Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Szerintem órákon belül várható megint egy nagyobb ugrás (remélem felfelé).
-
CoDWaW07
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Tényleg érdekes ez.
Várom hogy mikor esik le 2-3ezerre a BTC árfolyam hogy beszállhassak, erre az történik hogy a "biztonságból" még 110$ környékén vásárolt ETH-im lassan már a dupláját érik úgy, hogy sok helyen már szabad ágy sincs a kórházakban.Vírus para van mindenhol, rengeteg ember munkanélküli lesz, oké hogy az USA-ban úgy nyomtatják a pénzt mintha nem lenne holnap, de hogy átlag Jackson a farmon majd abból pont kriptot vesz kenyér helyett?!
Tényleg kilábaltunk a gödörből(ami a világot elnézve erősen kérdéses), vagy bulltrap, és majd jön a következő zuhanás.Aki ezt előre tudja, az tényleg zseni.
Ha tényleg kis/új befektetők vásárolnak ilyen szinten, akkor 1-2 rémhírre szép zuhanás lehet.
Várom már a következő" a Bitcoinnak befellegzett" cikket a sajtóban
-
margithid
veterán
Hány millió munkanélküli lett hirtelen usaban?
Erre emelkedik minden. Nonszensz.
Ha lenyomják a tőzsdét az kriptora is hatással lesz, ahogy pár hete is
Szerintem a kisbefektetőket tömik mindenhol
Rengeteg új tőzsde számlát nyitottak elmúlt hetekben és azt ugye nem kell magyatlráznom, hogy mikor vesznek a kicsik.. -
margithid
veterán
Szerintem ez az emelkedés ideig óráig tart majd csak.
A felezés hatását jó ha majd év végén érezzük, addig simán visszamehetünk 3k-ra is akár. -
CoDWaW07
őstag
Mi ez a pumpa?
-
sanzi89
addikt
Csalás, átverés: https://www.youtube.com/watch?v=A3ha8ULUAy4
Több napja(!) feltörték pl. a Punnany Massif Youtube csatornáját, és ez az átverés megy rajta élőben. Jelentettem a Youtube-nak másodikán, harmadikén és ma is, de a mai napig megy. Ennyire balfék ott mindenki?

-
margithid
veterán
Szerintem nem lesz emelkedés.
A hagyományos tőzsde mozgatja most a szálakat, pár hete ott is nagy esés volt és itt is.
A paniknak még nincs vége. Sok helyen pár hét múlva fog tetozni a járvány.
És amikor pánik van, akkor adnak el mindent.
De majd kiderul.
Vásárolni akarok én is, de várok. -
GabN73
addikt
Sziasztok,
Kisebb, nagyobb mennyiségben, ertelmes, piaci áron vasarolnek bitcoint.
Ha valaki millió felett válna meg, az sem baj, sőt... :)
-
Krix
őstag
Most akkor nem megyünk lefelé? Vásárolnék csak olcsóbban szeretnék.
-
Yutani
nagyúr
18 nap múlva BCH havening. Vajon megindul felfelé az árfolyam?
-
-
Krix
őstag
Nem arról volt szó, hogy még lefelé megyünk?
-
CoDWaW07
őstag
Ha túlságosan OFF, akkor bocsánat, de hátha valakinek hasznos lesz:
https://shop.ledger.com/pages/2048-discount-codes3-4-edik próbálkozás után sikerült egy fel nem használt szót kifognom(r-el kezdődőknél érdemes próbálkozni, nekem a "reduce" szót sikerült elhasználnom), így a Ledger Nano S 15ezer ft-nyi pénz volt

-
Mardel
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Értem, köszi!
Olvasgatok, meg tapasztalatot szerzek.
-
fireman123
őstag
Igen, a napi hozam még a profiknak is álom, .... [link] kriptoakadémián találsz több ilyen eredmény listát is, látható, hogy azért náluk is vannak bukó trédek bőven, pedig Ők pár éve csinálják már (nyilván nem vérprofik ők sem, de pár évvel előtte vannak egy kezdőnek), a kriptoakadémia kereskedői sem plusszosak minden hónapban

...az alábbi linken elég jól videó van a Binance OCO használatáról, bár közben egy kicsit belekeveredett
, de érthető szerintem. [link] -
Mardel
őstag
Az irány is megvolt, csak nem ma. Tegnap este 11 körül 5400-ról megindult 5800-5900 $ -ig felment. Egyébként ki hogyan csinálja? Sima limit order mikor magas és akkor ad el és akkor vesz mikor olcsó? A veszteségem azért volt, mert mondhatni még friss vagyok a témában, és tanulópénznek szántam a bevitt összeget.
Igazából tartós napi 5-10$ hozamot szeretnék tradelgetéssel elérni, egyelőre erős mínuszban vagyok. Most ismerkedem a stop-limit orderekkel. Bár ez az OCO meg a future trade kicsit kínai nekem. Eddig ahányféle helyen olvastam vagy videót láttam, rendesen nem lehetett kivenni, hogy ezt most akkor hogyan is célszerű használni.
Pl oconál a stop limit nem lehet kisebb mint a market price meg ilyenek, ezt sehol nem írják.
Meg ilyen mozgásoknál ami mostanában van igazából másodpercek alatt lehet bukni meg nyerni, mire beállítgatom, hogy mit vegyen milyen limitekkel, mennyit adjon el, addigra rég nem ott van az ára.
Binance appon oco order meg használhatatlan mert a market trades fül kitakarja a vétel / eladás gombját. -
Mardel
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Én arra számítok, hogy hétfőn reggel 7-10 óra körül lesz egy gyors növekedés 5600-5800$-os ársávban, ilyenkor felvásárolják az olcsó coinokat, hogy aztan vissza vagy még lejjebb is zuhanjon. Mikor azt látom, hogy 2-4 coinokat adnak el többen, 5500-5600$-nál,akkor lehet hogy érdemes eladni, ha kisebb ársávban adják akkor az azt jelenti, hogy nagyobb növekedésre nem számítanak, inkább esésre.
De ez csak saját vélemény. Nem követem annyira a piacot, de mióta buktam rajta azóta csak az árfolyamát nézem napok óta egésznap.
A tegnap az éjszakát tekintve egész baráti volt, 5300-5400$ között ingázott, legtöbben nem adták és nem vették 5500$-nál hanem ilyen 5498-5497 között ment. Kicsit pszichológiailag olyan ez mint a 999 Ft-os akciós ár. Ha megüti az 5500 akkor megugrik, mert úgy gondolják, hogy megy ez még feljebb is.
-
DNReNTi
őstag
-
-
CoDWaW07
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Én is erre számítok, ha ott is kitör az igazi pánik, akkor sokan menekíthetik ki a pénzüket.
Lehet hogy láma kérdés, de nem túl veszélyes a váltón tárolni a pénzt, buy order miatt?(hacker támadásra gondolok)
Vagy van már olyan váltó, amin ha beállítod a várható árfolyamon az összeget, aminek elérésénél vételkor majd automatikusan a bankkártyát terheli, nem pedig már eleve beutalt FIAT-ból vált? -
-
DNReNTi
őstag
Erdekes lesz a kovetkezo par nap / par het. Ha az USA-ban is robban a virus-bomba (mar pedig a CDC szerint ugy nez ki robbanni fog), akkor az ottani biztositasi rendszer miatt elkepzelheto, hogy egyre tobben valtjak majd dollarra az eddig kriptoban tartott "felesleges" penzuket. Ez okozhat majd panik szeru eladasokat -> alacsony arfolyamot. No, de... mind tudjuk, itt minden csak spekulacio, aztan vagy ugy lesz, vagy nem.
Mindenesetre en most jelentosen lentebb raktam a nyitott buy ordereket.
-
fireman123
őstag
válasz
namilegyen
üzenetére
a képen binance van
-
Mardel
őstag
Úgy tűnik most masszív kimenekítés van 5550-5600$-os áron.
A mai átlag inkább 5300-5400 $ között volt.
Gondolom nem számítanak további növekedésre. [kép] -
-
tom120514
őstag
Szerintem nincs olyan hogy "a bányászok". Én pl. bányászok, persze csak kicsiben, nem adtam el kriptot elég régóta. Van aki folyton elad, dumpolja a kis coinokat pl., amikor Asicok szabadulnak egy algora, ezt szoktam látni. A BTC bányászat azért olyan szinten megy nagyban sok helyen hogy nem annyira rugalmas, egyik napról a másikra nem dobják a hardvert. Nyilván függ attól, mit tud finanszírozni de amúgy sem azon a forgalmon múlik. Nézd meg a napi forgalmat és vesd össze a napi 1800 frissen bányászott coin darabszámával, elenyésző az utóbbi.
-
Sac/kb 1700usd bukta van eddig, már ott tartok, felesleges kivenni
Várunk még 1-2 évet.
19usd-s zec nél be lehetett volna vásáolni, nekem csak 27 nél sikerült.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Elbandi
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.
Nekem hiába írod hogy hülyeség, nem én találtam ki.
Sokan vizionalták azt, hogy a következő gazdasági válság, vagy ha egy nagyobb, világméretü krach beüt, akkor a btc=krypto fel értékelödik.
Nem véletlenül tartják, tartották sokan digitális aranynak.
A nagyobb krach kb most van a btc "születése" óta.
Nekem úgy tűnik, ezeket a várakozásokat nem teljesítette egyenlőre. -
AAntii
őstag
Nem gondoltam menekülőútnak sosem, de az is kemény, hogy lefelé milyen előszeretettel mozdul/mozgatják a hagyományos tőzsdével párhuzamosan, annak mértékét jóval meghaladóan. De legalább aki az előző futam előtt elfelejtett bevásárolni, majd most megteheti. AZtán két év alatt vagy visszamászik az árfolyam, vagy nem.
-
Akkor most mindenki kivár, vagy menekültök ?
-
DNReNTi
őstag
Fura, en emelkedesre szamitok, megis esnek a szamok. Mit gondoltok, ide is begyuruzik a varhato gazdasagi reccsenes, vagy epp ide menekulnek majd a befektetok?
-
tom120514
őstag
válasz
default.
üzenetére
Nem jó, Revonal nincs nálad a lóvé. Jó a Revolut, működik, én is használom másra de erre nem tökéletes, nincs nálad a private key, lehet gubanc. Vegyél váltón (pl. Binance most már kártyával is, vagy Kraken SEPA, díjakat nem néztem) és onnan minimum egy otthoni walletbe küldd el, Exodus pl.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék rendszeresen pl. BTC-t vásárolni, erre a célra jó lenne egy Revolut fiók?
Ha jól értem, mindenféle díj nélkül tudnék váltani akár forintról, dollárról BTC-re, igaz?
A fentitől függetlenül a másik kérdésem: ilyenkor hol tárolódik a vásárolt kripto? A számlához tartozik egy kripto wallet? Ha igen, akkor ez egyben megoldja "nem tartjuk a pénzt váltón" c. gondot is?Minden informatív hozzászólást előre is köszönök,
Üdv!
-
shteer
titán
Hátha valaki tudja itt anélkül hogy tesztelnem kell

Coinbase-en USDC konvertálható-e ETH-ra?
-
shteer
titán
ETH-ra ki ilyen árszinten nyitja/nyitotta most a short pozit?

-
margithid
veterán
Iota Trinity walletet ha minden igaz megpróbáltál feltörni, kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
Elég ismert coinról van szó, reméljük nem ez fogja megakasztani az emelkedést. -
ngabor2
nagyúr
Nézegetem a binancen, hogy mindenféle "noname" coin egyszercsak 1 napra 30-40-80-120%-ot ugrik, majd ismét csendben elsüllyed. Ezeknek van valami előzménye, amit esetleg előre lehet látni? Egy 80%-os növekedésbe már nem éri meg beszállni, mert jó eséllyel lefele tart utána.
-
margithid
veterán
Hotbit illetve huobi global regisztrációja van valakinek?
Az érdekelne, hogy kell-e kyc ha csak 100-200$ értékben vennék egy tokent, amit csak ezeken a tőzsdéken kereskednek.
Nem sok kedvem van csak ezért megadni az adataim, személy azonosságom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

En varok a visszavasarlassal... majd 5k korul. Addigra hatha kicsit a HUF/EUR arfolyam is rendezodne, aztan meg tennek is be fiatot, hogy nagyobb legyen a mozgaster.