Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindeközben BNB új ATH !

-
varmi2
nagyúr
válasz
üzenetére
Egy láda sört megér a fogadás, főleg ha neked lesz igazad.....
De azért legyünk realisták, az eth-ból sok millió van, nem egy rögzített mennyiség. Igen, tudom, júliustól lesz valamennyi égetés is. De akkor is. Gondolj bele, ha az eth 2000$, akkor mennyi lesz a market cap.?
Bár pont ma beszéltem tesómmal, hogy még tavaly sem gondoltam volna, hogy 3300 az eth. Tehát csak a jóég tudja, hogy mi lesz itt. -
_ocsisajt
őstag
Mi a véleményetek ETH-ról, nézem a grafikont, szépen stabilan emelkedik, lesz (ha nem is megközelítőleg) akkora (arányában) értéke mint a BTC-nek?

-
nort_on
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nem így kell, EUR-t utalj be a revolut-ról.
Ezt csak egyszer kell végig vinni:
Binance > deposit > FIAT > EUR > Bank transfer (SEPA) > írd be hogy mennyit akarsz, pl 10 EUR kezdésnek > continue > confirm > OK > feladja a Binance account-od EUR utalási adatait (receiver + IBAN + reference code)
Ezeket másold be a revolut-ba, és utald el a 10 EUR-t. A Revo ezt elmenti, és legközelebb már nem kell ez a móka, csak Revolut-ba belépni és elutalni a rendes összeget pl 1000 EUR
-
-
_ocsisajt
őstag
Nekem csak most van/volt időm ténylegesen feltölteni piizt, de most elbizonytalanodtam.
"Binance has been banned by Revolut!"
[link]Most akkor feleslegesen csináltam revolut számlát?
Hogy töltsek fel piizt akkor a binance-ra? Illetve érdemes direkt coint venni vmilyen bankkártyával ott náluk? Hogy úszom meg, hogy ne "chargeoljanak" szét? -
nort_on
senior tag
Gondoltam kicsiben én is farmolnék, de elakadtam...
Trust wallet kész, Smart Chain-en ott is van a BNB. Mi a következő lépés?
PC-n böngészőben (chrome, binace chain plug-in fent van) itt vagyok: https://pantherswap.com/farms > Unlock Wallet > Connect to a wallet > Binance Chain WalletÉs nem történik semmi.
Vagy erre kéne menni először? Deposit: PANTHER-BNB LP v2
Előre is köszi-köszi!
-
nort_on
senior tag
Referálással toljátok a párducost? Vagy igazából felesleges az a +1%?
-
ÁrPi2
senior tag
Nekem talán ehhez kapcsolódó kérdésem van:
A "busd" (a binance-nak az usd-hez kötődő stablecoinja) a "savings" "locked" alatt éves szinten 7 százalékot kínál.
A kérdésem az hogy mit lehet tippelni az usd/eur között, mennyit fog gyengülni a nagy FED-pénz nyomtatás következtében az euróval szemben ebben az időszakban??A 7 percenttel épp csak megőrzi az értékét euróval szemben, vagy azért ez jobb ajánlat?
-
nort_on
senior tag
Egyszerű, a binance a legnagyobb, iszonyat sokan kereskednek ott, ha BNB-ben fizeted a jutalékot, akkor 25% kedvezményt kapsz a fizetendő díjból, ami nem rossz, ergo értékes.
Meg az ETH most nagyon megszaladt, gondolom próbálnak mást is venni az emberek, ami ETH-hez képest relatív olcsó. De lehet más is van a háttérben. Igazából bármi lehet.

-
vzozo
senior tag
Ahogy látom sokak a Binance-on kereskednek, és van nekik saját coinjuk, a BNB. Nade az miért megy most ennyire az egekbe, mi van itt a háttérben?
Totál FOMO, YOLO, pumpálja be mindenki a FED által nyomtatott pénzt? -
törölt tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
https://logout.hu/tema/bitcoin_topic/hsz_19064-19064.html
Itt még más volt a terved, hogy állsz a shortolással

-
Prien
addikt
Trust pénztárcája van valakinek?
Tényleg csak BNB-vel lehet fizetni a küldésért? Ráadásul DOGE-ot nem lehet BNB-re váltani.
-
Laurh
aktív tag
Ma fog indulni egy esetleges konkurencia. Szerintetek mennyire fogja a panthertől elszipolyozni a pénzt?
[link] -
Tonyo
őstag
válasz
üzenetére
Gondolom ti is Trust walletben veszitek a BNB-t, majd smart chain (BNB) ->pancakeben pedig Panthert veszttek. Brutál mód megsarcolja, nem beszélve a slippage-ről.
Van más mód?
Másik kérdésem, nálatok is hibát dob folyamatosan a pancake visszaváltásnál, sajnos kb minden coinnal. Nem egy életbiztosítás, amikor ez ember időben nagy összegű cryptot el akar adni..
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Mikor írtad, utána ránéztem és más is megerősítette hogy nem rug pull.
Igaz hogy a pancake kódjára épül az egész de most írták hogy átállnak sajátra.
Szóval 20$ minimun amire én számítok.
A Baket biztos beelőzi .
Szóval pool+Hodl!
Bár ha így halad akkor a cake árfolyama sem kizárt.
-
Prien
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Szia! Én is kezdő vagyok és én is a Binance-on csináltam fiókot kb.egy hete és Dogecoinnal.
(Már plusszos is vagyok, de vagyonokat nem fektetnék bele.)
Egész jól átlátható az app, a lite verzió elég nekem.Amit nem tudtam, hogy a Binance az egyben egy pénztárca is, tehát feleslegesen kínlódtam a Trust Wallettel
Most a Trust-ből vissza Binance-ra nem tudom megcsinálni, mert BNB coin-t kér utalási díjként...
-
bobalazs
nagyúr
Közben a párduc all time highozik. #Pantherswap
-
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Revolut frankón megy. Mobilon böngésző alatt be tudtam lépni Binance-ra, de az appal nem vergődők zöld ágra...
Mármint a hackolt cucc miatt a mekis app konkrétan kiírja, hogy vmi nem okés... Lineage OS-t frissítik folyamatosan és tök fluid ezen az alaptelón is, "Sajomi" meg már tesz a telefonra, ezért használom a custom romot.
Na, remélem érthető.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
üzenetére
Ez a binance kikészít, komolyan!
Revolutot megcsináltam 2 perc alatt, azóta szívok vele. Ha mobilon indítom a leveles kódkérést, akkor nem jön meg (igen, rányomtam a sendre, gmail fiók, spam mappában sincs semmi). Ha az asztalin kérek SMS kódot és e-mail kódot, akkor mindkettő megjön. Mindkettőt beírom és NEM CSINÁL semmit, csak hullámzik. Már harmadszorra csinálom és nem tudok ezen túllépni, komolyan lescreenshotolok mindent ha kell, hogy nem én vagyok a béna. De ez vicc!
Update: Mobilon bőngésző allatt, new dice, kódot kértem, megjött, visszaírtam, ok...
AZ APP nálam nem működik...
(Lehet a LineageOS 18.1 miatt? Xiaomi Redmi 7-em van, ezért tettem fel, 'asszem vmék fast food app sem működik emiatt) -
Agyrák666
aktív tag
Megint eladtam tegnap este marham, tehenem. Valahogy nem szeretek ugy lefekudni, hogy reggelre buktam 10-20 szazalekot.
-
_ocsisajt
őstag
Köszönöm srácok!
-
nort_on
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Szerintem is jó lenne egy összefoglaló.

Ha teljesen kezdő vagy, akkor tanulj. Ez a legfontosabb. Pénzügyek, befektetések, crypto. Pont a legkockázatosabb befektetéssel szeretnéd kezdeni? Nem biztos, hogy jó ötlet.
A techikai része az egésznek kb 1%-a, nem az a lényeg. Hanem hogy mit és mikor veszel (A). És azt utána mikor adod el (B), és hogy mi lesz az B-A.
Én így tolom, ezekre mind ingyenes a regisztráció. Revolutra megy a forint ott váltok eurót (ez mind ingyenes), innen megy a Binance-re instant SEPA utalással (ingyenes), ott vagy váltok USDT-re vagy hagyom euróban és veszek, amit kell. Visszafelé ugyanez, crypto elad, vált EUR-ra, kiutal revolut-ra.
Kártyával 2% díj van!
-
törölt tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Szia!
A Binance-t ajánlom. Teljesen átlátható és érthető a platform. Mind pc-n és mobilon.
A bankkártyás vásárlás nem a leggazdaságosabb.
Egyszerűbb eurót beutalni pl. Revolut-ról.Nem biztos, hogy a Dogecoint választanám.
Jobb ha több részre osztod a portfóliódat.
Mivel ha az egyik bedől, ami a Doge coin esetében a legvalószínűbb, akkor ott a többi ami ellensúlyozza a veszteséget.Viszont várnék egy korrekciót és akkor vásárolnék be.
Attól be lehet utálni az eurót átváltani Stabil coinra és berakni kamatozni.Aztán ha jönnek a piros napok akkor vásárolni.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Jelentem, elolvastam az első hozzászólást is, de nem találtam érdemben ilyen nulláról kezdős guide-ot. Illetve, ha van is a hsz rengetegben valahol, akkor lehet elavult, így inkább frissibe szeretnék segítséget kérni.
Van egy kis piiizem amit szeretnék megforgatni virtuális tőzsdén, első körben dogecoin-ra gondoltam, természetesen hosszútávon. Milyen MEGBÍZHATÓ programokat/appokat /regisztráció(ka)t igényel ez a tevékenység? Ezek ingyenesek, vagy fizetnem kell értük? (Asztalin vagyok inkább, mobilt maximum az árfolyamok csekkolására használnám)
tl;dr: Soha sem csináltam ilyet, rendes tőzsdével sem foglalkoztam még soha. Csak szeretnék befektetni, egyelőre kevesebb pénzzel. (Mastercardos kártyáról töltenék fel pénzt, ha ez fontos. Paypalom is van.)
Köszönöm szépen, kérlek ne üssetek!
-
törölt tag
https://poocoin.app/tokens/0x1f546ad641b56b86fd9dceac473d1c7a357276b7
https://www.coingecko.com/hu/coins/pantherswap
Atyaég mi folyik itt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cake, Bake, Bunny.

Nem tudom ez hogy éri meg vagy mi a trükkje de leszxrom.

-
bobalazs
nagyúr
Pantherswap megy már mindenkinek?
-
törölt tag
Sokféle lehetőség van, neked kell majd dönteni.
Meg ugye hosszú távra gondolkodsz vagy tradelni akarsz.
Binance-on meg tudod venni a coinokat, azok az online tárcádban vannak.
Ki tudod küldeni pl. Ledgerre az egy offline hardware wallet amiről stakelni is lehet.
Vannak különböző platformok ahol stakelni tudsz.Pl. ZIL(Zilliqa) nekem CEX.io.n van, CRO crypto.com-on, Cardano Yoroi walletben, stb.
Aztán vannak Defi ecosystemre épülő befektetések. Évi 200%-os kamatra, pl. pancakebunny.finance
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egész szépen emelkedett, de ahogy nézem kereskedni még csak egy két számomra ismeretlen váltón lehet vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)