- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
xbrbiz #18434 üzenetére
Korábban FTX EUR, aztán USD>Binance>FTX volt az út, illetve legutóbb november-decemberben toltam be USD-t Binance-re, azóta új tőkét nem küldtem be. Illetve szintén november-decemberben kriptós ETF-eket vettem, az is eurós.
Coinbase vagy Kraken jöhetne még szóba, de oda nem utaltam be USD-t, csak szintén eurót. Talán kártyás USD vásárlást lehetne, de ott meg jellemzően 1-2 százalék díj van.
Eurót egyszerűbb mozgatni, de igaz hogy van egy kis spread a váltásokban, pl EUR/USD Revolut 1.061 Binance meg 1.057, 0.4% nem olyan vészes, csak ez kétszer van, USD>EUR aztán vissza EUR>USD, szóval olyan 1% körüli díj.
-
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
Én is így vagyok vele, egy kicsi tettem csak a Panther pool-ba, hogy kipróbáljam.
Meg igazából inkább az egész farmot átvinném a PolyZap-re, csak most nem igazán érdemes eladni... Kb semmit...De lehet inkább diverzifikálni kellene és tenni be PancakeSwap-ra meg PancakeBunny-ra is, hogy ne egy helyen legyen minden, és pont az dőljön be...
-
nort_on
senior tag
Én is azon gondolkozom, hogy a PANTHER-BNB LP felét áthoznám ide, de csak délután/este indul és nem tudom addig tart-e majd a PantherSwap-on TAX free időszak. Vagy érdemes lenne most kivenni, amíg ingyenes és akkor betenni az AutoShark-ba, amikor végre elindul? Te hogy értelmezed ezt?
Az 5% az minden Panther tranzakcióra vonatkozik, mert az a token-be van beépítve, ha jól gondolom a leírás alapján. Néha van csak TAX free időszak (pl migráció, IPO, stb).
Gyorsan végig pörgettem a Telegram csoportokat is, igazából semmi érdekes nem volt benne, mindenki türelmetlen és várja már az új pool-okat.
Illetve ez érdekes még:
Performance Fee
When you choose to Claim profits from a pool, a 30% performance fee is collected to reward Shark stakeholders. -
viharhozo
addikt
2. Binance-ről USDT withdraw MetaMask-ba a BSC hálózatra.
Na, mar itt megakadtam. A Binance kozli, h ha hulyeseget csinalok, akkor bukom a penzem, ami onmagaban gyonyoru dolog, szoval inkabb megkerdezem. Ahhoz, h ez mukodjon, eleg ha hozzaadom a MetaMaskomhoz a BSC halozatat? Az USDT tokent hozza kell adnom, vagy ha kapok ilyet, akkor majd lesz (defaultban csak a BNB van benne)? -
Újabb nagyon kezdő kérdés. Azt hiszem túlságosan széttördeltem a portfóliómat Binance-en (nem tudom miért hagyja), és egy csomó mindent (pl. SHIB-et) nem tudok konvertálni/spot cserélni semmire, mert nincs meg a minimum mennyisége. Ilyenkor mi van? (Nem akarok több fiat-ot belerakni a portfóliómba csak azért hogy vegyek valamit azért, hogy utána a beragadt rész visszaváltható lehessen.) Ez a minimum darabszám egyáltalán értékhez kötődik? Azaz ha felmegy valami mondjuk BNB-hez képest, akkor váltható lesz pl. BNB-be, vagy fix minimum darabszám?
-
nort_on
senior tag
Kipróbáltam a leírásod alapján, működik!
Átolvastam kb ötször, nehogy elb@sszam...
Így ment: Binance > BSC network > Ethereum network > Polygon (MATIC) network
Észrevételek:
1. Szerintem a Binace > BSC talán kihagyható, mert a Binance-ben lehet közvetlenül ERC-20-ra is küldeni. Itt ugye magasabb a díj, de kevesebb lépés, és a magasabb díj bejön a BSC > Ethereum network lépésnél úgyis.2. A Matic Web Wallet kicsit megváltozott a linkelt cikkhez képest, szerintem egyszerűbb és jobb lett.
3. Az Ethereum hálózat baromi drága és lassú. Ok ezt tudtuk, 25 dollár volt és 1 óra 3 perc(!). Igaz a GAS fee, amit a MetaMask automatikusan adott, nagyon alacsony volt (96).
4. Emiatt érdemesebb olyan coint/tokent mozgatni, amit közvetlenül lehet küldeni BSC > Polygon hálózatra.
5. Vissza biztos, hogy nem ETH-t küldök, hanem átváltom előtte...
A Polygon továbbra is nagyon tetszik, iszonyat jó, olcsó, gyors, stabil és a PolyZap is király oldal. Szerintem, és ahogy láttam a neten, mások szerint is nagy jövő áll előtte, pont a gyakorlati felhasználása miatt. PZAP-et 2 óránként lehet szüretelni, kvázi nulla költséggel, kamatos kamat rulez!
Az igazat megvallva, nekem ez a PolyZAp (+Polygon Network) sokkal szimpatikusabb, mint a Panther (BSC network), de meglátjuk mi lesz, az sem rossz projekt.
-
_ocsisajt
őstag
Ezek mehetnének kezdőbe. :)
Hát skacok, itt az első nagy tanulópénzem. Eleve ott hibáztam, hogy a játékpénzem (én ezt az összeget ennek hívom, nem a megélhetésem múlik rajta, úgy is csak tanulom az egészet) 100%-át beletoltam. Beragadtam Shibu-n csúnyán.
Pedig még yt-on is az egyik sokat követett "játékos" beszélt róla, hogy ő nem fektetne be rá. Meg le kellett volna esnie annak is, hogy gyakorlatilag egy meme coin meme coinja... (nem?)
Akkor most várok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest