- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #65684 üzenetére
"Akkor éri majd meg ha belekerül pár skin-em a ládákba, akkor minden ládanyitásnál a kulcs árából valamennyit megkapok majd..."
Arról beszél, hogy mikor érné meg neki, emiatt gondoltam, hogy nem árt képben lenni a helyzettel.
gyurkikrisz: tudom, hogy nem ugyanaz, de a jogi és pénzügyi háttér ugyanannak a cégnek a kezében van, így azért akadhatnak átfedések. persze, ha van info, ami pontosabban leírja a CSGO-s helyzetet, az felülírja a dotából származó infot. nekem nincs ilyen infom.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #65677 üzenetére
meg a pisztráng kés?
na most gondolj bele, mekkora pénzeket akaszthatna a valve egy pisztráng késsel. pláne egy FADE pisztránggal... omg. (egy kis lillafüredi szivárványos pisztráng, jáááj.)
amúgy -Rara- kitartása szerintem nagyon frankó, eleinte elég sok negatív komment volt, most mégis itt van és jönnek az újabb ötletek, átdolgozások stb. Abban az egyben nem vagyok teljesen biztos, hogy megéri-e ez neki. Azt talán már linkeltem korábban, hogy a dotás skinmakerek nem éppek pozitívak a jövővel kapcsolatban és ők pár évvel előttünk járnak a sztoriban. remélem a csgos modell a pénzügyekre megmarad valami átláthatóbbnak és tisztességesebbnek.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #65645 üzenetére
Amennyire tudom, már nem veszed komolyan a CS-t, erre írtam, hogy nem foglalkozol vele.
A könnyedet meg nem fogtam fel, hogy casual-t jelent, sry. Amit írtam, oda kellett volna írnom, hogy MM-es társakra vonatkozik, és valamiért arra gondoltam, fel sem merült, hogy az ember casualban foglalkozhat a killjeivel. Ezért még ne verd a buksidat a falba
Sajnos, jópárszor kaptam már részeg v. betépett csapattársakat.
Szerk: Nekem a CSGO server picker okozott egy olyan apróságot, hogy semmilyen updatet nem tudott leszedni a játék
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Redneck #65386 üzenetére
Én a hitrate-en nem akadok már fenn, vagy beadja vagy nem. Bár ezzel hazudok, hogy nem akadok fenn, mert kb a 10. alkalom után forgatom a szemem rendesen.
De van, hogy olyanokat bead, amire nem is gondolnám. pisztollyal rántásból lövök egyet és heady, máskor meg tisztán célzok fejre az AK-val és semmi. Oké, nem vagyok profi, de azt látom visszanézve is, hogy hova céloztam. Egyébként nekem az is baj ezzel a hitbox-szal, hogy kezdi elhitetni hogy azon a szinten vagyok, mintha most kezdenék el vele játszani. Pedig annál azért ügyesebb vagyok egy fokkal. De azt jó látni, hogy legalább elismerik, hogy szar és próbálnak rajta csiszolni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #65386 üzenetére
A Deagle-nél én azt szoktam csinálni (ha eszembe jut), hogy első lövés előtt kicsit váltogatok késre és vissza, akkor velem szembe álló emberre az első lövés pontos, de ha csak előhúzott deagle-vel rohangálok, majd megállok és lövök, akkor pontatlan. Ezt mások is csinálják, akik többször forgatják ezt a "csodálatosan" nerfelt pisztolyt.
-
30z.Samu
titán
válasz
Redneck #65341 üzenetére
A pinggel nincs gondom, az sose magas hála Istennek, csak ugye a Random MM-nél 64-es a ticken. Bár most, hogy beszélgetünk erről, azt hiszem lehet állítani a játékban, hogy mekkora ping legyen a maximum. Bár ahhoz képest volt egy csapattársam, akinél felszaladt 500-600 körülire.
-
Franklin
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #65213 üzenetére
Köszönöm, kérem is a Pulitzer-díjat.
Ne mondja nekem senki, hogy IBuyPower óta (hány éve is volt?) nem volt egyetlen egy bunda sem a profi CS:GO-ban! Volt, csak már nem olyan hülyék az érintettek, hogy steames chatben beszéljék meg a részleteket, így nincs közvetlen bizonyíték, nincsenek nagy leleplezések... csak úgy mint a csaló profiknál.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Vismajor01
addikt
válasz
Redneck #64454 üzenetére
Most aliról rendeltem egy másik DA-t mert most akcijóóós (25 dodo volt)
Elvileg eredeti(sok feedback, belsejéről kép etc) ha nem max visszakérem az árát. Aztán ha ez is elromlik egyszer akkor razert letudtuk, jöhet a ss meg a zowie
Ha már ott voltam vettem egy HP Oment is mert a qck masst már kinőttem -
gtamate2
veterán
válasz
Redneck #64388 üzenetére
Folyton fejlesztik a játékot, figyelik a játékosok igényet úgy mint egyik másik játékban sem. 4 éve folyamatosan van support (lassan 5). Jöttek új pályák, feldolgozták és felújították a régieket, cserélődnek a pályák, cserélték a hitboxokat és bekerült a rate állítási lehetőség amiért oly sokan panaszkodtak.
A majorok pályabugjait szinte azonnal javították, volt operation is és jött ki új hangmotor mert erre volt igény.Te pedig azt az oldalát nézed hogy javították a textúrapakkot szebb lett a nuke DE megcsinálhatták volna jobbra, kevesebb az fps ménem megy minden gépen úgy mint régen , miért pont ezt csinálták és nem azt ami szerinted kellene.
Ezzel csak arra próbálok rávilágítani hogy kezelhetnéd pozitívan a dolgokat és az azt jelentené hogy örülsz hogy patchalve lett egyáltalán a játék megjelenés óta és nem csak egy 0day gigapatchet kapott mint több másik játék, ehelyett folyton csak a hibákat látod meg te is sokszor és más is innen a fórumról.
Ezzel pedig nem kritizálni szerettelek volna hanem csak leírtam az én észrevételeimet, tényleg nagyon sokat változtathat az életen a hozzáállás.
Ez pedig nem az elvakult optimizmus egyáltalán. Arra az lenne a legjobb hasonlat hogy ha december elsején kapsz egy piros borítékos csekket az autód szélvédőjére mert rossz helyre parkoltál és megbüntettek 10 ezerre akkor annak örülsz hogy legalább az idén a gyereknek ingyen volt a mikuláscsomag csomagolása.Tényleg nem rossz indulatból mondtam
-
edgR
őstag
válasz
Redneck #64385 üzenetére
ez alapján annyira nem is (24% a differencia, ha nem te hostolsz - és ugye nem botokkal mérünk FPS értékeket, ha úgy sem ellenük számít, hogy minél több legyen), és egy rakás dolog belekerült/szebb lett a kezdetek óta.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck #64388 üzenetére
nyugi, én is utálom ezt a rakás szerencsétlenséget az összes degenerált hibájával együtt. ennél jobban csak magamat utálom, hogy még mindig ezzel játszok, de sajnos csapatban nem találtam jobbat (barátok, komptetitív oldal stb), egyéniben meg nem olyan nagy élvezet játszani. (különben UT2017eznék, igen, kurvajó és ingyenes.)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Redneck #63998 üzenetére
Nekem az a nagyon furcsa, hogy faceit-en ha .de szerver kerül kiválasztásra 35-50 között van a pingem , mm-nél hiába állítom be 45-re mindig 50-60 közötti pingem lesz , a játék is kiírja hogy 50-60 sőt néha 70 ms a legjobb válaszidő a szerverekhez....még nem jöttem rá miért , sosem fogok justvolvocsgo
-
-
válasz
Redneck #63623 üzenetére
Lehet még a játékba is jön 1/2 euróért
Gondold el csóri T-nek megremeg a keze az AK-n máris nem tudja lelőni az életére törő CT-t.
Úgy képzelem el mint a graffitit, vagy mint a papírzsepit. Lenne belőle 50-es meg 100-as pack is.
Az 50es 0.5 eur, a 100-as 0.75, de fontolóra venném a volvo helyében a "családi" kiszerelést 1 eur-ért.
És lehetne használni a játékban is, lenne rá faszás animáció.
De ha eszük van eslőre csak sima jönne, aztán mikor kezd csökkenni a hype akkor jöhet a csapatlogós, meg illatosított is a játékban persze az már felárasan, és buuuuum újra dől a lé
ÁÁhh megyek is megírom Gabennek milyen hatalmas ötletem van. -
marcusa
addikt
válasz
Redneck #62763 üzenetére
Én ezt néztem mindegyik fiókon: https://www.twitch.tv/eleaguetv
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #62643 üzenetére
Ha ki nem fagy, be nem bugol vagy ilyesmi. Sajnos én már tapasztaltam olyat, hogy 1-1 twitch reklám után nem töltődött be normálisan a dolog és állt, mint a faék. Ilyenkor lehet még a drop system se lát, úgyhogy célszerű néha ránézned, legalább 1-2 óránként 1x, nyomni egy F5-öt vagy valami...
-
-FLY->
őstag
válasz
Redneck #62611 üzenetére
Aha köszi, én 128-ra fixáltam, csgo okos oldalon olvastam, hogy legyen a kétszerese rateeknek(mondom miért is ne, az így is hagytam). Meg ez az őskövület benkó moncsi is csak 120Hz-et tud, szal felesleges tovább erőltetni. Viszi a 8 szálat, kimonitoroztam, és így a vga sem pörgi a végét, szóval nem nagyon értem. Csak megjavítják egyszer.
-
-
válasz
Redneck #62548 üzenetére
Amúgy Bravo Case lesz az. Phoenix az nekem is van vagy 300 darab .
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #62505 üzenetére
Ez kb 2-3 éve volt gyakori probléma, amit valami memória túlcsordulás okozott. Van rá launch options is, de elméletileg már javítva van és amúgy se használja már senki se. Az a néhány óránkénti resi nem kellene, hogy problémát okozzon szerintem. Nem vagy te full farmer, hogy 24 órában idle szerveren lógjon az accod...
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #62388 üzenetére
Nekem néha jó vele néha meg nem. Nem tudom milyen windows update, beállítás vagy szoftveres kölcsönhatás triggerelheti. Úgy tudom tesztelni, hogy játék letálcázva és böngésző megnyitva görgetek folyamatosan egy oldalon és ha megakad a görgetés, akkor nem fasza. DPC latency checkerrel nézve is, olyankor megugrik egy kicsit a téma, tehát laggocska van. Hiába van kikapcsolva böngészőben a hardveres gyorsítás, hiába van minden driver frissítve, még a chipset is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest