- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Mate
nagyúr
válasz
execute93 #12301 üzenetére
Jaaaa. Ott is € van, de szerintem dollárba se olcsóbb. Nem hiszem, hogy 1-1 be váltanák. Másképp marketen is olcsóbban lennének a kulcsok.
Ládát meg nem lehet vásárolni, csak steam market-en. Ott viszont szintén átváltja az árakat €-ra, tehát tök mindegy, hogy dollárban, rubelben vagy aranyban teszik fel.
-
itsBence
csendes tag
válasz
execute93 #12296 üzenetére
Heló!
Véleményem szerint CSGO lounge egy jó kis hely. Nagyon egyszerűvé teszi a tárgyak cserélgetését.
Bár én inkább tipszmikszűni szoktam rajta. Mikor elkezdtem szinte semmit sem tudtam a profi csapatok erőviszonyairól. Viszont a csgobetting subredditet olvasgatva 1 hónap alatt könnyedén megtripláztam a raktáram értékét. Ha nekem sikerült, szerintem bárkinek sikerülhet. Kis angol tudás kell hozzá és józan ész. Sok sikert, ha netán valaki nekivágna!
Visszatérve az oldalra, nagy terhelés alatt gyakran használhatatlan pár percig. Illetve ilyenkor a botok se nagyon működnek. Esténként sokszor esélytelen fogadni a steames raktárból emiatt. Viszont úgy veszem észre, hogy egyre jobb a helyzet. Pár hete még 5-10 perces kiesések voltak, de a napokban történt frissítés óta ezek lerövidültek.
Hallani olyan történeteket is, hogy ritkán, de előfordul, hogy egyes tárgyak elvesznek a rendszerben, én még nem találkoztam ilyen esettel, de állítólag ha tudod bizonyítani a hiányt, akkor segítenek az üzemeltetők és megkapod az adott cuccot.
TLDR: Jó ötlet alapján készült, jól használható oldal, kivéve, mikor terhelés miatt nem használható.
-
Slystyle
őstag
válasz
execute93 #12296 üzenetére
A StatTrak-nek én csak annyi értelmét látom, hogy az értékét tovább megőrzi, ami a piaci árát illeti, de különben semmi értelme. A kill-ek számát úgyis bele lehet farmolni.
Lounge-ot nem használok, mivel nem szoktam se fogadni, se cserélgetni, de erre a többiek bővebb infót/tapasztalatot tudnak majd megosztani veled.
-
Slystyle
őstag
válasz
execute93 #12294 üzenetére
Ládát nem érdemes venni, mivel azt amúgy is dobja egy-egy meccs végén. Amikben elég értékesek vannak, azok a Bravo és Phoenix ládák lennének. Utóbbihoz természetesen Operation Phoenix pass kell. Az összes kulcs ára 1,8€, a matrica kapszulák kulcsa pedig 0,75€, viszont kicsi rá az esély, hogy értékeset nyisson az ember.
-
Arkennys
addikt
válasz
execute93 #2340 üzenetére
nem tudsz, csak venni. ügyeskedés ez is
akkor már játékon belül vegyél mellesleg, nem mindegy, 1,79 euro (amennyi ott), vagy 2 euró fölött kicsivel, amennyi meg steam marketen.
egy 3-4 et nyitottam eddig, legdurvább cucc amit dobott, 36 centet ért.
viszont most van 3 mp7 skulls skinem is
-
h.adam.92
őstag
válasz
execute93 #577 üzenetére
Mi is a probléma konkrétan?
szerk.:A béta teszt célja pont az, hogy így adják ki a játékot, ahogy most van. Milyen bugra gondolsz? Ma összesen kb 2 órát játszottam, de nem tapasztaltam semmi különöset.
(#580) Destructo : Felkukkantok mindjárt a kedvedért
. Neked mi a neved?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
execute93 #474 üzenetére
Hát ezt kár volt trailerként kiadni. A Source Filmmaker promózására jó, sőt! De egy CSGO-t eladni vele egy abszolút telített piacon ahol a legnagyobbak annyit költenek marketingre, hogy az kiteszi egy banánköztársaság éves GDP-jét... hát lehetetlen.
Amúgy nekem is tetszett. Csak trailernek gyenge, mert ahhoz túl hosszú és nem elég érdekfeszítő (mondom ezt filmesként aki rövidfilmekre van specializálva, nem fregmúvikra, hanem igazikra).
-
Idiofil
aktív tag
válasz
execute93 #471 üzenetére
Nem megyek, mert jó a TK, de nem így. Amikor LANoztunk, nagyon nagy hangulatot csinált, hogy az egyik srác rambo módjára megment egy szobába és 2 csapattársat egyből kiiktatott úgy, hogy az a 2 már visított messziről, hogy ne lőjj. Belefér néha a TK, meg lőjjön le, nem gáz, de ne én repüljek már emiatt...Szerencsére lassan megleszünk annyian, hogy ne kelljen publicolni....
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
execute93 #253 üzenetére
Ezeket mind tudtam, vagy is 99%-át, de így összeszedve nagyon jó, nekem nagyon tetszik
Bármi lesz nem fogok csalódni, mert én grafikai újításokat várok, ami meg is lesz
Új fegyvereket, ami szintén megvan
És egy két olyan változtatást amit mind ki kell majd tanulni és lehet vele taktikázni, mint a nem átadható defuse kit, spórolás, új gránátokNekem semmilyen negatívum nem lesz a játékban előreláthatólag
-
enginev3.0
félisten
válasz
execute93 #246 üzenetére
13:50-kor vettem a játék és akkor ez volt a virtuális számlán
Date Confirmed
Mon Aug 13 04:48:54 2012(#248) pethYeti@ bármi lesz, nehéz lesz kivárni azt az egy hetet ami hátravan, nagyon kíváncsi vagyok, beta-val nem sikerült játszanom. Még csak videót sem néztem róla, úgy vagyok vele, majd ha már az én gépemen fut, akkor minden kiderül
-
Sabre
őstag
válasz
execute93 #141 üzenetére
Inkább L2D2 motorja van, ami azért fejlesztve van erősen - de nem nulláról, így valóban van párhuzam. De egy fullosabb beállításhoz már kevesek ahhoz a motorhoz a konfigok
nem értem, bennem lehet a hiba - annyira de annyira fos ez a játék, sok-sok év cs 1.5 , 1.6 , cs:s után pláne...
-
Иван
őstag
válasz
execute93 #166 üzenetére
Nemtom, talán majd ha megjelenik a játék jönnek mások is. Most egyelőre nincs mit nagyon kitárgyalni.
Amúgy nem vágom, hogyha van már béta a kulcsosoknak, akkor azon mit nem lehet nyilvánossá tenni?
De reméljük tudják, mit csinálnak. mindig amondó voltam, hogy inkább csússzanak egy hónapot, mint szutyok indulás legyen, vagy bugos vagy valami.
-
Иван
őstag
válasz
execute93 #150 üzenetére
Konzol. Szervereket a built-in finderben nem sokat kereset így se.
Viszont nem bánom ezt "join game", hogy hasonló tudású szerverekre dob be, és max 6v6-osba (ahogy kivettem a szavaikból), mert legalább nem egy tömegnyomor szerveren kell lenni 50 próval
Szerintem képzeld el úgy kb, mint a L4D2 quick match opcióját. De biztos vagyok benne, hogy megmarad a rendes szerver kereső is, elvégre ez alapjaiban véve nem egy casual gémereknek szánt dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged