- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18989 üzenetére
Hát, akkor a srác kissé(kissé?) túllőtt a célon. Egyébként már szembesítettem a némi ténnyel, de még kitart
Írja nekem, hogy rosszul tudom, az ő procijának a rekordja nem ~4,2GHz hanem 6,5GHz. No, mondom dobj már egy linket erről a rekordról, erre betol egy videjót ahol megrántottak egy Phenom II X4-et(gondolom TWKR volt) 6,5-re, ami egyébként már rég nem aktuális. Hmm hát írtam neki, ez a proci bizony nem az a proci.
Valójában egy Phenom X4 9950 BE-ről van szó. De ha mondjuk 3,8GHz-t ír még talán elhiszem... áhhh nem, még ezt sem....talán elsőre, de egy kis gondolkodás után biztos nem, de hogy 4,8GHz-en megy egy Agena, na az már azonnal kiverte a bizitit nálam.
Mindegy, most várom mit mond arra, hogy a Phenom X4 akármi BE TWKR az kicsit más mint egy Phenom X4 9950, meg, hogy az ővének ~4,2 körül van rekordja.
Szerk: Közben megint megnéztem a videót, nem TWKR, vagy legalább is az a CPU-Z még nem úgy ismeri fel, azt látni hogy nem egy sima "utcai" proci, hanem egy ES(elösször 2:10-nél látszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest