- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Én is jövök majd a kis i5-655k-val víz alatt, a xeont már körbejártam kíváncsiságból visszateszem az i5-655k. Reményeim szerint mivel léggel megvolt stabilan a 4.4ghz vízzel meglesz a 4.5-4.7-is értelmes feszültségek és hőfokok mellett.
-
Razermazer
őstag
Egyenlőre ennyicsemegézgessetek 4 giga is megvan ezen az órajelen, és beállításon, de 3. menetnél linx eldobja magát meg a win is
. finomítani kell. De az eredmények nagyon durvák, hát érzem is a tervező progiknál iszonyatosan számol ez a proci. Persze ezen is finomítok még ez csak durva had menjen tuning volt még.
-
-
Razermazer
őstag
Kész a vizezés rendszer megy 30 fokkal hűvösebb. Hétvégén pár süti, és finom tea társaságában tuning. Programok beszerezve 3dmark 2006-tól mai darabokig. Kérdés a citrommailes cím az még él és működik?
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18938 üzenetére
Pontosan a turbo boost be van kapcsolva és 3.06-ra tolja fel terhelés alatt. Namost ilyenkor egy érdekes anomáliára lettem figyelmes, ha a turbo be van kapcsolva a cpuz hibával leáll
Ha nincs bekapcsolva gyönyörűen megy. Ezt én nem is értem, bár számítástechnika itt minden lehet.
Hát a te procid se egy mindennapi darab, alig lehet itthon kapni 880-at. Grat hozzá.
Darálow: Nem is azért vettem mert a xeon volta miatt különleges, hanem azért mert, egy i5 beszámításával, és némi cash rádobásával, ezt a remek üzletet nem hagyhattam ki(i7-870 meg éppenséggel nem nagyon volt eladó. Mondjuk meg is értem az embereket, hogy nem adják el, mert elég jó teljesítményű procik ezek). És ki tudja lehet, hogy jobban megy mint a sima mezei i7 870-ek, majd a vizezés után meglátjuk. Ha nem megy annyira nem fogok sírni akkor is marad, ha megy akkor meg nagyon örülök neki, és akkor meg pláne marad. 100 szónak egy a vége toljuk nekije majd.
-
Razermazer
őstag
válasz
Motion_Blur #18933 üzenetére
Ez kéremszépen egy xeon proci, de ugye a core temp nem tudja mi fán terem. Ugyanis 1156-ból is dobtak ki xeonokat nah ez az i7 870 szerver megfelelője.
-
Razermazer
őstag
válasz
G.I.JOE #18930 üzenetére
Ok megvan így elég szar lett az eredmény, de ez érthető. Majd jobb lesz ha egy kicsit megzavarjuk de nem sokkal. Jólvan eddig atit használtam, ott nem kellett erre figyelnem most már fogok.mindjárt más a leányzó fekvése
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18925 üzenetére
Autocad, Archicad gépek alkatrészek tervezése megrajzolása, photoszerkesztés iszonyat magas felbontású képekhez. Nem vettem volna egyébként csak most így jött meló, kicsit hosszabb távra visszahozza az árát, bár nagyon jó áron jutottam hozzá apróból beszámítással, így nem volt vészes. És mindez a kis kockagépembe beépítve, szép lesz csendes, gyors sose cserélem le
3-4-évig elég volt a csereberéből egy ideig.
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18922 üzenetére
Háát az i5-655k tud olyan 17000-et 4.4 ghz-en azt hiszem
Hát igen ennél a dögnél a vga kártya lesz a szűk keresztmetszet, hehe gtx570 lohol utána de nem éri be hehe. De nem veszünk már 6990-et nem kőőőő 5970-is elment hál istennek. Max ha valaki ad egyet teszt erejéig
meghajtjuk mint Singer a varrógépet
.
-
Razermazer
őstag
-
Razermazer
őstag
Noh jövőhéten belecsapunk a lecsóba xeon x3470 megvan eredménynek jönnek (vantageban 51000-tol alapon
), monitor kalibrálás után levizezem a rendszert meglátjuk mit tud. A kis i5 655k eladó lehet
. Mondjuk már most is 4. az everest testben alapon. Előtte van az i7-965x lohol a nyakába, bődület egy proci, de kell is a tervező programokhoz.
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18476 üzenetére
darál0w: Az majd jövőhéten hétfőn már az új tulajánál ketyeg a lappal együtt, bőven elég nekem a p55 langyosabb, és be kell valljam gyorsabb is. Így megrángatva amit kisújból hoz jó ez egy szorzózármentes változat, simán hozza a quad 9550-es 4 gigás teljesítményét. És nem kell vele szenvedni annyit.
-
Razermazer
őstag
[link]Kicsit elaludtam mivel hajnalba csúsztam át a teszteléssel azért ment 1 órát a prime
. A hőfokok sem procinak valók, nyaldostuk a 80fokot prime alatt. Hiába ez csak egy scythe big shuriken ez nem erre van kitalálva, de kicsi a hely, és csak ez fért bele a házba. Ablakba kellet volna tenni. Majd kerül rá víz azzal mehet. Szóval mehet az eredmény a táblázatba. A proci FPO-ja: L008B538. A hűtő típusa mint fent említettem egy Scythe big shuriken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPad topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged