- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
-
kop8
őstag
válasz
HERR Z #19094 üzenetére
Nekem sem volt gondom a 7750-el csak az nem jó az am3+ os lapokba és ha van jó phenom akkor lecserélem ha lehetséges
Az fsb-s tuning miért lehet jobb mint szorzó emeléses?
Ennek valami oka lehet!Borokafa
Hát még a mostani sempron milyen unalmas, iszonyat lassú a gép most
3400+ os de csak 1800-on megy egymagos -
-
Borokafa
őstag
Az az igaszság, hogy csak értelmes feszeken szeretném hajtani, ha meg 1,4V-on megvan a 4,4GHz akkor már nem is erősködöm tovább
Remélem a tesó még jobb lesz az enyémnél is.
Nyáron ha jönnek a Bullok egy kis 4magost szeretnék majd bepróbálni, ha lesz rá keret. Bár ahogy nőnek a lányaim egyre szűkül az én keretem és bővül az övék -
kop8
őstag
Borokafa
Nincs valami újabb eredmény?
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #19074 üzenetére
Én mikor váltottam phenom II x2-ről x 4-re semmit nem érzékeltem csak a játék jobban ment rajta, de a rendszer ugyanolyan volt kb.
DE!
X2 phenom előtt x4 620 athlon volt aminél jobb volt nállam is a phenom!
Ugyanazt tapasztaltam mint te isAzért volna jó a phenom proci mert a mostani procim tutira nem támogatja az am3+os lap!
-
kop8
őstag
Ma már 3db fekete foglalatos alaplap van a pcx oldalán
Ime a legjobb:
[link]Írtam is nekeik üzenetet hogy valósak-e a képek
-
Borokafa
őstag
Igyekszem, csak jól kell ápolni a kapcsolatokat
Még nem néztem meg mit tud, épp csak összedobtam az este.
15-k ért nem rossz vétel
Viszont az Asrock biosában akadnak még sötét foltok, a proci BE és csak simának látja.
A szorzó állítást még nem is találtam meg
Majd ma este kicsit kap az arcába, talán több időm lesz. -
N_A_S
veterán
62-ért nem érdekel valakit jó kis i7 2600K?
-
Borokafa
őstag
Ezen már a bios is újhullámos UEFI.
De furcsa lesz megszokni
Jó lesz ez a 2 lépcsős váltás, így legalább nem lesz annyira megterhelő
Az intellel csak az a bajom, hogy az én és kuncsaftköröm pénztárcájához nem igazán illik az ára. -
Borokafa
őstag
Elvitték a cuccaimat, valamit vennem kellett, ez tűnt számomra jelenleg a legjobb választásnak.Ebben legalább van némi jövőkép is.
Kicsit én is gondolkodóba estem..... aztán megkerestem a manuálját és ott is AM3+ ként kezelték.
Holnap fogom átvenni a lapot is meg az 555BE procit is. Ez elvileg csak X2 lesz de remélhetőleg egy pörgősebb darabAmúgy már volt olyan lapom amelyiket egyenesen a kínai gyárból küldtek és csak az a pár darab volt belőle az országban ami azzal a postával jött
-
Borokafa
őstag
Hú de nagy a csend ezen a tájon
Hét közepén lehet benézek egy-két eredménnyel egy AM3+ lap és egy 555BE procival karöltve -
xward
tag
kicsit javitottam a vid teszten nem sok de ez a max amit itt bir
akoska07 elküldtem a vid tesztet a citromailos cimre minden adatal FPO vid stb.
köv tesztem a 1.25V os lesz majd küldöm azt is VID
Sziasztok ! -
xward
tag
hát egy kicsit gondba vagyok a vid alapfesz tuningal mert szerintem többet is birna
csak lehet emelni kéne a sb , és nb
most csinálom a 1.25 v ot 3624GHz en megy többféle beálitást is elvégeztem de ez lett stabil és ezért zavar a vid mert 1.25 v on majdnem megy anyin mint vid en
vid
akkor még valamit álitgatok megtróbálok az sb és nb - n emelni hátha -
xward
tag
válasz
akoska07 #19035 üzenetére
Nos Köszönöm !
Q8400 Tulajdonságai: FPO:L019B556 - VID:1.2875VElső tesztem igy sikerült majd még finomitom csak kapásból belőttem 1.25v ra és
ime 3.2GHz
majd valamelyik nap csinálok 1.25v os és 1.35v os tesztet egyenlőre a 3.5GHz et néztem ki magamnak remélem 1.3 v alatt menni fog
még annyi lenne a kérdésem hogy alapórajelen 2.66GHz en a CPU 3 és4 álandó 37 fokot mutat ez ilyen proci vagy nincs valami rendben a hütőt már néztem jólvan felszerelve
esetleg bios vagy valami tipp ötlet
köszönöm ! -
xward
tag
hali megjött a Q8400 es procim sajnos csak erre telett de már tesztelem is
elég jól megy egy cooler master hyper 212 plus melett
fpo -t elfelejtettem leirni a nagy örömbe
majd dobok fel képet -
Razermazer
őstag
Én is jövök majd a kis i5-655k-val víz alatt, a xeont már körbejártam kíváncsiságból visszateszem az i5-655k. Reményeim szerint mivel léggel megvolt stabilan a 4.4ghz vízzel meglesz a 4.5-4.7-is értelmes feszültségek és hőfokok mellett.
-
xward
tag
hali mindenkinek véleményt kérnék e lapról tuningban és egyszerüsitve milyen jobb
e mint az asus p5Q vagy a asusP5Q Pro lapokGA X38-DS4
előre is köszi -
érdekel esetleg vkit 4x512mb geil 667-es ram ?
mielőtt felrakom az apróba.nagyon szép állapotban vannak,hibátlanul mennek együtt négyen dualban.
-
lipi67
nagyúr
Tiszteletem!
Huhh de rég jártam erre.., kapkodm a fejem. -
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #19014 üzenetére
Thx!
Avval ne szemezz. ASUS-t külföldi fórumokon nagyon szidjak és túl is van árazva. Én Foxconn vagy ASRock-al szemeznék a helyedbe, esetleg Giga (itt csak 4600 felett van nagyobb szopás, végül is annyi hogy 4600 felett PLL OV Controlt mindenképpen be kell kapcsolni)
Milyen tesztre gondolsz? Linx? Sztem alapon jó ha az 50 fokot eléri
3.400-on sztem 1V körül elmegy, vagy alatta, de őszintén még nem néztem. 4600 felett kell ide sok fesz, HT-val meg egy kicsit még több. Giga P67 topikba ha gondolod nézz be (én írtam a kezdő hsz-t
, meg elég kevés hsz van így átlátható a topik)
Landonnal sok információt gyűjtöttünk többek között a TweakTownról is, ami a nem hivatalos Giga HQ
-
majd ha egyszer visszakerül alapórajelre
csinálsz nekem egy ugyanilyen tesztet ?hogy érted azt,hogy bajosak a biosok ?
minden gyártónál igy van ? (kivéve asrock)
egy bizonyos p8p67 pro lappal szemezek
grat a hütőhöz.
már akkor éreztem én,hogy érdemes lenne foglalkozni azzal a hütővel -
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #19012 üzenetére
itt külön tudod húzni a ramot procitól függetlenül, csak P-s vagy Z-s lap kell alá.
semmit nem használok alapon
gyors
nem nagyon van proci limitem. alaplapok bajosak, pontosabban a BIOS-ok (kivéve ASRock, és ilyet az én számból még nem hallottál, de tényleg így van)
Az A70 viszont nagyon dúúúrva:
nagyon jó vétel volt, örülök neki
most belőttem IDLE 523RPM-en pörög
-
-
válasz
Razermazer #19008 üzenetére
rendben.
várjuk az eredményt,itt is.N_A_S : én már régóta szemezek az A70-el,csak beelőzték más hűtők.
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #19006 üzenetére
+0.015V-ért +1.33Ghz teljesenjó
-
N_A_S
veterán
Bekukk
Kis érdekesség:
Core i7 @4600MHz HToff @1.308V
Ninja 3
DualFAN: Slip Stream 120 @1900RPM (fújó) + CoolerMaster 120 @1200RPM (szívó)
MAX: 77CCorsair A70
DualFAN: Stock @2000RPM Load, 1200RPM Idle
MAX: 70CAzért írtam be ide is, mert az A70 egy viszonylag új kevesek által ismert hűtő (ma vettem), és szerintem a 9000 Ft-os árával Bestbuy.
-
válasz
lizakattila #19004 üzenetére
a beküldött eredmények eddig frissitve...
nincs baj ezzel a procival.
megy ahogy tud. nem ártana hozzá egy jobb hütés.
amugy meg nagyon el vagy tünveRazermazer : amit elküldtél jpg-ben sajna azt sem tudom felrakni egyiket sem. 0.88V sehová nem fér be. az 1.25V+ ba csak azért nem tudom felrakni a másikat,mert le van állitva a teszt. amikor csinálod a screenshot-ot akkor futnia kell a tesztnek.
-
Főcske
tag
válasz
lizakattila #19004 üzenetére
Szia. Kéri a kakaót a 4GHz-hez rendesen. Mennyi az alapfesz?
-
a beküldött eredmények eddig frissitve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest