Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
favagoJoska
aktív tag
Ha elgondolkozol akkor a golyóstollas hasonlat azért csúsztat egy kicsit, mert te pont hogy nem írsz semmit a főkönyvbe inkább olyan mintha egy levelet küldenél amit vagy beleírnak vagy nem (persze hamisítani nem tudják a leveled). Szó se róla nagy eséllyel bele fogják írni is, de 100 százalékosan garantálni akkor tudod ha golyóstoll tulajdonos vagy.
szerk: de jó engedjük el. Ha a majdnem tuti biztos az = 100 százalék, akkor igazatok van, egy rpc-re tranzakciót küldeni az fully p2p trustless... -
favagoJoska
aktív tag
Az állításod akkor valid ha onnan nézed hogy te is a saját nodeodon keresztül lépsz kapcsolatba a többivel. Akivel vitatkoztam neki pedig az volt az állítása hogy ő elküldi a light walletből a tranzakciót egy rpc-nek és az onnantól kezdve kész, ez is teljesen trustless. Nem az, mert nem 10 ezer node-al vagy kapcsolatban hanem egy rpc node-al, attól meg nem garantált mindaz amit te itt most felsoroltál. Ennyi.
Senki nem azt kritizálta hogy 10 ezer nodeal mi van.
A gyakorlatban persze müködik, de erre azt mondani hogy by definition ez trustless az olyan mintha azt mondanám hogy a http protokoll is ugyanolyan biztonságos mint a https, mert nagyon ritkán szokott baj lenni belőle. -
favagoJoska
aktív tag
Nem állítottam, hogy attól nem működik számodra a light walletted vagy hogy biztosan baj lesz. Én csak azt állítottam, hogy innentől kezdve hogy nincs saját nodeod lényegében másban bízol.
Hogy mi történik a blokkláncon ahhoz neked közvetlenül semmi közöd nem lesz, te rábizod magad a 3rd party nodeokra, hogy ami ott történik az úgy is van. Ezekután azt mondani, hogy senkiben is semmiben nem kell bíznod hogy értéket küldhess az egész egyszerűen nem igaz. Lehet itt érvelni hogy 10 ezer node, meg kicsi az esélye hogy átvágjanak és egyetértek. De ettől még nem lesz trustless. Attól lesz fully p2p trustless ha saját nodeon validálod a tanzakciókat a blokkláncon.
Vegyünk egy példát. Te bitcoint szeretnél küldeni Sanyinak. Szépen elküldted a tranzakciót a rosszindulatú node hálózatnak. Majd lekérdezel és hát azt mondja a node hogy bizony benne van a tranzakció a 15264-odik blokkban. Hogyan fogod tudni megmondani, hogy ez valóban így van, ha neked nincs semmilyen hozzáférésed a blokklánchoz? Jah úgy hogy megbízol benne, hogy a nodeok nem vágnak át. Értem én hogy 10 ezer, de ti is értsétek meg hogy még ha 1/10000-ed részben kell csak megbíznod az onnantól nem fully p2p trustless... Ennyi.
De mégegyszer, én nem állítottam hogy akkor ez így már szar lenne, vagy nem biztonságos ha nem futtatsz saját nodet. Csak nem indokolt használni azokat a nagyzoló sales pointokat hogy nem kell senkiben és semmiben sem bízni... meg azt állítottam a másik topikban hogy ez igazából nem érdekel senkit. -
törölt tag
Cope
A topic-ban úgy fog kinézni, hogy carloblaine még mindig azt fogja bizonygatni, hogy az altokban nincs erő (jelentsen ez bármit is az ő sajátos gondolkodásmódjában, továbbra is ahelyett, hogy egyszerűen ránézne a Total3-ra
), amikor az erősek már újabb 3x-re vannak a mostani áruktól, a gyengébbek, amikben meg bent van, még mindig nem érték el a 2021 végi, 2022 eleji szintjüket, ahol vette őket. -
3800+
őstag
Hat ezt most itt eleg hosszu es felesleges lenne leirni… google, sajat oldaluk es kepbe is kerulsz nemi utanajaras utan. A lenyeg hogy 2015 ota mukodik, sok egyuttmukodessel es real felhasznalassal, nem egy olyan coin ami hopp eltunik, bedol, scam stb… legalabbis minimalis az eselye ilyesminek.
-
fireman123
őstag
-
Frozen
addikt
Voltak már ilyen nagy jóslatok az előző években is. aztán volt a btc már 15 ezer euroért is.Minden annyit ér amennyiért el lehet adni ,ergo ha majd nem kell senkinek akkor az ára is lecsó lesz, ha pedig sokan rákapnak akkor megy majd feljebb.És azt sajnos soha nem lehet előre tudni mikor dönt úgy egy vagy több bálna ,hogy nekik elég és szakad be az egész, és akkor ennek olyan nyoma lesz ,hogy a többi bálna is be fog ilyedni és elad. A kicsik pedig labdába sem rughatnak majd.
-
xy.zsolt
őstag
Ha veszel és lefelé megy akkor max 100% mínuszod lehet....ha emelkedik akkor akár 300+%od is lehet. Csak azt döntsd el mekkora összegben vállalod ezt a rizikót és vegyél....ilyen egyszerű
Ha meg emelkedik majd veszel hozzá
Egyedül a tőkeáttétes kereskedéstől tartózkodj....több okból is -
Krethx
aktív tag
Első hónap ingyenes. Múlt héten kaptam egy Email-t a Zen-től. Ha utalok rá GBP-t és minimum 1 GBP átváltok (bármire) akkor ajándékba kapok 15 GBP-t. December 15-ig kapom meg. Így egy évig ez fentartja.
De e nélküli is fizettem volna tovább a cashback miatt. Eddig az tartotta fent. -
Madwe
nagyúr
Tehát a példában kifejezetten a lánc töbkretétele a cél nem pedig a fű alatti 50+% megszerzése… arra meg ott van még mindig a hardfork, pl ethereum classic, helo? Ezzel az állam elérte h elinflálta a fizetőeszközét, cserébe a lánc ugyanúgy folyik tovább mint elötte.
arról nem beszélve h eleve mit tenne a piaccal s mennyiért tudná megvenni azt az 50+%ot, mert elég sok eleve stakelve van, hard walleten stb, de tegyük fel elérhető lenne mind mondjuk cexeken. Hát ilyen igényre azért olyan iranban kezdene el kilőnibaz ára h nincs az a pénznyomda ami tudná ezzel tartani a lépést kb
(megintcsak pos egyik védelmi mechanizmusa powal szemben, hiszen pownál az árfolyamra nincs hatással ha elkezdik felvásárolni a bányászgépeket, szemben a possal)ne értsd félre, nyilván én se vitatom h a pow biztonságosabb… de a pos is biztonságos, s sok előnyét biztonság szempontból hajlanosak a pure btc headel elfelejteni..
-
Madwe
nagyúr
Ezzel a példával csak az a baj, hogy a pos egyik lényegét hagyja figyelmen kívül: az 50+% támadáshoz a piac 50% rendelkezned kell > érdekelt vagy a piac épségében s fenntartásában, a manipulációkkal tönkretennéd az értékét.
Ugyan a pow esetén az 50+% elérése valóban nehezebb fizikailag, viszont ott csak közvetetten vagy érdekelt a lánc fenntartásában: a hwba fektetett értéked más piacokon is értékesíthető (ha nem is 1 az 1ben) abban az esetben, ha az adott piacot tönkretetted.A bitcoinnak s a pownak igenis fontos szerepe van, a bitcoin possal nem működne rendesen, az elosztás, védelem így volt jó ahogy kialakult. Értékmegörző teljesen decentralizált coin helyette nem is lesz, már egy ideje nem is próbálkoznak...
Viszont új, egyéb piacokat célzó coinok esetén meg már a pow nem jöhet szóba kb csak a pos... itt pl elég jól elmondják, miért kellett a pow, s miért nem jó mostmár a pow más coinoknak, s miért csak 1 btc lesz...
[link]Frozen: nem rég óta követem a topikot de az hamar lejött h te totál semmit nem fogsz fel a crypto piacból

-
kenwood
veterán
Ez egyebkent erdekelne melyebben. Ha tenyleg nem letezik megbizhato PoS halozat, akkor miert van legalabb 10 ilyen "coin" a top 20-ban?
Mik a kockazati tenyezok ? Pontosan mi az, ami miatt rosszabbnak nevezheto egy PoS chain,mint a btc,vagy az eth?
Van itt valaki, aki ezt akar csak minimalisan is atlatja ? -
nort_on
senior tag
Igen, ezekkel én is tisztában vagyok, az érdekelt volna, hogy vajon ő is. Nekem is volt, illetve lehet, hogy lesz is még, pl HODLER-eknek ideális választás, talán csak annyi hátránya van, hogy nem 0-24-ben kereskedhető csak pl XETRA kereskedési időben. Ez nem tudom kinek mennyire fontos.
BTW, BEVA sem 100% védelem, pl egy 100k EUR ERSTE 1 millió forintig 100%, az afeletti részre "csak" 90% védelem van.
-
0utsider
tag
Ha a mai nap érné el a csatorna tetejét, akkor én 775 körül kezdenék el figyelni, hogy le e fordul a csatorna tetejéről, vagy áttörve az tovább megy.
De ugyebár egy emelkedő csatornáról van szó, így időben minnél tovább tart az emelkedés annál magasabbra lehet tenni a célárat.
szerk:
Mondjuk úgy látom, hogy van egy enyhe divergencia a csúcsok közt, úgyhogy lehet, hogy lesz nemsokára egy kisebb korrekció.
-
mepet
addikt
Megvan... A tegnapi napon delistelte a binance a GVT-t.
-
Bubee82
őstag
Igazabol sehol mashol nem hallottam rola rosszat, csak itt. Mondjuk kozrejatszhat siman az emberi ostobasag is a juzerek reszerol.
Egy kis osszeggel megprobalkozom. Azaz igazsag, hogy mar csinaltam ott par muveletet, akkor nem tortent semmi, ki tudtam venni az osszeget stb.
-
-Alvin-
tag
Van vége a rallinak, csak még az össz pénz mennyiséghez képest mindig "kicsi" a crypto piac.
Ha megnézed a piaci kapitalizációkat akkor bőven van még hely:
[link]
Nem beszélve arról, hogy egyre több mamut cég fog venni btc-t ami húzza a btc árfolyamát és a cég papírjait is. Vmikor kipukkan a lufi, de perpill szrtem még lehet pumpálni... -
celf
őstag
Coin Bureau edukacios jelleggel
Jason Pizzino (ő is állandoan a Wyckoffrol beszélt már jóval a crash előtt, csak nem annyira szájbarágósan - sajnos)
Sheldon Ewans
The Bitcoin Express (őt csak így random 1-2 video erejéig néztem)
Traders Reality. ezt az a srác ajánlotta aki szintén bejósolta a Wyckoff methoddal a crasht uncomplication
mepet: koszi a linket
Babetta-X a Coin Bureaunak kijottt most egy videoja ami szerintem az elso videok kozott kellene lennie minden kezdonek: crypto kategoriak
-
HoppMaster
aktív tag
Nah folytatódik, de nem akarok vészmadár lenni.
Ma folytatódik a téma, más csatornákon, ez elvileg Revolut Support.
Nem támogatott kereskedő címszóval.Bár akkor sem értem, ezt a Revolut Support írta, de közbe meg még müködik.
Személy szerint nekem se lenne jó, ha lehalna ez a vonal, de van más megoldásom az ingyenes SEPA-ra csak az nem azonnali, tegnap teszteltem.
-
mepet
addikt
Ezt asszem újra is fogalmazom, mert így én magam is félreértem a saját hszemet.

Szóval, a libra ötletének alapján felbuzdulva kitalálták az SHC-t (ami az angol, pontosabban anti-USD libra) és a kínai librát, aminek asszem még neve sincs, viszont a kínai jegybank lesz a főnöke.
-
Patry0t
tag
Attól tartok, hogy olyan irányban halad ez az egész, hogy mindenki gyárt magának egy sajátot. Senki sem a meglévőket használja, ergó el fognak értéktelenedni a jelenlegi coinok, max bitcoin ha megmarad... Nem is tudom, hogy most érdemes-e hosszútávra bármelyik coinba beszállni, nem arrafelé haladnak a dolgok...
-
default.
őstag
Nos, a Binance chat support most végre választ adott a kérdésre: nem rég óta már csak az ERC20-as blokkláncú Tether-t támogatják, ez lehet a legvalószínűbb oka annak, hogy a tranzakció el sem indul a Bittrex-ről hibás címre hivatkozva, ahogy mepet kolléga írta. Tehát úgy néz ki, a Bittrex-en lévő USDT-m Omni láncon fut (gondolom).
Nem égető a probléma, mert a zsetonom nagy része eleve a Binance-en van épp, ez akkor marad a Bittrex-es tárcában.. Mindenesetre érdekes ez a dolog, ennyire még nem mélyültem bele, picit magas
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Üdv!
-
tom120514
őstag
-
margithid
veterán
Ha jól értem a felhasználók is hibáztak, nem?
Nem mindenkitől tudták ellopni az API-t vagy a Google hitelesítőt.
Ez a 40 millió $ nem sok amúgy, a tavalyi nyereségük 1-2%-a.
Érdekes, hogy az árfolyam sem esett nagyot, se BTC, se Binance coin.
Variance is írt a témában, érdemes elolvasni. -
margithid
veterán
Egyelőre mondjuk megállt az esés.
Azért ha valaki ilyenbe belevesz az tényleg szerencsejátékos, inkább akkor forexezen, ott jobban lehet esélyeket latolgatni mint itt.
A kriptoakadémián írták, hogy éretlen még a piac, teljesen egyetértek.
Amíg az ilyen szemetek nem tűnnek el a Top 10-20 kapitalizációjú érmék közül, addig sokan gyanúsan fognak nézni az egész piacra.
Binancenek alapvetően nem kellene minden szemetet listáznia, szerintem már a listázásért kapott pénzre se szorulnak rá és a hitel egy idő után mindennél fontosabb! -
mepet
addikt
KCS: a MultiVAC ico után meg is volt az 50%-os korrekció. Holnaputántól ODE airdrop lesz a KCS hodlereknek, de shitcoinról lévén szó ez keveset mozgathatja a KCS-t. Bezzeg a KCS token burnről titkolódznak...
-
csaba951
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen visszhangja lesz az ügynek! Nagyon zavaros itt már minden.
Más. A mai emelkedéshez. Érdekes módon az utóbbi 1-2 napban jelentek meg cikkek, hogy Bitfinex-en többségbe kerültek a longosok a shortot várókkal szemben. És most tessék!

#7069 Danex
Szerintem már 1 hét múlva nagyon fogsz örülni, hogy kp-ben vagy! -
t72killer
titán
A nagy valódi tőzsdei folyamatokkal való összehasonlításból kihagyta az időfaktort: a hosszútávú emelkedések, mint a Dow Jones tényleg parabolikusak, viszont jellemzően évtizedek kellenek egy tízszerezéshez-százszorozáshoz, így stabil marad az elért árfolyam. De nézzük meg pl az Ezüst viselkedését az elmúlt évtizedben! 2010-11-ben úgy vették, mintha nem lenne holnap. Aztán az agyontépett ár szépen leült, akiket meg a rohamban beültettek, bukták a befektetésük felét-kétharmadát: és ez egy fizikai eszköz, nem egy virtuális valami/cég ami el is tűnhet egyik napról a másikra.
-
-
margithid
veterán
Medve piacon nem fog sokszorozódni, max egy dupla aztán nagyobbat esik mint a többi.
Nézd meg Waves-et, ment egy duplát, most meg kétszer annyit esik mint a többi.
Elkeserítő a helyzet amúgy, félek ETF nem is halasztva lesz hanem elutasítva, aztán majd visszatérnek rá 1-2-3 év múlva.
Ez esetben simán benne van a 2k... -
Dr. Romano
veterán
-
csaba951
veterán
Én nyakig ülök ICN-ben, és pont most próbálok belőle kikecmeregni.
Személy szerint nagyon nem ajánlom, hogy bárki is most szálljon be az ICN-be!
Binance Will Delist BCN, CHAT, ICN, TRIG
Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a Binance-on való jelenlevés. Aki innen kihullik, akörül elfogy a levegő. Mert ugye mi a fenével kopogtassanak az exchange-ek ajtaján? Miért is kellene őket felvenni?Egyébként az ICN pont kilóg a lista többi szereplőjéből. Alapvetően egy jó ötletre épül. Egy közös platformot biztosít különböző kripto befektetési alapok számára. Ezek az alapok a pénzt különböző stratégiák mentén, diverzifikált kripto pénzekben helyezik el. Időről időre áttekintik a helyzetet, és változtatnak a portfólió összetételén.
Az egész előnye a befektető számára, hogy nem kell naponta nyomon követnie, megértenie egy csomó altcoin-t. Megteszi ezt helyette az alap kezelője. A diverzifikáló nagyban hozzájárul a kockázat csökkentéséhez.
Tehát az ötlet jó. Ami rossz, az az időzítés. Mert mit is tudnak bemutatni a befektetőknek negyedévről-negyedévre? Csak azt, hogy mennyivel csökkent a pénzük. Nem feltétlenül azért, mert béna volt az alap kezelője. Egyszerűen minden esik. Ilyen piacon viszont nem lehet profitot elérni. Ezt egy ideig nyilván elnézik a (új) befektetők, de előbb-utóbb elfogy a türelmük.
A cég nagyon jó munkát végzett. Rengeteg road shown vettek részt. Sikerül új alapkezelőket, és új ügyfeleket is bevonni nagy számban. A gond az, hogy a kriptó piacon az első két negyedéves esést, egy harmadik negyedéves követte. És mik a kilátások? Véleményem szerint a következő két-három negyedév újabb eséseket hoz majd.
A cég stratégiája pont arra épül, hogy a kriptó piac folyamatosan bővül, az árfolyamok emelkednek. Egy tartós esés pedig ezt pont kinyírja. Véleményem szerint pont ezért nem érdemes a céggel hosszú távon számolni. A befektetők elpártolnak mögüle mielőtt véget érne a kriptó tél, és elkezdenének emelkedni az árfolyamok.
eICN Frequently Asked Questions, Part I
Aki ennek ellenére úgy látja, hogy mégis érdemes most beszállnia, annak ajánlom az ezekre a kérdésekre adott hivatalos válaszokat!

On which exchanges will eICN be traded?
Will the people who convert their ICN to ETH with ICONOMI get their ETH immediately or after December 31?
I have one question: will we get dividends if we convert ICN to eICN?
Szóval hiába vagy részvényes, be vagy zárva az ICONOMI platform-ba, (egyelőre) csak itt kereskedhetsz vele. Ugyan átmehetsz ETH-be, de sehol nem írják, hogy ezt el is utalhatod máshová.
-
butch3r
senior tag
úgy értette, hogy az xrp 75%-os emelkedése miatt nőttek a cryptok mert abba áramlott a tőke a többiből, de leginkább btc-ből, mert azt vettek majd abból xrp-t.
(amivel én spec nem értek egyet (de ez részlet kérdés), már csak azért sem mert a legtöbb nagy tőzsdén lehet direktbe fiatból xrp-t venni)
-
csaba951
veterán
Lehetséges, hogy megvolt a fordulat, és most már a BTC-ből áramlik ki a pénz az altcoinokba.
BTC NVT Ratio is csak egy helyben toporog hónapok óta, rekord magasságban. Pedig korábban mindig volt valami határozott trend felfelé vagy lefelé. Mivel nem omlott össze az egész úgy ahogy van, én arra tippelek, hogy egy felfelé szakasz jön majd az árfolyamban. Persze nem a 2017 november/december lesz visszatapsolva.

-
butch3r
senior tag
akkor velem is baj van, nem látom olyan negatívan a képet mint itt már sokan. Ahogy a BSG-ben is megmondták:
persze 10k körüli oldalazásnak jobban örülnék, de hát végülis mindegy. Egyedül azt sajnálom hogy az altjaimatnem váltottam át cirka 1 hónapja btc-be amikor magasabb volt a kereszt árfolyamuk. majd legközelebb.
OFF
Ez meg:
"ne questorozódjon el a sok lóvé"
tökéletes megfogalmazés, mint a közpénz jellegét elveszíti
-
margithid
veterán
Azért ha csődbe mennének azok a nagy bankok akkor már régen nagy lesz a baj.
A bankok szerepét azért nem fogja átvenni se a ripple se a bitcoin se semmi.
Valamiféle összefonódást tudok elképzelni, hogy milyet azt ne kérdezd, szerintem ezt még lehet a bankok se tudják
Úgy tudom az XRP küldése elenyésző költséggel jár, viszont a másik kettőt nem ismerem, nem hallottam róluk, nem tudom, hogy mekkora a forgalom bennük stb.
Nálam azért a Bitcoin és az ether után a ripple tűnik a "harmadik számú" fő kriptónak.
Na jó, a Litecoin is ott van atért
A beragadt lóvéról írhatnál, hogy miért van ez például.
Pontosan tudom, hogy a ripple nem egyenlő az XPR-rel ahogy az IPO fogalmával is tisztában vagyok, mivel vettem már részvényt kibocsátáskor
Én kriptopénzt szeretnék venni, mivel arra spekulálok, hogy a ripple összedolgozva a bankokkal valamiféleképpen globálisan elfogadható fizetőeszközé teszi az XPR-t
Ja és ne haragudj, ha nem tőled veszek kriptopénzt
-
margithid
veterán
Jelenleg szerintem az összes kripto csakis spekulációra való.
Persze, a jelenlegi ripple mennyiség mellett nevetséges az az elvárás, hogy majd ez is 1000$ lesz meg hasonlók, én is olvastam ilyen okosságokat.
Nekem azért a "legszimpatikusabb", mert itt a leggyorsabb a küldés, ráadásul hatalmas forgalom van benne, kereskednek vele.
Szerintem kizárólag csak úgy naturba a blockchain nem fog elterjedni, a bankok fognak áttérni erre a módszerre, a bitcoin pedig megmarad amolyan virtuális aranyként.
Jelenleg számomra a ripple tűnik a legjobbnak, amiből akár lehet egy globális fizetőeszköz/rendszer.
Természetesen az is lehet, hogy 1-2 év és megszünik a cég, a jövőbe nem látok, de szerintem senki sem.Krix
Hm, köszi, ezt nem tudtam. És ez miért van? 20 az soknak tünik nekem...
Csak papír walleten van ez? -
default.
őstag
Amikor először beléptem a Bittrex oldalára, egyértelmű volt, hogyan tudok ETH-t befizetni, ez ha jól emlékszem sikerült is, de nem tudtam PAY-t vásárolni. Megkerestem az ETH marketet, és ott kiválasztottam a PAY-t, de nem láttam BUY vagy SELL gombot sehol.
Ebben tudnál egy kicsit segíteni?Köszönöm,
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), amikor az erősek már újabb 3x-re vannak a mostani áruktól, a gyengébbek, amikben meg bent van, még mindig nem érték el a 2021 végi, 2022 eleji szintjüket, ahol vette őket.
Ha meg emelkedik majd veszel hozzá
?

Érdekelt volna, mert nálam az ETC a személyes kedvenc. Másfél éve ezt túrom.

?