimeShift egy csőben való rohangálás a Crysishoz képest, sokkal kisebb látótávolság, kevesebb a részlet, kevesebb az effekt...
Az a mod meg még meg se jelent, mire meg fog meg majd kiderül a fekete leves a gépigényével kapcsolatosan, van egy ilyen érzésem. Grafikailag is legfeljebb megpróbál menni a Crysis nyomában, de erősen lemarad (képek alapján).Szvsz szubjektív nemtetszéseden meg a magas gépigényen kívül nem tudsz olyan érvet mondani ami miatt a Crysis rosszabb lenne mint a FarCry.
A kommandózás meg legalább olyan mint az elődben, ezt direkt kipróbáltam, ha a képességek szerinted túl sokat könnyítenek, akkor meg tedd fel Deltára (maximum) a nehézséget, úgy már izgibb lesz, tudom tapasztalatból. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest