Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patry0t
tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Az ilyen csoportban azt reklámozzák hogy ők egy titkos kis csoport részei akik majd nagyot fognak szakítani a pumpon miután a kívülállók is beszálltak. Ami a sok mohónak nem esik le, hogy valójában a csoport tagjai a balek kívülállók. Akik ott pénzt keresnek azok a csoport adminjai, meg még talán 1-2 szerencsés..
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Reddit-en írják hogy sokan "kaptak", szóval másnak is érdemes megnézni.
-
fireman123
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Valamelyik lepetézett,...lehet, hogy Alien
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
BscScan-en nézelődtem a TrustWalletemben régebben lejazlott tranzakciókat, és ott vettem észre, hogy van benne egy számomra teljesen ismeretlen token (WSG) amiről fogalmam sincs hogy mi.
Hogy lehet az, hogy a saját TrustWalletembe kerül egy idegen token? -
törölt tag
https://t.me/pancakeswap_pumping
Minden nap 20-kor indul a pumpa!!!
Aki gyors az pár xet behúzhat!
Ma egy 3x sikerült.
Ez volt a mai. https://poocoin.app/tokens/0xb510dfe279a79175f2baceb03a2c951f417001f1
12k tag van a csoportban. -
törölt tag
válasz
Silverchain
üzenetére
Akkor nem lesz lambó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lmh hát, nehogy meglepődjünk majd ha beüt a krach.
-
Out
addikt
Dominance: BTC: 145.6% ETH: 57.2%
-
Lmh
őstag
válasz
Silverchain
üzenetére
Jah, nagyon idióta árfolyamokat mutat, össze-vissza baromságokat, emelkedő grafikonok mellett -60-80% eséseket az árfolyamban...stb...valami nagyon nem kóser
Még szerencse, h pénzt nem kezelnek, csak infójuk van. Azért kicsit para... -
Lmh
őstag
Coinmarketcap nektek is lehalt? Mármint a portfólióm hiányzik, elveszett belőle.
Weben úgy írja mintha nem is csináltam volna meg, appban meg üres és 0$-t mutat. -
Lmh
őstag
Ilonka epp eladasi arat keszit elő magának.
meg kell menteni a tesla Q2-t. -
törölt tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Majd szólok Ilonkának.
[https://24.hu/elet-stilus/2021/02/02/elon-musk-idoutazas-elso-vilaghaboru-foto/#
-
10 years ago today Bitcoin flash crashed from $16 to $0.01 in a matter of minutes

-
Zoli-bácsi
senior tag
STMX-et Stakel itt valaki? Ha igen, hol?
-
Pietrosz
addikt
Kicsit fura nekem ez a stakeles mert akkora mozgások vannak, hogy ha jó időben adsz el akkor többet nyerhetsz mint egy éves stakelessel lol. Jelenleg napi kb 3k folyik be bányából amit akár nezhetunk kamatnak is. Arra se elég hogy szinten tartsa a portfóliót..
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Matic-ból én inkább kiszálltam.
-
atee_13
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
1000eur célára van (nálam
) belevettem egy 100 ért hátha 1-2 év múlva beüt a tuti
-
Zoli-bácsi
senior tag
MATIC-ra milyen jóslatok vannak? Vissza fog még menni 2.5$ közelébe? Olvasni negatív dolgokat,miszerint már nem is olyan fontos a "tudása".
-
-
Agyrák666
aktív tag
Az S&P500 kozben uj ATH, es a tobbi is koveti.
Lehet nem lesz itt evekig maci, csak max idoszakos.
-
F_Balazs
aktív tag
Indokolatlan árfolyam-elkedések.

-
-
F_Balazs
aktív tag
Gyakorlatilag nem sok értelme van egyszerre BTC-n kívül ETH-t, Matic-t, Cardano-t stb. tartani, mindegyik szinte pont ugyanúgy követi le a BTC árfolyam változásait....
-
törölt tag
Akinek van Cake-je Pancakeswapon az pattintsa be ATA poolba most 600% az APY !!!

-
Agyrák666
aktív tag
* bzzz bzzz** bzz ** bzzzz*
Bogdanov felhivott
Keszitsetek a popcornt delelottre. -
celf
őstag
válasz
Agyrák666
üzenetére
szerintem is egy aspergeres autista majom, de amugy amit az anonymus mond igaz, h. nelkule talan meg sokkal messzebb lennenk a fosszilis energiahordozoktol valo elszakadastol.
de az urutazasos dolgait nem feltetlen ertem. sztem az mar ilyen burn outos, milliomos/milliardos, a valosaggal regen elvesztette a kapcsolatot cimu ego trip. mint a Virgin Galactic is meg a John Carmack hulyesege. utobbi pl ahelyett, h. szepen keszitene a jo kis gamekat, amihez ert legalabb. vagy lehet ha a cryptoba invesztalna az agyi kapacitasait, hamarabb eljonne a BTC-Salvation..
-
-
FattyDove
őstag
-
törölt tag
Aki 4 évenként ránéz a coinjára annak nincs ilyen baja.
Aki még órás szinten nézegeti a chartokat és kihullik a haja az így járt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ReFleXx
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
egyebkent a legtobb ember most is megmosolyogja Muskot, csak hat tudjak, hogy vannak paran akik véresen komolyan veszik és amikor Musk büfög egy büdöset a BTC-re akkor csak amiatt adnak el ők is mert tudjak hogy a balekok eladása lehuzza az árat, ez még tovább huzza le az árfolyamot, majd később visszaveszik olcsobban mikor lecseng a dolog.
amugy mintha egyre kevesebb hatasa lenne mar a dolgokra.. -
maajsz
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ezt értem, csak itt sokaknak már kvázi "elvárás", hogy ez meneteljen felfele és hozza a lóvét, mindenféle befektetett meló nélkül. A világ meg nem igazán így működik. Nyilván ez alatt a daytradet nem értem, ha valaki rászánja az idejét meg ezt figyeli naphosszat és működik neki akkor hajrá.
-
-igu-
veterán
Messze nem az összes megtakarításom van crypto-ban, de attól még kinyilik a bicska a zsebemben, amikor ez a pöcs megrángatja a piacot. Elhiszem én, hogy ő fogja megváltani a világot a műholdas internetet sugárzó, Föld körül keringő Teslájával, de akár csöndben is maradhatna.
-
_ocsisajt
őstag
Egyébként azzal nem is lenne gond, ha a zemberek kollektíven és tudatosan gondolkodnának értelmesen. Felőlem akár fel-alá cigánykerekezhetne Musk áthúzott crypto pólóban a színpadon, akkor is HODL!
Egy ideálishoz közeli társadalomban ezeket a pojácákat maximum megmosolyognánk és a "tvitterjeinek" semmilyen releváns hatása nem lenne a piacra. De nem... Sajnos.Imho
-
-
maajsz
senior tag
Őszintén az agyam eldobom az ilyen gondolkodástól. Oh no, mindenféle meló nélkül akarok meggazdogni egy ultra volatilis tech demoból, hogy meri "tönkretenni" az elképzelésem..
Nem ő, vagy akárki más teszi tönkre a sorsod, hanem te magad, amikor úgy döntesz ide öntöd az összes megtakarításod. -
F_Balazs
aktív tag
mennyi emberi sorsot tönkre fog tenni,
Ez hülyeség, mindenki annyi pénzzel hazárdírozzon, amit nem fél elbukni, illetve egzisztenciálisan nem ingatja meg. Aki kismberként súlyos pénzeket 'befektet', és kialakul a bukó, azt sajnálni nem tudom, mert ez benne van a pakliban, ugyanúgy, amikor hoz a dolog 10-20-50% hasznot. Amikor pár hónappal ezelőtt Musk pár igen kedvező kijelentésével szintén manipulatív módon földuzzasztotta az árfolyamot, akkor valahogy nem volt kikelve magából a közösség az extra nyereség miatt.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Igen, ő milliárdosként könnyen dobálózik a szavakkal és igen lehet azt mondani, hogy mindenki a saját felelősségére fektetett be, de akkor is tudta jól, hogy mennyi emberrel ki fog baszni és mennyi emberi sorsot tönkre fog tenni, csak gondolom pont leszarta. Ez a környezetszennyező duma is annyira képmutató, bár ez lenne a világ legnagyobb problémája, hogy a bitcoin bányászat mennyi energiát zabál fel.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Haha
Nem baj, szivassák csak meg egy kicsit, jó sok dolgozó kisembert tett tönkre ténylegesen és itt most nem a magamfajta siránkozókra gondolok, hanem akiknek tényleg az életük múlott ezen és fektettek bitcoinba a kis megtakarításaikból, mert mondjuk kicsit szerettek volna kitörni az igából.... De hát szerintem Musk nem gondol bele ilyenkor a szavai/tettei következményébe, hanem jó mókának tartja azt, hogy rángatja össze vissza a piacot, élvezi a figyelmet úgymond 
-
Haha this fuckin idiot.
[link] -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Évi 1% kb.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Tárol valaki VET-et Trust Wallet-en?
Elvileg csak simán ott kell tartani és VeThor-t kap cserébe. Ez igaz? És ha igen, hány% ?
-
_ocsisajt
őstag
-
Lmh
őstag
Anonymous message to Elon Musk
-
_ocsisajt
őstag
Jajjne... Shib subredditen:
"I called shib customer service and she said please hold..."
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Szolj a bitcornnak. Ez olyan mint a: mikor megy az eth 4k kornyekere? Bitcoin nelkul? Soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- RAM topik
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már visszaállt az ára 1 USD-re