Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Én betettem Beefy-be a PANTHER-BNB LP-t (előtte AutoShark-ban is benne volt, de onnan is ki tudtam menteni amikor pont bedőlt, sőt, még dupláztam is egy kicsivel a SHARK tokenen, amikor nyomott egy -99%-ot...
). A sima PANTHER-t meg betettem felesben a BUSD és BNB dzsungelbe. Még így is túl nagy a PANTHER kitettségem. Meg ezzel így most önjáró is lett az egész.
Aztán meglátjuk hova jutunk vele. 
-
celf
őstag
Coin Bureau edukacios jelleggel
Jason Pizzino (ő is állandoan a Wyckoffrol beszélt már jóval a crash előtt, csak nem annyira szájbarágósan - sajnos)
Sheldon Ewans
The Bitcoin Express (őt csak így random 1-2 video erejéig néztem)
Traders Reality. ezt az a srác ajánlotta aki szintén bejósolta a Wyckoff methoddal a crasht uncomplication
mepet: koszi a linket
Babetta-X a Coin Bureaunak kijottt most egy videoja ami szerintem az elso videok kozott kellene lennie minden kezdonek: crypto kategoriak
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Csak a 2% beugrót, nem gáz, pár nap alatt visszajön. Kb 30 perc alatt hozott olyan 500-600 dollárt, de nem vettem ki, mert elvileg 4h harvest lock volt, de mégsem volt rajta, ez gyanús is volt, de gondoltam várok még egy kicsit. Utána meg összeomlott minden... Volt aki 30k-val volt benne... Sz.pó...
-
nort_on
senior tag
Valaki? 5-kor indult!
PolyButterfly - A next evolution DeFi on Polygon -
válasz
feketedini
üzenetére
xlm más helyen könnyen, gyorsan átmegy. ha stimmel a cim és a memo is nincs teendőd, vársz.
-
feketedini
tag
Indítottam egy xlm átutalást wirexről coinbase-re és már több órája függőben van. Memot is kitöltöttem, mi lehet a gond illetve mi fog ilyenkor történni szerintetek? Írtam wirex supportnak.
-
mepet
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
A kedvencem Davincij15, a crypto morpheus, aki pl időben szólt, hogy vedd ki a pénzed a mtgoxról. Ő ellentétben a videósok 99%-ával valóban bitcoin milliomos, a tapasztalat szól belőle. Az új, MM Crypto-val közös videói is érdekesek, jó látni, ahogy a kis tacskó tiszteli az öreget és figyel arra, amit mond.
-
BeLucZ
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Mi a baj a Coinbase-el ? (Főleg a Pro-val)
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Totál kezdő vagyok, csak részvényekkel foglalkoztam eddig, de mivel mindenki a cryptokat élteti, szeretnék kicsit megismerkedni vele. Azt hittem naivan itt PH!-n lesz valami összefoglaló a topic elején, de nem igazán találtam. Tudtok valami jó kezdő anyagot javasolni? Platformban a coinbase-vel érdemes foglalkozni vagy van jobb annál? Köszi előre is

-
atee_13
őstag
Most nem azért, de ha musk 1-1 tiwittel arra tereli az árfolyamot amerre csak akarja akkor kvázi végeláthatatlan anyagi forrása lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
## ingyen tesla-t a népnek
-
F_Balazs
aktív tag
De jó lenne tudni, hogy miért fordultak mínuszba az árfolyamok.
A beszállóhoz még nem elég alacsony... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Yo!

De ha azt mondja "Nekem kell egy par 6 oras zold gyertya, hogy elkezdjek beletolni valamennyit." Akkor nagyjából a btc
12h EMA(50) vonal dip-jét lesi, rosszul gondolom ,agyrák?
( Mondjuk 6h EMA(50) az kicsit már mintha felfelé görbedne (mint a dán hegyek! Az Yding Skovhøj, meg az Ejer Bavnehøj ).)
-
nort_on
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Nagyon nem ott van, a védőkorláton túl. Ez azért veszélyes terep, csakis saját felelőségre!

Kezdésnek megnézheted a Levi videóit, nem mindenki rajong érte
, de kezdésnek jó, youtube-on DeFI Hungary. Ebből kb meglesz a lényeg.
Ha kb 3-4 hetet visszanézel, akkor részletesen is volt szó a témáról, de küldök át anyagot hozzá.De ez se rossz sorozat, 17 videó, azért sok ismétlődés van benne. [link]
És természetesen millió anyag van fent a YouTube-on bármilyen DeFi témában.
Szerintem a MATIC hálózat most a legbarátibb, egyszerű, kiforrott, olcsó, gyors, sok jó projekt van rajta. És kezdőként kevés pénzzel is lehet gyakorolni rajta. -
celf
őstag
Noob kerdes: olyat hogy csinalok, hogy egy adott cryptot alacsonyan akarok megvenni, de ha kozben nagyon elszallna, meg idoben bele vegyek? Ez a stop loss?
Mert ezt nem lehet megoldani 2 limit orderrel. Tehat pl. jo lenne megvenni mondjuk 18 dollaron valamit, de jelenleg 21-en van. Benne van, hogy szepen kioldalaz felfele 26-30 fole, es mondjuk 26 a lelektani hatarom, h. azert meg beszallok.Ha beallitok 1 limit ordert 18$-ra, es egyet 26-ra, akkor ha netan csinal egy swinget eloszor felfele aztan le, akkor magasabbert vettem bele.
Vagy ilyen programozhato funkcio nincs alapbol, h. varjon tobbet a magasabb aron vasarlassal...
-
nort_on
senior tag
Sőt, még a napokban is vettek belőle... Szóval csak ésszel.

-
Pietrosz
addikt
Valahonnan lett Automata/ATA coinom a spot walleten Binanceon kemény 0.00104598 mennyiségben. Ez valami marketing, hogy lépjek be a Launchpoolba?
Amúgy mi ez az ATA, érdemes most emiatt akár bnb-t vennem csak hogy stakeljem? -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem volt Scam de mire kijött a valid address a sok idióta bevásárolt Scam tokenekből.

-
nort_on
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
PantherSwap, PolySwap, PolyCat és Beefy. Ezek mind jók, mind más, de talán a PolyCat most a kedvencem.
AAVE, Curve is terítéken van, de kacsintgatok az ADA és Harmony hálózatok felé is. Pusztán tanulási szándékkal, pénz nem érdekel.

Meg más DeFi projekteket is nézek. Kb millió van, naponta egy halom új jön ki. DeFi Hungary discord csatornán van csomó jó infó.
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Pontosan, (Im)permanent loss, szóval csak akkor lesz permanent, ha bontod a párt. Hogy közben hogyan mozognak az árfolyamok az lényegtelen, csak az A és B pont számít. Ezt érdemes is felírni, hogy meglegyen.
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Jaja, a top coin-okkal nincs baj, ezeknél a shitcoin-oknál már az is jó, ha nem csökken.
IL-t röviden, egyszerűen? Nem lehet :)
A lényeg, hogy LP-be 1:1 arányba (értékben) teszed be a 2 tokent és készítesz egy harmadik LP tokent. Az érték az darabszám*árfolyam. Ha az egyik árfolyama változik (nő vagy csökken), akkor az 1:1 arány miatt, mivel ez állandó, a darabszám is változni fog. Mint egy mérleg kb úgy kell ezt elképzelni. Az árfolyamváltozás mértéke határozza meg a IL mértékét, ami egy negatív százalék ahhoz képest, mintha a két eredeti tokened lenne az eredeti darabszámban.
5 lehetőség van LP-ben:
1. Stable coin pár - nincs IL
2. Stable coin + valami pár - itt tompít a stable, szóval nem olyan mértékű az IL
3.a 2 non-stable - itt ha mindkettő nő, akkor nem magas az IL
3.b a 2 non-stable - itt ha mindkettő csökken, akkor nem magas az IL
3.c 2 non-stable - egyik nő másik csökken, akkor magas az ILAlapvetőn nem olyan vészes a helyzet, ha nő az árfolyam, mert az árfolyam növekedés kompenzálja az IL-t. Jó példa erre két magasan korreláló coin, pl MATIC-ETH pár, ezek eléggé együtt mozognak, így az IL elenyésző lehet.
Szívás akkor van, ha mindkét token ára csökken és nem egyformán. Illetve a legnagyobb szívás akkor, ha az egyik nulláz, mint a SHARK, mert akkor az rántja magával a másik tokent is... És egy SHARK-BNB párnál lesz közel végtelen darab SHARK-od és közel nulla darab BNB-d...
Youtube-on vannak jó videók erről, úgy egyszerűbb megérteni.
Meg van rá netes kalkulátor is, mert nem olyan egyszerű kiszámolni sem.
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem, én mindent kipróbálok.

HUF-ban számolva, pont rossz helyen szálltam be (vagy az elején vagy most kellett volna) az egész piac lent van, a forint is megerősödött, LP farmon az IL is befigyel, az APR-et is csökkentek, a tokenek árfolyama is folyamatosan csökken(t), stb.
Az új farmokat már másképp indítom, sokkal kockázatmentesebb stratégiát alkalmazva. Látom ebben a lehetőséget, főleg az ilyen auto-compound témák jók, az tényleg passzív jövedelem. Bár a napi 3*3 perc sem túl megerőltető.

-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Persze, minden nap hoz egy kicsit. Egyre kevesebbet.
Folyamatosan alakul a helyzet és stratégiát is kellett váltani. Lassan kezd összeállni a kép, hogy hogyan is működik ez, hogy ne menjen bukóba. Hiába, meg kell ezt is tanulni, anélkül nem megy. Tanulópénz meg mindenhol van, ez az összeg erre van szánva.

Most 2 hálózaton 3 különböző helyen vagyok, kettő jelenleg negatívban van, a harmadik az most király, PolyCat.
-
_ocsisajt
őstag
Én ilyen téren újszülött vagyok, szóval nekem ez új, de ezen hanyat vágtam magamat.
(Biztos ismeritek)Bitcoin pizza guy
[link]Zsigerből azért nem ér szerintem lehülyézni, mert ugye ki gondolta volna anno...
-
celf
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Egyertelmubb? En tudom, n. mit szeretnek. Meg belerakni, csak kvazi hangosan gomdolkodom, h. ez a vonat lassan elmegy.
Azert nem ertettem, h. mit ertesz az alatt h. 42-43-ig hozza sem szabad nyulni, mert akkor te ezek szerint kivarsz, h. magasabban legyen es ott fogsz eladni, h. profitot hozzon.
Tok lenyegtelem amugy.Mas: botokrol mi a velekedesetek? Copy trading?
-
viharhozo
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ennek tenyleg evi 5% koruli a hozama, vagy vmit nem jol nezek?
-
RBJ
addikt
Remélem mai nappal a bálnák nem buziznak a btc vel. Szépen. Haladunk.
-
törölt tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Phobion
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
Phobion
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Köszönöm!
Más, többiekhez is: Ha Liquid Swap-ból van Reward-om, akkor azt azonnal érdemes felvenni, vagy ott maradhat, hátha jön többi is? -
HoppMaster
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Nem. Binance az más, ott nem a saját tárcádban van a coinod.
[Gulas Pool] itt mindent megtalálsz. Yoroi tárca kell hozzá, de minden az adott linken van. -
bbarna
tag
NIM does not go to the moon, de fog
-
_ocsisajt
őstag
SHIB2damoon! 🚀
-
celf
őstag
Nekem annyira "kinai" meg ez a yield farming, poolok, stb. Be van rakva minimalis mennyisegu DOT es ADA Krakenen stakingre. De lehet, ha van valami okosabb, attennem abba az ADA-t.
Szerintetek mi lenne a legkifizetodobb? Nem banom, ha nincs lock-olva az ADA-m hosszutavra. De elqdni semnakarom, szoval nem baj, ha addig is fial. -
Phobion
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Jól hangzik. Ez a pool Binance-en is elérhető?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Pl. Nekem fontos volt az, h ne tőzsdén tároljam az ADA-m, hanem saját tárcába és ott delegáljak. Most a Gulasnal a legyártott blokkok után vannak a rewardok és pont most nyert a projekt ideiglenesen 3.2M ADA-t a poolba ami gyorsítja is a blokkok gyártását. Számomra azis fontos volt, hogy magyar projektet támogassak. Itt pl időről időre vannak sorsolások is, hol ADA, hol Ledger vagy NFT kerül kisorsolásra a tagok között, persze a rewardokon felül.
-
Phobion
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Köszi!
Más: Mik azok a jelek/számok amik alapján lehet tudni, hogy adott liquidity pool-ba érdemes betenni? -
Phobion
addikt
Kezdőként mit érdemes választani(Binance) : Flexible vagy Locked saving-et? Én a locked-ra gondoltam, ilyen zsebpénz értékek mellett. (ADA és USDT)
Launchpool, BNB Vault, ETH 2.0 Staking-hez még nincs coin-om.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
gaborn1
üzenetére
Egy csomó dologgal így van, ez önmagában közhelyszerű megállapítás. Ettől még nem lesz a technika értéktelen. A számítógépek teljesítményét, funkcióit sem használja ki a legtöbb user, még azt sem tudja, hogy hogyan működik, és mire lehetne használni. A smartphone-okat is megveszi a sok süket, pedig csak telefonálásra használják valójában.
-
gaborn1
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Az emberek mindent vesznek, amiről sokat hallanak és divat. Gondolj csak pár éve a fidget spinerre, dollár százmilliós üzlet volt, amig tartott, pedig aztán az tényleg egy kupac semmi volt. Egy pörgö szar, amit mindenki vett, mert mindenki másnak is volt. A kriptó is itt tart kb, az emberek 99%-a nem a mögötte lévő technológia miatt veszi, hanem azért, mert hallotta, hogy a szomszéd is vette, mennyit keresett vele és ő se akar kimaradni.
-
válasz
Black-core
üzenetére
Nem tudok nyilatkozni, ha conteóra hagyatkozom, a világ is egy hypolt inflálódott szar, csak elég elképzelni hogy a sok világgazdaságban forgó kinyomtatott papír értéke mennyi, hisz fedezet nélküli az is. Nem értem mi a természetes abban hogy előre vetítik és reklámozzák a jövőt, hogy ez mennyire jó technológia, ha egyszer nem látszik a valódi felhasználásának oka.
-
Black-core
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Személy szerint az Ethert nem tartom túl hypoltnak. Most pont 2x es áron van a három és fél évvel ezelőtti hypolt árának. Viszont azóta fejlődött, sokan építettek rá. Nem azt mondom, hogy nem lesz 500 dolcsi még, de szerintem ez a 2k környéki ár viszonylag reális. Bár ez nagyon szubjektív.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A sima PANTHER-t meg betettem felesben a BUSD és BNB dzsungelbe. Még így is túl nagy a PANTHER kitettségem. Meg ezzel így most önjáró is lett az egész.
Aztán meglátjuk hova jutunk vele. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elkezdeném tanulmányozni ezt a részét.
...de tényleg túlhypeolt, de ha azzal lehet keresni kit érdekel.