- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Resike #16467 üzenetére
biztos az én szemem rossz... a +275% nem is veszem figyelembe mert hiányzik a grafikon egyik fele az oldalról ,de kb a 25% így is megvan kicsit több is... csak nem bajlodtam sokat a 2 egyenes vonallal. Vannak akik többet keresnek ezzel az egésszel mint mások egy egész hónap alatt el kell fogadni nem kell rajta rágodni ,mindenki annyival szállt be amennyivel akart aki hitetlen az meg nem vett bele nincs ezzel semmi baj. Erről szól a krypto mindenki mindenbe ugy vesz bele ahogy érzi ,hogy jó. Nyilván aki benne van vastagon nem fogja örökre benne hagyni a pénzéd ,de minden egyes realizálás után bent hagyhat egy részt főleg ha naponta vagy akár naponta többször is be tudja játszani. Jelenleg ennyi hozama a top10ből szerintem egyiknek sincs. -
kenwood
veterán
válasz
Resike #13890 üzenetére
Mivel jo ideje nincs sem trade,sem staking a portfoliomban, igyviszonylag kicsi az esely ra,hogy a coin mennyisege valtozzon.
Probalkoztam azzal,hogy az ethereumot napi maxon eladom,es minimum kornyeken visszaveszem.
Ezzel tudtam volna novelni a mennyiseget,de amikor kb. 20% bukoban voltam, befejeztem.
Tokeletes erkezem van ra,hogy a dip elott vegyek,es a vegen eladjak -
törölt tag
válasz
Resike #13738 üzenetére
Szerintem rosszul nezed. Voltak brokerek a Robinhood elott is, megis ez hozta be a mainstreambe a kereskedest, manapsag meg mar boldog boldogtalan azt hasznalja amerikaban. A Crypto.com ugyanerre a piaci resre palyazik, nem a meglevo crypto arcokat akarja meghoditani, hanem azt akarjak, hogy ha Sue Allen bitcoinra gondol akkor a crypto.com legyen az elso ami eszebe jut. Ehhez jarul hozza a hulyebiztos app, az agressziv marketingkampany es a gamification.
De en csak orulok, ha lassan robban be a marketing boom, addig legalabb cashbackel jo sok CRO-t farmolok be.
-
nort_on
senior tag
válasz
Resike #13738 üzenetére
Így van, szerintem is összetettebb ez a dolog, mint hogy elégetünk egy valag pénzt marketinggel, ami jó, mert népszerűsíti a kriptót, és bejön a köztudatba. Egyébként nem rossz a CDC, én is használom, bár ez a külön app meg exchange nem túl szerencsés, de irreális elvárásokat nem érdemes támasztani az árfolyammal szemben. Bár pont a kriptó az, ahol bármi előfordulhat...
-
Jhonny06
veterán
válasz
Resike #13725 üzenetére
Hát remélem, hogy ugyanazt az ívet fogja bejárni, mert akkor kaszálni fogok
Amúgy tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak egy utility coinnak lehet értéke. Ha rengeteg tranzakciót bonyolítanak egy platformon és van mögötte pénz meg marketing, az önmagában egy érték és nem lufi.
-
Frozen
addikt
válasz
Resike #11475 üzenetére
Nem a földbe állással volt bajom hanem azzal ahogy csinálták, ha megnézed ezt a tokent.
- kevés a forgalom rajta nem akarnak sokan egyből gazdagodni (ergo még alacsony áron be lehet szállni mivel nincsenek benne sokan)
-ha nincs eladás és vétel a bnb reward akkor is óránként jön (minél nagyobb a töke annál jobban)nem csináltak neki nagy marketinget ezért kicsi a tökéje ennyi ettől függetlenül még lehet jó.
13% meg szerintem nem kevés ,de mindenki ahogy érzi.
Az összes shitcoinba ki is van írva első hsz mindenki annyit tegyen amit nem sajnál.Személy szerint nekem ez jobban bejön mint a chars... a gatyi adaval amiből alig kap valaki. pár óra alatt több bnb mennyiség jön ki 40-50 dolláral mint ott több darab bnb mennyiségből 1 nap alatt -
nort_on
senior tag
válasz
Resike #10022 üzenetére
Indulásnál kétféle farm van, ahogy látom ezen a kettőn (Pup és Snow). Pár perc különbséggel egyszerre indultak, érdekes lesz látni, hogy mi lesz belőlük. A Pup ára kb normális volatilitással mozgott már az indulás előtt is (200-400 USD), a Snow meg irgalmatlan magasan volt (20k USD, egy shitcoin-ért...) és induláskor bezuhant 85%-ot, és most ott lent mozog viszonylag normálisan. Az esés miatt természetesen a lehetetlen Snow hozamok is estek, de még így is a napi 5-10%-ban mozog. A Pup az olyan napi 4-6%. A Pup TVL duplázott 8 óra alatt, a Snow +20%-t csinált. A diverzifikáció jegyében tettem ide is meg oda is.
Ilyen időszakban akkumulálni kell, aztán egyszer csak eljön az ATH.
-
-
ÁrPi2
senior tag
Én mint binance-on kezdő newbie lehet hogy nem a legkedvezőbb helyen stake-elek vagyis nem amiről te beszélsz,de mégis a stablecoin stake-elésről (binance-on)
kérdezhetnék, guruurak?
Hol lehet azt nyomonkövetni hogy mennyi ennek a fee-je?+DeFi-stake, de a "savings" alatt is ugye a napi interest-et a wallets spot része alatt írják jóvá. (Gondolon ez nem így napi szinten megy "Locked"Savings esetén?)
Van-e lehetőség hogy ezeket a kicsi lassan gyűlő összegeket vissza belerakni (hozzárakni) az alap összeghez? (Tképpen hogy kamatos kamat legyen)
Mert azt látom pl. Defi-stake subscribe-nál hogy nulla a minimum Locked amount, de vajon hozzá íródhatnak ezek a kis összegek az azonos de korábban indult stablecoin-stake "total amount"-jához? -
nort_on
senior tag
Elvileg azt írta, hogy teljesült a contract (a PANTHER 0.1 és BNB 0.000502286 áthelyezése a pool-ba) de itt mégis nulla van:
És maradt még BNB és PANTHER is a wallet-ben. Illetve a BNB az Binace Chain Native Token-ként van.
Lehet, hogy külön kéne hogy valamennyi "rendes" BNB is legyen még a tárcában?
Köszi!
-
Ferdzsoo
addikt
Amellett hogy teljesen egyetértek veled abban hogy stabilcoint marhaság kamatoztatni, abban viszont egyáltalán nem hogy a dollár valaha is 250 lehet.
Igaz hogy az amcsik pénzt nyomtatnak de ne gondold hogy akkor az USD gyengül a többi deviza meg majd erősödni fog. USD alapú világgazdaságban ha USD inflálódik minden más inflálódik (EUR IS!) és muszály lesz a forintot is inflálniuk, méghozzá nagyobb mértékben mint ahogy az USD teszi ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest