- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
Főcske #16194 üzenetére
elöször HX620, aztán 2x2GB ram ez már régóta tervben van
SSD-n is gondolkodtam, de még iszonyat drágák(#16195) akoska07 : igen azt tudom, hogy konvertálás meg ilyesmi agyonver minden procit az i7, de addig, amíg nem veszek 30ért(mint ahogy a Q9550et is szereztem) i7-et addig biztosan nem váltok
-
válasz
h.adam.92 #16185 üzenetére
X58 and Tri Channel the best.
mit akarsz még uj architekturát?
nagggyon sokáig elég lesz még az.
ugyanugy ahogy a mostani géped is.persze jönnek majd az ujitások,de azt nem sokan fogják követni.
mégegyszer mondom...
két vga-s rendszer miatt történő alaplapcsere nem jelent platformváltást. -
h.adam.92
őstag
úgy értettem, hogy várhatnék vele még egy kicsit, amig az intel uj arhitekturát nem dob ki.
vagy a Q9550 még elég lesz egy darabig? -
kulerr
őstag
Hi!
tettem be ide is és mail-ban is egy 5300-as eredményt...az felkerül valamikor? -
kop8
őstag
600-at forog terheletlenül 3800mhz-en és 43fokos a proci
-
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #16172 üzenetére
zsír, bár én az első részt kihagytam, mikor megjelent csak P3-asom volt és azon a cs1.6 épphogycsak elfutott, azóta meg nem néztem meg a játékot, am én is várom a 2-t
.
mellesleg nem tudtok vmi jó lapot amiben 2db PCI-E slot van és megy benne normálisan a Q9550? mert sajna igy nem lesz a 8800-ból fizix kari
-
krammerka
őstag
Üdv Mindenkinek!!
-
bzs73
őstag
Mik mennek itt
Amugy üdv neketek.
-
h.adam.92
őstag
nemondjátok, hogy ezt nem tudtátok?
a XIX.sz.ban élünk, NANOtechnológia -
válasz
toyone #16152 üzenetére
igy van,a dropp-ra én se hivatkoznék.
nekem is volt P5K,
pár nap után megszüntettem azt a jelenséget ami hátráltatott engem és a tuningot.
nem ugy van az,hogy csak kenjük be sárral
pencil mod mindig megoldást hoz.#16150 kulerr :
van épitőiparos haverom,simán lebetonozzák neked nehogy elszálljon -
kop8
őstag
Kis hűtő összehasonlítás:
[TX3]
[Thermaltake BigTyp14Pro]A Thermaltake hűtö 800-as fordolaton tudja azt a szintet mint a tx3 2500-on
Mikor nincs terhelve akkor:
4000Mhz-en 650 a fordulat 1,5V
3200Mhz-en 500 a fordulat 1,25VA biosban Voltra van álítva a venti szabályozás, mert így lehet levinni a fordulatot 500-ig,
amugy csak 800-ig lehetne.800-ig elég halkan müködik, de felette megjön a hangja de 5300ft-ért best buy!!
-
kop8
őstag
válasz
subaruwrc #16134 üzenetére
Csíkozta a képet, így vettem.
Már én is tudom hogy vissza kelletvolna hűteni.
Az elektromos fórasztómmal nem birom megcsinálni kevés hozzá...
Van egy nagyobb fórasztó is amit úgy kell felmelegíteni majd azzal megpróbálom megcsinálni.Megjőtt az új proci hűtőm nagyon nagy!!!
Most tesztelem... -
subaruwrc
félisten
óóbzdmeg azt nem így kell
200c-n max 2 3 percig maradhat utána fokozatosan vissza kell hűteni kapkodni meg főleg nem lehet vele
minek kellett egyáltalán a sütőhöz folyamodni?
a dvi csatikat lesz a legnagyobb szívás visszatenni, a többi 20 perc max, de lehet h azok miatt bhatod a kártyádat -
kop8
őstag
sikerült alkotni
:
[link] -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16121 üzenetére
az a helyzet, hogy két lehetőségem volt 170-180eFt ért veszek egy notit amivel tudok játszani, vagy építek egy mini ITX gépet, olyan mini-ITX-et nem találtam amiben megy a mag aktiválás így lett intel, ez meglett ~90eFt-ból, amúgy sem vagyok a notival játszás híve
a lap amúgy 28eFt volt és nem szándékozom eladni, ez a proci engem még alapon is kiszolgál, csak mint írtam szeretem megnézni minek hol a vége
amúgy 15perc után fagyi volt, most kapott még egy kis feszt most megy 11perce, ennek már jónak kell lennie
gooool: köszi -
-
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16115 üzenetére
nem biztos, hogy az alaplappal van a gond
lehet csak velem, most váltottam intelre,
őő a QPI-nek kellett egy kis + fesz, eddig nem adtam neki, mert mindig vissza volt osztva
menne még tovább is csak már nem győzöm hűteni
maxOC 4400
chinebench
most fut prime 4,2Ghz-en 10perce, cseréljek lapot mi
user-t kellene cserélni -
gooool
őstag
válasz
akoska07 #16115 üzenetére
Az én utólag elküldött adataimat is frissíted majd?(FPO,VID)
Köszönöm!Nálam nagyon úgy fest,hogy a memória akadályoz a tuningban.De látván kisza25 tesztjét,ahol a sokkal alacsonyabb órajelű beállítás verte az 1800-ast,lehet mégis sikerem lesz és kicsit javítok az eredményeket.See you next time...
-
a beküldött eredmények eddig frissitve...
#16112 kisza25 : cserélj alaplapot,majd akkor tudod meg minek "hol a vége"
#16113 kop8 : kiváncsian várom a véleményt és a teszteket az uj hütővel.
sztem nem fogsz csalódni benne. -
kop8
őstag
Ez hihetetlen hogy most 5300ft egy ilyen hűtő:
[link] -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16111 üzenetére
őőő, nem tuningra vettem, 1V@2,93Ghz-en használom
csak szeretem tudni minek hol a vége
szerintem sem rossz ettől a laptól, de azért furcsa, hogy így szakad meg a móka
amúgy már jártam úgy, hogy a memória nem szerette, ha 1nél jobban vissza volt osztva(1066Mhz-es memó 667Mhz-re) és azt hittem a lapnak van vége 240-es "FSB"-nél, de amikor lecseréltem a RAMokat 2*2GB-ra, hirtelen 290Mhz-es "FSB"-t is elbírt a lap és 3,1Ghz-ből hirtelen lett 3,8Ghz
ja csinos lenne rajta, még az AC is betakarja
bővebben -
amugy a vizeseknek itt az új compact Corsair H70
mindenki megkapja a magáét#16109 kisza25 : én abból indulok ki,hogy komoly tuningra nem vennék mini itx lapot.azok nem arra vannak kitalálva. a ramnak nem feltétlenül kell nagyon mennie maxoc esetén,mert nem az a lényeg,hogy mennyin tud menni a ram,hanem mit tud a proci.
nem tudom mennyibe került az a lap. elég nagy a választék a lapok közt minden árkategóriában,amivel a tuning is megy. -
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16108 üzenetére
hát igen valami elfogy, de mi
a RAM az bírná még nagyon
az alaplap 220-on megvolt validra
3,9Ghz 1,2V, 4Ghz 1,225V 4,2Ghz 1,25V és innentől 4,3Ghz még1,35V-vel sem jutok el a windows asztalig
mindent manuálisan állítottam be az összes memóriaidőzítést is(az összeset)
semmi sincs auton a biosban
én BCKL szorzóra gyanakszom, hogy azt nem szereti, nem tudomde ha rájövök meg fogod tudni
arra is gondoltam, van valami limit a lapban, mert mini-ITX dfi mini-ITX ről hallottam, hogy direktbe limitálták a tuningot,
de az is lehet itt éri el a CPU a 95W-os fogyit
erről a lapról van szó, inkább csak lapocska -
Nekem volt Big Typhoon hűtőm,még a 120mm ventivel.
E2160-t hűtött elég hatékonyan,nagyon szerettem.
semmi hangja nem volt,iszonyat halk az a venti.
gondolom a 140mm-es még csendesebb.
5k-ért tuti bestbuy kategóriában van,és van rajta heatpipe rendesen.#16107 kisza25 : az a maxoc,akkor nem maxoc,ha lefut a cinebench 20MHz-el kevesebbel. vmi elfogy,de vszinü nem a proci. nézzél utána a dolgoknak sztem.
egyébként jóformán feszt sem kap az a proci,
ne sajnáld tőle,látom hogy "akarná ő is"nem baj,ha elküldted,emilek közt elfér
-
kisza25
félisten
válasz
akoska07 #16105 üzenetére
a max oc az 4200Mhz a cinebench 4180futott le
azt hiszem azon nem nagyon tudok javítani, de a memóriát megpróbálom belőni 1800Mhz-re egy teszt idejére, az meg 1750Mhz-en futott le, bár ez a beállítás elég stabil, mert cb r10-et lefuttattam everesten az összes tesztet lefuttattam és most ezzel a beállításal írok
amúgy ezeket már elküldtemfene a pof@mat mi
memória másolásban mondjuk kijön a különbség -
válasz
kisza25 #16104 üzenetére
igazad van,nem néztem jobban be a linkek alá csak azt láttam 3.10 verziós.
3.93 ami elérhető,nem is értem mit reklámoznak 3.10-et.mondtam én hogy többet ad.
huzzál még a procin,és próbáld tartani a ramok órajelét-vagy megközelitőleg.
lesz az még több is.ma már nem,de holnap vszinü felrakom az eredményeket.
majd a legjobbat küldd el emilben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700KF
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest