- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #61915 üzenetére
Melyik metódussal limitáltál? fps_max vagy külső limiterrel? 60Hz-en és 120Hz-en is durván tud törni a kép 120-as limitnél. Ugyanúgy ahogy 75Hz-es monitoron 150-es limitnél.
Mindegy, nekem bevált ez a külső limiter, akit érdekel, érdemes kipróbálni, maximum visszaállítja az ember olyanra amilyen volt. Érdekes módon sokkal könnyebben bunnyzok, mint külső limiter nélkül, vagy fps_max 300 vagy 200 beállítással.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
gtamate2 #61768 üzenetére
Üdv!
Múltkor pont ezt akartam kérdezni. Aki soha nem cs-ézett anno (lényegében), de azért fps-ekkel tolta, annak mennyi esélye van magasabb rangra? Én most nova 3 vagyok (90 nyert meccs, 250 óra), anno S5-be dobott azt hiszem. Bár csak mostanában kezdtem el "gyakorolgatni". Aim botz, HS only szeró, stb. De ha te már nova 4-ben kezdtél ugyanilyen körülmények között...
Kíváncsi leszek, meddig tudom majd felküzdeni magam.
-
-
-
-
CosmoBacsika
tag
válasz
gtamate2 #61601 üzenetére
Sokszor szerencsére én se. El is mesélem a legutóbbit, mert szomorú tapasztalat volt. Az open lobby ötödiknek besodort mellénk egy magyar srácot. Semmi gond nem volt vele, korrekten játszott, nem volt paraszt stb. Másnap látom online, kérdezem, hogy jön-e mm. Mondta h persze, jönne egy haverja is. Frankó az már három, plusz nekem még két haver, egy klántárs, plusz Rexpekt. A "haver" supreme volt, feltűnően jól játszott. Természetesen az ellen adta a savat, de nem foglalkoztam vele, gondoltam a mi kis DMG szintünkhöz képest egy supreme-nek illik sokkal jobban játszani. Kövi két mapra érkezett még neki egy haverja. Innen kezdett durvulni a dolog. Ami a legfurább volt, hogy minden kör nagyon gyors volt. Konkrétan rohannom kellett, hogy enemy-t lássak. Persze ts-en poénkodtak a csalással, de azt gondoltam, hogy ez csak poén. Plusz a másik beszédtéma volt, hogy egy héten belül mindketten globálok lesznek. Természetesen a meccsek után rántottam is lefele a demókat, és kb 5-6 körig kellett néznem, hogy legalább a WH teljesen egyértelmű legyen. Késsel futás default spotok mellett sosem benézve (hiszen minek), távolról rohanva az enemy felé, pont akkor előszedve a fegyvert amikor kell, gyakran falakon keresztül az ellenre tartás stbstb....
Csalódás volt. Az egy dolog, hogy parasztok voltak, de értelmét nem látom az egésznek, mert olyan nyilvánvalóan csinálták, hogy erre repülni fog a ban igen hamar. Plusz nem értem, hogy mi ebben az élvezet....
Update: Az egyik sutyerák már meg is kapta (egy napra rá).
Delikvens 1:
Delkivens 2: -
vzsryl
nagyúr
válasz
gtamate2 #61353 üzenetére
2-16-nál az lényegtelen, hogy 2-t vagy 11-et fragelsz...
Az utóbbi pár hétben/hónapban ami sikert elértek (pl. múlt héten HLTV TOP1-es csapat), azt nagyban köszönhetik annak, hogy f0rest szétrektelte az ellenfeleket. Természetesen nem csak az ő erénye, de mostanában többet tett a csapat sikereiért, mint előtte bármikor. Talán még a kezdeti időszakban volt ennyire meghatározó, bár akkoriban GTR még nála is keményebbnek számított.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gtamate2 #61348 üzenetére
1: nem adta nekik. NAGYON nem.
2: Cache a NiP egyik legszörnyűbb mapja. egy ideje nem is játsszák.
3: szerintem a ruszkik fel voltak készülve rájuk. hányszor is sprayelték le őket füstön keresztül, amikor a boosthoz rohantak? talán kétszer is, mielőtt a NiP abbahagyta azt.és ebben az a legszomorúbb, hogy szerintem rektelik őket a döntő meccsen.
-
had423
aktív tag
válasz
gtamate2 #60973 üzenetére
Ha a cs közösségről beszélünk, akkor mit vársz olyanoktól akik szétmemélik a smithzet (kicsit jogosan), de úgy hogy 2 héten keresztül minden második poszt a redditen az hogy "yo les noobs", aztán amikor egy kommentátor megy rá, akkor csontig oltják. De kb ugyanazok az emberek, akik upvotolták anno ezeket.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #60560 üzenetére
Bele persze, csak ne toljuk túl. Ha már itt tartunk a hangzásán javíthatnának kicsit, mert néha vannak véleményes hangok. Volt olyan mikor fixen balról jött a trapp az enemy meg jobbról. Az egész csapat balról hallotta. Ilyenkor milyen fejes segít? A másik lerakón zajló eseményeket is lehetett már melletted hallani.
Tudom hogy updatelik az ilyen fail infos hangokat, de még mindig lehet ilyennel találkozni.
-
válasz
gtamate2 #60523 üzenetére
omfg, ezek az árak , egyelőre még nincs is mindegyik marketon.
-
RexpecT
addikt
válasz
gtamate2 #60409 üzenetére
Jah emlékszem, és hülyeséget mondtam. De pont ez lenne a lényeg, hogy fejlődjön az ember, de mikor egy meccsen már a sokadik körben fordul elő egy ilyen az elég bosszantó.
Egyik haver előfizetett ESEA-ra, azt mondja, hogy sokkal normálisabb emberek vannak. Csak sokallom a 7 dollárt érte havonta.
-
GabN73
addikt
válasz
gtamate2 #59997 üzenetére
Bocs Snow, de ez még férjen bele.
Én teljesen aláírom, hogy szeretek "önállósodni", terelni néha, de ha ilyen kaotikus állapotok vannak, akkor nem értem, hogy miért én vagyok hibáztatva, ha bemegyek b-re egyedül. (és esetlegesen meghalok, mert senki se jön, hiába kértem/ott állt sötétben). Nem hiszem, hogy ez az 1 kör lett volna a sorsöntő, és ezért nem ment senkinek.
Az, hogy a csapattársaim veszekednek jópár kör óta, mindenki csendben van, egy infó nincs leadva, ha valaki mond 1 infót és le van teremtve, vagy szimplán megkéred valamire, de sz*rnak rá akkor nincs kedv. Én már mondtam az elején is, hogy stoppoljuk a gamet, osszunk újra, gondoljuk át, mert ez így nem működik.Skl:
... -
skL86
tag
válasz
gtamate2 #59997 üzenetére
A kultúrált stílussal úgy gondolom semmi gond, xero benyögéseitől is ki tudok akadni, mikor benyögi, hogy miért nem csinálta azt a társa amit GONDOLT
, de ő legalább nem illeti lekicsinylő jelzőkkel a társait, az se baj, ha elszakad a cérna és káromkodik vki, csak legalább utólag vegye már észre magát, és ne gondolja már jogosnak a dolgot könyörgöm..
-
skL86
tag
válasz
gtamate2 #59985 üzenetére
Snow, az a baj, hogy itt nem azért szídott minket, mert mondta a tuti taktikákat mi meg nem mentünk Aból B-be, hanem random hülyeségeken, kettőre emlékszem, egyik alkalommal berohant tax egyedül a Bre, ezért szólt be neki (nem volt taktika), második alkalommal egy ellenfél volt Dust 2 A röviden, Sztrego CT kezdőről walkolt fel A lerakó felé, Zombie meg kiabálta, hogy fusson segítsen mert harcolt az ellenfél a rövides társunkkal, Sztrego meg nem futott, erre miután mindkettőt lelőtte az ellenfél, jött a szidalmazás, hogy ilyen hülye. Nem hinném, hogy így kell kommunikálni..már csak azért sem, mert ez az ő döntése egy ilyen kiélezett szituban, másrészt meg baromira rank függő, hogy mire képes odafigyelni egy kiélezett szituban... kicsit gondoljatok bele, hogyan játszanátok, ha nem napi szinten nyomnátok, hanem mondjuk havonta pár alkalommal esnétek be a gép elé, másrészt pedig vannak jobb és vannak rosszabb képességű játékosok, Sztrego egyébként nem is szólt vissza egyszer sem Zombienak, tehát azt sem mondhatja, hogy nem kért a "tanácsaiból".
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #59919 üzenetére
Mit írtam? Naiv vagy fogalma sincsen a játékról. Nem degradáltam, pusztán leírtam a véleményemet. Semmi személyes nincsen benne, egyszerűen én így gondolom. Attól, hogy valaki játszik, akár velünk akár nem, még nem feltétlenül rendelkezik olyan látásmóddal, hogy kiszúrja azokat az apró pici jeleket, amik elég egyértelművé tesznek egy ilyen szituációt. A naivitást pedig kár magyarázni.
Tudom sokaknál a csaló ott indul és zárul, hogy pörög, de sajnos sokkal-sokkal finomabb megoldások is léteznek, sőt már 10 éve is léteztek.
-
Mezcal
addikt
válasz
gtamate2 #59860 üzenetére
Az lehetett az is, hogy hallotta a hangokat és arra nézett, láttam profiknál is, de én is szoktam a fal felé fordulni, hogy füleljek egy kicsit. De úgy láttam, hogy Kodi sem volt teljesen biztos a csalásban.
kretenallat Az okés, hogy egy okosabb wéhás jobban titkolja, aktív wh-s játékost kéne keresni, aki elmondja a frankót.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #59534 üzenetére
Nekem csak B75-ös lapom van és mégis működik. Minden progi 3300MHz-es alapfrekin látja a procit hiába csavartam fel 35-re, ugyanakkor ha elindítok pl. egy Intel Burn tezst programot alapbeállításon, ott szépen megmutatkozik a lóláb és fixen változik 2-3 Gfloppot a kapott eredmény.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
gtamate2 #59534 üzenetére
Skylake procikkal (1151 socket) működik a busz frekvencia emeléssel az OC. Pentium G4400, i3-6100 prockókat fel lehet vinni 4-4,4GHz-re Z170-es lappal. Forrás: Salazar Studio Viszont, nem tudom, hogy hosszú távon mennyire károsodhatnak a PCIe buszon levő eszközök az emelt frekvencia miatt. Főleg egy drága VGA szempontjából lehet ez kritikus.
gtamate2 (59533): Köszi szépen!
-
Vismajor01
addikt
válasz
gtamate2 #59520 üzenetére
Sebaj mert a procit is tervezem felvinni 3.5ről 4.2ghzre, elvileg annyira kényelmesen fellehet
Csak FHD lett a monitor és ezért a játék is mert minden más hülyén néz ki (és amúgyse nagyon változik az fps ha minden off vagy minden high)
Ma már elvileg meg lesz a GTX 960 de a procit még nem tudom huzni mert ház, hűtő még nincs, majd leírom a tapasztalatokat. -
Aprósólyom
addikt
válasz
gtamate2 #59411 üzenetére
Érdeklődöm, hogy a PH! Steam csoportban való részvétel miként igényelhető? Meghívós a csoport. Szeretnék normális emberekkel alkalmanként játszani. MM-ben egyszerűen képtelenség, vagy alig van szerencsém hozzájuk. Ha jól látom, a steam-en, töltsem ki a csoportkérdőívet és aztán elbíráltok?
Ui.: Üdvözlök mindenkit szűnni nem akaró szeretettel, hiszen ez az első levegővételem a topicban.
-
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
gtamate2 #59446 üzenetére
Nem vagytok folyton online, így nem lenne jobb csinálni egy új steam csoportot, ahol csak azok vannak benne, akik már huzamosabb ideje részt vesznek a mixeken és ott megosztani a jelszót, amit napi vagy heti rendszerességgel változtatva van. Titeket sem zaklatnának érte, másokat sem zaklatnának érte, akinek nincs joga kiadni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #59158 üzenetére
Remélem, hogy nem vetted rossz néven, csak csipkelődtem. Én dotában jutottam a holmijaim értékének nagyjához, vettem 3 pólót meg egy fejhallgatót, a hozzá járó digital unluckok tradeléséből meg összeszedtem majdnem mindent, ami az inventorymban van steamen. Kár, hogy nem vettem egy howl-t annó... vagy egy golden baby roshant, amikor az egyik srác felajánlotta potom 2500ért...
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #59155 üzenetére
a panelnek mindegy, hogy 2D v 3D, amit megjelenít, ha hosszabb ideig használtad 69-en pl windows asztalon vagy ilyesmi, akkor CSGOban is menni fog. szerintem nyugodtan használhatod, amúgy, hagyd estére filmet lejátszani 69-en, reggelre lesz válaszod és még csak az arcodba se robban xD. nem gondoltam volna, hogy egy kés árát nem dobtad be egy monitorba... persze, tudom, a kés az látszik MMen
-
-
GabN73
addikt
válasz
gtamate2 #58490 üzenetére
Az se rossz.
Nálunk az egyik tagunk gépe nem bírta a hőt, így szépen lekapcsolt. Jó, kérjünk gépet. Hát nem hoztak végül pluszt, de szereznek. Szereztek, de vidkari nélkül. De nem telepíthetünk rá. Jó, akkor majd valaki gépéhez odaül.
Játszunk a nagy esélyes ellen, Source, inferno T oldalt hozzuk épp 8-3-ra (sose értettem, szerintem nem volt túl , 1-1 frag után már kezd a hangulat feszültté vállni, megy az ide-oda ordibálás, az emberek gyülekeznek mögöttünk, a másik csapat mögött is. 1v1, csapattárs gépén elszáll az alaplap....
Na, akkor újra gépkeresés, mikor hová tud leülni. Ott talán már mindenki agya elszállt, szartunk az egészbe, nem is sikerült úgy hozzáálnunk csapat szintenEmlékszem, talán ez volt V1Ce első lanja, szegényt, annyira sz*patták, meg csúfolták. És még talán ők lettek az utolsók is akkor.
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #58495 üzenetére
Én pedig megköszönném családomnak, páromnak a támogatást. A Valve gárdájának a bugokat, melyek olyan sok vidámságot hoztak az életünkbe.
A JYSK-nek, hogy mérhetetlen bölcsességével kiszolgálja az ülepemet (és eteti consit).Valamint Snow és lemusz szerénykednek, de mindez nem jöhetett volna létre az ő (kicsit beteges) kémiájuk nélkül.
[ Módosította: CoolMan ]
-
szebe
addikt
válasz
gtamate2 #58490 üzenetére
5-6 éve BYOC idején standard volt, hogy a péntek estére tervezett csoportmeccsekből vagy nem lett semmi, vagy a 8 órás kezdésből lett 10-11. Szombaton meg ennek függvényében csúszott tovább az egész.
Utóbbi pár alkalommal már tényleg odafigyeltek erre, hogy ne másfél óra legyen már bekonfigolni első meccs előtt (főleg hogy driverek, configok le vannak adva előre), illetve két meccs között ne 30 perc legyen már a cigi/pisi/csoki...
Nyilvánvalóan nem tökéletes a rendezvény (az mondjuk más kérdés, hogy nem az első lanjuk...), de amíg nincs alternatíva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest