Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Gondoltam szólok, hogy eladtam a BCH-mat, szóval számíthattok egy bull runra.

-
Elbandi
aktív tag
hat nincs a nevukben a "maltai szeretetszolgalat", igy biztos hogy nem azert csinaljak hogy mindenkinek jo legyen. szoval vedd ugy te vagy a babu hogy ok sokat keressenek, vagy te vagy az aldozat akit lehuznak.
aztan persze lehet jatszani, de 20$ meg az a szint hogy ilyen groupok nelkul is ossze lehet hozni egy btc/usd-vel
de valoban, mindenki ott b*ssza el a penzet ahol akarja
-
Iginotus
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Igen a discordosat nézem, és ezért is kérdeztem, hogy binance elég-e a másikhoz, mert tudtam hogy a discordosok 90% a ott megy.

Szóval két szignál jobb mint egy
-
fireman123
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Hirtelen ezt találtam (szeptember):
[link]
[link]
[link]
Ha regisztrálsz a discordjukon (ez ingyenes), akkor láthatod a többit is és egy sor hasznos infót is lehet találni, elég pörgős csoport, persze a konkrét tippek fizetősek (20 euro/hó), néha van 1-2 ingyenes is, viszont a fenti kereskedők elég gyakran streamelnek élőben (ingyenes) elemzéseket. Ha nem fizetsz elő kereskedési tippekre akkor is érdemes olvasgatni a discord csoportjukat. -
Iginotus
addikt
Mert nem mindenki nagy összeggel coinozik. Valaki csak pár ezerrel és csak szórakozás nem megélhetés szinten.
PonPon Binancon vagy máshol lekereskedhető tippeket adnak? (tehát hogy olyan coin párok amik ott vannak vagy máshol is kell számládnak lennie?)
Keresek én is valami ilyen megoldást jövőre, mert a bányákat leépítem, de a cryíptot nem hagyom ott...

Discordon Kirptoakadémián is gondolkodok valaki említette az is hogy nem rossz. Valakinek van oda már accontja tud mutatni egy idei eredményt?
-
PonPon
senior tag
Srácok valaki nem tagja vagy nem akar tagja lenni valami értelmes paid group-nak?
blackfirday-en ide vettem tagságot egy hónapra, egész jó call-ok voltak, de most nagyon felvitték az árat. Szívesen bent maradnék, de jó volna több felé elosztani a tagdíjat.
https://www.thebirbnest.com/ -
flashouse
csendes tag
Meg van halva ez a topic
-
madpapa
senior tag
Mi ez a vérzivatar a kriptopiacon?
-
Yany
addikt
Azért ha valakit még érdekel a Krakenes szték, megkérdeztem tőlük, hogy mégis hogyan?
Ezt a választ kaptam tőlük:"We have not launched staking yet it will be live in about 2-6 hours.
Once it is live we will have support articles up explaining how to stake.
Thank you for understanding." -
margithid
veterán
válasz
tom120514
üzenetére
Staking szerintem nem rossz dolog.
Amelyik coinokat én tartom ott POS poolok vannak és abból fizetnek.
Persze, elmehet egy perc alatt, Tezost mondjuk amúgy se vennék ,de most meg főleg nem, hogy ekkora pluszban van, pusztán azért, mert a Binance elkezd stakelni.
Hosszútávon viszont jó lehet, főleg olyannak min én aki hosszútávú befektetésként tekint a kriptókra.
Egyébként Ethereum is fog stakelni jövőre ha minden igaz. -
Yany
addikt
Nem tudom, mit bénáztam, de vettem egy picit. Kíváncsi vagyok erre a stake dologra. 6% azért nem olyan rossz és közben nem forintban áll az a kis pénz sem.
-
Yany
addikt
Srácok, nagyon rég nem voltam már kripto közelben, kijöttem a gyakorlatból. Krakenen vennék egy kis XTZ-t, de úgy látom, hogy nincs még trade. Hogy tudnék mégis venni? (most csak Kraken oké nekem) Tényleg nem forog még? No meg úgy emlékeztem, hogy be tudok nyomni egy gombot, hogy kimaxoljak minden fillért, hogy mennyiért akarok venni, de most minden mezőt kézzel kell kitöltenem. (vagy ez csak a poloniexen volt? hmm...
) -
margithid
veterán
Van két coin ami a Top20 között van és nem nagyon lehet róluk hallani, de szépen tartják magukat azért.
A Cosmos és az UNUS SED LEO.
Ezekről ki mit tud? Redditen se nagyon pörögnek a fórumok ezekről a coinokról. -
fireman123
őstag
válasz
holapito
üzenetére
lépj be a kriptoakadémia discord csoportjára, ott egy csomó dolgot megtalálsz (tananyag, videók, leírások) és segítenek is, lehet kérdezni és nagyon pörgős a csoport ...ez ingyenes, de ha komolyan gondolod a kereskedést akkor elő lehet fizetni konkrét tippekre is (megkapod milyen coint vegyél, milyen áron, hol add el, hová tedd a stoppot), .... jelenleg is éppen 150 ember online, ....az alábbi weboldalon legörgetsz és jobb oldalon ott a discord meghívó https://kriptoakademia.com/
Ha váltogatni akarsz kriptók között akkor azt már valamelyik tőzsdén érdemes nem pedig a coincash-nél és ehhez hasonlóknál, itt csak egy-kétszeri vásárlás és utána hodl, tőzsdéken sokkal kisebb a fee és nem csak 5-6 coin van hanem többszáz, ...pl. Binance -
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Binance Denies Police Raids, Very Existence of Shanghai Offices
Most aztán lehet találgatni, hogy melyik hír az igaz. -
Tamás9x
őstag
Azt hiszem mindemeghalunk, meneküljön mindenki, van valami oka az essnek? mármint hozzá köthető?
-
butch3r
senior tag
válasz
holapito
üzenetére
nem btc-t vesznek (nem mintha 75 m usd-nyi bitcoin sokat jelentene a piacon)
"hogy 75 millió dollárt szeretne befektetni és adományozni olyan induló vállalkozásokba, amik közvetlenül vagy közvetetten elősegítik, támogatják az anonimitást."
de így végképp semmi hatása nem lesz a piacra.
kérdésedre a válasz: nem
-
Dexar007
veterán
Vesszen marham,tehenem..de a bitkoiny 2 ezer lesz jovo ilyenkorra.
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Én erre jutottam: talán már be is árazta a piac a fork utáni ETH-t, passz, a fork nem elég tuti hír számomra.
Mindeközben a BTC-nél a monthly bull és a daily bear viaskodnak, én nagy mozgást várok, csak azt nem tudom merre.
Ha felfelé lő ki a BTC, akkor jobb, ha BTC-ben vagyok. Ha bezuhan a BTC, akkor az altokat is húzza magával, így max 0-10%-ról maradok le.
Tehát most is a legjobb BTC-t HODLani.
-
Iginotus
addikt
Sajna spekulációm nincs de reménykedek, hogy nem esni fog. Nekem az egyenlőre elég

-
mepet
addikt
Ki, hogyan spekulál az ETH Istanbul hard forkjával (dec. 4)?
Tradingview When the Altseason? -
default.
őstag
Sziasztok!
Cryptoból szeretnék USD-t vagy EUR-t (mindegy melyik) kiutalni devizaszámlára. Egyszeri alkalom lenne, és kb. 1000 USD értékben. Mit ajánlanátok erre, melyik váltót/weboldalt?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv
-
terapeuta007
aktív tag
algorand vélemény?
-
margithid
veterán
Elkezdték rángatni a kínai blokklánc megoldásokat (Neo, Vechain, Ontology, Wanchain), de valahogy biztos vagyok benne, ha nem lesz 1-2 héten belül valami plusz bejelentés mennek a levesbe, talán új aljuk is lesz.
-
Vigilante
őstag
No, mi ez a nagy csönd!? Én 10k-s bitcoinnál kiszálltam, nem bírtam idegekkel, úgy me le nem fekszem, hogy bent maradok.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ez nem deathcross. Csakhogy tisztában legyünk a pontos TA-val.
Csak akkor minősül annak ha mindkét mozgóátlag lefele menő trendben van. Ami most lesz itt a 200napos az bőven felfele ível. Nem minden keresztezés számít goldennek és death-nek. Ezt rengeteg helyen rosszul tudják. -
csaba951
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
(BTC) És könnyen lehet, hogy még nincs vége! Várhatóan holnap keresztezi lefelé (dead cross) az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlagot valahol 8940 USD környékén. Sokan gondolhatják, hogy ez annak a jele, hogy rövid távon inkább az árfolyam további esésére lehet számítani, nem pedig az árfolyamemelkedésre. Tovább folytatódik a medve piac.
Ez csak egy vélemény, egyébként mindenki azt gondol amit csak akar!

-
DNReNTi
őstag
Hat itt megint mi tortent?!

-
varmi2
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
az egyik legolcsóbb az ripple(xrp)
-
fireman123
őstag
Sziasztok, több kicsi tőzsdén van többféle shitcoinom
(régebben túrtam őket), kérdésem, hogy milyen coinba érdemes ezeket átváltani, hogy a legolcsóbb legyen átküldeni Binance-re? Tehát mely coinoknak a legolcsóbb a mozgatása tőzsdék között?
-
default.
őstag
Új hardware wallet a piacon: BC VAULT
Érdekes kis eszköznek tűnik..
-
Vigilante
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Köszi szépen.
Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk topicba folytatom akkor.
-
margithid
veterán
válasz
SetCHOO.
üzenetére
Mi olyan nagy szám RVN-ben? Nem azt mondom lehet benne ráció, de alapvetően nem sok minden különbség van BTC és RVN között nálam.
Mindegyik értékmegőrzésre lesz valószínű jó, BTC-t nehéz lesz ebben megverni...
Én amit jónak látok az a WAN, 0.2 alatt vásárolok is ha lesz pénzem rá
-
-
fireman123
őstag
válasz
SetCHOO.
üzenetére
Ezt én nagyon jól tudom (persze az x16r-t is asic rezisztensnek gondolták, aztán kiderült, hogy már fél éve jelen volt az asic, csak tömegesen augusztus 28.-án álltak be, 10e db, ...előtte a gyártó csak magának járatott) és túrom is 1 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal. Tavaly októberben és idén márciusban nem volt új algó mégis felment 900-ig illetve 1700-ig, mert egyszerűen ígéretes projekt.

Az 51% ettől függetlenül még gond lehet, jelenleg is az f2pool 45%-on van (2 napja 60%-on volt) és van még 24%-nyi ismeretlen pool.

Persze az asic kiszorítása is hozzájárulhat az emelkedéshez, de nem az a döntő szerintem és sajnos az pfga-k most is jelen vannak, velük sajnos nem lehet mit kezdeni, .......a dev 6 hónapig figyeli a láncot és ha lesz újra jele az asicnak akkor újabb algóváltás.Az is érdekes, hogy az első két poolon 3-4% a fee és mégis ott van az ismert hash 2/3-a.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
ASIC rezisztens algót kapott. A fejlesztők ezzel akarják kizárni a nagy bányavállatokat, nehogy véletlenül 51%-os támadás áldozata legyen a lánc.
Ezért is erősödött, kedvező irányba tart a fejlesztése.
RVN roadmap
És ha minden jól megy akkor ez is jelentős siker.
Binance.US -
fireman123
őstag
algóváltás volt okt. 1.-én, ......de nem azért "jött fel"
, hanem mert az egyik legígéretesebb alt már 1,5 éve (március végén éppen 4x ennyi is volt, onnan csurgott le 280 satoshira, és pár hete enyhén megindult megint) -
default.
őstag
Sziasztok!
Trezor One / Ledger Nano S között vacillálok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e valamelyikre olyan applikáció, amivel valamilyen módon $-t vagy €-t tudnék kiutalni valahova?
Köszönöm, üdv! -
margithid
veterán
Látom a stellar inflation pool miatt nem kell aggódnom, úgy néz ki meg fogják szüntetni...
-
Iginotus
addikt
Ki milyen coint venne most? Hossz tàvra, ami lehetséges, hogy felmegy a 3-5 szörösére is?
kissebb coinra gondolom itt 200-500 ezer forint összegig. -
Ferdzsoo
addikt
Másodpercenként rángatnak rajta 500 dodót épp. Ez most kb lottó.
-
Yutani
nagyúr
Ú gyerekek, micsoda zuhé! :D
-
fireman123
őstag
válasz
default.
üzenetére
mezei micro usb van a ledger oldali végén (nekem ez a kábelt 2 éve alapból adták a nano s-hez, ...nem tudom, hogy most is adnak-e hozzá vagy meg kell venni a kittet), ...a nano s csak 4-et tud egyszerre , nekem is annyi van rajta, próbáltam 5.-et is de kiírta, hogy nincs elegendő hely (ja lehet, hogy az s-re írtad a 22-őt?)
Ledger live-ot érdemes feltenni sz.gépre és azon keresztül kényelmesebb kezelni a ledgert, elvileg win10-re lehet csak, de nekem felment win7-re is (asztali pc-n még win7 van és egyenlőre nem váltok win10-re, de lehet, hogy a laptopon lecserélem win10-re a 7-et és arra is felteszem a live-ot, nehogy valami bibi legyen a win7-en hasuználat közben, ...bár talán fél éve volt utoljára használva)Az electrum piszkálja a fantáziámat mert az RVN-t valahogy azzal együtt lehet elhelyezni ledgeren, de ehhez nem nagyon értek, így a kibányászott rvn egyenlőre a binance-n van, ....direktben sajnos még nem lehet ledgerre tenni.

-
butch3r
senior tag
válasz
default.
üzenetére
mezei micro usb.
otg kitben van:
micro usb - usb type c
micro usb - usb type a
micro usb - micro usbén vettem, valószínűleg megy sima micro usb egyéb kábellel is, de ez nekem tökéletes volt és így tudom telefonnal is használni, ledger live appal (is, electrummal is megy asszem de nem próbáltam)
-
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi! Nekem is elég lesz a nano S, egyébként az 22 appot tud, csak nem tudtam, hogy mi az összefüggés az appok és a koinok között. Most már értem: egyféle érme=egy app.
A nano S kábele egy mezei micro usb kábel, vagy a ledger oldali végén speciális csatlakozó van? Köszönöm! Üdv -
fireman123
őstag
válasz
default.
üzenetére
Nano X vagy Nano S ?
- szerintem nem lehet kriptóban (legalábbis az oldalukon nem látok ilyen lehetőséget)
- nekem nano s van, a hozzá való usb csatlakozó kábellel együtt szállították (2017 decemberben)
- a [link] -en megtalálod, hogy melyik kütyüre mely coinok appját lehet feltenni, a nano s-re asszem 4 coin appja megy rá egyszerre, míg a nano x-re több fér (nem tudom mennyi, talán 10?), ....ha több coint akarsz kezelni akkor a már rajta lévőt (lévőket) törölni kell mert nincs elegendő tárhely (persze azokat bármikor újból feltelepítheted és a coinok is meglesznek
, de ekkor az éppen rajta lévőket szintén törölni kell )A nano x kényelmesebb, de drágább.
Az OTG kitben szerintem azok a kábelek vannak amivel a nano x-et tudod telóval összekötni, a nano s csak sz.géppel/laptoppal köthető össze.
Nekem legendő a nano s, mivel nem "birizgálom" sokat, ritkán utalok rá és el, hodler vagyok
. -
default.
őstag
Sziasztok!
Ledger-ről lenne pár kérdésem, már átböngésztem az oldalukat, de nem kaptam választ:- Tudok kriptoban fizetni, ha rendelek egyet?
- Ezt az ún. "Ledget OTG kit"-et szükséges megvenni? A készüléken speciális csatlakozó aljzat van?
- Mik ezek az applikációk, amiket telepíteni lehet rájuk? Ez összefügg azzal, hogy milyen koinokat tud tárolni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv
-
margithid
veterán
...
-
margithid
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Nem bánnám én sem, de félek ez még csak egy sima korrekció. 2 hónapja kb folyamatos esés volt.
Stellar, Iota, szépen megy, csak tartsák is meg a szintet, ne essenek holnap 10%-ot
Off
Azt árulja el valaki, hogy ebben az új fórumsablonban hol tudok csak sima hozzászólást írni? Nem válaszolva valakinek. -
madpapa
senior tag
De meglendült az ETH! Mi történt?
-
sparks
senior tag
Ezt írtam július elején: " Egyébként a legjobb az lenne most mindenkinek, ha oldalaznánk pár hónapig ezen a barátságos sávon (9-11e USD). Az altok is magukra találhatnának."
Eddig OK, még pár ilyen hónap és indulhat az alt szezon. Mondjuk minimum év végéig, de azt sem bánnám, ha elmennénk így jövő nyárig. Persze nagyon nem vagyok jós, inkább csak remény van.
-
csaba951
veterán
Talán ez mozgatja ma az árfolyamokat:
PSA: Only 48 Hours Remain for US Crypto Investors to Trade on Binance
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 58.5 mm full fém tamper
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)