Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
-
mepet
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
Van ám keresztárfolyam is, ami egyből megmondja mennyit változtak egymáshoz képest.

https://trade.kraken.com/markets/kraken/eth/btc/ Itt látszik, hogy az elmúlt 1 évben alig mozgott (tehát egyenesen arányos, ahogy te fogalmaztál), míg az azt megelőző évben 1/5-ére zuhant az ETH a BTC-hez képest. -
butch3r
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Hm, erről nem is hallottam. Hol olvastad ezt?
Akkor jódarabig nem lesz kint a teljes stellar mennyiség.
Régen nagyon xrp-ben gondolkodtam, de stellar meggyőzőbb.Ferdzsoo
Valószínű, hogy igazad van. Egyelőre lemondtam róla, hogy FIAT-ért veszek BTC-t.
Ha nagyon megindul valamelyik altom, akkor, majd abból remélem tudok venni BTC-t. -
Blood Mage
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Na igen, a 3k alatti BTC elégé álom kategória most már.
Lehet nemsokára a 10k alatt is.
Stellarban az az egy zavar, hogy a nagy része még a piacon sincs, ha azt ráborítanák, akkor nem hiszem, hogy felfele menne az ár. -
-
-
benyo513
tag
Sziasztok! Régen nem nyúltam a bitcoinomhoz, ami bittrexen van, de most átváltanám fiatra. Jelenleg mi a legolcsóbb módja ennek?
-
default.
őstag
Köszi mindenkinek! Visszavettem a BTC-t, mellé egy kis LTC-t is

-
fireman123
őstag
válasz
default.
üzenetére
Mindig érdemes, ....csak ki kell várni, hogy minél magasabb legyen az ára miután megvetted, ami akár évekbe is telhet, közben persze korrekciók leszek, de hosszutávon szerintem folyamatos felívelés
Nekem van még 12e-s btc-m is, de nem pánikoltam 3200-nál sem, majd felmegy előbb-utóbb sokszorosára. Persze lehet ki-be ugrálni is, aztán vagy jól jársz vagy nem. Én nem vagyok alkalmas kereskedésre, tartom,.....amit bányászok abból sem adtam még el. Messze még a 100e. 
-
margithid
veterán
válasz
default.
üzenetére
Jókat kérdezel.
Nekem is lesz kis pénzem vásárolni jövő hónapban, de nem tudom mi tévő legyek.
Mondjuk altok között még sok van ami jó áron kapható és szerintem szép emelkedés előtt áll(hat).
Stellar mondjuk.
Egyébként én szép pluszban vagyok az altjaimmal, szinte az aljon szálltam be mindegyikbe, egyelőre eszem ágában sincs eladni.
Facebook coin megjelenésével ki tudja mi fog történni. Vagy egy BAKKT indulással, vagy egy ETF-fel.
Én tartom magam ahhoz hogy kivárok, tavaly ősszel is mindenki mondta, hogy igy soha nem lesz semmim, mindig várom az alacsonyabb árat és tessék, szinte az aljon vettem
Arra kell vigyázni, hogy ne kapjon el a FOMO... -
default.
őstag
Sziasztok. $7790k körül adtam el a BTC-met.. Érdemes lehet még beszállni egy BUY-al?
Csak a véleményeteket kérem, a döntést természetesen magamtól fogom meghozni.
Köszönöm szépen!
-
Árpi001
őstag
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Be volt kapcsolva 2 faktor a coinbasen-igy a gdaxon is.
A telefonom ma beadta az unalmast.Újra kellet rakni.
Előtte ki kapcsoltam a 2 faktort.
Kaptam róla mailt is.
A gdax most még is kéri a haza utaláshoz a hitelesítőt..... -
csaba951
veterán
válasz
default.
üzenetére
Ma már nem emberek, hanem robotok végzik a kereskedés majdnem egészét. Amikor beesett, valójában elég volt az első 2-3 szint kiütéséhez elegendő BTC-t beletennie az eladónak. A nagy elmozdulás miatt rengeteg stop loss is aktivizálódott, tovább nyomva lefelé az árfolyamot. A kereskedő robotok meg alacsonyabb szinteken újraépítették az egyensúlyi szintet.
7476) default.
Fiat <-> kripto váltáshoz kötelező megfelelni a pénzmosás, terrorizmus elleni törvényeknek. Ezek sok pénzbe, idő kerülnek. Ráadásul időről időre újra auditálni kell. A kicsik ezt nem tudják/akarják bevállalni.Egy csomó nagy exchange-en viszont van ilyen lehetőség. De ugye ezeknél rögtön egy adategyeztetéssel (KYC) kezdesz, nem elég egy sima regisztráció. Ez meg az ügyfeleknek macerás. Megszoktuk ugyebár a PayPal kényelmét.

Bár nekünk még legalább jó, mert akik nem is fejlett világból próbálkoznak, azokat aztán tényleg halálra szívatják az átvilágításnál.
-
default.
őstag
Tisztelt Kollégák!
Tudnátok segíteteni értelmezni ezt az ábrát? A képen a Live Coin Watch BTC-USDT mai napi árfolyama látszik. (2 óra eltolódással). A volument nem igazán értem. A lila sávjában arra gondolok, hogy azért nőtt meg a volumen, mert elkezdett esni az árfolyam, és sokan (vagy kevesen sok pénzzel) eladtak. De ami utána van (kék sáv), ott miért "maradt meg" a volumen? Mert ha továbbra is mind eladás lenne, akkor zuhanna tovább az árfolyam, nem igaz? Tényleg kezdő vagyok a témában, köszönöm előre is! Üdv -
csaba951
veterán
Nem dollárfedezetű a Tether: a cég szépen csöndben frissítette az USDT fedezeti összetételét
Az eddig állítólagosan 100%-ban dollártartalékokkal fedezett USDT stabilcoin most már “hagyományos valuta és egyenlő számú készpénz mellett időről-időre, … más eszközöket és hitelköveteléseket is tartalmaz, amit a Tether bocsátott ki harmadik feleknek.”Kicsit segítek megérteni. Ha gyártok magamnak egy hamis banki igazolást vagy a bankom kiállít egy hamis igazolást, hogy van xx millárd USD a bankszámlámon, az csalás. Letöltendő börtön jár érte.
Mit lehet itt tenni? Az innováció a megoldás! Például elfogadok egy 300 milliós dolláros adóslevelet, aminek a fedezete egy a mocsár közepén éppen elsüllyedő kunyhó (valós ingatlan piaci értéke 300 dollár). Az USDT ügyfeleknek rögtön be lehet mutatni, hogy van egy 300 millió dolláros fedezetem. És van is, amíg az ügyfelek ezt elhiszik nekem. Ha meg egy szép napon borul az egész, akkor majd átadjuk árverésre a behajtónak a kunyhót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
default.
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Köszi szépen, megnézem.
-
default.
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Értem, köszönöm mindenkinek!
Egyébként létezik olyan megoldás, hogy kvázi walletből tudjak kereskedni? Valamelyik exchange nyújt ilyesmi szolgáltatást? És/vagy olyan, amiről közvetlenül tudok utalni $-t vagy €-t, mondjuk mint ha PayPalon lenne a zsé?
Tudom, f@s#ságokat kérdezek, nézzétek el nekem

-
csaba951
veterán
válasz
default.
üzenetére
Én USDT-ben nem tartanék semmit hónapokig! Kártyavár az egész, és egyszer biztosan összeesik.
Kraken-en meg lehet csinálni, hogy eladod a BTC-t, és a Kraken számládra (USD vagy EUR, attól függ, melyiken adod el) kerül a pénz. Onnan nem kötelező kivenned. Nyilván itt is megvan a kockázat, hogy lelépnek a pénzeddel vagy feltörik és visznek mindent. De a Kraken-nek ebből a szempontból jó híre van, nem hallani róluk aggodalomra okot adó pletykákat.
-
default.
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
Igen!
Először ki akartam venni belőle, vagy valamilyen módon átkonvertálni (fiat) fizetőeszközre, de közben rájöttem, hogy én most belevágnék egy ilyen ide-oda körbe, mármint most így egyszer. Akár ha pár $-t keresek vele, az is megéri nekem, mert izgalmas, meg a sikerélmény miatt

-
default.
őstag
Hello srácok! Egy együgyű kérdésem volna felétek: amikor BTC-t adtok el, akkor mire érdemes cserélni? USDT elég megbízható? Kb. (gondolom) pár hónapig tartanám abban a kriptot. Köszönöm előre is a tanácsokat.
Üdv!
-
butch3r
senior tag
bicoin sv miért nő ennyire? megint büfizett valamit csw?
szerk: meg van, fake news in work... [link]
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Binance-ra akartam utalni XMR-t, rossz helyre írtam a payment ID-t, így a purgatóriumban rostokol a pénzem. Support ticketet nyitottam, kértek tőlem videót, lvl2-es autentikációt és most az alábbit:
support@binance.zendesk.com
"There is one more step left, would you please kindly provide us the Private Key? We need to double check the information on block chain."Eddig is megvolt egy egészséges gyanúm, hogy scam, de most ez erősödött.
Ezzel le tudják nyúlni a pénzem? Hol találok ilyen privát kulcsot a Monero GUI és Ledger párosban?Előre is köszönöm!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok, érdemes eladni most a BTC-t? Gondolom fog ez még esni bőven..
-
Árpi001
őstag
Valaki tudja mi történt?
-
tom120514
őstag
Ha valaki PIRL-ben van, nézzen rá a discord announcementre.
-
margithid
veterán
Annyi a hash wars alatt volt, azért akkor senki nem tudta mi lesz.
Ha valaki márciusban vett, az is háromszorozásnál tart jelenleg.
Kiváncsi leszek mikor lesz korrekció. Altokban kellene lenni még emelkedésnek bőven.
Ha 10k fölé menne BTC stabilan, ráadásul lenne fundamentális alapja is (mondjuk ebay elfogadja BTC-t), akkor bizakodó lennék én is!
-
Vektast
aktív tag
Én 70% pluszba vagyok, de lesz ez bőven jobb is. A lényeg hogy most ne vegyetek, nem sokára trendforduló. Majd november környékén lesz érdemes beszálni 3k környékén. Nekem addig nyugi van. Aztán tartogatom a következő ATH-ig

-
Ideg
aktív tag
Srácok mi a helyzet Kraken váltón az ETC-vel? Mikor állítják vissza végre a depositot? Semmi hír vagy bármi csak kussolás. :S
-
fireman123
őstag
vajon akkor is kifizette volna mellényzsebből ha nem 7e hanem 70e BTC tűnik el? .....és már vannak összeesküvés elméletek is
[link] -
tom120514
őstag
-
margithid
veterán
Ha jól értem a felhasználók is hibáztak, nem?
Nem mindenkitől tudták ellopni az API-t vagy a Google hitelesítőt.
Ez a 40 millió $ nem sok amúgy, a tavalyi nyereségük 1-2%-a.
Érdekes, hogy az árfolyam sem esett nagyot, se BTC, se Binance coin.
Variance is írt a témában, érdemes elolvasni. -
Sleed
aktív tag
-
Zsoca_D
tag
válasz
margithid
üzenetére
BCH-t konkrétan senki sem ajánlotta. A kicsik után olvasgattam, a "nagyokat" saját magam választottam ki.
.
Az ETH, BCH nekem nagynak tűnt. Ezek elérhetőek voltak minden váltón (olyanon is, ahol csak 5-6 coin volt). Ezen kívül BTC mellett ezek voltak olyanok, amivel minden BTC elfogadó helyen lehetett fizetni. Forgalmuk is a legnagyobbak között voltak.Te mikor vettél altokat?
-
Zsoca_D
tag
válasz
margithid
üzenetére
Az "azt írta valaki" nem pletykarovatokból jött, hanem ezen a fórumon amiről többen írták (whitepaper-eket elemezve, tulajdonosi struktúrát nézve, stb), hogy van benne fantázia, meg néhányat, amiről pl. Tradingview elemzések jók voltak. Persze az időzítés katasztrófális volt, de azt nem igazán tudhatta senki akkor.
Tavaly augusztuban rávettem szinte mindegyikre, amikor padlón volt minden alt. sokáig azok tartották is magukat, de már azok is kicsit mínuszosak. novemberben pedig megdupláztam a BCH és az ETH állományom. Na, ezek is kb nullában vannak még egyenlőre. -
Zsoca_D
tag
válasz
margithid
üzenetére
Na, én az altkoinokkal szanaszét szívtam magam.

Vettem kb 15 félét, amikről azt írták, hogy van jövője. Gondoltam, ebből fele bebukik nullára, pár darab leesik felére, de legalább ha 2 megindul, és 10xesére megy, akkor már jó vagyok.
Ehhez képest az átlagom kb -70% Bitcoinban mérve! Tehát dollárban lesz az -90% is.
És ebben a legnagyobb súllyal (szinte pontosan 50%-ban) három "nagy" van (xmr, eth, bch), amik átlagban "csak" 50%-ot buktak BTC-hez.Na, kiszámoltam: Dollárban mérve a bevásárlás értéke (vásárláskor aktuális coin/usd árfolyam) kb 4k usd, jelenlegi értékük alig 1k fölött.
Szerintem nevezhetek az év trédere varsenyen.
-
margithid
veterán
-
Zsoca_D
tag
válasz
margithid
üzenetére
Neked ezek szerint évekkel ezelőtti Bitcoin vásárlásod van? És nem tudtad rávenni magad, hogy eladd korábban? Ok, 20k-t nyilván nem lehetett eltalálni, de mondjuk egy tavaly márciusi 13k-ra, vagy májusi 10k-ra visszapattanáskor nem tudtad rávenni magad az eladásra? Persze nem könnyű...
-
margithid
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Licencek
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megnézed az 3 hónapos chartot a BTC és az ETH is kb 200%-ban van. A 2019es piac aljához képest pedig mindkettő 3x kereken. Szinte egyenesen arányos az ETH-BTC árfolyam