- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
[link]
Mennek ezek a kis szarosok. Mondjuk G31-es lap sztem (ez) jobb!
Ami gond..kis procival kinlódás a ramok visszaosztása.
Én quadot (kicsipapucs q9550-e) tuningoltam benne, és többet kihoztam belőle mint ők p45-ben..(#17199) kimi02: Hagyj békén!!!!!!!
Szuper..A quaddal mi lett? Itt a giga UD3R és nincs egy értelmes q9550-es...
(#17186) h.adam.92: Igen Ő, de ez a dezentor mindenbe beleköt. fene a miskóóci képit
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17193 üzenetére
Reggelt!
A DS2R-el nem volt túl sok jó tapasztalatom.Az unokaöcskösnek raktunk össze gépet ilyen deszkával,de nem remekelt tuning terén.
De majd meglátod,lehet ez kivétel volt valamiért.
Nekem a DS3R van,ez viszont nagyon bejön,ez is fent van a listán,pl az E1200-al párosban.Most meg az E3xxx-es szériát használom vele.
A dropp elég sok,nincs LLC,viszont jó a ramkezelése,és a feszekhez is hozzá lehet férni -
-
Tidus
addikt
válasz
h.adam.92 #17175 üzenetére
Mint jeleztem AMD volt. A képen látható konfigból már nincs meg semmi, még a ház sem.
Széthordták itt a PH.-n.
Intel van helyette, és a hűtés is jobb lett, ha hatékonyabb nem is.(#17188) akoska07: Miért hajtasz annyira az A-bit ra. Két éve nincs hozzá új bios, viszont minden más fejlődött.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #17182 üzenetére
[hivatalosan ez a legfrissebb]. 2140 szárnyalni fog!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #17180 üzenetére
[Az IP 35-E nálam 566-ot ment], Ip 35-pro is tud sztem annyit meg az XE is. (Biosba az 1k lant tiltsd le)
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17138 üzenetére
Üdv!
Nekem volt Abit IP35 Pro lapom,lehet arra emléxel.A táblázatba ott is van,a E21xx-es szekcióban [link]
Az egyik legjobb lapom volt,de a legnagyobb proci amit használtam benne,az a E2180 volt.
Nállam az XE nem volt,csak a sima Pro.Ahogy Lipi is írta,keveset droppolt a lap,főleg az előtte lévő Asus P5E-VM HDMI-s lapomhoz képest.Akkor ajánlotta Lipi,hogy vegyek Abitot. -
Szabikaa20
őstag
En is kinylodtam egy kicsit.....
Mem test -
N_A_S
veterán
lizakattila: csatlakozom az előttem szólókhoz, gratulálok! Emlékezetes karácsonyotok lesz!
MAX OC:
CPU-Z VALID -
bzs73
őstag
lizakattila: Grat a bébihez!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #17144 üzenetére
Nem hinném. Talán L2 függő és a kisebb prociknál (1xxx cerka , 2xxx, 3xxx cerka) jobb lehet az "E", de nagyobb procinál uolyan. (a ram visszaosztás kicsit érdekes sajna, ez lehet még zavaró, ebben a giga jobb)
Felszereltségben meg..szuper kis lap és kva szép
A P45 UD3R olyan játszótérnek néz ki mellette, pedig gigában az egy szép lap sztem..Na szundi, joccakát!
(én tuti megvenném, ha 1essel kezdődik az ára...)
-
lipi67
nagyúr
lizakattila: Szuper!!!! Gratula! Ha arra járok, benézek!
akoska07: Szia! Szerintem nincs érdemi különbség ez és Pro között. A lényeg az, milyen proci kerülne bele. Amit tuti tud az az, hogy jobb (kevesebb) lesz a Vdroop LLC nélkül mint egy Gigában LLC-vel, és 2magnál lazán veri is a p45-öt.
Amit IP35-Pro-ban simán 1 nap után belőttem a 6420-nak, azt több napja képtelen vagyok UD3R-ben.
A bios lehet "gáz", érhetnek vele kellemetlen meglepetések proci támogatottság terén.
(Pl.E0-s 8400/8500, q9400, E7400, 7500, 7600)Tuningban..nagyon jó mint a legtöbb Abit
Slot1-től kezdődően volt számos Abitom (BH6-tól), s ma is az lenne ha lenne még Abit.C0-s 8400 hez kva jó.
de a 6320, 6420, 5200, 5300 -nál is gond nélkül brutal.
Felszereltségben meg..Meg van építve, nagyon!Nem tudom milyen leharcolt, nyomj MCH-t neki ha kell, ha nem és 1-2 nap és kiderül.
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #17118 üzenetére
Gratulálok én is a kicsikéhez.
-
lizakattila
senior tag
Köszönöm szépen Mindenkinek a jókívánságokat!
-
Arkar
aktív tag
válasz
Gratulálok az új családtaghoz
!
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Az alaplapon a cpu tápellátásának a fázisszáma mennyire legyen meghatározó a tuning során? Én úgy tudtam, hogy minél több fázis van, annál stabilabb lesz a tuning. Ellenben az Asrock lapok 8+2 fázissal bizonyos tesztekben jobb eredményt érnek el, mint az Asus, MSI, Giga lapok 12+ fázisszámmal
Azért kérdezem, mert tökéletes döntésképtelenségbe kerültem az Asrock P55 Deluxe (esetleg Extrem4), illetve az Asus Sabertooth 55i között.
Az Asrock lapoknál van usb3 és sata3, a minimális áruk 30 és 32k körül van, de csak 8+2-es fázis van az mbo-n. Ráadásul az sem kizárt, hogy a +2 már a ramhoz megy.
Az Asus lap ezzel szemben 12+2 fázist ad a cpu-nak, valamint 2-öt a ramnak. Ellenben nincs rajta újabb szabványú usb és sata, valamint 37k-ért tudnék hozzájutni.
Szerintetek?
A másik kérdésem, hogy az i7 920 D0 vagy az i7 860 a tuningosabb?
-
PH-User
addikt
válasz
Gratulálok!
Erőt, egészséget az egész családnak! -
darál0w
Jómunkásember
válasz
grat.
elég kicsike gyerekecske
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Először is gratula lizakattila fórumtársnak az új családtaghoz
Másodszor, úgy néz ki jövő hét vége felé újra elkezdek tuningolgatni(előkerül a poros e2140) és úgy néz ki valami 1156-os rendszer is meglátogat nagy "unalmamba", ahogy néztem jönnek a jó kis fagyok, mehet a gép a szabadba. Sajnos nem túl sok időm volt mostanság ezzel foglalkozni, most kezdett úgy igazán hiányozni, remélem azért majd valami jobb eredmény is összejön(Köszönöm a figyelmet, megyek vissza agyat zülleszteni
)
-
válasz
Szervusz barátom!
Nagyon nagy gratuláció a jövevényhez!
Sok egészséget a kicsinek,és Nektek nagyon sok örömöt kivánok benne! -
Szabikaa20
őstag
válasz
De cuki..... xDDD
-
dime27
őstag
válasz
Gratula így teljes lesz majd a Karácsony az biztos!
-
lizakattila
senior tag
válasz
enemy107 #17119 üzenetére
Köszönjük szépen! (Egyszer hátha megismerjük egymást - volt már itt olyanról szó, hogy összejöhetne a társaság egy közös találkozóra valamikor valahol. Azért van pár fórumtárs itt, akivel személyes is az ismeretség.)
(#17120) h.adam.92: Köszi szépen Tőled is! Lizák Dorián lett a becsületes neve. (Van egy két és fél éves kislányom is, Őt pedig Fanninak hívják.)
-
h.adam.92
őstag
válasz
Amindenit, hogy gyarapodik a topik tábora, hála lizakattila-nak
Gratulálok!
Na és, hogy hívják, ha szabad tudni, csak nem Attila lett a neve?
-
enemy107
senior tag
válasz
Így ismeretlenül is gratulálok!!!
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Mivel ph-s/tuningos barátaim/ismerőseim nagy része itt tanyázik, ezért bátorkodnék itt megosztani örömhírünket: ma hajnali 3.05-kor megszületett a fiam, 2,5kg, 48cm. Mindenki jól van.
Mihelyt lesz időm visszaolvasgatok, addig további szép napot és tuningos eredményeket! -
N_A_S
veterán
Holnap reggel 8-ra megyek a GTX 260+ OC-ért
Jóccakát
-
Főcske
tag
Üdv. Mutatok kedvcsinálót Zalmann ZNPS-10X Extreme hütőhöz, a teljesitményéről elég hogy 20C-os szobában 4400Mhz-es tuning és alacsony ventifordulat (1200RPM) mellett mindössze 5C-os a hátránya a vízhütéshez képest
.Mondjuk sajna van hátránya is a ventije eltakar 1 ramfoglalatot úgy hogy a hátlap felé mehetne akár 2centit is azegész hütő semmit nem zavarna.
(Csókoltatom a tervező urakat!)
-
creed13
tag
Egyébként a slussz poén az, hogy ha megfigyelitek a kártya hőmérsékleteket, akkor mindent mér az a nyüves, csak a 2. GPU magot nem...
A maradék naftát amit a mérés nem szív le, azt leadja magas hőmérsékletben, ilyenkor jól jön, spórolok a fűtésen...
-
h.adam.92
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged