- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nem is ez volt az eredeti téma, de bedobta ezt a 4,8-at amitől nálam rögtön villany leó lett.
Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.Szerk:
Na de, ha igazán korrekt akarok lenni, akkor el kell fogadnom, hogy esetleg mégis lehetséges(bár nagyon nem valószínű), hogy nála van a világ legjobb Phenom X4 9950 BE processzora, így azt mondom megvárom a fejleményeket, és megkövetem, ha én ítéltem elhamarkodottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.