- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah látom előkerültek a procik.
ennek őszintén örülök.
holnap ha nem leszek lázas megint akkor felpakolom a teszteketxward : a Q8400 nem vmi jól sikerült tuning szempontjából.
sztem inkább min. Q9400-nél próbálj kereskedni. -
xward
tag
Sziasztok !
eladtam a E7400 ast és jöv héten veszek egy Q8400 est
de látom van 65W os és 95W os most melyik a jobb tuning szempontbol
energia szempontbol tudom a 65W os de tuning?
köszi előre is a választ -
enemy107
senior tag
Üdv!
E5400 1.35V
-
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18991 üzenetére
Nem is ez volt az eredeti téma, de bedobta ezt a 4,8-at amitől nálam rögtön villany leó lett.
Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.
Szerk:
Na de, ha igazán korrekt akarok lenni, akkor el kell fogadnom, hogy esetleg mégis lehetséges(bár nagyon nem valószínű), hogy nála van a világ legjobb Phenom X4 9950 BE processzora, így azt mondom megvárom a fejleményeket, és megkövetem, ha én ítéltem elhamarkodottan.
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18989 üzenetére
Hát, akkor a srác kissé(kissé?) túllőtt a célon. Egyébként már szembesítettem a némi ténnyel, de még kitart
Írja nekem, hogy rosszul tudom, az ő procijának a rekordja nem ~4,2GHz hanem 6,5GHz. No, mondom dobj már egy linket erről a rekordról, erre betol egy videjót ahol megrántottak egy Phenom II X4-et(gondolom TWKR volt) 6,5-re, ami egyébként már rég nem aktuális. Hmm hát írtam neki, ez a proci bizony nem az a proci.
Valójában egy Phenom X4 9950 BE-ről van szó. De ha mondjuk 3,8GHz-t ír még talán elhiszem... áhhh nem, még ezt sem....talán elsőre, de egy kis gondolkodás után biztos nem, de hogy 4,8GHz-en megy egy Agena, na az már azonnal kiverte a bizitit nálam.
Mindegy, most várom mit mond arra, hogy a Phenom X4 akármi BE TWKR az kicsit más mint egy Phenom X4 9950, meg, hogy az ővének ~4,2 körül van rekordja.
Szerk: Közben megint megnéztem a videót, nem TWKR, vagy legalább is az a CPU-Z még nem úgy ismeri fel, azt látni hogy nem egy sima "utcai" proci, hanem egy ES(elösször 2:10-nél látszik).
-
Razermazer
őstag
Egyenlőre ennyicsemegézgessetek 4 giga is megvan ezen az órajelen, és beállításon, de 3. menetnél linx eldobja magát meg a win is
. finomítani kell. De az eredmények nagyon durvák, hát érzem is a tervező progiknál iszonyatosan számol ez a proci. Persze ezen is finomítok még ez csak durva had menjen tuning volt még.
-
DRB
senior tag
válasz
kulerr #18986 üzenetére
Várjál, egyelőre csak írta mennyin megy a proci, cpu-z kép vagy valid nincs róla.
Nekem meg némi kétségem támadt ezzel kapcsolatban...hmm némi?
Ezért kértem, hogy dobjatok valami oldalt ahol össze vannak gyűjtve az eredmények, hadd lássam már annak a procinak mennyi a rekordja.
-
DRB
senior tag
Üdv!
Valami oldalt tudna nekem valaki linkelni ahol a hivatalos és aktuális tuning eredményeket lehet megtalálni, Intel, AMD egyaránt? Egy fórumtársunknak úgy tűnik sikerült cirka 20%-al feljebb húzni a prociját, mint az aktuális WR, adott típuson belülre gondolok. De lehet, hogy csak én szedem rossz helyről az információkat, ezért kéne egy ilyen oldal linkje. Én innen bogarásztam az infóimat, de lehet hogy van ennél jobb is.
Előre is kösz.Ja, még egy kérdés: AMD downclock-ról ér ide képet betenni?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18982 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18980 üzenetére
ebből nem lehet. de értelme sincs tul sok
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18977 üzenetére
na mondjuk erre a xeonra kínvácsi vagyok.
-
krammerka
őstag
válasz
Razermazer #18977 üzenetére
Ákosnak köszönhetően,működik.
Jó reggelt!
Még nekem sem volt időm megnézni,mit tud az UD3H+X2 250...,még vasárnap is dolgoztam
-
Razermazer
őstag
Kész a vizezés rendszer megy 30 fokkal hűvösebb. Hétvégén pár süti, és finom tea társaságában tuning. Programok beszerezve 3dmark 2006-tól mai darabokig. Kérdés a citrommailes cím az még él és működik?
-
Cserélik a vasat a portál alatt, néhány óra múlva ismét elérhető lesz, köszönöm a türelmet!
-
akinek esetleg i7-re fáj a foga...
Sárpac árul most egy elég jófajta példányt igen jó áron. -
xward
tag
Sziasztok
volna egy kis gondom régebbi lappal kapcsolatban
asusp4xperedetileg amikor vettem 1.7 GHz celeron volt benne
rendeltem hozzá 2.53GHz es celeront azzal nem megy pedig elvileg mennie kéne
2.53GHz 256/533 FSB
ezzel megsem indul a gép
de továbbá
kitróbáltuk egy pentium 3.00GHz es procival ami 3.00GHz 533/800 FSB
ezzel ment simán belőttem 2.60GHz re és mentakkor most a proci nem jó vagy valami más
válaszokat köszi előre is -
válasz
Motion_Blur #18963 üzenetére
köszönjük a megtiszteltetést.
-
Motion_Blur
félisten
Igazatok van, tényleg nem vetélkedő
Akkor átrágom magam a szabályzaton és 1-2 napon belül küldöm az eredményeket
-
-
dime27
őstag
Ki tudna szerezni jó árban szerintetek Asus Rampage Extreme lapot manapság ill szerintetek elindulna 1.65Vos memokkal?!
-
válasz
Motion_Blur #18957 üzenetére
az a lista nem azért van,hogy kinek a legjobb a procija.
az inkább információk sokasága procikról-alaplapokról-ramokról,beállitásokról stb...aki akar versenyt lát benne,de nem arról szól a lista.
nem is ugy van elrendezve sem.bátran tesztelj.
az utóbbi időben csak "sz@r" cuccokat teszteltem.
és mégis ott vannak az uj óabb eredmények.
jelenleg is az E3200-vel harcolok hogy 4GHz-en stabil legyen
az 1.35V-os opcióban.
de sztem az lapalap nem akarja vmiért.
eléggé cicergős az a lap. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #18957 üzenetére
ez nem vetélkedő
-
válasz
Motion_Blur #18952 üzenetére
jó kis proci ez,mondtam én.
listára nem szeretnél tesztelni ? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #18954 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #18952 üzenetére
netezős 3,5ghzen. jovan'
vidd le alaporajelre és told 1V alá.
-
Motion_Blur
félisten
Netezős setup: i7 880 @ 3510 MHz @ 1.088V
-
válasz
Razermazer #18921 üzenetére
egy cpu-z képet is rakhattál volna mellé.
ha a cpu-z nem megy,akkor van más proci monitorozó program.lehet én vagyok tudatlan,de ezt én most nem értem.
mitől dob ez ilyen cpu eredményt.
csináltam már 1-2 tesztet,hogy tudjam mi reális.nyomnál egy 3dmark06 cpu tesztet ?
minden ablakával együtt látnám szivesen. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18941 üzenetére
gondoltam, h nem azért vettem, mert xeon
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18938 üzenetére
Pontosan a turbo boost be van kapcsolva és 3.06-ra tolja fel terhelés alatt. Namost ilyenkor egy érdekes anomáliára lettem figyelmes, ha a turbo be van kapcsolva a cpuz hibával leáll
Ha nincs bekapcsolva gyönyörűen megy. Ezt én nem is értem, bár számítástechnika itt minden lehet.
Hát a te procid se egy mindennapi darab, alig lehet itthon kapni 880-at. Grat hozzá.
Darálow: Nem is azért vettem mert a xeon volta miatt különleges, hanem azért mert, egy i5 beszámításával, és némi cash rádobásával, ezt a remek üzletet nem hagyhattam ki(i7-870 meg éppenséggel nem nagyon volt eladó. Mondjuk meg is értem az embereket, hogy nem adják el, mert elég jó teljesítményű procik ezek). És ki tudja lehet, hogy jobban megy mint a sima mezei i7 870-ek, majd a vizezés után meglátjuk. Ha nem megy annyira nem fogok sírni akkor is marad, ha megy akkor meg nagyon örülök neki, és akkor meg pláne marad. 100 szónak egy a vége toljuk nekije majd.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Razermazer #18936 üzenetére
Értem
Ha jól látom ez a proci 2.93GHz-es alapon. Akkor viszont kicsit talán kevesebb pontot kéne kapnia, mert én is ennyit kapok alapon (3.07GHz)
Turbo be van kapcsolva?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18932 üzenetére
na ez már más. akkor annyival nem is jobb
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18933 üzenetére
Ez kéremszépen egy xeon proci, de ugye a core temp nem tudja mi fán terem. Ugyanis 1156-ból is dobtak ki xeonokat nah ez az i7 870 szerver megfelelője.
-
N_A_S
veterán
válasz
teljesen rendben van. nekem ennyit dobott
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Motion_Blur #18933 üzenetére
Ja, ezt én is néztem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ez most milyen proci? i7 870 vagy a Xeon?
-
Razermazer
őstag
válasz
G.I.JOE #18930 üzenetére
Ok megvan így elég szar lett az eredmény, de ez érthető. Majd jobb lesz ha egy kicsit megzavarjuk de nem sokkal. Jólvan eddig atit használtam, ott nem kellett erre figyelnem most már fogok.mindjárt más a leányzó fekvése
-
N_A_S
veterán
válasz
Razermazer #18929 üzenetére
Hogyne használná.
A driverben is le tudod tiltani (PhysX-et tedd CPU-ra)
Meg a Vantage-ben is, de azt pontosan nem tudom hogy hol, PPU, vagy valami hasonló néven van.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Razermazer #18929 üzenetére
Control panelban cpu-ra rakod.
-
N_A_S
veterán
válasz
ez physx on? csak mert dúúrva hogy az 5GHz-en járó 2600K-mat is lenyomja
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18926 üzenetére
akkor érthető...ha munka, akkor munka
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18925 üzenetére
Autocad, Archicad gépek alkatrészek tervezése megrajzolása, photoszerkesztés iszonyat magas felbontású képekhez. Nem vettem volna egyébként csak most így jött meló, kicsit hosszabb távra visszahozza az árát, bár nagyon jó áron jutottam hozzá apróból beszámítással, így nem volt vészes. És mindez a kis kockagépembe beépítve, szép lesz csendes, gyors sose cserélem le
3-4-évig elég volt a csereberéből egy ideig.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18924 üzenetére
és amugy mire kell a sok kakao?
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18922 üzenetére
Háát az i5-655k tud olyan 17000-et 4.4 ghz-en azt hiszem
Hát igen ennél a dögnél a vga kártya lesz a szűk keresztmetszet, hehe gtx570 lohol utána de nem éri be hehe. De nem veszünk már 6990-et nem kőőőő 5970-is elment hál istennek. Max ha valaki ad egyet teszt erejéig
meghajtjuk mint Singer a varrógépet
.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
nekem a phenom 3,2ghzen 12K körül van.
-
Razermazer
őstag
-
válasz
Razermazer #18918 üzenetére
lássuk az eredményeket...
azt a vantage screen-t is jó lenne látni.
-
Razermazer
őstag
Noh jövőhéten belecsapunk a lecsóba xeon x3470 megvan eredménynek jönnek (vantageban 51000-tol alapon
), monitor kalibrálás után levizezem a rendszert meglátjuk mit tud. A kis i5 655k eladó lehet
. Mondjuk már most is 4. az everest testben alapon. Előtte van az i7-965x lohol a nyakába, bődület egy proci, de kell is a tervező programokhoz.
-
krammerka
őstag
Estét!
Elment az E3400 is,lapostúl,ramostúl
Már magam sem tudom követni,hogy ki kivel van.Borokafa: nah,én is vmi hasonló olcsó konfigban gondolkodom
A tüzifatároló kis kuckóval,már közel 110k-nál tartok,és még nincs benne fa
Ha ezt mind pc-re költhettem volna...............,nadehát van sorrend,amit be kell tartani,"mindíg,minden körülmények között" -
Főcske
tag
válasz
lizakattila #18897 üzenetére
Csak azt nemértem hogy miért pont 1.15V-on volt jobb a tied mikor az enyémnél alacsonyabb a VID az ember azt gondolná hogy pont kis feszen jobban megy fönt + hamarabb elfogy de pont forditva mükszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest