- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18938 üzenetére
Pontosan a turbo boost be van kapcsolva és 3.06-ra tolja fel terhelés alatt. Namost ilyenkor egy érdekes anomáliára lettem figyelmes, ha a turbo be van kapcsolva a cpuz hibával leáll
Ha nincs bekapcsolva gyönyörűen megy. Ezt én nem is értem, bár számítástechnika itt minden lehet.
Hát a te procid se egy mindennapi darab, alig lehet itthon kapni 880-at. Grat hozzá.
Darálow: Nem is azért vettem mert a xeon volta miatt különleges, hanem azért mert, egy i5 beszámításával, és némi cash rádobásával, ezt a remek üzletet nem hagyhattam ki(i7-870 meg éppenséggel nem nagyon volt eladó. Mondjuk meg is értem az embereket, hogy nem adják el, mert elég jó teljesítményű procik ezek). És ki tudja lehet, hogy jobban megy mint a sima mezei i7 870-ek, majd a vizezés után meglátjuk. Ha nem megy annyira nem fogok sírni akkor is marad, ha megy akkor meg nagyon örülök neki, és akkor meg pláne marad. 100 szónak egy a vége toljuk nekije majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest