Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
A Crypto.com-on saját névre szóló számlaszám van. SEPA utalással beutalsz Eurót. Erre én Revolut-ot használok. Aztán megveszed a cro-t.
Számlaszámod itt találod:
Account --> Fiat Wallet --> Transfer --> Deposit --> Euro --> DetailsRevolut: (Account details: Invidual)
Country of recipient's bank:
- Lithuania
Currency:
- Euro
IBAN:
- LTxxxxxxxxxx -
RBJ
addikt
Binance mellet nyitottam egy crypto.com fiókot is. Valahogy a megszokás vagy mifene de nem tudom, hogyan merre is kellene feltölteni a walletott. utalok majd a walletton euro lesz és az app ban kell majd cro t venni vagy egyből vegyek cro t utalással?

-
tibee77
őstag
Bukni nem buktam semmit.Vagyis de, egy teloszamot.
-
törölt tag
válasz
tibee77
üzenetére
Ez lemaradt : https://www.trustpilot.com/review/yuan-pay-app.com
-
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Remelem nem rossz helyre irok, mast nagyon nem talaltam topicot ahova lehetne.Szoval par napja beregisztraltam teloszammal-emailcimmel itt ezen az oldalon hogy akkor en majd elkezdek "coinozni" [link] .Probaltam penzt hozaaadni de valahogy nem jött össze es azota csak hivasokat kapok a letezö összes eu-s orszagbol.svajc-finn-nemet stb. stb..Szoval ugy döntöttem hogy akkor inkabb feladom a coinos karrieremet.
hogy tudom törölni magamat?sehol nem talaltam ilyen opciot es mar kivagyok az allando hivogatasoktol. szerk.:a hsz-t egy az egybe bemasoltam a masik topicbol, mert valoszinü, hogy rossz helyre mentem elöször.
-
sparks
senior tag
válasz
üzenetére
3%-hoz ennyi kell, írtam már erről korábban is, meg aki rákeres a nickemre az tudja, hogy 2013 óta itt lebzselek, de az biztos, hogy komolyabb összegekről nem írnék
Köszi a tippet, icsekket használom, amióta elérhető, nem jártam postán csekk miatt emberemlékezet óta. Nem is értem az embereket, akik képesek egy sárga csekkel sorban állni (pláne mostanban), de az ő ügyük.
Jó is, hogy említed, mindjárt befizetem a nyomorult gépjárműadót vele
-
ussseal
tag
Coinbase PRO-n a crypto withdraw gondolom úgy ingyenes, hogy network feet fizetni kell mellette, igaz? (Ami az ETH chainen lévő coinoknál gondolom most még mindig eléggé horror)
-
Adiking
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Köszönöm!
-
Adiking
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Revolut van, de szintén üres egyenleggel
-
Adiking
tag
Sziasztok,
Binance-re hogyan tudok pénzt befizetni dombornyomott bankkártya nélkül?
Binance kártyát már megigényeltem.Köszönöm, Ádám
-
zerodot
aktív tag
Revoluttal jobban jössz ki, egyrészt kártyával tudod tölteni (nem kell az utalási díjat fizetned a bankodnak), másrészt szinte biztos, hogy jobb árfolyamot kapsz a huf/eur váltáshoz, mint bármelyik banknál (annyi, hogy munkanapokon érdemes váltani, ahogy FPSTunker is írta, illetvi havi 350e HUF felett van 0.5% fee, ha az ingyenes csomagban vagy).
SEPA Revolutról kifelé pedig szintén ingyenes, és Binancere pár perc (szintén munkanapokon). -
phanze
aktív tag
Sziasztok!
Binance-re szeretnék SEPA utalással berakni pénzt. Jelenleg K&H-s számlán van (forintban), de van Revolut / Transfer Wise-om is, a kérdésem az lenne, hogy érdemes előtte oda átrakni vagy nem lenne szignifikáns különbség a fee-n?
Előre is köszi. : ) -
fireman123
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
igen, és 2017 végén is mindenki rózsaszínben látta a világot, aztán 20e-ről 3,5e-re le, ....csak arra céloztam, hogy sosem egyenes vonalban megy felfelé, mindig is voltak és lesznek is hullámok, nyilván én is bízok még magasabb árakban, különben nem lennék itt már 3,5 éve
-
kenwood
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Sokan mondtak ezt tavaly osszel a 13-15 ezres bitcoinra is

-
törölt tag
ETH új ATH-n, remélem ilyen lesz végéig ez az április.
-
@tco@
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért a traderek 90%a veszít, főleg a hozzánk (hozzám, beszélek a saját nevemben) hasonló noob-ok, ezért mondják hogy HODL. Nem lebeszélni akarlak, de pár sikeres trade könnyen megszédít, ne abból indulj ki, hogy csak felfele.
Hacsak nem vagy pro trader, sokkal jobban jársz ha kivársz. Ha viszont kifejezetten elégetni szeretnéd a pénzt, akkor nagy baj nem lehet végülis... -
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Ami a példádban a "nem rossz", az annyi, hogy szerencséd volt, relatíve sokat nyertél, és ezért örülsz és nem érdekelnek a költségek

De ha megnézed a számokat, pl. egy $1000-os pozira $50-t kifizetni a semmiért... hát az szerintem nagyon rossz. Ha összejön az említett 20%, az +$200 nyereség lenne, és ebből ha odaadsz $50-et, azzal elveszted a nyereséged 25%-át! Az rohadt sok! Tegyük fel még adózol is rendesen, a maradék $150-ból a ~27% kb. $40, vagyis végül a $200-ból marad $110...
Persze ha csak játékból csinálod, lottózás helyett, akkor lehet hogy mindegy. De ha az érdekel, hogy hosszútávon nyereséges legyél (mindenképp lesznek veszteséges tradejeid, amiket a nyereségesekkel kell kompenzálnod), akkor az az 5% rohadt sokat számít. -
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Jó, hát ha valaki segít elmagyarázni a hétvégén akkor átnyergelek revolutról. Mert ezen az aprópénzen felbuzdulva akarok még eljátszani egy kis aprót
jobb mint lottózni -
HoppMaster
aktív tag
Persze nem rossz, de az nem "rendes" coin amit ott árulnak. Illetve ahogyan előttem is írta a kolega 3ik fél bevonása van. Az amolyan (lehet ezért megköveznek itt) játék coin.Mi van olyankor ha gondol egyet a Revolut s zárolja a számlád a kereskedésed miatt? Hidd el nem bonyolult pl egy Binance-n sem venni coin és azt legalább ki tudod utalni saját walletedbe s T rendelkezel felette.
Ez csak egy gyors eszmefuttatás.
-
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Jaja, szerintem arra értette, amiről én az 1. pontban írtam.
A bitcoin (és sok altcoin) lényege, hogy 3. fél bevonása nélkül tudsz értéket tárolni, kezelni, átküldeni másnak, teljesen szabadon, korlátok és cenzúra nélkül. Na most ha bármilyen centralizált váltón tárolod a coinjaidat, akkor ez ugye pont nem valósul meg. De a váltók nagy többségénél ott a lehetőség, hogy vásárlás után kiutald saját tárcába, és onnantól 100% te rendelkezel felette. A Revolutnál viszont nincs meg ez a lehetőséged.
Aki pedig amúgyse utalná ki, mert tradelni akar vele, annak pedig az extrém díjak miatt előnytelen a R. De ha neked megér ennyit a kényelem, es nem zavar, hogy 5% árfolyamemelkedés kell már csak ahhoz is, hogy nullában ki tudj szállni, akkor persze oké, te dolgod/döntésed
-
törölt tag
válasz
zerodot
üzenetére
Én nem a coin kiutalásra gondoltam, hanem hogy ha veszek, majd eladom appon belül, az abból származó bevételt simán ki tudom utalni, nem? Persze értem én hogy aki komolyan foglalkozik vele az nem így csinálja, de ha benyelem az ő részesedésüket, akkor ez így teljes mértékben működőképes.
Vagy nem értem mire írta a kolléga hogy : ez sosem lesz a tiéd vagy valami ilyesmi. -
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Itt mire gondolsz? Revolutba a legegyszerűbb olyannak aki abszolút nem ért ezekhez. Aprópénzel próbálkoztam,eddig véletlenül de 25% pluszba vagyok.
Nagyobb összeggel nem érdemes revolutba venni coin részvényeket? Mi lehet vele a gond? Ha eladom és visszautalom másik számlára az nem működik?
-
HoppMaster
aktív tag
Nah folytatódik, de nem akarok vészmadár lenni.
Ma folytatódik a téma, más csatornákon, ez elvileg Revolut Support.
Nem támogatott kereskedő címszóval.Bár akkor sem értem, ezt a Revolut Support írta, de közbe meg még müködik.
Személy szerint nekem se lenne jó, ha lehalna ez a vonal, de van más megoldásom az ingyenes SEPA-ra csak az nem azonnali, tegnap teszteltem.
-
mepet
addikt
válasz
zerodot
üzenetére
Általában az ilyenek forrása valaki, akinek nem ment. Vagy netán ilyen hivatalos bejelentést vársz, hogy: "Mi a revolutnál gyűlöljük és az usereket és nem hagyjuk őket csak úgy utalgatni, mert mi az usereket arra tartjuk, hogy jól lehúzzuk őket mindenféle költségekkel, semmi többre. Még a végén meggazdagodnának a mocsadék kuncsaftok és a drága igazi bankokat használnák helyettünk. A kelet-európaiakat különösen megvetjük, ezért a support ticketjeiket az értelmesebb népek után soroljuk, csak úgy, szívatásból. A kriptopénzeket elítéljük, de támogatjuk saját műkriptóink vásárlását, mert ott még pofátlanabb a sápunk, meg eleve miért adnánk érte kriptót, ha a barmok anélkül is nekünk hozzák a lóvét."
-
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ha jól értem, csicsás képet azt tudott montázsolni a szerző, de forrást ő sem közölt?

Rögtön vissza kell kérdezni az ilyeneknél, hogy mire alapozza amit írt... anélkül fölösleges terjeszteni, pláne tényként közölve...
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
zerodot
üzenetére
Én teljes mértékben megértem a kétséged. Biztos akkor vmi rossz tréfa lehetett és az akkori véletlen egybeesés, h nekem se sikerölt beutalni. Hibaüzenet csak annyi volt, h feldobta a Revolut, h Hiba történt ezért nem is tudtam konkrét üzenetet idézni, mert én sem kaptam többet.
Aztán egyik Telegram csoportba is jött ez:
-
zerodot
aktív tag
válasz
ussseal
üzenetére
Köszi, én is úgy tudom, hogy mobilon nincs. A desktop walletben lehet, ahogy fentebb is írtam. Fut már jópár validátor

https://crypto.org/explorer/validators -
ussseal
tag
válasz
zerodot
üzenetére
Sajnos nincs validator választás (legalábbis én nem találtam, javítsatok ki, ha mégis lenne), random sorol be a crypto.com valamelyik validatorához, mindegyik fix 10%-os feevel megy.
A Crypto.com-tól többször jött már eléggé részinformációkra építő poszt, plusz ugye ott van az MCO->CRO átvezetős történet, aminek a körülményei - leginkább a kommunikáció kapcsán - szintén elég gyatra volt sajnos, ezért a tőlük jövő infókat én eléggé fenntartással kezelem. -
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Pont ezért kérdeztem rá mindjárt az elején, hogy van-e valami konkrétum... De nem válaszoltál csak annyit, hogy hibát dob. Az pedig, hogy szerinted mit elégelt meg vagy mit nem, szerintem, már megbocsáss, tényleg csak feltételezés...

No offense
Hát a reddit az igencsak messze van a hivatalos hírforrástól... Plusz amit belinkeltél posztot, szintén nem tartalmaz semmi hivatkozást, sőt semmi konkrétumot, miből is gondolja a szerző amit állít... ¯\_(ツ)_/¯Meglátjuk mi lesz, de ahogy feljebb is írtam, egy hibaüzenetre nem lehet alapozni, főleg így, hogy többmindennel is gond volt a Revolutnál a héten. És szerencsére vannak még alternatívák, nem kell pánikba esni

-
Krethx
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
-
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
De volt valami bejelentés? Hír? Mail? Blog?...
Az hogy hibát dob, még bármit jelenthet. Ma pl. nem ment a kártyás fizetés sem egy darabig. A napokban német IBAN (nem kriptováltó) beadásnál is hibát jelzett többeknek. De ezek csak átmeneti dolgok (voltak).
Van valami konkrétum vagy ez csak feltételezgetés a részedről? Mi az hogy hibát dob, mit ír ki pontosan?
-
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Mi történt? Nem láttam még semmi konkrét hírt...
-
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Mit szarakodsz 500 forinton

-
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
iDeal lesz a barátod! 1,3 eur a fee!

-
HoppMaster
aktív tag
Oda az ingyenes SEPA Revolutos utalásnak.
-
-
Ferdzsoo
addikt
Spoton nehezebb az biztos, ott a költségek fognak elvinni, bár ez is váltófüggő.
Nincsen olyan grafikon indikátor vagy szent grál ami neked 50%-nál többre meg fogja tudni mondani mikor hol mi fog történni, ha lenne ilyen mindenki azt használná. Rövidtávon minden működhet, hosszútávon meg semmi. Minden stratégián újra és újra változtatni kell idővel ahhoz hogy profitábilis maradhass. -
korcsi
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ha a pénzről szólna, nem 300 dollárral bohóckodnék.

Ez csak "játék". Csak keresem az összefüggéseket.
Azért gondolom a nyugdíj megtakarításodat nem tennéd BTC-be? Maximum mondjuk 10%-ot vegyesen kriptóba?
De most tényleg a mai napot figyelembe véve, most (202103291410) $58370-áron vásárolna valaki? Vagy mivel most volt egy nagyobb emelkedés, valószínűleg lesz korrekciója és annak a mélypontját kellene megpróbálni megcsípni, nem?
-
korcsi
veterán
Laikus vagyok. Egy hónapja játszom még csak.
X értéke természetesen az aktuális piaci jól vagy rosszul megítélt helyzetétől függ.
Úgy tudtam drágábban kell megpróbálni eladni mint venni.
Ha emelkedő trendből kiszállok az nem bukó, csak elszalasztott lehetőség. Szerintem.
Belevásárolva egy csökkenő trendbe vagy ki száll az ember minél hamarabb csökkentve ezzel a veszteséget, vagy türelmesen kivár hátha javul a helyzet, növelve az esetleges még nagyobb veszteség lehetőségét.
Mi a jó taktika? -
meili
tag
Az megvan, hogy az tuti vesztes taktika, ha mindig x-nél bevásárolsz, x+y-nál pedig eladod? (y > 0) (Mondjuk akkor is, ha y <= 0, de az egyértelmű mindenkinek, gondolom.)
Ha valamikor is kimegy ebből a sávból, bukó van:
- leesik x alá: benne vagy egy csökkenő trendben
- felmegy x + y fölé: kiszálltál egy emelkedő trendbőlPersze lehet játszani, hogy hátha most szerencséd lesz, és nem most fog kimozdulni, de nagyobb eséllyel lesz bukó valamikor a dolog. Ha y az x-nek csak 1%-a, akkor lehet, hogy egymás után 5-ször bejön a dolog, és örülsz, de ha utána x több, mint 5%-ot növekszik, akkor már bukóban vagy.
-
Ferdzsoo
addikt
Ezért kell a tradeléssel felhagyni és buy & HODL.
Ha nincs legalább 10+ éves trading múltad akkor itt helyben garantálom neked hogy nettó minuszos leszel hosszútávon (2-3év) a tradeléssel. Rövidtávon pár hónapig lehet hogy menni fog. Hosszútávon 10+ év nélkül nem. De még lehet hogy azzal sem. -
korcsi
veterán
Napok óta 55 56 ezer körül tengődik a BTC, eladom a 300 dollárnyi BTC-met 56-nál gondolván majd visszaveszem 55 55,5 körül csinálva ezzel 1-2% nyereséget, erre izibe 57 fölé ugrik az árfolyam

Néha olyan érzésem van mintha ellenem mozogna a piac, ha eladok felugrik, ha veszek elkezd esni. :)
-
HoppMaster
aktív tag
Arra tud választ vagy megoldást adni valaki, h van a TronLink tárcám mobilon és iPadon, aztán böngészővel hogyan tudom összekapcsolni.
Van egy befektetésem és laptopon ugye az a menete, h az adott böngészőbe le kell tölteni a tárcát bővítményként. Most mobilon és iPadon nem jöttem még rá, h tudom együtt működésre bírni őket. -
zerodot
aktív tag
válasz
ussseal
üzenetére
Ezért ajánlottam rögtön a SEPA-t
EU-n belül az jól működik, olcsó és gyors. USD utalás részletei pedig nehezen kinyomozhatóak, csupa bizonytalanság...Egyébként az Inlock-on nem gondolkoztál? Szerintem ők az egyik legmegbízhatóbb lending cég, magyarként könnyen elérhetőek, a tg csoportjukban aktívak, rengeteg háttérinfót megosztanak magukról is és az egész lending piacról.
(Nexoról én is olvastam gyanús dolgokat, nem tudom mennyire igazak. Nagy előny lenne, hogy náluk direktben EUR-t is lehet kamatoztatni, de egyelőre óvatos vagyok.)
-
ussseal
tag
válasz
zerodot
üzenetére
Köszi, valószínűleg Nexo lesz a nyertes SEPA-n keresztül, minél többet olvasok az USD international wire-ről, annál rizikósabbnak és kiszámíthatatlanabbnak tűnik (főleg Revoluttal). Nexo felé viszont ingyenes minden SEPA beutalás EUR-ban és havi egy crypto withdraw is ingyenes.
Egyedül a Nexo háttere az, ami nem tűnik teljesen makulátlannak, de valamit valamiért és parkoltatni nem fogok itt hosszabb távon semmit.
-
szekra
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Oks.
-
szekra
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Számlára mondjuk biztos nem utalnám ki a fiatot.
-
ussseal
tag
válasz
zerodot
üzenetére
Igen, sajnos egyrészt az LTC volatilitása a gond, másik oldalról meg a Celsius swap csak ERC-20 láncon belül megy, ami persze LTC-vel nem fog menni

De Celsius subreddit alapján a nemzetközi USD (ACH) utalás ingyenes BlockFi-re, ott GUSD -> USDC-re 1:1-ben váltanak, illetve havi 1 stablecoin withdraw ingyenes, onnan USDC withdraw Celsius walletbe.
Tehát elvileg csak a Revolut ACH USD utalás (ha tud ilyet a Revo, elvileg igen) díja van ez esetben, ez tűnik a legoptimálisabb megoldásnak, ha tényleg működik minden lépés. -
zerodot
aktív tag
válasz
ussseal
üzenetére
Ennél az LTC árfolyamkockázata lehet a gyenge pont, ha a vétel és eladás között nagyot esne. (Bár ezt ki lehet védeni egy hedge pozival, csak ahhoz plusz pénzt kell a binancre betolnod, legalábbis ideiglenesen.) A Celsiusban van coinok közötti swap? Erről nem is tudtam.
Ezekelőtt az FTX-en keresztül lehetett ingyen ERC-20 withdrawalt csinálni, de már ők se jótékonykodnak tovább. Viszont nem tudom konkrétan mennyi a fee, mert csak annyit írnak, hogy blockchain fee, összeg nélkül: [link]. Esetleg próbáld meg kinyomozni. (FTX-re Binancról Tron TRC20 láncon USDT-t vagy BEP2 láncon BUSD-t lehet olcsón beküldeni.)
Krakenen van még baráti 5$ fee USDT ERC-20-ra. Viszont oda meg befelé nem lehet olcsóbb láncon stabilcoint utalni, a SEPA-t pedig a Revolut blokkolja... ¯\_(ツ)_/¯ -
atenza
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az infókat korcsi és zerodot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak rá kelet volna keresni a top kereskedési platformra. Vagy inkább itt tanácsot kérni.