- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
r3dsnake #16568 üzenetére
gst vagy gmt attól függ hol jársz a cipővel.
a beszálló solonából veszel cipőt amit használsz, ezt a cipőt fel lehet rakni market placre van az applikációban és ha jól tudom van a binancon is már vagy ha nincs akkor tervben van hogy ott is fognak árulni cipőket. Nyilván jó cipőt hamar el lehet adni percek alatt, gatyit meg kb soha..
Appon ha lesz kulcsod akkor ott van saját wallet rész , külön van még egy belső rész amiből tudsz vásárolni is . Van piac ahol lehet venni és eladni ,ha magas a cipőd szintje bérbe is lehet adni pl stb... a wallettben lehet váltani sol,gst,gmt,usdc#16569xy.zsolt
Naponta max 10 percet lehet 2 energia pontért, ha sok pénze van valakinek 3 cipővel tolja vagy többel és akkor 2-3x ennyit lehet naponta, okosabbak vesznek egy uj telot és accountot és arra egy cipőt ez a legolcsobb.#16570r3dsnake
rengeteg csoport van ,discord, telegram ,reddit valahonnan vadászni kell nekem 3 napig tartott. és egy kevéssel vagyok bent kb 20 solal,lvl 10 es cipővel
[link] -
Frozen
addikt
válasz
r3dsnake #16100 üzenetére
Erről volt szó,hogy az egész kriptopiac beszakadhat ha a stable coinokkal valami tortenik. Igen megeshet azokkal is az usdt is gazos mert nincs meg annyi usd fedezet mogotte amennyi kell. Az usdc nem tudom mennyire erinti de sztem ott is van trukkozes mogotte.
Vannak konkret videok youtubon ha keresel. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #15973 üzenetére
Az összes shitcoin ha úgy nézzük egy szerencsejàték, de ha nagyot akarsz szakítani csak ezekkel lehet amiben a kockázat is nagy, éppen ezért mondja mindenki ezekbe csak annyi összeget kell rakni ami nem gáz ha elmegy.
Tradelgetni akarsz, és rövid idő alatt kisebb profitot csinàlni, azt meg nagyobb koinokkal kell, de oda màr tőke is kell…Pl GMT, BNB, ezekkel jol lehet játszani.
-
Andreaspasco
tag
válasz
r3dsnake #15941 üzenetére
De tudod, max 30000$ a limit.
Azért ajánlottam az Anchort, akinek több van.
Terra station kell hozzá.
[https://station.terra.money/]Fenntartható.
Akkor le sem írom, hogy mekkora kaszinó megy Vires-en.
100% volt az APY nemrég.
Még most is 47%. -
hard74
senior tag
válasz
r3dsnake #13616 üzenetére
Hát én pont ma stake-eltem a 350¥€-nyi Cro-t, és nagyon nem oldotta fel a bonust.Ha rányomok az unlock-ra még mindig azt kéri stake-eljek(a stake már látszik a vallet-ban) és rendeljek ruby kártyát. Na ezt nem engedi, mert már megrendeltem a blue-t és nem tudok váltani.
-
Peetey91
senior tag
-
törölt tag
-
-
-
mepet
addikt
válasz
r3dsnake #5342 üzenetére
Akkor ennyi, mindent értünk. Csak, hogy megnyugtassalak, ha közvetlenül kéred, mindössze 8-9 Ft-ot buksz eurónként, (ha a revolut ingyenes és ha ugyanolyan bankszámla típusod lenne ugyanannál a banknál és ha az ingyenes deviza érkeztetés határa alatti összegről lenne szó).
Arra leszek kíváncsi, hogy megkerül-e a meg nem érkezett pénz.
-
mepet
addikt
válasz
r3dsnake #5340 üzenetére
(3hsz-el feljebb, de valóban nem ezt kérdezted.) Annyiban vagyok biztos, hogy a Krakennél nincs hiba, ilyen kis összeget 9 eurócent költségért tuduok simán SEPA utalni közvetlenül a magyar forint folyószámlára, ami biztonsággal és időben megérkezik.
Miért és hogyan használod a revolutot? EUR->HUF váltóként használod? Tehát milyen pénz megy be a revolutra és milyennek kéne onnan tovább mennie?
-
Szilu
tag
válasz
r3dsnake #4414 üzenetére
Egy példa a veszélyre mondjuk eső trendben:
Az árfolyam eléri az átlagot, várunk, mert nem tudjuk merre. Lefordul, eletbe lép -1%on a stoppunk, eladjuk -2%nál.
Kis idő múlva ugyanez visszafelé, és máris -4%nál járhatunk. Bár ezek most túlzott százalékok, de többször is előfordulhat, és ehhez még hozzá adódik az átlag csökkenéséből keletkező mínusz. -
Szilu
tag
válasz
r3dsnake #4414 üzenetére
Szeretném leszögezni, hogy én egy béna, amatőr érdeklődő vagyok, és ez a szalag sem a spanyolviasz, csak példának hoztam fel. Én úgy láttam kisebb intervallumban is működhet, de szerintem aki órásat néz annak akár negyed óránként is újra kell állítania a be/kiszállókat, aki negyedórásat annak 5 percenként stb. Mindenki olvasson maga utána, nézze meg melyik indikátort (indikátorokat) tartja használhatónak, ellenőrizze le múltbeli adatok alapján, és saját döntéseket hozzon. Külön figyelmet érdemel az eső trendben való ellenőrzés, emelkedésnél minden rózsaszínű, ott nem látszik a kockázat.
A legfontosabb elvileg mindig a kiszálló beállítása. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged