-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
válasz
#97716736 #30987 üzenetére
Eddig 1400dpi-n játszottam 1.4-es sense-zel.Természetesen csuklóból. Most kezdek rászokni az alkaros verzióra, mert nem érzem, hogy az én stílusom lenne (a csuklós).
A megtámasztást hol érted? Ugye nem csuklónál? Mert nekem valahol az alkarom közepe az, ami az asztal szélénél támaszkodik. Mondjuk máshol nem is nagyon tudom megtámasztani, mert elég magas az íróasztalom.
-
light0416
tag
-
hNp88
aktív tag
válasz
#97716736 #30865 üzenetére
ilyet akarok én is, aztán valahogy real moneybe forgatni a cuccot, és már lenne is gépem, amin nem 10FPS-em van dust2 középen
na majd március 5-től
(#30867) ZeroDK na és azt hogyan? nekem kapásból más ötletem nincs, mint árulni az itemeket valós pénzért, esetleg játékokat venni, és azt eladni
de van egy olyan érzésem, hogy ez nem a legcélravezetőbb módszer
-
csaba951
veterán
válasz
#97716736 #30848 üzenetére
Elméletben igen, a gyakorlatban nálam nincs semmi ilyen! És még csak azt se tudom mondani, hogy azért, mert a pénz már több mint 30 napja a Wallet-emben van. Nagyon magas nálam a cash flow, nem tud a Wallet-emen ennyi ideig állni ugyanaz a pénz (vagy akárcsak egy kis része).
-
hNp88
aktív tag
válasz
#97716736 #30779 üzenetére
demón rajta van a voicechat? ha nem leszek lusta, majd kivágom, és az lesz az ébresztőm
amúgy hihetetlen, tényleg butábbak a magyarok, mint az oroszok lassan... azok legalább egymás közt összetartanak, lesúgják egymásnak pofátlan módon chaten keresztül a saját csapattársaikat(!) de ez, hogy már így indít, ez kész
olyan kis cuki volt, ahogy anyázott a heréltmókus hangján
-
-
Vanir
veterán
válasz
#97716736 #30263 üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Launch options-be írd be ezt:
-nojoy
Elvileg megoldja. -
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #30045 üzenetére
Nem hagyhattam ki
e: A kommentátor fáradt, és alszanak a másik szobában.D
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #29907 üzenetére
Annyira idegesítő, hogy mikor megvettem ezt a gepet (nincs egy eve) meg meg volt a 300+ fps 95%-ban, mé kepeket is raktam fel, hogy füstben 5-600-ra felmegy, erre most néha beesik 200 alá.. Es egy ismerősömnek is, akinek tok ugyanilyen gépe van.. (1024x768, aa van 4x-en meg az arnyek highon). Bocsánat az ekezetekert.
-
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #29898 üzenetére
Rohadt jó
Amúgy a csgoban miért nincs smurf report gomb? Lehetne reportolni az ellent, pl most ellenem majdnem 50et fragelt 22 kör alatt, saját bevallása szerint global a main acjcán, most csak dmg. Persze a 16-6os vereséghez az is kellett, hogy kapjak egy 4fős premadet akik nem csináltak semmit. Reportolni lehetne smurfért, valve ip címet mitudoménmit csekkol, aztán ha bebizonyosodik akkor megkapja azt a rankot mindkét accra ahol a magasabb van. Mert érted, az a smurf kit érdekel aki dmg és dmg a smurfje is?(mint nekem). De az aki mondjuk DMG és silver egyen smurfol... Vagy global és DMG-n, megkopasztanám őket. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #29874 üzenetére
Igen, ultra lassú
Viszont az újat nagyjából kezdem megszokni, sajnos még pixel pontosságú nem vagyok, de sejtem ahhoz többet kéne játszanom, viszont bemelegítés után egész jól lövök.
Sajnos 7 évig úgy játszottam a cod2-vel, hogy hihetetlen lassú volt a sensim, és ugye ez beleég az ember izommemóriájába, szóval kell pár hónap míg ösztönszerűen teljesen rászokok (akár bemelegítés nélkül). -
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #29872 üzenetére
Igen, 3 héttel ezelőtt, 300 dpi + 1.3-as sensel játszottam, most 400dpi és 2-es sensi, ég és föld. Mivel nagy ugrás ez (eléggé), ezért még szoknom kell, nem tudok ugye minden nap játszani, max 2-3 naponta, akkor is holtfáradtan. És csak soloban, szóval örülök neki, hogy meg lett. Nem engem carryztek, hanem én másokat, másfél éve meg nova 1 voltam, mikor elkezdtem játszani
Sőt, még másfél év sem volt. Na mindegy, megpróbálok feljebb menni, egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.
-
no more
veterán
válasz
#97716736 #29814 üzenetére
Hát, aki eddig próbálta, mindenki azt mondta, hogy túl lassú... xd Én megszoktam már.
(#29815) kiszi07: Welcome to BAN city! Population: you!
Ha már így összegyűltünk... valaki el tudná magyarázni, miért van az, hogy 128 tickes szerveren akadozik a játék? Egy darabig jó (értsd: 150-160 fps, ha sokan vagyunk, kisebb mapokon kiakad 299-en is), majd hirtelen elkezd leesni az fps és szó szerint rángat... lerakom tálcára, madj vissza és megint jó egy darabig. Ez mitől lehet??? DE ugyanilyen instabil az egész gép... böngészőnél ugyanez. Jó a görgetés, majd elkezd akadozni, lerakom tálcára és vissza, megint jó egy darabig. RAM, vagy mi lehet a baj? Azóta már cseréltem alaplapot, procit, és új 64 bites windows lett fent... Továbbra is áll ez a dolog.
Azért írtam RAM-ot, mert remélem, hogy nem a VGA haldoklik.
(#29816) ZeroDK: Kedvenc játékosom... Olyan elmebeteg, mint SpawN volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged