- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
válasz
bbdzyx #49921 üzenetére
twitch video link
A következő 20-45 másodperc az érdekes.09:18:09-kor a vízfejű kisétál a színpadról.
09:18:11-kor barbar akar kezetfogni "dancsópetivel", de az a cigány még csak rá sem néz (Ott kellett volna kettéfejelni.)
09:18:30-kor pedig foxi akarna kezet fogni, de csak a managerrel sikerült -
vzsryl
nagyúr
válasz
bbdzyx #49549 üzenetére
Pedig ha az ő szemszögüket nézed, akkor igazuk van, mivel casual playerek. Egy casual player nem vesz észre különbséget 60 vagy 120 fps között, mert ő nem is tud játszani a CS-vel. Hardcore multiplayer alapú playerek között egy ilyen casual játékos csak "késtartónak" jó.
-
Zomb€€
őstag
válasz
bbdzyx #49139 üzenetére
Termeszetesen gondoltam ra. De kizart. legalabb 4 porgo aimes volt...
Illetve OW-nel kifejezetten figyelek arra, hogy ne iteljek helytelenul, ha bizonytalan vagyok, megnezem megegyszer a demot, ha akkor is, akkor inkabb nem itelek.szebe: Helyes iteletnel (vagy legalabbis a tobbseg szerint...) menuben kiirja, hogy jo itelet miatt XP jutalmat kapsz a kovetkezo meccs vegen.
-
he7edik.
addikt
válasz
bbdzyx #48902 üzenetére
Már hogyne lenne makro GO-ban. Pont itt a PH-ról mentem valakivel (talán ni-vel) 5-ös premadeben MM-re. Az egyik srác konkrétan dupla akkora sebességgel lőtt Tec-9-el mint normálisan. Kérdezték tőle hogy azt meg hogyan? Ő mondta hogy van valami közép-gagyi A4Tech vagy Genius egere és ahhoz vani ilyen makro.
-
gtamate2
veterán
válasz
bbdzyx #48902 üzenetére
Nem gyorsabb mintha megvárnád a végét a töltésnek, viszont kevesebb ideig hallatszik a töltés hangja ez a legfőbb előnye, amellett gyorsabbnak érződik szerintem is, de lemértük.
sanyek2: No offense de később rájössz majd hogy mennyire nem ismered még a játékot. Anno ugyan azt hittem hogy már nagyjából tisztában vagyok ~250 órával a dolgokkal de később mint kiderült nagyon nem. Mindig van olyan taktika/spot/fegyver amit meg kell tanulni kezelni/használni a játékban.
Most azt mondom hogy kb 1000 óra után kezdtem érteni a játékot. -
sanyek2
senior tag
válasz
bbdzyx #48902 üzenetére
Te is unod már, én meg azt, hogy személyeskedsz.
Eddig hallgattam, de lássuk akkor, én hogy tudok személyeskedni.
Én kikapcsolódásként játszom, ahogy azt fentebb olvashattad volna, ha arra is figyeltél volna. Pontosan tudom hogy nem leszek se világ-, országos-, de még megyei bajnok sem, mert nem célom!
Te oltasz itt engem mintha lángolnék, de mi van veled? Nem ismerlek, nem láttalak játszani, nem tudok rólad semmit, de a te elveid alapján, ha megnézem a profilodat, én is egy teljes jellemrajzot mondhatok rólad, és a játékodról.
Szerintem te piszok nagy bunkó vagy! Tudod tán, hogy mikor kezdtem a játékot? Hány nap alatt játszottam 130 órát? Játszottunk már együtt/egymás ellen, kifigyeltél játék közben? Megmondod milyen játékos vagyok, abból, amit elmondtam magamról pár dolgot? Rangomból és az órák számából, valamint hogy azt mondtam nem vagyok első osztályú játékos, benned telesen körvonalazódott, sőt már pontosan tudod melyik játékos vagyok?!
Kib_szott nagy mágus vagy!Le a kalappal!
Az alapján ahogy vélekedsz, és amiket sejtetsz magadról, biztos jobb játékos vagy mint én! Ez nem szarkazmus, ezt így gondolom. Anyukád biztos büszke rád! (Na ez volt a szarkazmus)
Akarok-e jobb játékos lenni mint te?
-Nem érdekel milyen játékos vagy, és nem áll szándékomban senkit túlszárnyalni. Számomra ez nem egy verseny.
Akarok-e falak sarkain átlőni, hogy élvezhessem a játékot?
-Anélkül is élvezem.
Érdekel hogy mit gondolnak a magadfajta tirpákok?
-Tudod a választ.Azt mondod, te nem találkoztál még hackerrel a játékban hosszú éveid alatt? Hát te k_rvanagy mázlista vagy. Múlt héten botlottam bele egybe, ami jó sztori, lejjebb le is írom, csakhogy tudd milyen is az.
Szögezzük le: NEM személyeskedtem, nem az atyai áldásodért jöttem fórumra, hogy megáldj, milyen remek játékos vagyok/lehet majd belőlem!
A kritikát tisztelettel elfogadom akár negatív, akár dícsérő. (Utóbbi természetesen jobban esik.)
A hangvételből, ami átjött a megfogalmazásodból már az első kommentnél el kellett volna küldjelek a halál f_szára!
Kevesen szeretnek bunkókkal játszani/játékot megvitatni.
"Gold novában pedig nincs boostolt ember, hisz onnan szinte csak feljebb van. " Már megint tévedsz.
"sokan az alapokkal sincsenek tisztában, mégsem magukban keresik a hibát elsősorban."
Te talán magadban találtál hibát az elmúlt beszélgetésekben?
Rólam: Hogy noob vagyok-e? Megmondja az, aki játszik velem/ellenem. NEM TE!
Szar a technikám? Lehet. A stratégiáról egy szó sem esett. Ja hogy ez egy lövöldözős játék, csak menni kell és lövöldözni. "Ahhaaaaa"
Alacsony a rangom? ÉRTETTEM URAM!!! IGENIS URAM!!! (Majd ha a katonaságnál szolgálunk, számítani fog)
Addig meg kinyalhatod a seggemet a lekezelő stílusod miatt!
Veled befejeztem a beszélgetést!!!Xero: Köszi a részletezést. Toltam az 1.5-ös cs-t is, de semmirevaló netünk volt, szóval az online tanulás játékból, nem volt jellemző
Tüzelés makrót se használok, ne értsd félre. Láttam egy csapattársnál, ennyi az egész. Kapott-e érte valamit, én azt nem tudhatom.Na és itt a hacker sztori:
Könnyedben infernot toltuk, az "A"-ra mentem aniterroristaként. Felugráltam a teraszra, az ajtó mögötti részről akartam hátba támadni, mert 5 körön át lealáztak minket azon a folyosón.(utólag már tudom miért)
Először teljesen hátra beguggoltam, de hamar rájöttem, hogy az nem lesz jó, előrébb mentem, és már nem guggoltam, álltam. Ahogy megálltam, kb másfél másodperc és kilépett elém, és csutkára fejbe úgy, hogy egy léptét nem hallottam.
Ja és ebből gondolom hogy hacker, mi? Neeem... Megnyomtam a visszajátszás gombot.
Folyosón már egy tárat belelőtt a falba AK47-el úgy hogy a guggoltam és a kereszt a fejemen volt, aztán miközben tárat cserélt, én épp akkor mentem előrébb, majd a következő tárat akkor ürítette a fejembe. Már a falat elkezdte lőni a második tárral is. Ez már fura. Ami teljesen világossá teszi az az, hogy sem a lövéseket, sem a tárcserét, sem a lépteket nem hallottam. Pedig azóta játszok többet a játékkal mióta megvan az új fülesem.
Na ebbe kössetek beleA többi fórumozótól pedig elnézést a fenti hangnem miatt!
-
sanyek2
senior tag
válasz
bbdzyx #48888 üzenetére
Ha már az újratöltés megszakításának megtanulásáról van szó, légyszíves árüld el hogyan működik ez?
Feltételezésem szerint ez is egy bemakrózott, vagy billentyű funkció állítás függvénye. Pl "Q" billentyűre van állítva az elsődleges fegyverre váltás. Jól tippelem?
A bemakrózott pisztolylövés is ez.
A sokgombos patkányok gombjaira be lehet állítani a programjában, makrókat. (játékon kívül)
Felveszi a makrót, játék közben meg csak lenyomja azt a gombot és mint a géppuska úgy szórja a golyókat.
Volt már ilyen csapattársam. Minden egyes alkalommal 10-et lőtt el. Néztem az ő kameráját a halálom után. Azt viszont hangsebességgel. Majdnem egybehangzottak a lövések. -
sanyek2
senior tag
válasz
bbdzyx #48865 üzenetére
Arany Nova 1, 12. szint (őrmester)
Ha nálad az alapján dől el, jó játékos-e valaki, hogy késsel fut-e, akkor én nem a csapatodba való vagyok.
Talán késről való váltással lehet csak fejeseket osztani?
Nem raktak le bombát, nem szorít az idő, és nem futok késsel. Hmm... Béna noob vagyok? Ha így van, felvállalom. Majd fejlődök úgyis. Mindenki volt noob.
A játékban a pontosságom átlag 40-45% Folyton kiírja a kör végén. Nekem ennyi, míg a csapatomnak 12
Steam szerint 130 órát játszottam eddig, a teljesítményekből 54% megvan.A kinti teraszra gondoltam, nem a belső raklapos és ládás helyiségre. A sarokról kiugrott elém a sniper.
Lőttem rá miközben esett, és ő is rám pisztollyal. A nyílt területen. Ott nincs ferde fal, és nem a nagy dobozokra ugrott.
Tudod mit, inkább mutatom: -
shaddy1027
tag
válasz
bbdzyx #48593 üzenetére
Nem tudom, de csak Casualozok mostanság(5 hónapja), viszont reportolni ugyanúgy szoktam itt is. Gyorsabb mint MM-en, mert itt ha hamarabb halok meg, akkor ugye tudok váltani és már látom is a "szemétládát", hogy mivel trükközik, nem kell a meccs után visszanézni.
Ugyanúgy szoktam kapni az értesítést, hogy XY vakációra lett küldve. Gondolom ez is azt erősíti meg, hogy aki Casualon csal az bizony MM-en is fog. -
perecKING
senior tag
válasz
bbdzyx #48319 üzenetére
Na ezek utan nem tudom hova mennyek!
Az esea a valodi anti cheat miatt szimpatikus. Jo ott solozni?Foleg mivel ma is lecsalta a nyomorek ellen. Kb 10-1 re vezettunk d2 t-ben. Irtak hogy perec reported stb...
Irtam is, hogy valoban csalok mar par eve, de meg mindig nem buktam le!
Innentol kezdve a dragonball avataros paraszt wh-val minden korben lott 4! fraget!!!!444!!!14-16 ra buktuk. A hero-nak 120pontja es nem is emlekszem hany fragje lett(nagyon sok)
Szerk:
volt 100 oraja, de nem smurf volt csak siman csalt mikor szorult a hurok! Lassan bb LEM! -
perecKING
senior tag
válasz
bbdzyx #48046 üzenetére
Sokan panaszkodnak, hogy ledobta oket!
Nekem erzesre "nehezebb" lett. (LEM)
Realisabbak a raknok? Elmult 10MM-bol 5 lett dontetlen. A random csapatokban sincs nagy elteres, mindenki hasonloan alakit frag szinten(ha nincs derankolo).
Kivetel ez alol a tegnap ellenfelkent kapott magyar premade trainen. Nagyon elvertek a kis random bandankat.Elivedelmezomsesterbe
korabban ugy dobott fel, hogy konkretan porra lottem a Lem-et. Most meg rendesen vakarom a buksit.
-
GabN73
addikt
válasz
bbdzyx #48046 üzenetére
Én meg múlthéten (vagy előtte) kis kihagyás után rápróbáltam a játékra, lembe dobott, 1 vereség, majd nyerünk 16-0-ra, aztán 16-6-ra és ledob le-be...
Holnap végre lesz gépem amin élvezhetőbb lesz a játék, ha 30-15 fps-el, kanapéról játszva eljutottam majdnem supremig, akkor most global a cél
-
phenomHUN
senior tag
válasz
bbdzyx #48046 üzenetére
Ez a rank-rendszer egy vicc, ~2 év kihagyás után a hétvégén újra leültem a játék elé, lvl3 és első mm: sasba tett egyből. Nem is ezzel lenne a gond, anno LEM rangon voltam (asztali gépről, premade csapattal). DE a jelenlegi nagy gaming rig egy laptop, amin örülök amikor 50 fps-sel fut a játék, egérpad híján újságon toltam, szó szerint célozni nem tudtam. Az a pár ranked amit játszottam a hasonló rangon lévők ellen, valami gyalázatosan gyenge ellenfelekkel dobott össze a játék, még így is top fragger voltam. Az ellenfelek kb. a néhai silver 2-őből kerültek ki. Ez mi ha nem gyalázat?!
-
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #47679 üzenetére
tőled megint valami ilyenre számítottam, érdemi válasz zéró, de kötekedés megy
pr1mzejEE értette meg legjobban a megrökönyödésem okát a szerepléseik színvonalán. Tényleg a vásárlásaik, a csapatjáték hiánya, a döntésképtelenség etc amiken mindig kiakadok a női meccseken.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bbdzyx #47679 üzenetére
Tán te is cod-os vagy? Ott volt menő ez az 1v1. Illetve a gyerekek körében.
Mindig szánakozva olvasom az ilyen "gyere 1v1-be".Az 1v1 arról szól, hogy ki tud jobban kempelni. Természetesen számít a lövés is, de bakker nem erről szól a Sztrájkoló Kántor.
Egyedül a szemtől szembe lövöldözésnél hasznos az 1v1-ben szerzett tudás, de az meg nem lételeme a meccseknek. Ha nem tudod szemtől szembe, akkor hátába kerülsz / oldalba lövöd / egyszerre ketten lövitek / le sem kell lőnöd.
Scream nem lő rosszul. 1v1 mapokon is elég jó, viszont közel sincs ott a top10 csgo játékos listán. Top10...meh top20 sincs az meg...sőt.
Ne menjünk külföldre. Magyar rendkívül jó aimmal rendelkező player: bodito. Mégsem lesz ott soha egyik top magyar csapatban sem huzamosabban, mert nincs esze a játékhoz. Annyira fingja sincs arról, hogy mi folyik körülötte, hogy az óborzalom. Lőni tud és ennyi. Egy bizonyos szint felett ez már nem elég.
-
szebe
addikt
válasz
bbdzyx #47464 üzenetére
get rekt m9 (lehet hangos lesz picit)
-
membrandj
nagyúr
válasz
bbdzyx #47352 üzenetére
Na megnéztem. 1.57 a játékban az érzékenység és 1280 a dpi az egéren.
1 alá vegyem vagy mi?Ahogy néztem a táblázatot a többségnek 2 közelében van.
Win-ben is ezt használom,de gombbal állítható sensek vannak,így nem probléma, ha a cs miatt kattintanom kell egyet.alexy92
Na ezt nem igazán értem.
Ezeket hol állítod? in game? -
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx #45798 üzenetére
Hát én az ellenkezőjét vettem észre. Low-on konkrétan nincs árnyék egyáltalán, ami a sarkokat tartva sokszor elég jól jön. D2-n pl. hosszú ajtók között, vagy shortot tartva az árnyékot időben lereagálva gyönyörű prefire-t lehet tolni, ami megfelelő reakcióidővel instant fejes, amint belép az ellen.
Plusz amit tapasztaltam, hogy (legalábbis nekem) a minden low, árnyék high beállítás mellett automatikusan visszarakja a játék az árnyékot is low-ra egy idő után, amin egy írásvédetté tevés segít csak.
-
Lackki
őstag
válasz
bbdzyx #45503 üzenetére
Dehogynem... saját pénzből... azt írtam hogy addig mi a f*szomat használjak? gyári hibás termék és még én fizessek postára? ja és még írták, hogy 1-2 hónap lehet mire küldenek egy újat, mert költöznek.
Aug 18-án nyitottam a ticketet, 30-án már elfogadták a panaszom. Azóta vártam egy normális reagálásra, nem csak autoüzikre. De most vmi "IT-ADMIN" üzent a kupon kóddal."Once again, please be advised that this coupon can be applied to the purchase of any product(s) that are in stock. This means that you can choose to upgrade to a newer model or use this as an opportunity to order additional products with free shipping!"
-
Lackki
őstag
válasz
bbdzyx #44267 üzenetére
nem értem miért baj az ha vki streamel és kevesen nézik... vhol el kell kezdeni mindenkinek.
Engem pl ismerősök kértek meg először, hogy streameljem ahogy szimezem (akkor még nem volt a steames broadcast)Ebbe ne kössünk már bele, hogy ki mit hogyan és mikor csinál, mert semmi értelme. Annak sincs értelme, ha mindig leszólsz vkit, hogy csak 4en néznek és minek pazarlod az erőforrásod.
Béke és szeretet!
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bbdzyx #44267 üzenetére
Most belenéztem a mai streamjébe és semmi gáz nincs vele, egyedül az össze vissza fókuszáló webcam. Bár az is csak az elején csinálta.
A játékával sincs baj. Infózik, a csapattal próbál mozogni (legalábbis abban a pár percben amíg én néztem).
Egyébként sem kell mindenkinek magas szinten játszani, aki streamel. Hisz a streamelés a szórakoztatásról szól, nem pedig a vér profizmusról.
A srác lazán adja elő magát. -
Vismajor01
addikt
válasz
bbdzyx #44236 üzenetére
Esküszöm ezt a témát tovább fogom vinni. Valami lanon összeszedek 10 gépet változó fpsekkel(direkt viszek vmi szart is!) és mindegyik elé ültetek le pléjereket.
Szerintem akkora körbelövés lenne "fps tippelésben" hogy kidőlne a ház oldala.Jól mondta a linkelt fórumban az egyik srác, 100 emberből 100 tutira mondja, hogy a pepsi vagy a coca a jobb, de ha megkóstoltatod velük kurvára nem találják el a különbséget konzekvensen
-
mepet
addikt
válasz
bbdzyx #42919 üzenetére
nincsmit
fú ez az esl 1on1 ladderesdi bejön rendesen, jöhetnek a kihívások! -
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #42149 üzenetére
reméltem, hogy már rég éhenhaltál a barlangod mélyén, te büdös troll szörnyeteg.
tényleg nem értem itteni "pályafutásod". Ennyi, néha beböfögsz valamit aztán napokig csönd? Ezért kár koptatnod a billentyűzetet...
MurdR: köszi, akkor valószínű méretre is jó lehet. Egy ideje gondolkozok rajta, hogy próbát teszek vele egyszer egérváltáskor
Lackki épp mintha a régebbi microsoftos egerem látnám, a bluetrackes csoda ugyanígy nézett ki hamar, gyanítom ugyanaz az anyaghasználat
-
-
-
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #40049 üzenetére
és te hányszor fogsz érvelés nélkül beszólni, csak mert te vagy az arc?
nem érdekel tetszik e, de van pofám elmondani a véleményem. Jobb hatszázszor kitárgyalni jaj milyen egerem legyen, milyen beállításokkal? Szoktam én erre morogni, pedig nem érdekel? Jó ideje már nem foglalkozok vele.
vzsryl, ki hogy látja. Ha te így érzed jól magad, hajrá.
Xero: csodálom, azt hittem egész légiód van innen akik kísérnek mindig
main accos fentebbin is sok agyhalottat ad be random MMben csapattársnak, vagy ez elmúlik?
-
-
-
-
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #35223 üzenetére
Hát, ezek szerint azt láttad csak, hogy "vitázom" de el nem olvastad az írásaimat. Ha megtetted volna, nem lenne ez a felháborodás a részedről, mivel szerintem eléggé hosszan kifejtettem, mi bajom van azzal amit hangoztat.
egyébként az is poén, hogy a 40-50 meccsen játszott emberek mondják meg a frankót, mikor ennyi meccs közt aztán még nagyon nem tapasztalták meg a random játék szépségeit, de hát, jólvan.
-
Mezcal
addikt
válasz
bbdzyx #35220 üzenetére
Azon nem gondolkoztál el, hogy erre a rangra elég a skilled?
Az a gond, hogy ez még nem derült ki, ugyanis random ellenfelekkel és társakkal totál lutri, hogy melyikbe kerülök, márpedig legtöbbször idiótákhoz tesz be. Volt olyan meccsem több is, amikor több pontom volt a vesztes oldalon, mint a győztes csapat legjobbjának. Lehet, hogy én vagy a nagyon peches ezen a téren, de ez azért van, mert így lutri az egész játék. -
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #35220 üzenetére
Csak suttyomban szólok, hogy a kolléga lépett is két szintet igen gyorsan ezalatt az idő alatt.
Valamint voltunk 5en néhány meccs erejéig, aztán hopp 3 személy ilyen olyan gondok miatt már nincs úgy gépnél, szóval ketten próbálgatunk változó szerencsével játszogatni perpillanat.
-
sikalisk
tag
válasz
bbdzyx #35043 üzenetére
Nyilván, sokat, nekem most volt egy meccs, amiben alig lőttem valamit, 3:14-re vezetett az ellenfél, pedig a társaim teljesen lelkesen játszottak, én meg rageltem (csak úgy magamban), aztán összekaptam magam, elkezdtem koncentrálni, minden kör elején lelkesítettem a csapatot - és a végén 15:15-re zártunk, utolsóról feljöttem első helyre, de egyébként belőtték a többiek is.
Másik accommal meg két meccsel visszadobot seriffbe, mert nem lőttem szart se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged