Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
Kripto valódi termékkel, hétköznapi használati lehetőséggel? Nekem tetszik.
-
t72killer
titán
válasz
tom120514
üzenetére
Ha lesz még egy olyan beating, mint tavaly december közepén, amikor a sz.rt is kiverték a kriptopénzekből, akkor tényleg veszek már néhány "középcoint" lottózás jelleggel. Egy tényleges feltámadáskor ezek simán elérhetik a mélypontbeli érték 100x-osát is, a fő kérdés, hol van ez a "mélypontbeli érték"... 10-20kFt-ra azt mondom, hogyha bukom, annyi baj legyen (esetleg lehet 1évvel később rávenni még1x ennyit), de ha elszáll, van egy kocsira való.
Érzésre erre a nagy "sz.rt is kiverik belőle, de azt is 5x" kivéreztetésre még egy kicsit várni kell, sztem addig, amíg a politika/nagybankok újra be nem szólnak - nagyon valószínű negatív irányban. Érdekes még, hogy a tőzsdével egyre nagyobb lett a korreláció:
-
tom120514
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Persze, lehet tök bukta de benne van a nagy kasza is. Nem hitelből megy
izgat a dolog és jól szórakozomm egyelőre aztán meglátjuk anyagilag megéri-e. Szerintem ez az időszak a vásárlásé, kb. letojom hogy pl. az ETN 70 sat vagy 200, ha bejön elhanyagolható lesz, ha meh nem akkor úgyis mindegy 
-
t72killer
titán
válasz
tom120514
üzenetére
Rá ránézek azért az árfolyamokra, pár hónapja van egy 2080Ti-m, amit munkaidőn kívül ráállítok majd a bányára, ha értelmes profit is lesz rajta.
#7291:hja, csak mi van, ha 2022-ben 800$ lesz a BTC, a többi kriptó 90%-át meg totál elfelejtik
? Tudom, lehet a sírig reménykedni... -
tom120514
őstag
válasz
golya87
üzenetére
Sokat hozott most, bányásztam az elején, vettem utána többször is, mostanában is. Nem daytrade-elek, még csak nem is monthtrade-elek, már ha van ilyen
, ilyenkor látom hogy zöld és örülök, de majd ha tízszerez, megfontolom az eladást.
4 rig havi árama mínusz a megtermelt coinok értéke amit "befektetek" havonta, amiket bányászok vagy tartom vagy váltom és folyamatosan vásárolok, nem csak ETN-t, vadászok olyasmikre amit érdemes tartani. -
margithid
veterán
válasz
golya87
üzenetére
Lehet még nem reagálta le a mostani esést.
Elég elkeserítő lehet sokaknak az ilyen pump and dump mint ami most is volt.
Szerintem ez fog menni, csak lesznek nagyobb emelkedések majd visszaesések.
Ez az év a vásárlásról fog szólni nekem, márciusban akarok majd venni egy újabb pakkot, aztán majd nyár elején is remélhetőleg.
Ez az év maradjon csak ezen a szinten (3k-6K), tökéletes lesz a portfólió építéshez! -
t72killer
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Igazából a kérdés az, hogy látunk-e még a tavalyi aljak alatti számokat, pl 70 alatti ETH-t. Ha hónapokon keresztül nem, akkor valószínű megállt az esés, de reneszánszhoz kell még valami felemelő tényező, ami miatt a befektetők is látnak valamit a kriptókban, nem csak a spekik.
-
Árpi001
őstag
Valami ötlet hogy ez most átmeneti pumpa, esetleg volt valaki pozitív hír, vagy emelkedő trendbe kerültünk?
-
golya87
őstag
KuCoin-ra utaltam LTC-t, átmegyek az Exchange részre, beírom a biztonsági kódomat, de nem jelenik meg az átutalt LTC, mint egyenleg.
Valamilyen lépést kihagytam? -
Ferdzsoo
addikt
Félelmetes barmok vannak.
Állítom ez nem normális. 3M ETN-t elad 1 orderben úgy hogy a napi forgalom ilyen 4-5M ETN.
Agyonvágta saját magát meg az árat is. De azok mennyire járnak jó akik ilyen béka segge alatti orderekkel ilyenkor akár hónapokig bent ülnek?
És az ETN-nél ez már nem az első eset...0.00000179 átlagár helyett volt az árfolyam 0.00000003-on is.
Félelmetes. De azért az is beteg aki 0.00000003-ra rakta a buy ordert...
-
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
egy argentin cég fizetett 1 paraguay-i cégnek btc-ben.
[link]
nem a 2 ország egymásnak. ettől még örvendetes.rakuten meg csak gondolkodik rajta, nem fogadja még el
dominos szintén nem direktben fogadja el.
https://ethereumworldnews.com/multi-billion-dollar-store-dominos-pizza-now-accepts-bitcoin/
hanem az ln.pizza weboldalon keresztül, ami a fold egyik oldala.
a foldapp pedig:
The crypto payments startup Fold, which launched the web-based Domino’s portal on Wednesday, basically makes fiat pizza purchases on behalf of hungry lightning usershttps://www.coindesk.com/pizza-lightning-bitcoin
ettől még ez mind örvedetes irány és tök jó.

-
margithid
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
Lehet meglesz, de én nem várnék attól se még semmit.
Pangás volt a piacon, ez egy kis pump szerintem, semmi más.
Viszont azért vannak jó hírek. BTC-t egyre több helyen fogadják el fizetőeszközként.
Pár napja a Dominos pizza lánc jelentette be, ma a Rakuten.
Argentína meg BTC-ben fizet egy másik országnak valamiért
Szerintem ezek szuper jó hírek, megy az útján a BTC és ez a fontos!
Az ár meg lehet 1-2 évig stagnálni fog, na bumm.
Viszont én annak örülnék már, ha megszűnne ez a nagy BTC hegemónia. -
tom120514
őstag
Nagy a pusztulat itt, mindenki lelépett?
ETC változatlanul szívem csücske, nagyon alacsonyan van, de arányaiban kb. ugyanott az ETH-hoz képest mint az ATH-n.
ETN ígért bejelentést MWC-re, ki mit gondol? Én vettem pár ezret, hátha, persze ez a tök coin soha nem azt csinálja amit gondolna az ember... -
tom120514
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Kb. mintha az én PIN kódommal akarnék pénzt felvenni de a te kártyáddal. Nem menne.
Finoman szólva merész ám a weben bárhová beírni a recovery phrase-edet, ha szerencséd van, még megvan a lóvéd. A helyedben gyorsan csinálnék egy másik Daedalust, átraknám oda amim van és elfelejteném ezt. -
margithid
veterán
Cardanonál volt eddig deadealus walletem, most ki akartam próbálni a yoroi walletet, de a deadealus visszaállítási szavait nem fogadja el.
Lehetséges, hogy nincs átjárás a két tárca között?
A recovery phrases tárcákhoz tartozik és nem a coinhoz? -
Vektast
aktív tag
2 héttel ez előtt arra kértelek benneteket, hogy egy kísérlet keretében mennyi lesz a BTC árfolyama az amerikai dollár ellenében a mai napon. 27-en adtatok tippeket elég nagy szórással. Volt itt mindenféle predikció $500-$7500ig. Node mi is lett az eredmény?
Január 25-én, 14 nappal ez előtt ~$3570 volt átlag árfolyam a Poloniex szerint.
A szavazók többsége úgy gondolta,hogy valahol 3000 és 3100 között lesz az árfolyam ma.
A 27 ember átlag jóslata: $3225
Mai árfolyam: $3381 és $3443 között ingadozott köszönhetően egy szép kis rallynak.Az látszik nem sikerült teljesen eltalálni a mai árfolyamot, de a trendet tökéletesen eltalálta a közös jóslatunk. Illetve a dolgot még árnyalja az is, hogy a google form miatt nem lehetett pontos tippeket adni, csak egy intervallumot.
Összességében kb 10%-ot tévedtünk és ez tiszta durva szerintem. Köszönöm mindenkinek aki szavazott!
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Csabai Csaba írta valahol nemrég, hogy gondjai vannak, csak nem ér rá megcsinálni, de hamarosan kijavítja. Úgy tűnik, megtörtént. Szóval tudott a hibáról, csak az Inlock nyilván nagyobb prioritást élvezett.
Későbbiekre reflektálva: Valami hardver gond rémlik, mondjuk nem írta, hogy bérelt a HW

-
margithid
veterán
Variance.hu oldalával mi van?
Binance.je-n tud már valaki befizetni Euróval?
Nálam nem elérhető jelenleg. -
dontibee
tag
válasz
tom120514
üzenetére
Igen, a linkelt cikket már olvastam korábban.
Azt nem írják benne, hogy a walet és az eToro között, hogy lehetne tranzakciót végrehajtani. Egyáltalán lehet-e...Az eToro Walet alkalmazás ezt írja:

Tehát akkor valahogy meg kell(ene), hogy tudjam oldani. De az eToro-n sehol nem találom ennek a lehetőségét, a mikéntre a választ.
-
dontibee
tag
válasz
tom120514
üzenetére
Köszi!
Daytrade-re szeretném használni az eToro-t.
Eddig a virtuális portfólióját próbáltam, érthetőnek tűnik.
A működéssel kapcsolatban ez az egy kérdésem volt, hogy akkor az eToro és az eToro Wallet (amire akkor regisztráltam amikor Ethereumot osztottak ajándékba az app letöltéséért) között nincs semilyen átjárási lehetőség?Lehet én nem értek valamit! Sőt!

-
tom120514
őstag
válasz
dontibee
üzenetére
Buying cryptocurrencies on eToro means you are investing in the underlying asset*, and the crypto is purchased and held by eToro on your behalf. These trades are unleveraged. Buying and selling the underlying assets are unregulated and have no investor protection. However, We also offer cryptocurrency CFDs, with which you can open “sell” (short) positions.
*Please note: All trades performed by clients trading under the Australian Securities and Investments Commission (ASIC) are executed as CFDs, with no ownership of the underlying assets.
While eToro offers exposure to the price movements of its supported cryptocurrencies, the platform doesn’t actually allow users to withdraw or deposit actual coins.
-
dontibee
tag
válasz
dontibee
üzenetére
Sziasztok!
A fenti kérdésre senkinek sincs ötlete?
Nem használja senki az eTorrot? -
Pioneer
őstag
-
csaba951
veterán
Binance Users Can Now Pay for Crypto With Credit Cards
Majd meglátjuk, hogyan működik (és mennyi jutalékkal!) a gyakorlatban. De mindenesetre ez egy jó irány! -
golya87
őstag
Grin-nél szerintetek hype vége, vagy erőgyűjtés hétvégére?
-
sparks
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Nem véletlen a Waves: nagyon durván nyomul, most indul a Vostok snapshot, február 1. és március 31. között átlagolva. Minden Waves és WCT (Waves Community Token) tulaj a tárcájában tartott mennyiség szerint fog VST-ket kapni. Olyan 0,27-0,3 VST / Waves(és WCT). Ezen a héten ismét jönnek újabb bejelentések, várjuk a (Sasha szavaival élve) behemótot... Meglátjuk mi lesz. Minden esetre én most kicsit abba is hagytam vele a kereskedést, megmozgattam pár ezret a múlt hetekben, annyira jó hullámvasút volt, hogy öröm volt vele kereskedni.

-
Vektast
aktív tag
Eléggé közel vagyok a csókos ügyletekhez és nem akarok jobban bele menni de az aki felvette a csok hitel nagyon rá fog b*szni. Már most is sokan ráb*sztak vele egy életre, de lesz ez még rosszabb is ha jön a válság. És ez az állam kifejezett érdeke. :/
-
margithid
veterán
válasz
Vektast
üzenetére
Hát igen, én is úgy gondolom, hogy a CSOK-ból lehet az új devizahitel.
Ha jön egy nagyobb válság, elfogy a pénz, lesz itt sírás.
Hozzá kell tenni azért, hogy nem is normális ami az ingatlanpiacon folyik, főleg Budapesten.Szerintem a részvénypiaci válság is még odébb van, idén lehet nem is lesz nagyobb zuhé, majd talán 2020ban.
-
Vektast
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
+1
Szerintem is túl van már a crypto az igazi nagy zuhén 22k-3k-ra, de még mindig van lejebb. SZVSZ 2-3k között fogunk rugózni kb 2 évig aztán elkezdjük építeni a lufit

Amúgy részvény piacon valóban a Complacency -nál járunk. Szóval lassan érdemes lesz ingatlant venni mikor a sok CSOK-os bebukik.
-
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Csordogálunk lefele, lassan új alj lesz, mármint a decemberi aljat elérjük.
Ez is szerintem semmi más mint robotok kereskedése, lehet pár perc alatt visszarakják 3600ra.
Egyébként ami szemet szúr, hogy Waves megint milyen jól tartja magát.
Már múltkor is önálló életet élt, és most is. Szimpi
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Ki tudja akkor hol lesz éppen az ár.
Lehat duplázódik egyet az árfolyam és ész, majd akkor kiderül, de az azért messze van még.Binance DEX-ről ki mit tud?
Ha bevezetik, akkor tulajdonképpen egy tárca biztonságát fogja elhozni egy kereskedési felülettel megspékelve?
Csak azért kérdezem, mert vannak szkeptikus vélemények is a DEX-szel kapcsolatban.
Nem volt még szerencsém ilyesmihez, ezért is kérdezem
-
Vektast
aktív tag
Szerintetek hol vagyunk? Mert szerintem a Düh után egy arasznyival.

-
Vektast
aktív tag
Láttam a tök érdekes doksit amibe az volt hogy, a tömeg sokkal jobban tud tippelni mint az egyén. Ezt a jelenséget nevezik Wisdom of Crowds-nak angolul, azaz a tömeg bölcsessége. Szóval ezt letesztelendő készítettem egy google form-ot. Légyszi nézzétek meg jól a grafikonokat meg a gyertyákat és tippeljetek hol lesz a BTC árfolyama 2 hét múlva?? Minél többen töltitek ki annál jobb! Kíváncsi vagyok mennyire jön be.

Nem tudom, hogy meg tudjátok-e nézni az eredményét a dolognak de 2 hét múlva (azaz feb. 8-án) mindenképpen közölni fogom hogy mi lett a vége.
Köszi

-
tom120514
őstag
válasz
Zsoca_D
üzenetére
whattomine áll a legközelebb a valósághoz. Miner szerint 28.4/6x1080+17.1/6x1060 vagyis kb. 45 C29 alatt a hashrate, pool szerint ez 37 és kb. 13 óra alatt van 1.13 GRIN belőle. Írd be azt de én úgy vagyok vele hogy mindegy ki mit mond, kipróbálom, már csak a kaland kedvéért is, nem sokkal több idő mint megírni ittvegy hozzászólást

-
Zsoca_D
tag
válasz
Vektast
üzenetére
Mi az a gbps (amit máshol GPS-ként láttam)?
Gyanítom, hogy gigabit per secundum, de a kalkulátorokban csak H/s szerepel. Ha ide beírtam 7-et (amit a 1080ti-d tud), akkor brutto-ban (áramfogyasztás nélkül) 1,6-1,8 usd/nap jön ki. Ha neked 8-10 dodó, akkor valószínűleg nem ugyanaz a gbps és s H/s.
Azért kérdezem, mert a Vega64-em már nem tud semmit pozitívba bányászni, hát próbáltam utánanézni, hogy esetleg a Grin jobb-e. Sajnos majdnem mindenhol csak a 1080 és a 1080ti-t emlegetik. Egy helyen láttam, hogy a Vega64 kb 2,9GPS-t tud. Ezért érdekel, hogy az mennyi lehet H/s-ben, amit a kalkulátorba lehet beírni. -
butch3r
senior tag
hozzáértő forum társaknak mi a véleménye a 2 új mimblewimble alapú coinról? grin és beam.
mind kettő alig ~3 hetes újszülött.whitepapert még nem olvastam el de a kivonatok alapján érdekes projektek.
-
törölt tag
válasz
default.
üzenetére
Ugorhat, leginkább akkor, ha BTC is megindul. Az meg ki tudja mikor lesz, addig még el is tűnhetnek a süllyesztőben... (Főleg az ENG.)
Ha viszont túlélik, akkor egy újabb "to the moon" esetén a bitcoinhoz képest nagyobb mértékű emelkedés jöhet. Köztes megoldásként ETH-t tudnám javasolni, aminek az eltűnése valószínűtlen, de még mindig ott a lehetősége annak, hogy nagyobbat ugrik majd, mint a BTC (majd egyszer valamikor).XRP-t pedig személy szerint nem vennék, de kisebb mennyiségben persze elfér, abból nagy baj nem lehet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lightyear - befektetési app
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

izgat a dolog és jól szórakozomm egyelőre aztán meglátjuk anyagilag megéri-e. Szerintem ez az időszak a vásárlásé, kb. letojom hogy pl. az ETN 70 sat vagy 200, ha bejön elhanyagolható lesz, ha meh nem akkor úgyis mindegy
? Tudom, lehet a sírig reménykedni...
, ilyenkor látom hogy zöld és örülök, de majd ha tízszerez, megfontolom az eladást.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)