Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Tisztelt kollégák, aki Trezor-t használ, hogyan szokott crypto-t vásárolni/eladni?
Alapvetően holder vagyok, és elsősorban vásárolni szeretnék (havi rendszerességgel), és a Trezor-ban tartani a cuccot. Illetve jó lenne olykor "tradelni" vele, tehát átváltani USD-be, vagy altcoinba... Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Üdv -
Pioneer
őstag
Grin Network Victim of 51% Attack, Unknown Miner Commands 58% of the Hashrate
November 24-től a Poloniex-en ki is lesz vonva a Grin (meg még pár hasonló coin).
-
Because
őstag
na most néztem, hogy a Binance elfogad bankkártyát, volt egy régi accountom így gyorsan ment az egész. Vettem XRP-t véleményetek róla?
-
EG0
aktív tag
Huobi-ról írtam nem túl kedves szavakat a Bitcoin topic-ba, lehet, inkább ide kellett volna.
-
EG0
aktív tag
válasz
terapeuta007
üzenetére
Az én értelmezésemben a Supercharger egy játék, mint a nyeremény betétkönyvek voltak: stake-elsz egy kétséges értékű (CRO) kriptot, azért, hogy kapj ajándékba épp aktuálisan futó sh..coint. Természetesen én is játszom. :-) De befektetést inkább BTC-ben tartanék.
-
Yutani
nagyúr
BCH fork érdekel itt bárkit is?
-
terapeuta007
aktív tag
crypto.com supercharger vélemény? en most beleraktam 250 eurot.
crypto.com on belul az Earn vagy a Supercharger éri meg jobban?
Supercharger egy erdekes dolog. Beleolvastam az ismertetobe es cro-t kell bedobni a kozosbe ezzel bizonyos más coinok likviditását növeljük es kapunk belole vissza. még a bányászást is beleirták de nem teljesen értem. konkrétan nem irták mennyit lehet nyerni ezzel a témával.
Az Earn meg maganak a cro-nak a likviditasarol szól és 6-12 % kamatot kapsz de nagyobb pénzeket erdemes belerakni.
Ezek az én primitiv megfogalmazasaim.
hozzáértő véleményezhetné a superchargert vagy akármit.+mi volt az oka a btc arugrasanak 14700-ra? fentebb valaki irta hogy az a hír maga elég volt hogy a paypal jovore tamogatni fogja a btc-t, egyéb ötlet?
-
K0zm0
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm a választ!
Olvasgatok a neten minden felé, próbálok felkészülni hogy ne legyek tök ha tényleg belekezdek. Köszönöm a linket!
-
fireman123
őstag
kereskedtél már esetleg devizával vagy részvényekkel tőzsdén? ....ha még nem akkor csak óvatosan, sokat olvasni, tanulni ....kezdésnek a technikai elemzéssel, kockázatkezeléssel...stb. érdemes megismerkedni, mert tudatlanul könnyen meglepődik az ember (gyorsan el tud fogyni a tőke
) ....a linken nem kriptó van hanem részvény tőzsde, de az alapok ugyanazok .....azzal a különbséggel, hogy a részvénytőzsdén napi 3-4% változás már jelentős, a kriptóban sokszor pár perc alatt van ekkora mozgás, sőt.... [link] ....de nézz be a kriptokadémia discord csoportjába, ott kriptókkal megy a dolog, persze az alapok ott is kellenek bizonyos szinten -
K0zm0
aktív tag
Sziasztok!
Jó pár oldalon átrágtam magam a cryptoval kapcsolatban, de a ti véleményetekre, tapasztalatotokra, tanácsotokra is kíváncsi lennék!
Érdemes-e most beugrani a kereskedésbe? Ha igen, akkor mit érdemes venni? Milyen oldalakon érdemes kereskedni? Mire érdemes figyelni az átváltási tarifán kívül? Kezdésnek alt-coint vagy stable-coint érdemes venni?
Tudom kis-egy millió oldal van mindefelé ami ezzel foglalkozik, de eléggé pörögnek a dolgok nem beszélve arról, hogy gyakran ellentmondásos tanácsokba is belefutok!
Előre is köszönöm! -
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Támadt egy kis problémám:
Binance-ről utaltam ki Ledger Nano S-re USDT-t TRON-ban.
Binance és a Tronscan.org szerint sikeres volt már délben, viszont Ledger Live-ben még mindig nem érkezett meg és 0$-on áll.
A címet többször is ellenőriztem és egyezik, hozzáteszem a TRON appot ma telepítettem a Nano S-re. Láttam már külföldi fórumokat hogy ugyanez a probléma másoknál, de nem írtak rá megoldást.
Valakinek ötlet, megoldás?
Ledger Live verziója 2.14.0.Ha a Ledger Live hülyül akkor hogy tudnám kimenteni a címről az adott coinokat?
Tronscan.org-on a Connect Wallet megoldás lenne, és biztonságos?Előre is köszönöm

-
Pioneer
őstag
A GRIN coinról mi a véleményetek, életképes még, vagy pedig már kuka?
-
sparks
senior tag
De a bejelentés tegnap délután volt és az simán megnyomja. Nem kis dolog az, hogy PayPal-lal lehet majd kriptóval fizetni (biztos, hogy USA után bővíteni fognak). 2013-ban, amikor kezdtem, erről álmodozott mindenki, hogy PayPal és BTC és akkor lesz nagy menetelés... Most már kinőtte a BTC magát annyira, hogy ez ne legyen akkora hír, de azért mégis...

Mondjuk nem zárnám ki, hogy akár egy AliPay is kövesse a példáját, ha nem is épp bitcoinnal, de valami hasonló kriptóval és azért ez erősen a mainstream irányba viszi a BTC-t és a kriptó eszközöket (szerintem). Én arra gondoltam, hogy lesz még egy bő évünk a következő ATH előtt, de lehet előbbre jön, meglátjuk.
-
Pioneer
őstag
Tudja valaki, hogy mitől indult felfele ennyire az ETH az elmúlt 2 napban?
-
Pioneer
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
-
DNReNTi
őstag
Learazas van!
Beujitottam a 20-30%-ot eso coinokbol.
-
sparks
senior tag
[link]
Mit ne mondjak, ez most fájt a portfóliómnak... 10% fölötti zuhanást kaptam percek alatt...
Még a Binance is összeomlott percekre.... -
DNReNTi
őstag
OMG-t koveti valaki? Nekem van nehany szaz, es az elmult napokban tobb mint 200%-ot ment felfele. Nem talalok rola semmi infot, hogy mi a novekedes hattere. Gondolkozom rajta, hogy kasszahoz allok, de ha barki tud valami hirt ne tartsa magaban. Koszi!
-
ussseal
tag
Ahogy várható volt, a crypto.com kivezeti a régi coinját (MCO), amit fix árfolyamon váltanak CRO-ra:
[link]
Ezzel egyben egy szép nagy áremelés is jött a kártyákhoz tartozó stake limitekre (már aki él ilyennel a felületen), 5000 CRO-t kell kipengetni a Ruby kártyára is. -
Szőrös
veterán
Na itten meg mi történt?
-
atee_13
őstag
Elgondolkoztam azon a megoldáson, hogy kereskedőre bízzak pénzt és a remélhetőleges profitból jusson nekem is megoldáson.
Genesis Vision el érdemes lehet próbálkozni? Van valakinek tapasztalata?
-
Zsoca_D
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Senki sem használja kereskedésre a Coinbase-t. Az ő "trader" oldaluk a Gdax (avagy Coinbase Pro). Ott kell kereskedni. Semmi rejtett költség nincs. Sima Coinbase-ről oda-vissza dobálhatod a pénzt (coint) a Gdax-ra ingyen. Abban a pillanatban ott van, mivel ez UGYANAZ a cég. Az induló 0,5% elég magas a többihez képest, de ha nem aktuális ugrásokat/zuhanásokat akarsz meglovagolni, hanem hosszabb távra (hetek/hónapok) vásárolni/eladni, akkor elfogadható. Ez a magasabb díj fejében viszont az egyik legmegbízhatóbb oldalnak tartják.
Tőkeáttételes kereskedés viszont szinte lehetetlen. Én jelentkeztem rá 4-5 hónapja, és azóta is várólistán vagyok. Fogalmam sincs mi kellene hozzá, de valószínűleg butál nagy forgalmat kellene előtte generálni. -
fireman123
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
tudomásom szerint nincs semmi bújtatott költség, amúgy aki coinbasen nyomul és hallott már a pro-ról akkor csak azt használja
, szerintem azok használják a sima coinbase-t akik nem hallottak róla (korábban gdax néven futott a pro), ...egyébként én egyiket sem használom, csak majd ha eljön az idő és kifelé kell tolni a lambó árát euróban
....regelve vagyok kb. 8-10 tőzsdén, de igazából csak a binance-t használom -
válasz
fireman123
üzenetére
Ez alig jár kellemetlenséggel...és elég jól hangzik a 0,5% fee tranzakciónként.
Van amit esetleg nem látok, időszaki díj..vagy ilyesmi? Mitől más még a Pro? Ahogy néztem egyre inkább nem értem miért nem ezt használja inkább mindenki a sima helyett... -
fireman123
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ha mindenáron Coinbase-n maradsz akkor ne a Coinbase-n hanem a Coinbase pro-n ( https://pro.coinbase.com/) kereskedj, https://help.coinbase.com/en/pro/trading-and-funding/trading-rules-and-fees/fees
, a két felület között ingyenes a pénz mozgatás. -
Helló!
Pár hete regisztráltam a coinbase-re kezdésnek...viszont elég gyorsan elértem oda, hogy elég magasak a tranzakciós díjjak... Ezért érdeklődnék, hogy megbízható, de olcsóbb alternatívája van-e esetleg?
Illetve ha lehetne mozgatni oda-vissza coinbase-re a cryptokat az elég jó lenne.
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Szabályozott stablecoinokat (pl. TrueUSD)-t 10% körüli kamattal lehet stakelni több helyen is, mi lehet ennek az oka szerintetek, hogy a stablecoinokat ilyen magas hozammal lehet letétbe rakni, míg a sokkal volatilisebb BTC-t vagy altcoinokat pár százalékos hozamon? -
margithid
veterán
Ren-t és kava-t tart valaki?
Gondolkodom a vasarlásukon, ezek a kereskedési megoldások jók lehetnek hosszú távon, akárcsak a tőzsde és hitelezési tokenek. -
Szőrös
veterán
Hali, mikor is lesz pontosan a felezés?
-
margithid
veterán
Szerintem felezésig rally, vagy kicsit utána is, de én szakadást várok, akár le 5k-ra, főleg ha leütik a részvényeket is.
Ott lenne egy nagy kiábrándulás, valószínű az utolsó, aztán év vége felé indulás és jövőre nagy emelkedés, új ATH.
Altokat kivégzik valószinű, de amelyek túlélik, azok majd szépen teljesítenek jövőre. -
AAntii
őstag
Ki mit lát a varázsgömbben, ha kilő a btc árfolyam lekövetik az altok, vagy mivel a felezés teljesen független tőlük, így még nagyobb lesz a szakadék?
-
Busterftw
nagyúr
Üdv, kezdő kérdésem lenne.
Melyik platform ajánlott bitcoint venni?
PayPalom van, azzal fizetnék, illetve olyan exchange oldal kellene amihez van online vallet és arról tudok bitcoint utalni másnak. -
margithid
veterán
-
szekra
addikt
Na felmegy a BTC még a héten 10k-ig? Szerintem igen, tőzsdét is tépik, a Gilead bejelentése után robbant minden, illetve a negyedéves számok is sorban jönnek a cégektől. Tudom nem tőzsde topic, de eléggé leköveti a növekedést a crypto.
-
AAntii
őstag
Én ellendrukkered vagyok, azzal együtt, ha nagyon akartál volna, már tudtál volna venni a közelmúltban!

Tippelni pedig bátran lehet, az szerencsére ingyen van és ha bejön utána jöhet a jóleső én megmondtam hozzászólás. -
szekra
addikt
Ez igen

-
AAntii
őstag
Az utolsó menetelés kezdődött a nagy bukás előtt vagy a felezés hatására az árfolyam is duplázni fog 1-120 hónapos távlatban? Várom a szakértői tippeket!
-
tom120514
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Én is így látom, van belőle eltéve meg megy a mobile miner, nem árt senkinek.
Igazán a privát bányászat miatt tűntek el a képről, mint kripto de nekem mint alternatíva nem kriptora hanem alternatív, kriptora jellemző tulajdonságú elektronikus pénzre, tetszik, hátha bejön. -
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ha ugy lesz amint várom és a btc esik egy szepet, akkor ez innen is eshet még 50%ot.
Akkor lehet betárazok 100k-t minden mindegy alapon.
Ha elbukom nem fáj nagyon, ha bejon és következő bull runkor szépen felmegy, akkor meg örülök.
De az biztos, hogy a kezdeti lendület és hype után nagy a csend... -
Patry0t
tag
-
margithid
veterán
Electroneumot követi valaki?
Régen én is láttam benne fantáziát, de ma már egy tisztességes pumpra se tartják ezt a coint. -
Köszönöm gyors válaszod, mire megírtam a postot eszembe jutott hogy lementettem egy secret kódot. Erre rá guglizva meg is tudtam, hogy az a QR kód valójában. Van egy régebbi okos telefonom, az lesz a backup login telefon. Sajnos egyszer már jártam úgy hogy beszart a telefon, nem volt egyszerű visszaszereznem az accountomat. Nem kevés crypto volt rajta

Már csak azt kellene megtudni, mire jó a MASTER KEY.

-
Sziasztok!
Krakent használ valaki 2FA bejelentkezéssel (google authenticator)?
Hogy lehetne megoldani, hogy 2db telefon bármelyikével tudjak kódot generálni és be tudjak lépni? A MASTER KEY setup ebben lehet a segítségemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ....a linken nem kriptó van hanem részvény tőzsde, de az alapok ugyanazok .....azzal a különbséggel, hogy a részvénytőzsdén napi 3-4% változás már jelentős, a kriptóban sokszor pár perc alatt van ekkora mozgás, sőt....