Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DRB

senior tag

válasz akoska07 #18989 üzenetére

Hát, akkor a srác kissé(kissé?) túllőtt a célon. Egyébként már szembesítettem a némi ténnyel, de még kitart :D Írja nekem, hogy rosszul tudom, az ő procijának a rekordja nem ~4,2GHz hanem 6,5GHz. No, mondom dobj már egy linket erről a rekordról, erre betol egy videjót ahol megrántottak egy Phenom II X4-et(gondolom TWKR volt) 6,5-re, ami egyébként már rég nem aktuális. Hmm hát írtam neki, ez a proci bizony nem az a proci. :D Valójában egy Phenom X4 9950 BE-ről van szó. De ha mondjuk 3,8GHz-t ír még talán elhiszem... áhhh nem, még ezt sem....talán elsőre, de egy kis gondolkodás után biztos nem, de hogy 4,8GHz-en megy egy Agena, na az már azonnal kiverte a bizitit nálam. :DDD Mindegy, most várom mit mond arra, hogy a Phenom X4 akármi BE TWKR az kicsit más mint egy Phenom X4 9950, meg, hogy az ővének ~4,2 körül van rekordja. :D

Szerk: Közben megint megnéztem a videót, nem TWKR, vagy legalább is az a CPU-Z még nem úgy ismeri fel, azt látni hogy nem egy sima "utcai" proci, hanem egy ES(elösször 2:10-nél látszik).

Új hozzászólás Aktív témák