Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mifele pump ez kerem?

-
butch3r
senior tag
mi ez a 40%+-os pumpa bchash-en? minden nő tudom, de ők miért jobban (pedi gúgy reménykedtem hogy a hash war majd sub 100 usd-s zakó után mind a 2 eltűnik a süllyesztőben)
-
csaba951
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
Elvileg CET 22:15-kor van CBOE zárás.
Más. Ma úgy nézz ki, hogy (átmeneti) korrekció várható a részvénypiacokon. Ezek szerint ma elmarad a világvége.

Más. A tőzsdén (NYSE) december 25-én és január 1-én lesz kereskedési szünnap.
#7090 Árpi001
A rádió azt mondja, hogy 1 autó szembemegy az autópályán. Mi az, hogy EGY??? Mindegyik!
-
Árpi001
senior tag
Hm.
Ez nem a szokásos pár % os korrekciónak ,vagy nagyobb pumpának tűnik.
Gondolom akkor a mai futures is jól sült el. -
csaba951
veterán
Zsinórban az 5. napja emelkedik. Ilyenre utoljára 2018.01.02.-2018.01.06. között volt példa.
Én továbbra is "bízom benne", hogy 2018.12.24. estéig meglesz a 3000.

RSI (14 napos) most 47-en áll. Szeptember 4 óta mindig összeomlott 55-nél (vagy alatta).Részvénypiacon a DJI 1-2 napra van attól, hogy az 50 napos MA a 200 napos MA alá süllyedjen (dead cross). Ez valószínűleg mindenhol lefelé nyomja majd az árfolyamokat.
-
Ferdzsoo
addikt
Én nagyon valószinűtlennek tartom hogy most trendforduló van.
margithíd:
Számos múltbéli eseményből trendforduló körül. Mindig volt a nagy zuhék után majd fél éves nyugalmi időszak amikor alacsony volt a volumen, nemigazán történt semmi. Nemhogy a heti, és napi, de még a 4 órás charton is keményen medvepiac van. Nézz meg egy 50 és 200 napi SMA-t. W1-en elértük pár napja a 200 napos SMA-t, teljesen várható volt egy kicsit jelentősebb korrekció. -
Árpi001
senior tag
A mai futeres vajon még fel,vagy lefelé löki az árfolyamot vajon?
-
Yutani
nagyúr
Na, lelőtték a medvét, jön a tudemún és a kánaán!

-
sparks
senior tag
Nincs senki. Megtanultam, hogy követhetsz bárkit, ebben a szakmában
szintemindenki csak maximum varázsgömbös jóslásokat képes előadni. Buktam ilyenek miatt rengeteget, de persze nem volt gond, legalább megtanultam. Pláne a fórumokban, slack, telegramm, discord csatornákon a legszebb, amikor a legnagyobb és legismertebb megmondóemberek tévednek hatalmasakat. Nincs az az ember a földön, aki ma neked olyan tuti tippet adhatna, ami biztosan bejön. Ráhibázni rálehet néha, de kb olyan, mint feldobni egy érmét.
Én letettem a hitem a Waves mellett (akkoriban Stratisban is nyomultam, az még nagyobbat rallyzott, most meg hol van...), mert akkoriban nagyon megtetszett a projekt. Sok csalódás volt közben is már, de mivel nekem így is iszonyat sokat hozott, így kitartok mellette. Ettől még ez is befuccsolhat bármikor, így nem térítenék erre sem senkit. Jön a Vostok, Sasha szerint holnap lesz a nagy média bejelentés, ez egy 1 milliárd dolláros móka lesz, Waves és WCT tulajok airdopban kapnak majd 3%-ot leosztva, de erről sincs semmi igazi konkrétum. A rally szerintem most leginkább ezért volt/van.
De a kérdésedre a lényegi válaszom: nem követek senkit, nem látom értelmét. Az a szerencsém, hogy a polgári munkámat már heti 4 napra és napi 5 órára zsugorítottam és így van időm mellette sokat olvasni, mondhatni a szabadidőmet ezzel töltöm - már amikor az asszonypajti éppen bírja a dolgot
Nyitottnak kell lenni és nem felülni a nagyszerű híreknek. Érzelmeket minimalizálni és úgy adni-venni és akkor talán nem bukik az ember sokat. Nekem csak szerencsém volt, nem vagyok nagy guru. Igaz nem is bolondított meg a játék, egyszerűen csak élvezem. Kb. ennyi. -
sparks
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Én még 22k sat-on vettem (ICO-val együtt átlagolva), pont most húztam le bittrexről és ez az átlag beszálló áram... belepakoltam anno kicsit több, mint 10 BTC-t (akkoriban az is olcsóbb volt). Azóta is HODL

Türelmes ember vagyok
A kibányászott BTC-im is megvannak még így 5-6 év távlatából, nem hajt a tatár, majd ha pár milliárdot ér, akkor gondolkozom a sorsáról ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most éppen 102k sat a Waves, persze lassan jön egy komolyabb korrekció, de volt már pár hullámvasút eddig is.
-
margithid
veterán
Jó projektnek tartom, de ebben a vérzivatataros időben ezt szerintem nem fogja tudni tartani.
Főleg ha BTC megy 3k alá, úgy le fogják nyomni 1.5$ig mint a huzat.
Sajnos az ilyen sejtelmes megnyilvánulások az utóbbi 1 év távlatából nem sok jót jelentenek.
Ettől függetlenül elmehet akár 5$-ig is, nem tudom, ETN is elment 0.005ről 0.025ig, most meg megint lent van.
Pumpa
-
Yutani
nagyúr
Nem tetszik a BCH iránya!

-
sparks
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Waves már 3,12 USD és jelenleg 19. a coinmarketcapon. Holnap jön a Vostok bejelentés (Sasha twitje szerint) és a 2019-es roadmapja olyan brutál jó, hogy nálam a bizalom töretlen. Igaz én ICO óta benne vagyok és 20k sat körül mocskosul bevásároltam belőle, most adogatok el folyamatosan, ha visszaesik, akkor visszavásárolom. Igaz csak keveseket, pár ezer Wavest adok el jelenleg, a nagyot megtartom, mert 2-3 év és... na majd meglátjuk. Jelenleg növekszik is a volume durván a Binance-on, Sasha sejtelmes jelzései megtették a hatását

Mondjuk tuti jön egy korrekció hamarosan, brutál a mai növekedés...
-
mepet
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Visszhangja? Szerintem semmilyen. esetleg majd idézi a hozzá nem értő média.

Persze emlékszünk még arra, mikor 2017-ben a kínai kormány rápirított a kínai váltókra, hogy AZONNAL szüntessék be a piaci mainupulációt, tehát az ingyen kereskedést, és ekkor egyik napról a másikra az történt, hogy a kínai trade volumene a világ 90%-áról 1%-ra változott... Ennyit számíthat a wash trading.
Másik CMC-es csalás: a kolléga bitcointalkon kifejtette részletesen, hogyan és meddig kell úgy pumpolni egy coint, hogy listázza a CMC. Miután listázták crash...
-
csaba951
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen visszhangja lesz az ügynek! Nagyon zavaros itt már minden.
Más. A mai emelkedéshez. Érdekes módon az utóbbi 1-2 napban jelentek meg cikkek, hogy Bitfinex-en többségbe kerültek a longosok a shortot várókkal szemben. És most tessék!

#7069 Danex
Szerintem már 1 hét múlva nagyon fogsz örülni, hogy kp-ben vagy! -
Danex
addikt
Hát én beSelleltem most, annyira minimális pénzem volt benne, hogy a mostani pump-al egy 10%-ot lazán nyerhetek
ha nem hát na bumm.Parasztérzetemmel 1-2 hónap múlva a mostani fiatból jobban járhatok
-
Árpi001
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm.

-
csaba951
veterán
válasz
Árpi001
üzenetére
December 19-én lesz az idei utolsó CBOE lejárat. 1-2 nap és látjuk majd a realitást. Részvénypiac folyamatosan esik, már most 2017 novemberi árfolyamok vannak. Értsd a teljes idei növekedés elveszett! Közben meg a BTC emelkedik. Nyilván olyat tud amit a többiek nem!

Dow falls 400 points amid worst start to December since 1980
Nagyjából ennyire pozitív a helyzet. -
t72killer
titán
nna, olyan ez, mint gimis irodalomkönyvben a képaláírás, "szárnyaló angyalok". Aztán a Zoli haver hogy-hogynem kivakarta a megfelelő ékezetet...
-
Árpi001
senior tag
Mi történt hogy emelkedünk?
-
tom120514
őstag
Be fearful when others are greedy and greedy when others are fearful.
Gyí.

-
Joczek
tag
Nem igazán komoly szakmai videó, de legalább szórakoztató, annyira pongyola a beszéd: Mi van a pénz után? (kriptovaluták, bitcoin) - Vezér-Szörényi László, Jakab István
-
-
margithid
veterán
Bírnám ha ugyanaz játszódna le mint tavaly ilyenkor. Akkor a csillagos ég volt a határ, most meg megyünk a pincébe?
3000$-ról mondjuk év végén év elején esne 50%-ot egyben, az nem kis pánikot okozna.
Jelenleg az is csoda kategória ha idén megtartja a 3k.
Waves viszont tök fura, hogy emelkedik, semmi hír nincs és 1$ alatt volt pár hete, most meg lassan 2.5$. -
Black-core
aktív tag
válasz
tom120514
üzenetére
Szerintem egy-két óra munkát megérhet.. Hátha komolyabban veszi a saját szava súlyát. Elég lenne csak az eggyik jövendő mondót a szaván fogni.

Komolyabbra fordítva a szót, nem tudom eldönteni, hogy vajon ezek a jóslatok, hozzájárulnak e érdemben, a piac alakulásához, vagy sem? Medve piac esetén semmiképp. Bikapiacban eltudom képzelni, hogy egy fajta irány mutatásként szolgálhatnak az ésszerűbb előre vetítések azok számára, akik technikailag nem elemzik a piacot.
(Nem mintha azokra nem hányna fittyet a kripto világ) De azt biztosra veszem, hogy senki nem azért kezdett bele mert esetleg McAfee azt mondta, hogy jó buli lesz. Szerintem a legtöbb ember utána jár, felfordít minden követ mielött beletesz pénzt valamibe. Akkor meg végülis már úgy is a saját döntése. Ő csak az ajtót mutatta meg nekik. Persze lehet naív vagyok. Mindenesetre belőlem mostanában inkább csak egy jó kacagást váltanak ki a hasonló jóslatok.
-
t72killer
titán
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Ha lehetne, lehet, hogy rendelnék neten venezuelából egy olyan bankó-táskát, dísznek, meg a gyerekeimnek tanulságként.
10 éve még tudtam, hogy hova tettem a köteg pengőmet, de nem érzek magamban tehetséget a hajtogatáshoz, meg egy táskához lehet, hogy nem is lett volna elég.

-
t72killer
titán
A nagy valódi tőzsdei folyamatokkal való összehasonlításból kihagyta az időfaktort: a hosszútávú emelkedések, mint a Dow Jones tényleg parabolikusak, viszont jellemzően évtizedek kellenek egy tízszerezéshez-százszorozáshoz, így stabil marad az elért árfolyam. De nézzük meg pl az Ezüst viselkedését az elmúlt évtizedben! 2010-11-ben úgy vették, mintha nem lenne holnap. Aztán az agyontépett ár szépen leült, akiket meg a rohamban beültettek, bukták a befektetésük felét-kétharmadát: és ez egy fizikai eszköz, nem egy virtuális valami/cég ami el is tűnhet egyik napról a másikra.
-
mepet
addikt
-
t72killer
titán
válasz
Arpee78
üzenetére
Jó étvágyat kívánunk neki
.1millió meg "todamún" akkor lenne, ha a FIAT pénzrendszerek teljesen összeomlanának ÉS a kriptók olyan helyzetben lennének, hogy valós alternatívaként lehetne beléjük menekíteni a pénzt.
Ezzel az is a probléma, hogy ahogy a pénzügyi hatalom meglátja, hogy sokan kimenekítik a vagyonukat a befolyása alól, rögtön üldözni kezdi minden fronton. Senki sem emlékszik már pl Roosevelt nagy aranyrablására, a kriptókra majd kitalálnak mást...
"On April 5, 1933, Roosevelt commanded all citizens to surrender their gold to the government. No citizen was permitted to own more than $100 in gold coins"
-
Arpee78
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
A legnagyobb árat John McAffee ajánlotta:
I now predict Bitcoin at $1 million by the end of 2020. I will still eat my dick if wrong. -
t72killer
titán
válasz
Black-core
üzenetére
Hmm, mit fizet a pali "számonkérés" címen?
-
Patry0t
tag
válasz
Black-core
üzenetére
$15.000 hát....
Ahhoz a market capnak 1.400.000.000.000$-ra kéne nőnie a mostani 7.500.000.000-ről 
-
margithid
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Azt később már visszavonta, az újságíró tévesen hozzáírt egy nullát, "csak" 1400$-ra gondolt.
Nem mintha azzal előrébb lennénk.

Most még a 140$ is távolinak tűnik...Borzasztó, hogy mennyire hülyére vették az embereket. Akinek van nagy nézőközönsége, már a reklámokból, meg az ilyen felbeszélésekből gennyesre keresheti magát.
Jó példa erre McAffe papa, aki egy tweetért jó pénzt megkap, de Floyd Mayweather is rábezsélte a követőit egy ICO-ra, aztán persze nem jött be törölte is a posztot. Ezek az emberek lenézik a követőiket, helyén kellene kezelni őket, de sajnos rengeteg ember szentírásnak veszi bizonyos emberek véleményét. -
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Van benne ráció, lehet, hogy az 1000$- úgy fogjuk elérni mint a 20000$-t, 1 napig kb, aztán ugrik vissza 2000$-ra.
1-2 év oldalazás benne van simán, de az az igazság, hogy nem tudjuk, hogy milyen léptékben fog fejlődni a blokklánc az elkövetkező években.
Lehet már jövőre is egy bumm (nem az árban, hanem a blokkláncok fejlesztésében), de lehet csak 2022-ben lesz komolyabb előrelépés.
Szerintem lehet elkövetjük azt a hibát, hogy a 20k-s csúcshoz mérjük az esést.
Viszont ilyen mértékű árrobbanás még nem volt a BTC életében és ugye mainstreamé vált, lehet 8k lett volna csak a reális csúcsa, vagy max 10k és a 10k feletti tartomány már egy nagyon túlvett, túlhypolt dolog volt.
Nem tudom, csak találgatok, de nagyon nem tetszik ami most megy.
Ja és a megmondóemberek, Tom Lee, Roger Ver, Mike Novogratz meg jönnek a jóslataikkal, amik nekem inkább beetetésnek tűnnek. Már csak McAffe hiányzik...
-
t72killer
titán
BTC idei új alj, kóstolgatjuk a tavaly szeptemberi lokális minimum környékét (akkor 2981 volt az alja).
Igazából kérdés, hogy a 2015-16-os alapzóna reális cél-e
?#7022: ez még nyitott kérdés. Az biztos, ha Irán nagyléptékű kriptobányászatba kezd, és éves szinten átlépi mondjuk a 10mrd$-t a bevételük, akkor hóttziher, hogy totál rászállnak a kriotókra az usa-vezérelt nemzetközi szabályozók. De az is lehet, hogy a kínai bányászok ezt tudják, és távolmaradnak irántól.
-
butch3r
senior tag
hát, reménykedned szabad

"“Most of the mining giants in China, or miner makers, do not dare to host their machines in Iran. This is the general situation. As attractive as the electricity over there might be, only miners at an individual or much smaller scale are shifting to Iran. Most people are still hesitant.” Guo said."ű
[link] -
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Félreértettél, nem viccelődöm a nyomorukon! Csak meglepődtem, hogy milyen szép tárgyakat tudnak hajtogatni egyszerű bankjegyekből!
-
GuMipOkE
senior tag
-
csaba951
veterán
Venezuela Starts Converting Pensioners’ Payments to Crypto ‘Petro’
Eddig azt hittem, hogy a Petro csak az elit machinációja, hogy kijátsszák az USA gazdasági szankciókat. De nem, most látszik, hogy megpróbálják az egész társadalmat átállítani rá. Azt hallottátok, hogy annyira nincs pénzük, hogy az európai (pénz)papír beszállítót már nem is tudták (teljesen) kifizetni? Meg az utcán az utcai árusok már bolivárból hajtogatott táskákat, poharakat ajándéktárgyakat árulnak a turistáknak!
-
Joczek
tag
Érdekes jelenség, hogy Iránba kezd áttelepülni a bányászat, mert ott a legolcsóbb az áram. A kínai cégek is iráni partnerekkel tárgyalnak erről. Politikai színtéren Irán pária állam az USA számára. A világ pénzügyi vezető entitásai pedig alapvetően USA központúak, akiknek a kriptó nemkívánatos jelenség. Van egy tippem, ki fog győzni.
-
Joczek
tag
válasz
t72killer
üzenetére
"Szerintem" az árfolyamok a 0 nulla felé mozognak. Időnként történik egy-egy 20-50 százalékos esés, ami 1-3 két hét alatt megy végbe, azt a szintet utána hetekig tartja a kriptó. 50%-os esési lépcsőkben érdemes shortolni. Ez a privát meglátásom, szubjektív, nem kell mögötte tudományosságot keresni, afféle gut feeling.
-
margithid
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Azért ez még messze van a 2008-as eséstől.
Majd ha egy Lehman Brothers, vagy AIG szintű cég megy a levesbe, akkor lesz baj.
Ez egy korrekció még csak, semmi más. Az nem volt normális, hogy nyáron akkorát rallyzott sok minden.
Az én tőzsdei tapasztalataim alapján azért akkor sem biztos egy irány ha minden arra mutat szinte.
Persze az tőzsde, ez meg kriptó, de most annyira lefele mutat minden, hogy már az a gyanús...
Nyáron el tudtam dönteni, hogy jön a zuhé, most is afelé hajlok persze, de ha lemegyünk 1000$-ra az nagy kiábrándultságot fog hozni. Vagy nem tudom, 2k szerintem is simán meglesz innen már. -
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
>Mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy mi lenne egy 2008-ashoz hasonló összeomláskor.
Éppen ezt a kísérletet nézzük október eleje óta.

Ilyen időszak egyébként nem volt még a kripto piac egész történetében! Végig bika piac volt. (Egyetlen kivétel 2015.07.-2016.02. között zajló korrekció. De ez még csak 1 év sem volt.)
#7015 DNReNTi
(Részvénypiacon)
Ezzel nagyon vigyázz! Október+november pont arról szólt, hogy melyik lesz az erősebb, a medve vagy a bika. A visszaesés csak átmeneti korrekció-e vagy egy tartós zuhanás első szakasza. Itt mind a két oldalra rengeteg pénzt raktak. Mostanra nagyjából kiderült, hogy a medve piacot várók pénze van többségben. De ez egyúttal azt is jelenti, hogy a másik táborból is egyre többen állnak át majd, így még nagyobb esések jöhetnek. A korrekciókba meg egyre kevesebben merik betolni a pénzüket. Szerintem be fog gyorsulni az esés.#7014 margithid
Mozgásba lendült a piac, itt már nem lesz hónapokig tartó oldalazás. Pont azért volt az oldalazás, mert nem tudták eldönti, hogy fel vagy le. Mostanra kiderült, hogy a le irány győzött. Egy szabályozott piacon vannak fékek. Ha túl sokat esik/növekszik egy részvény ára, akkor jöhet egy átmeneti felfüggesztés. Vagy a hétvégi zárvatartás. Vagy ha más nincs, akkor megmentik őket az adófizetők pénzéből, mert "túl nagyok/fontosak ahhoz, hogy elbukjanak. Kriptó földön ilyenek nincsenek. Nincs védőháló. Itt tényleg 0-ig eshetnek az árfolyamok. -
margithid
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Nem tudom mit gondoljak a tőzsde és a kriptók korrelációjáról...
Lehet, hogy ezek csak puszta véletlenek, lehet van összefüggés, nem tudom.
Mindenesetre ha kriptó ipar megindul, akkor nem sokat fog számítani tőzsde.
Mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy mi lenne egy 2008-ashoz hasonló összeomláskor. -
t72killer
titán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Igazából ebben a helyzetben egy short lenne logikus, csak ugye ki mer úgy shortolni, hogy korábban 10-20x ennyi volt az árfolyam
?Ma érdekes nap van, kriptók le, tőzsde fel - nemigazán volt jellemző mostanában. A BTC-re csodálkoztam rá, hogy elérhető közelségbe került a 3000es érték - a jelenlegi tempóban bármelyik nap alákukkanthatunk.
-
DNReNTi
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Az elmult honapok tendenciaja az, hogy nehany nap / het oldalazas utan jon egy eros -15%, majd ~8-10% korrekcio 1-2 napig, ami utan ismet jon egy -4-5%, es kezdodik elorol a cikuls. Akik ezt meg tudtak lovagolni eleg jo penzt tudtak keresni, nekem is sikerul 3 alkalommal belenyulni. En tovabbi lejtmenetre szamitok, de ez csak spekulacio, ahogy az is, hogy hosszu tavon ez meg mindig jo befektetes...
-
Vektast
aktív tag
Remélem január környékére bezuhan tartósan 80 alá az éter úgy 60 környékére mert akkor betárazok belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Árpi001
senior tag
Most épp minek örül a piac?
Vagy ez az év végi rally?
-
WarCow
csendes tag
-
t72killer
titán
Bele-belevesznek így a hétvégén, kérdés, hogy elég lesz-e ez a trendfordulóhoz?
-
margithid
veterán
BNB saját mainnetje kapcsán vetődik fel a kérdés bennem:
Ha egy coin mondjuk ERC20-as láncon fut, enjin walletben tárolom, de saját láncot hoz létre, ahogy mondjuk Vechain tette ha jól emlékszem, akkor nekem kell valamiféle módon átváltanom, vagy a tárcában átváltódik mindenféle közbeavatkozás nélkül? -
margithid
veterán
-
GuMipOkE
senior tag
Valaki (hardcore daytrader) el tudta kapni ezt a ~$300-os ugrást?

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Formula-1
- Mini PC
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha nem hát na bumm.

.
?