- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #56729 üzenetére
Hehehehe. Hogy rohadna le a fasza annak is, emlékszem volt ott egy major 2014 környékén, amikor feltűnően jól ment neki is meg
kuli-nak, akarom mondani kuklinak (KQLY) is, úgy hogy a major előtt két héttel pont ilyen 4-18-as statokat hoztak, mint most ellened. Jól megjegyeztem, mert ellenük fogadtam és nagyon ideges voltam rájuk. Hát nesze, ez lett belőle is, lemerem fogadni csalt ez is mint a büdös szar, csak valahogy megúszta, nem úgy mint a haverja. -
rwin5
őstag
válasz
gtamate2 #56682 üzenetére
Felnőtt emberként csak én tartom az egészet egy bohóc műsornak? Elolvastam ezt a cikket amit linkeltél, de már én szégyellem magam helyettük.
Nem tudom miért gondolom így, de szerintem egy videó nyilatkozatban sokkal jobban helyre lehetett volna ezt a részét rakni, ez a "postokat teszünk ki" és rejtett utalásokat rejtünk el benne szánalmasan gyerekes.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #56682 üzenetére
Néztem a meccset, chatbe már akkor forrtak az indulatok, de nem gondoltam volna, hogy ekkora kommentháború lesz utána, köszi ezt az összefoglaló linket, valszeg lemaradtam volna róla, mert én elvből nem követem/lájkolom egyik fiúcska oldalát sem.
ben: Ja. 2-től 3-ig az az időszak, amikor alkotni szoktak.
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #56363 üzenetére
A WP peek kamu. Következetesen oda peekelt ahol az ellenfél volt, ráadásként amikor a terror jobbról húzódott be előre is lőtt. Eltérő esetekben eltérő pontra peekelt érdekes módon mindig jó helyre. Itt a társa sem infozhatta hogy jobb, hiszen balról ment ki jobbra és onnan jött vissza a terror.
Kamu a kölök
-
GabN73
addikt
válasz
gtamate2 #55773 üzenetére
Nem sok az a 100as különbség amúgy?
Én régi Asus laposról tolom i7-720QM meg egy ATi mobility HD5870, átlagosan 120 fpsem van. Viszont tartja rendesen, füstben+harc közben se csökken 100-110 alá. Cobblen van átlag 90 fpsem, meg nuken, de ott se csökken drasztikusan füstben.
-
AllTheBest
őstag
válasz
gtamate2 #55773 üzenetére
Kicsit hülye öltet volt ezt tegnap este így leírni, nem néztem előtte végig a mapokat (itt hibáztam)
Ettől függetlenül még úgy éreztem, hogy a korrektség kedvéért feldobok pár képernyőképet. És itt se az volt, hogy kiálltam oda és vártam, hogy eltudjam kapni a legmagasabb fps-t.
Az utolsó pár meccsem: [csakazinferno] (nem gondoltam, hogy a mapok között ekkora különbség van ) -
ReFleXx
addikt
válasz
gtamate2 #54904 üzenetére
hja, ember nem lesz
igazabol olyanra is gondoltam, persze csak ha beindulna a mixelos dolog, hogy futna hlstat is a szerveren
es akkor abbol lehetne statisztikakat, rankokat csinalni
pelda
playerekhez be lehet allitani real neveket és akkor oda lehetne beirni pl a prohardveres nicket, mert pl sokan mas neven vannak ingame mint itt. -
kuLi_
tag
válasz
gtamate2 #54904 üzenetére
Roger, megkérdezem az illetékeseket, hogy mit tehetnek az ügy érdekében, egyelőre semmi sem garantált. (pl. nem tudom, hogy Gabessonék esetleg használni óhajtják-e a későbbiekben offisölöbb célokra)
Referencia;
Retake: https://www.gametracker.com/server_info/46.107.224.32:27017/
DM: https://www.gametracker.com/server_info/46.107.224.32:27018/ -
-
Fr3eWar
őstag
válasz
gtamate2 #54536 üzenetére
Szia, én is Cloud-ot használok, sima nem II.
Ha tesztelem Windowsban a mikrofont, akkor kristály tiszta a rögzített hang.
Cs-ben viszont van egy alapbúgás mellette, legalábbis én azt hallom, ha Voice_loopback engedélyezve van.
Cs-ben is, és win driverben is kb 50%-osra van állítva a jelszint, így viszonylag halk a búgás de van, és vannak játékosok, akiknél semmi háttérzajt nem hallok át (ők hogy csinálják?).
Van valami beállítás amin átsiklottam? -
Arkennys
addikt
válasz
gtamate2 #54001 üzenetére
Ha még csak naiv lenne, de mindenki más a hülye ahogy magyarázza, mert nem értünk egyet a rózsaszín vattapamacs véleményével: márpedig csalók nincsenek is, csak mindenki rámondja, a VAC pedig néha jóindulatúan elhiszi a dolgot, vagy mi....
(#54002) Shkiz0: Igen, érdekes tud lenni. Múltkor megörültem, hogy jé enemyben 3 magyar van, odaköszöntem, kérdeztem, sokat játsszák e az adott pályát, erre már flegma kötözködés volt a válasz
Pedig nem volt rá ok adva alapból. Amit leműveltek akkor, ahogy nyerésbe kerültek, pedig már minősíthetetlen volt
De szerencsére hébe-hóba normális honfitárssal is összefutni random
-
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #53680 üzenetére
Igen, ebben a játékban kivételesen jól látható, hogy hová tartanak a lövedékek (és ha jól rémlik, akkor ezen még finomítottak is az utolsó updateben). Szóval spray 'n' pray szempontjából érdemes követni, hogy hol landolnak a golyók (és aszerint reagálni a következő mozdulatra), és nem csukott szemmel imádkozni
-
-
-
zkas90
senior tag
válasz
gtamate2 #53470 üzenetére
"Az pedig külön vicc kategória hogy v1ceról úgy beszélsz mintha minimum get_right lenne, azért ne szórakozzunk már. Ki a következő akiről példát veszel, rml?"
Ezután inkább nem is reagálok a többire, mert fölösleges.Szánalmas hogy beleköttök 1 normális valós tartalmat tartalmazó kommentbe és még én vagyok a szar
(#53472) vzsryl - továbbra is ti vagytok túlérzékenyek
nem volt arrogáns a hozzászólás és valós tartalmakat tartalmazottArról hogy ti ezt nem tudjátok feldolgozni nem én tehetek.
#53473) gtamate2
Hát azután a mondat után tisztán látszik, hogy szövegértelmezési gondjaid vannak, ezért fölösleges bármit reagálni. -
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #53086 üzenetére
Ennyit ér sajnos...
Nem csak én rohangálok több számmal, szóval ez azért így még nem sok. De a csalókat idővel(!!!) talán tényleg megszűri kicsit. Viszont amint vzsryl is írt, ezt meg lehetne fejelni havidíjjal, vagy egyszeri nagyobb összeggel és 128tick, szűrt, komolyabb vac-es MM. Ne kelljen faceiten és esea-n szórakozni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #52785 üzenetére
csak magánvélemény a cod scene alaposabb ismerete nélkül, inputot elfogadok: cod maga nem is annyira kompetitív, nem ismerem az anticheatjüket, de ezek szerint az sincs a helyzet magaslatán, illetve codból így is úgy is meg kell venni félévente a következőt, akár kibannolnak, akár nem.
szerintem a mostani minimum lvl requirement egy jó irány csak magasabb szint küszöböt kellene bevezetni. lolban mennyi idő míg valaki rankedezhet? kb. annyi kellene ide is, kevesebb gond lenne. a pénz sok gyökérnek nem akadály, de az idő és pénz együtt már elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest