Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Itt most az a fő probléma, hogy ebben a leárazásban a binance nem enged kártyás befizetést. Változatos hibákat dob... SEPA mire odeérne már rég vége lenne a sztorinak.
Akkor ebből kimaradok.
A lényeg, hogy a meglévő coinokat hold, lehet uninstallálom az appot is, még kísértés se legyen. 
-
atee_13
őstag
coinbas:
Whoops!
We are sorry for the inconvenience, an unexpected error occurred. Please try again and if the problem persists, hard refresh your browser.
.. van valami a levegőben...
-
_ocsisajt
őstag
Shiba hodl...
Én már kìnomban nevetek.

-
Freddycom
őstag
Mi folyik itt Gyöngyösön??? :D
-
celf
őstag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok az egész témában, és némi tanácsra lenne szükségem.
Krakenen nyitottam egy accountot, de altcoin miatt Binance-en is regisztráltam most. Most utaltam megint pénzt, ezúttal a Binance accountra. Viszont amíg nem ér oda a pénz, lehet addig is vennék a Krakenen lévő maradék fiat pénzből a Binance-en, csak át kellene küldjem.
Szerintetek mi a legjobb megoldás? Amiket coinokat a Krakenen vettem, nem feltétlenül akarnám küldözgetni.
Én arra gondoltam, hogy veszek a maradék fiatból (20 euró) USDT-t, és azt küldöm át a Binance-re.
ONE-t akarok amúgy venni.
Köszi a segítésget, tanácsot! -
Patry0t
tag
Na most indult be a panic sell
-
Mat86
tag
Sziasztok!
Kerestem egy kevéske pénzt NBA Top Shot-ban (30€-ról lenne szó), amit ilyen crpyto walletbe tudnék kiutalni: USDC Supported Ethereum Wallet
Hova lenne érdemes ezt kiutalni? Tovább szeretném forgatni valami egyéb crypto-ba.
Coinbase-m van (sima) jó lehet akár az is? Receive-nél látható USDC címre? Vagy jobb választás a Coinbase Pro? Esetleg inkább regisztráljak binance-ra? -
Solymi81
aktív tag
Fúú, jópár ember most ilyen állapotban lehet:

-
Yutani
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Sőt, PANICSELLO!

-
nort_on
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Így van. Illetve ha jól emlékszem, akkor egy második körben majd le akarják vinni 50-re.
Érdemes lesz majd számolni, hogy az 5% TAX miatt meddig éri meg maradni (tranzakciónként x*0.95 marad a termésből, plusz a végén (unstake) szintén -5% az egész állományból), hogy az mennyi APR/APY-t jelent más farmokhoz képest.
-
zerodot
aktív tag
Az aktuális árfolyamhoz is van köze az APR-nek, ha csökken a reward token ára, akkor $-ban nézve kevesebbet fog érni amit kapsz, így átszámolva az APR is csökkenni fog.
A másik oka a csökkenésnek, hogy ha egyre többen szállnak be farmolni, akkor az adott napra jutó reward több felé fog eloszlani, vagyis ugyanarra az összegre már kevesebbet fogsz kapni, mert az kisebb arányát fogja kitenni az összesen berakott pénzeknek.
A naponta kibocsátott tokenek száma normál esetben fix mennyiség, de némelyik farmnál még csökkenni is szokott bizonyos időnként, pl. a Panthernél már egyszer csökkentették 100-ról 75-re blokkonként: [link] (emission rate), vagyis akkor is estek az APR értékek. -
nort_on
senior tag
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ennyi piros nap utan eladni olyan, mint sok zold nap utan belevenni a tetejebe.
-
Phobion
addikt
válasz
nort_on
üzenetére
Farm alatt coin-t értesz vagy az teljesen mást takar?
Ez esetleg?
'What is a crypto farm?This farm is a place where the farmers or also known as miners do their programs to harvest the digital coins. These farmers who process these coins are the backbone of the Bitcoin network.' -
nort_on
senior tag
-
-igu-
veterán
Panther-esektől kérdezem: mi lehet a hátterében annak, hogy ugyanannyi Panther-BNB LP token a farmon ugyanannyi idő alatt (24 órás intervallum) jelentősen kevesebb Panther-t termel, mint 2 nappal korábban?
-
xbrbiz
tag
válasz
nort_on
üzenetére
Most én sem piszkálok semmit.

UniFarm-ot nézegettem a minap, mert ez az egy coin-t stake-elsz és x coin-t farmolsz megoldás érdekesen hangzik, de ahogy láttam a BSC pool tele van már, az Ethereum hálózaton meg nem igazán szeretnék semmit mozgatni.
Plusz a saját UFARM tokenjük is csak agonizál egyelőre. -
nort_on
senior tag
Én is így vagyok vele, egy kicsi tettem csak a Panther pool-ba, hogy kipróbáljam.
Meg igazából inkább az egész farmot átvinném a PolyZap-re, csak most nem igazán érdemes eladni... Kb semmit...
De lehet inkább diverzifikálni kellene és tenni be PancakeSwap-ra meg PancakeBunny-ra is, hogy ne egy helyen legyen minden, és pont az dőljön be...
-
Yutani
nagyúr
válasz
Agyrák666
üzenetére
Mindig az a kérdés, hol az alja. Elértük most? Vegyek most? Ha veszek, biztosan további korrekció jön. Ha nem veszek, akkor biztosan jön egy bikafuttatás.

Ezért kell tartani coint és fiatot is egyszerre, így bármelyik mozgás jön, nem veszíthetsz.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Valami ilyesmit tervezek én is, most várakozó állásponton vagyok...figyelni kell a híreket és kikövetkeztetni hol lesz a fordulópont, ott bevásárolni, megvárni míg felmegy (remélhetőleg, ugye), aztán eladni...csak az a baj, hogy rengetegen ezt fogják csinálni, akkor meg megint bezuhan

Valszeg túl sokan vannak azok akik nem hosszútávban gondolkodnak, hanem rövidtávon akarnak hirtelen gazdagok lenni, mert ingüket, gatyájukat beletették, valszeg még hitelt is vettek föl...
Mondjuk ilyen szempontból érthetőek lennének a szigorítások, de szerintem ez lehet hatalmi harc az államok és a nagybefektetők között. Az állam "simán" elviseli ezt az ingadozást, a nagybefektető meg hirtelen elveszíti a pénzét...
-
nort_on
senior tag
Én is azon gondolkozom, hogy a PANTHER-BNB LP felét áthoznám ide, de csak délután/este indul és nem tudom addig tart-e majd a PantherSwap-on TAX free időszak. Vagy érdemes lenne most kivenni, amíg ingyenes és akkor betenni az AutoShark-ba, amikor végre elindul? Te hogy értelmezed ezt?
Az 5% az minden Panther tranzakcióra vonatkozik, mert az a token-be van beépítve, ha jól gondolom a leírás alapján. Néha van csak TAX free időszak (pl migráció, IPO, stb).
Gyorsan végig pörgettem a Telegram csoportokat is, igazából semmi érdekes nem volt benne, mindenki türelmetlen és várja már az új pool-okat.
Illetve ez érdekes még:
Performance Fee
When you choose to Claim profits from a pool, a 30% performance fee is collected to reward Shark stakeholders. -
Yutani
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
-
Szada85
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mint a legtöbb, és amelyiknek aztán "bejön" a tippje, annak az elemzéseit mutogatják, hogy "Hát XY megmondta elöre."

És ha sikerül többször is megismételnie a jól tippelést, akkor megkapja a "Guru" jelzöt is.
-
nort_on
senior tag
AutoShark-ot tolja valaki?
-
Freddycom
őstag
Erről a videóról mi a véleményetek? Rossz idők jönnek eszerint a modell szerint.
-
Lmh
őstag
Szerintetek Polygon maticot érdemes még most venni?
Már egy hete is azt mondták h már akkora gyertya, hogy ilyenkor már ne nagyon, és azóta tolt még egy gyertyát.....
Solanaról ugyanez a kérdésem :S
10 napja amikor először vettem altokat ezt a kettő volt még nagyon a listámon hogy veszek, de már nem maradt rájuk pénzem sajnos...most csak nézem őket ahogy azóta is szárnyalnak és már nem merek belevenni. -
Freddycom
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
ELI5 vki? Nem értek hozzá, péntek óta vagyok kriptopénz szakértő (:D). Az eddig körforgásban lévő SHIBA-k 50%-át elutalta a készítő Vitaliknak, aki amúgy nem kérte, de simán lehet marketingfogás is, most aztán mindenki hallott a SHIBA-ról. Vitalik a nála lévő coinok 90%-át egy hozzáférhetetlen walletba utalta (egyébként sokan követték, 10db vagy akár pár millió coint beutaltak emberek). Szóval ez azért jó, mert...? Orbitálisat Csökkent a körforgásban lévő coinok száma, ennélfogva felértékelődik az értéke, nem inflálódik el?
-
_ocsisajt
őstag
Mi a véleményetek?
[link]
"Ethereum co-founder Vitalik Buterin destroys 90% of his Shiba Inu holdings - almost half the coin's circulation"Aki kicsit is jobban ért hozzá, szerinte lesz hosszútávon hatása a coin-ra?
Érdemes HODLingra játszani?
-
Eyesis
őstag
Hogy lehet legolcsóbban kb. 0.04 etheriumot binance-ra tenni, hogy tudjak belőle mindenfélét venni? a binance bridge-hez 0.052 a minimum..
-
csaba951
veterán
Varince-nak jó írásai vannak erről még tavalyról.
Amikor a DeFi gazda betakarítja a Yieldet a Farmon!
A DeFi kevésbé napos oldala -
zerodot
aktív tag
Hali, kipróbálnám én is a polyzap-ot, USDC-t sikerült az xpollinate.io-n keresztül átdobnom, de én is ott akadtam le, hogy nincs Matic-om a polygon tranzakciókhoz...
Ha valaki megtenné, hogy küld egy minimális mennyiséget, ami legalább egy swaphoz elég, hálás lennék
Utána visszaküldöm kamattal együtt!
-
Krethx
aktív tag
Több kockázat is van. Egyik az ha bedöl a projekt. Akkor bukod az egész pénzed. Mivel átadod nekik stake-elésre illetve farmolásra a tokent. Ha meg a hozamot nézzük az attól is függ éppen mennyit ér a Token amit kapsz érte. Tehát ma a PZAP $15. De lehet hogy pár nap múlva $20 vagy $3 stb. Ettől függetlenül és is be szálltam.
De csak stake. (USDT) -
vzozo
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Ez mind szép és jó, csak azt mondja már ki valaki érthetően, hogy mi a kockázat része. Hogy pontosan min fogod elbukni a teljes bepakolt összeget (direkt nem használom a befektetést szót, ez egy spekulativ szerencsejátéknak tűnik.)
Azt ugyanis nehezen hiszem el, hogy random kattintásokért meg ide teszem - oda teszem tranzakciókért csak úgy a semmiből keletkezne pénz.
-
nort_on
senior tag
https://www.xpollinate.io/ oldallal csak óvatosan(!), mindig ellenőrizzétek le, hogy van-e elég likviditás mögötte az adott coin-ból. Sajnos mostanában elég "száraz", így sokaknak beragad vagy beragadt a pénze átmenetileg. Most is épp a Support Discord csatornáján küzdünk jópáran.
Megoldás lehet a következő:
1. USDT küldés Binance-ből (TRC20-on keresztül) AscendEX-be
2. AscendEX USDT > USDC konverzió
3. AscendeEX USDC küldés MATIC network-ön keresztül MetaMask MATIC Mainnet wallet-beRészleteket a DeFi Hungary discord #polygon csoportban találtok.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Úgy érted pörgősebb helyre... 100-400%-ig igazad van

DE azért amit én írtam le az sem rendestelen hely, legfeljebb bosszankodik az átlagos mohó ember (látván pl. egy pzap farmolót
) mondván hogy "miért vesztegetem időmet emilyen kis hozamú (12,79 vagy 10,67 APY) vacakságokban?"... -
kavalkád
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
nagyon ügyes vagy, örülök, hogy neked ilyen jól ment de lássuk be, az rajtam nem sokat segít.
már a GA-Binance összerendelésen is túl vagyok, beírtam az emailben kapott és a GA által generált kódot is, de nem fogadja el, valami 2FA problémára panaszkodott.
mind1, meguntam, abszurdnak tartom hogy ezt ennyire bonyolultá tették.
-
kavalkád
senior tag
Valaki mondja el nekem, hogy a bánatos lóherébe kell a Binance-n a varifikációt megcsinálni, teljesen felb@szot már. a PC-n kidob egy QR kódot, hogy a telefonos appal olvassam be. ott feltettem ezt a szutykot, küld egy emailt egy 6 jegyű kóddal, amit bepötyögtam, de még akar valami Google Authenticator kódot is.
Fenn van az az app is, de mit kellene tennem, hogy az is kiköhögjön egy kódot?
-
Freddycom
őstag
Ha egy adott áron hirtelen felindulásból ki akarok szállni, de nem akarom kiutalni magamnak fiatba, mert visszaforgatnám egyéb crypto-ba (vagy akár saját magába dip-nél), akkor miért ne konvertalhatnám át BUSD-be vagy USDT-be, 1:1 aránylik a dollárhoz. Majd mikor újra kell, vissza BUSD/USDT --> mittomén ETH.
Mi ennek a hátulutője?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy a meglévő coinokat hold, lehet uninstallálom az appot is, még kísértés se legyen. 

) mondván hogy "miért vesztegetem időmet emilyen kis hozamú (12,79 vagy 10,67 APY) vacakságokban?"...