Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Olvasgatva a tradingview-t a tobbseg megis inkabb downtrend-rol beszel, ahogy amugy te is irtad korabban. A masik amit megfigyeltem, hogy itteni ido szerint 14 ora korul (USA keleti parton ez reggel 8), szinte mindig ledoccennek az arak kisse. Van valaki aki ezt meg szokta lovagolni?
-
csaba951
veterán
Faék egyszerűségű TA. A decemberi nagy reccs óta ha az RSI 60 fölé ment (most 70 fölé), akkor hamarosan jött az összeomlás. Ha viszont az RSI 30 közelébe esett, akkor egy legalább pár napos emelkedésre lehetett számítani. Most pár nap alatt "túl sokat" esett az árfolyam, ezért mára várható volt egy korrekció. És menetrend szerint meg is érkezett.

-
DNReNTi
őstag
FYI: Hajnalban a CoinbasePro-n elindult az ETC kereskedes is.
-
butch3r
senior tag
bármilyen dötnést, törvényt is hozunk az tuti szembe megy mindennel amit eu többi része csinál

de amíg nem pénz, meg igazából semmi addig remélem adózni is annyit kell belőle mint a semmiből. semmit.
-
csaba951
veterán
Ma nagyon kinéz egy BTC árfolyam emelkedés.
-
LLam
senior tag
hijj de vérengzünk...
szerk: jep, kb egyszerre írtuk mi a szitu

végtelenül kiváncsi vagyok a tripla 5900 körüli támasz most elesik-e...
bálnák szórakoznak well!
-
LLam
senior tag
lol én még el is hittem. neverending hodl!

-
Cheesy
őstag
Coinbase-n megjelent az ETC, egyelőre a feltöltés és a beutalások folynak, 1-2 nap és élesedik.
Érdemes figyelni ETC árváltozását, mégiscsak lehet most már fiatra váltani.
Egyesek szerint csökkenni fog az ára, mert mindenki dumpolja és veszi kifele, de szerintem ha lesz is ilyen, akkor emelkedni fog, mert kiesett a piacról a lámák készlete. -
DNReNTi
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Koszi az infokat, es a chart-ot is!

Varok akkor egy felfele ivelo hullamra, a penz nem romlik meg euro-ban sem.Egyebkent, mi a velemenyed / velemenyetek az ev vegi hajrarol? Varhato iden is egy eros november - december? Nem 20k-s BTC-t varok ismet, csak a jelenlegi arakhoz kepest emelkedest. En azt vizionalom, hogy sokan szeretnenek majd egy ilyen kepzelt, vagy valos hullamot meglovgolni, igy a kovetkezo honapokban tobben beszallnak, es ez pump lesz az arfolyamokra. Ennek van alapja, vagy csak spekulalok?

-
csaba951
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Folytatás:
Érdemes elgondolkodni a szezonális hatáson is! Augusztus legvégén, szeptember elején "hagyományosan" van egy esés a BTC árfolyamában. Ezt valószínűleg felerősíti majd, hogy a következő CME lejárat augusztus 31-re esik. Mivel éppen leszálló ágban vagyunk, várhatóan ez is egy átmeneti esést hoz majd magával.A botok/kisbefektetők annyit látnak majd, hogy valamiért nagyon ütik a BTC-t. Szerintem sokan fognak majd pánikeladásba kezdeni, további mélységbe taszítva ezzel az árfolyamot.
Persze mindez csak az én véleményem. Nincs rá semmi garancia, hogy minden így alakul.
-
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
ezt csak így a múltra tekintés miatt.
+ régen készült, 5900ről volt a (trippla
) allja, az ~70%-os esés. historikusan (is) nézve nem a világ vége. volt már nagyobb is, pont az említett 2013-as. szal hogy messze van e a 20k allja azt egyikünk sem tudja, de én tartom hogy az etf-nek ehhez semmi köze nem lesz -
margithid
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen, most igy áll, de lemegy 6000k-ra akkor már nem lesz érvényes ez a grafikon

Kicsit az az érzésem, hogy mindenki érdekből ír, saját érdekéből, próbálja kivetitenni a vágyait, annak alapján, hogy venni vagy eladni szeretne.
Én a múltból indulok ki, nem egyszer volt hatalmas esés a mindenkori csúcsról, és ha most 20k-t vesszük annak, akkor bizony messze még az alja. -
-
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
>durva árfolyammozgások fognak eltünni.
Lásd: CME/CBOE is hogy bevált!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#6169 butch3r
Like!Más. Vegyük észre, hogy ezekkel a tőzsdei termékekkel milyen ügyesen megkerülik a BTC véges rendelkezésre állási mennyiségét! Ha minden kötést le kellene fedezni valós BTC-vel, akkor az expressz gyorsasággal szívná fel a szabadon rendelkezésre álló mennyiséget, az egekbe röpítve az árfolyamot.
#6171 margithid
>Lehet lesz itt még bőven 5k alatti ár...Lásd: #6024 vs #6025 harc. Nézőpont kérdése, hogy ki áll éppen nyersére!

-
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
ugyan ilyen hírek voltak anno 2013-ban is, 2014 elején. akkor is csapból is ez folyt, majd a lufi és a megyünk minuszba. most 1 szinttel mainstreamebb volt, de azért még így sem mondanám annak. 400 milliárd usd körül volt a paici kapitalizációja a csúcs közelében, globálisan az még mindig semmi.
az árfolyam mozgások szerintem majd akkor fognak eltűnni ha néhány 10 millió usd-vel nem tudják szanaszét manipulálni a piacot. ahhoz meg még nagyon sokat kell nőni
-
margithid
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
Meglátjuk.
Azért számoljunk azzal, hogy a Bitcoin a tavalyi örületkor nagyon mainstreamé vált, kb a nagymama is ebbe akarta tenni a pénzét.
És ugye akkor volt a csúcson.
Nem kizárt akár évekig tartó oldalazás esés, akár 2000$-ra sem, nem tudja senki, csak találgatunk.
2017 előtt, de főleg 2013 előtt azok tettek bele pénzt, akik értették mi ez, ma ez már nem igy van szerintem.
Szerintem ETF-ből nem lesz idén semmi, de ha meglesz azután meg a durva árfolyammozgások fognak eltünni.
És szerintem alapvetően az nem lesz rossz! -
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
aki 1k felett van 2013 végén az is ideges volt 200usdnél.
a 10-20k-sok nagyja szerintem már rég pánik eladott, aki nm az kivár és nem azért fog pánik eladni mert "nem változik semmi" (= továbbra se lesz etf)
kisbefektetők = nem csilliárd usd-ken csücsülő hedge fundok. nyilván vannak befektetők meg usd és btc milliomosok bőven.
amúgy szeptember 30-ig el is tolták a sec döntést.
https://www.coindesk.com/sec-delays-vaneck-solidx-bitcoin-etf-decision-to-september/
-
margithid
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
Aki 10k fölött vett, az bizony ideges lesz 5k-nál.
Ne felejtsük el, hogy 20k-n is sokakat kitömtek.
Kisbefektetők vannak benne? Én ezt nem hiszem.
Egyébként én az ETF-től azt várnám majd, hogy stabilizálja az árfolyamot, ne legyenek ekkora kilengések, és akkor a konzervativabb befektetők is megjelenhetnek majd. -
DNReNTi
őstag
Ugy latom be kell vasarolni lassan!
A SEPA utalas el is indult. -
golya87
őstag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata LTC vagy BTC-vel való vásárlással Alzáról?
Esetleg egyéb helyről, ahol van Ledger Nano.Előre is köszönöm!
-
menorel_
újonc
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szia. Teljesen jogos a felvetés. Alapvetően az INLOCK és az inlockhoz hasonló platformok fő célja az, hogy biztosítsák a kriptopénzekben rejlő vásárlóerő mozgósítását. Mivel nagyon sokan a kriptopénzeket hosszútávú befektetésként veszik, ezért a mindennapokban komoly lelki fájdalmat okozhat a Bitcoin vagy egyéb kriptopénzek vásárlásra történő használata. Aki évek óta kriptozik és használja/használta is fiizetőeszközként a crypto-t az pontosan tudja, hogy miről beszélek. Az egyik legelső Bitcoin kisker váráslásom egy kávé volt Prágában. Tavaly a csúcson abból az ott elköltött Bitcoinból lényegében a kávégépet is meg tudtam volna venni.
Az INLOCKkal nem olyan problémát akarunk megoldani, ami MA létezik, hiszen azokra már számtalan más megoldás van, amiknél persze lehetünk akár jobbak is, de az akkor is keserves harc lenne. Ehelyett hosszú elemzések és kutatások után felmértük, hogy mi lehet a cryptopénzekhez kapcsolódó gond akkor, ha magasabb szintre lép a technológia adaptációja. Egyébként pont a jövő hét második felétől fogjuk ezeket a usecaseket az inlock.io-n is bemutatni.
Annyit viszont elmondhatok már most, hogy természetesen nem a kriptomilliomosok a platform célközönsége, hisz ahogy Te is erre jól rátapintottál jellemzően nem nekik van szükségük a mindennapokban az ilyen jellegű rövidtávú refinansz hitelekre. Hogy konkrétumot is mondjak, leírok egy nagyon általános példát: Vállakozóként a tavalyi évben nagyon sok hazai és határontúli vállalkozás vezetőjével beszéltek, akik már nyitottak a kriptopénzek irányába,de pont a magas volatilitás miatt fétek befektetés/megtakarításként tekinteni rá, hiszen olyan pénzt allokálnának cryptoba,aminek egy részére egy rövidebbtávú likviditási krízisnél szükségük lehet. Anélkül, hogy hosszú létre ereszteném az irományom: aki vállalkozik az pontosan tudja, hogy még sziborúan kontrollált cashflow mellett is mennyire fontos a likviditási tartalék. Nos ezen tartalékok hatékonyabb allokálásában is segít az INLOCK.
És mégegyszer: ez a usecase csak egy a számos egyéb usecase mellett, amikre építjük az INLOCK-ot.
Kérdeztél még egy ilyet: "A hitel bedőlése esetén kinek keletkezik adófizetési kötelezettsége?". A fedezet alapú hitelezés adózása szabályozott. A hitel "zálogaként" nyújtott árucikk likvidálásakor keletkező profit után a hitelfelvevő kell, hogy megfizesse a mindenkori hatályos adót. Ez ebben az esetben egy olyan eseménynek minősül, mintha a Collateral Manager a hot walleted lett volna, aki a Te megbízásodra hajt végre egy stop-loss ordert.
-
KilgoreTrout
senior tag
Bennem az alábbi kérdések merültek fel az Inlock kapcsán:
Rendeltetésszerűen használva ki a célcsoport? Ki az, aki rövid lejáratú, kb. Provident-szintű hitelekre szorul úgy, hogy jelentős értékű kripto portfóliója van? Melyik sikeres kripto befektetőnek vannak rövidtávú fiat likviditási gondjai?
Ha korlátlan lejáratú hitelek is lennének, akkor egyértelmű, hogy miért érné meg használni, de a jelenlegi - ki tudja meddig tartó - medve piacon miért érné meg bárkinek magas kamatra 1-3 hónapos hitelt felvenni?
A hitel bedőlése esetén kinek keletkezik adófizetési kötelezettsége? (Ha a hitelezőnek vagy senkinek, akkor ez egy nagyon egyszerűen használható legális kiskapu a kripto nyereség fiat-ra váltásához, kérdés, hogy meddig?)Amúgy szimpi, átgondolt az egész, hiteles emberek állnak mögötte, plusz van annyi early adopter magyar, akik összedobják a pénzt rá. Mondjuk befektetésként nem tudom mennyire éri meg (általában azért ICO-k után az ICO árnál alacsonyabban is be lehet vásárolni fél-egy évvel későb).
-
butch3r
senior tag
-
törölt tag
válasz
butch3r
üzenetére
"miután broadcast-olva lett a hálózatban"
Nem lehet hogy ez még nem történt meg? Sok helyen összevárják a kiutalásokat és egy nagy tranzakciót küldenek be sok inputtal és outputtal. Bitstamp history mit ír? (Azt nem annyira ismerem, de szoktam olyat látni máshol hogy "processing", ami azt jelenti hogy még nem indították el.) -
butch3r
senior tag
bitstampről próbálok ethert kiutalni magamnak, ledgerre.
15 és 2 perce küldtem 1-1 kis szeletet de egyik se érkezett még meg, de ami aggasztó, hogy etherscan-en sem látom. eth-ban nem vagyok annyira otthon, de btc-hez hasonlóan nem kéne itt is megjelennie az akár még unconfirmed tx-nek is miután broadcast-olva lett a hálózatban?a cím amúgy jó, papír tárcáról már tettem rá 1 kisebb mennyiséget és az azóta is ott csücsül...
-
Vigilante
őstag
Vélemények?
-
margithid
veterán
Kiváncsiságból utána olvastam pár altcoinnak és az egyik legigéretesebbnek a VeChain tűnik.
Ki mit tud róla?
A legtöbb helyen írják, hogy 2 milliárdos is benne van és elég sok nagy cég is van a tarsolyukban. -
butch3r
senior tag
coinmarketcap-en valamit megint mókolnak, hogy btc 11%-os pluszban mutatja... + egy rakás coint 900%-osban.
73000 usd-s ár szerintük coinbene-n, miközben csak 7430 az ár ott...
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja olvasgatom a topic-ot (viszonylag newbie-ként), amiben rátaláltam a variance.hu-s kollégára, aki éppen most nyitotta meg a Whitelistjét a saját ICO-jára. Nem találtam sok infót PH-n, szóval gondoltam megkérdezlek titeket.
Mit gondoltok róla, mennyire életképes?
-
mepet
addikt
A KuCoin-on már van XLM is!
-
csaba951
veterán
-
margithid
veterán
A http://ripplepaperwallet.com/ oldalt más el tudja menteni, hogy nyomtatni lehessen?
Nekem csak az alsó részt akarja kinyomtatni, pont azt amire az ég világon semmi szükség nincs... -
Vigilante
őstag
Transferwise most végül nem működik pl egy coinbase-el?

-
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
extra "pin kódot" appokkal generáltak szokták adni, inkább ne kavarjuk bele, vissza szívom

igen qr kód hazsnos, meg az olyan walletek is amik seed-ből (12/24 angol szóból) generálnak címeket (pl ledger)közben rákerestem és googli szerint ezért nem látod még a címet:
Since I'm tired of thousands of messages of people begging for 50 XRP to fund a wallet I write some options. And you have to know that activating a wallet means simply receiving more than 20 XRP on the account. Also a payment of 10k XRP works, so that your account gets activated and you have 10k XRP in it (of which 20XRP will be locked forever). It's better to send more than 20 XRP because you need more for trust lines. 30-50 XRP is a good amount.
-
margithid
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
Én a generáló oldalon csak a Ripple Address-t és a Secret Key-t látom, ezekre gondolok.
Előbbi a nyilvános, utóbbi a titkos kódom ugye.
Extra pin kódot nem látok sehol.
Azért az jó, hogy van qr kód is, gondolom androidos alkalmazással sokkal könnyebb igy a beutalás mint bepötyögni a jó hosszú secret key-t. -
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
a titkós kód alatt a privát kulcsra gondolsz vagy az extra "pinkódra" amit a tárca generáláskor kérhetsz, csinálhatsz?
utóbbi akkor kell amikor beimportálod a privát kulcsodat a wallett app-ba.
a címet generáltad le, ami él, de mivel üres ezért lehet nem látszódik a ripple blokk explorerében.
btc-ben látszódik, csak üresen
ezt pl most generáltam.
https://www.blockchain.com/btc/address/1K7VHnZyGQ7sqoiyzHvLAMcnZXHr4PrqiN
-
butch3r
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
anno én is ilyen oldalallal csináltam btc-s papír tálcámat.
biztosra mentem és offline volt a gépem, kihúztam netből.ne haragudj de továbbra is kérnélek hogy olvass utána az egész alapjainak, mint privát kulcs és publikus kulcs mert még nem tiszta (vagy remélem nem mi kavartunk meg). ezt nem bántásból mondom és nem is azért mert baj hogy kérdezel! sőt nyugodtan kérdezz, de az ilyen alapokra vannak jó leírások -főleg angol nyelvűek
beutalásnál a publikus címedet kell megadni, ez azért publikus mert mindeki számára elérhető. mivel ripple-t nem ismerem ezért nem akarok róla hülyeségeket írni, de pl bitcoinnál ha felémsz a https://www.blockchain.com/explorer oldalra láthatod az aktuális blokkokat, blokkra kattintva pedig, a blokkban lévő utalásokat.
pl: [link]
a képen az összes pirossal aláhúzott cím 1 publikus cím (nem mindet húztam alá) mindegyik kattintható, pl ez is:
https://www.blockchain.com/btc/address/1HLPSvnreBkjXq6WzajytVanxRksengLUvha rámész láthatod mikor milyen bejövő és kimenő tranzakciók voltak erre és erről a számláról. (ezért is pszeudo aninom a btc és még sok más crypto mert így szépen vissza lehet nyomozni minden pénzmozgást. ettől még tulajdonost nem tudsz társítani hozzá, de amint volt közte egy olyan tranzakció amihez már tudsz mert pl egy normális tőzsdéről jött már is képes vagy rá)
ergo amikor cex-ről kiutalsz cryptot a számládra akkor a számlád publikus kulcsát adod meg -> nem tudják a privát címed -> nem férnek hozzá.
és vica versa.arra figyelj hogy ripple tárcára csak ripple-t lehet utalni, ha mást utalsz ha szerencséd van nem történik semmi, ha peched bukod a másik cryptot!
-
margithid
veterán
Annyit azért nem adnék érte

Én úgy tudom, hogy a papír is nagyon bizonságos.
És ezeket az odalakat írják mindenhol papír tárca generálásához, szóval jónak kell lennie, csak én furcsálom kicsit
Azért majd a mentet oldalakat pendrivera is elrakom, nem csak kinyomtatom.
Beutalásnál a tárcából nem tudják ellopni a privát kulcsot?
Mikor mondjuk cex.io-n fel akarok rakni pár kriptot. -
válasz
margithid
üzenetére
Miért, a Monero offline wallet generator-é szebb?

Itt van még egy: XRP Wallet Generator
A fenti forráskódja ugyebár publikus.És még egy: Ripple wallet generator
Szintén publikus forráskóddal.Ha gondolod, ezeket letöltheted, kihúzod a netet a gépből aztán lefuttatod, mert ezek csak weboldalak és offline és fognak működni.
-
margithid
veterán
Kérdeznék még egyet!
Ha ezzel generálok egy tárcát, akkor arról ez az oldal nem fog tudni?
Hisz ott lesz a címem és a kulcsom is.
Ezt az oldalt akkor elég elmentenem és ennyi? Mármint a két adatot.
Kicsit ez nekem olyan egyszerűnek és nem túl biztonságosnak tűnik... -
Yutani
nagyúr
Dexar007 mitől szürke?

Mottója pillanatnyilag: Dexar az élet...

-
margithid
veterán
Azért micsoda lehúzások is vannak: [link]
Egyesek meg elhiszik, hogy ez majd valaha érni fog valamit...
Azért a tavalyi nagy őrület rengeteg ügyeskedőt és kapzsi embert behozott a kriptok világába... -
default.
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan weblapról/alkalmazásról, amibe ha beírok egy konkrét, pontos BTC/USD árfolyamot, akkor kiírja/megjeleníti azokat az időpontokat, amikor adott tőzsdén pontosan ennyi volt az árfolyam? ...
Köszönöm, üdv.
-
margithid
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Aha.
Hát nem tudom, akkor ez tulajdonképpen amolyan külön termék.
De azért ha beindulna a ripple egyéb üzletága, lehet emelkedés
Venni veszek szerintem ,főleg mert ezzel a pénzzel nem tudok mást csinálni és ebben azért látok fantáziát.
Többi coinban nem látok akkora fantáziát mint ebben.tom120514

Sajnos gyorsan írok és sokszor felcserélődnek a betűk... -
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
>Akkor milyen összefonódás van a ripple és at XPR között?
Nézd csak meg a Ripple saját honlapját!

A Solutions részben vannak felsorolva azok szolgáltatások, amit a Ripple el szeretne adni a cégeknek.
Ezek konkrétan:
* xCurrent
* xRapid
* xViaLáthatod is a cégek logójának sokaságát az oldalon.
Ettől teljesen külön látható az XRP menüpont. Jól láthatóan semmi köze a Solutions részhez. Ez egy teljesen önálló termék. Egyetlen cég logóját sem találod meg itt, csak pár exchange logója látható.
-
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Nesze, itt van egy friss Ripple-Amex hír!
>the firm would be using Ripple's xCurrent tool
Vagyis ők a Ripple xCurrent szolgáltatását fogják használni. Szó sincs az egész cikkben az XRP-ről!
>"In 2018 we are introducing a [blockchain] solution with Ripple and Santander,"
Vagyis ők csak a blockchain mint technológia felhasználásában érdekeltek. Ez gyakorlatilag bármi lehet.
>akkor egyáltalán miért kereskednek vele ennyien?
Spekuláció, meg az emberi mohóság. Meg mint írtam, az XRP tulajdonosok nagyon-nagy részének fogalma sincs róla, hogy amikor a Ripple újabb sikeréről hallanak, az nem jelenti az XRP újabb sikerét is.
-
margithid
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Ha igy nézzük a bitcoin is egy nagy semmi jelenleg, nem?
Nekik még partneri megállapodásuk sincsen ennyi bankkal, illetve nem is használják azért annyian.
Alapvetően a bitcoin szerintem virtuális aranyként fog megmaradni, ha megmarad egyáltalán.
Én az xpr-re úgy tekintenék mint egy rendes devizára, ilyesféleképpen érzem, hogy a ripplenek köze van hozzá, kb mint a Magyar államnak a Forinthoz.
Ha a ripple és az XPR teljesen külön álló cucc, akkor egyáltalán miért kereskednek vele ennyien?
Azért volt mikor a legjobb 3ban volt a kereskedési mennyiséget tekintve, ez talán nem lehet véletlen.
Alapvetően csak spekulálok, mint jövőbeni fizetőeszköz, nekem a gyorsaságából adódóan és a jelenlegi elterjedtségében ez tűnik a legjobbnak.
Ráadásul mintha itt dolgoznának is, van kapcsolat sok bankkal. -
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Úgy mint ma is!
(USD, EUR vagy bármelyik konvertibilis deviza) Mint írtam, a Ripple hálózat használatához nincs szükség XRP-re!Sőt, nem is biztos, hogy pénzt küldözgetnének rajta. Lehet bármilyen más adat is. Ügyféladatok, forgalmi adatok, stb.
Az XRP árfolyamát nagy mértékben az a tévedés hajtotta fel, hogy Ripple=XRP. Nos, ez nem így van. És ha jobban elolvasod a cikkeket, ilyet ők soha nem is állítottak amikor a Ripple új partner megállapodásairól írtak. Arról ők nem tehetnek, hogy az emberek erről mást hisznek.
Illetve, persze, hogy kiadhatnának egy tisztázó közleményt! De minek?! Te lebeszélnéd az embereket arról, hogy jó pénzért megvegyék tőled a "semmit"? Ugye, hogy nem?!
Más. Azon az oldalon BTC wallet-et tudsz készíteni. Ráadásul nekem úgy rémlik, hogy ez online wallet. Ilyenkor csak a nyilvános címet kapod meg. A privát kulcsot nem is látod, azt az adott oldal kezeli. Így csak akkor működik, ha bejelentkezel az oldalra. Ha bezár/feltörik akkor ugrott a pénzed.
-
margithid
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Akkor mi alapján menne az utalás? Kell valamiféle pénznem, nem?
-
margithid
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
De alapvetően az XRP-t küldenék a bankok egymás között és ha elterjedne, akkor felmenne az értéke.
A biztos, hogy rengeteg XPR van, már 2$-nál brutális volt a kapitalizáció.Krix
Akkor te ki se írod az XPR-t valamilyen walletre?
Ha kirakom papír walletre, akkor onnan az összeset újra be kell tennem egy kereskedőhöz (cex pl), hogy használni tudjam? Töredékét nem lehet? -
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
>a ripple összedolgozva a bankokkal valamiféleképpen globálisan elfogadható
>fizetőeszközé teszi az XPR-tIlyenre ne nagyon számíts! A Ripple eleve a számítógép rendszerének a használatát szeretné eladni a cégeknek. A bankoknak az XRP-re nincs szükségük, nem is vesznek belőle, mert minek?! Ha spekulálni akarnak, akkor vehetnek a jelenlegi 1691 db krypto bármelyikéből.
-
Krix
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Itt egy leírás róla: [link] Azt neked kell eldönteni, hogy megéri-e kirakni paper wallet-re. Szerintem csak egyet készíts és arra rakd az összeset. Persze attól függ mennyi... Volt itt olyan aki 38 xrp-t akart venni mikor €2 volt darabja. Neki ha jól emlékszem azt tanácsoltuk, hogy eleve ne is vegyen mert nagyon magas az ára, de ha vesz akkor meg hagyja váltón.
Én néha eladom és újra veszem. Így megdupláztam a mennyiséget január óta. Ha meg felmegy az ára akkor eladok belőle valamennyit.
Ha tartósan felmegy az xrp ára azért gondolom, hogy majd lejjebb viszik a 20 xrp limitet.
-
margithid
veterán
Azért ha csődbe mennének azok a nagy bankok akkor már régen nagy lesz a baj.
A bankok szerepét azért nem fogja átvenni se a ripple se a bitcoin se semmi.
Valamiféle összefonódást tudok elképzelni, hogy milyet azt ne kérdezd, szerintem ezt még lehet a bankok se tudják
Úgy tudom az XRP küldése elenyésző költséggel jár, viszont a másik kettőt nem ismerem, nem hallottam róluk, nem tudom, hogy mekkora a forgalom bennük stb.
Nálam azért a Bitcoin és az ether után a ripple tűnik a "harmadik számú" fő kriptónak.
Na jó, a Litecoin is ott van atért
A beragadt lóvéról írhatnál, hogy miért van ez például.
Pontosan tudom, hogy a ripple nem egyenlő az XPR-rel ahogy az IPO fogalmával is tisztában vagyok, mivel vettem már részvényt kibocsátáskor
Én kriptopénzt szeretnék venni, mivel arra spekulálok, hogy a ripple összedolgozva a bankokkal valamiféleképpen globálisan elfogadható fizetőeszközé teszi az XPR-t
Ja és ne haragudj, ha nem tőled veszek kriptopénzt
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektronikus zene topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)