- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
ReFleXx #63532 üzenetére
Engem többször utolért. De az évek alatt felhalmoztam egy mindenféle telepítőt tartalmazó 100+ gigás backup mappát, vettem egy dedikált pendriveot, amin csak windowst tárolok és az első ilyen, vagy ehhez hasonló win megboruláskor nyomom a format c-t és egy óra múlva élvezem a friss rendszert.
Előtte meg órákat/napokat tököltem hibakereséssel, ami 80%-ban alig vezetett eredményre.
Kevésbé radikális módszer, ha csak a Steamet pucolod le mindenestől. Nekem egy darab játékkal az sem egy nagy művelet.
-
kretenallat
senior tag
válasz
ReFleXx #63519 üzenetére
jó a dust, jó a dust, de milyen jó lenne már valami más.
örülök, hogy a prodigy másoknak is hiányzik, szívesen látnám viszont, természetesen kellő fejlesztésekkel.
az infernó is visszakerülhetne a map poolba.amőgy így a major alatt elgondolkodtam a dropokon és jó lenne, ha kiadnának valami új kollekciókat a pályákhoz, ami egy kicsit egységesítené a bennük található skinek színvonalát, mert a cbble erősen kilóg a sorból felfelé és az overpass meg a cache kivételével a maradék meg hulladék.
jó lenne olyan gyűjtemény az egyes pályákhoz, ami kb a cache-overpass színvonalon van, mert ha mind cbble szint lenne, az kb tönkrevághatná a gazdaságot. legyen benne pár elfogadható skin, nem feltétlen a legjobbak, meg a csúcson vagy 2 jó fegyver, ami kellőképpen ritka is (rózsaszín pl)
-
had423
aktív tag
válasz
ReFleXx #63283 üzenetére
Köszi a linket, most látom először a kört. Pure mind game volt ez oloftól. Tier 1-2-be azért többször látom, hogy baitelnek.
Mert ha számít is rá a t, hogy a ct fakelt csak smokeban, még akkor is nyerhet a ct ha jól facel. Ha meg egyáltalán nem számít rá a t, csak túrja a füstöt amiből már kisétált a ct rég, akkor az már easy kill.
1v1 retake szituban egy ct smoke-kal, esélyesebb mint a t. Nem volt ez annyira rossz play Gla1vetől. Biztosra ment azzal a pozival, aztán amikor hallotta a füstöt, akkor feldobott egy érmét. Ennyit lehet csinálni ilyenkor. -
Lmh
őstag
válasz
ReFleXx #63283 üzenetére
Mindig meglep, hogy milyen agresszív itt a társaság....milyen hülyeséget?
Virtus pronak szurkolok. Astralis nekem is kezd szimpi lenni, de egyelőre majdnem semlegesek nekem. Sk kicsit ellenszenves. Szóval ha Astralis-SK döntő lesz akkor nekem nem lesz annyira emocionális a döntő. Ennyi. Erre akartam utalni. De bocs, h fórumozok.ui: jah vagy a csalós hülyéskedésre gondoltál? bocs, vicceltem csak. ilyen irónikusan, szarkasztikusan...többet ilyet sem teszek itt.
Fura hely ez.
-
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #62993 üzenetére
Nah hát ezaz, hogy kb az emberek 90% őket rakta be 0-3-ra pickembe, de én nem. Sőt, még raktam is rájuk egy ojrót és már dörzsöltem a tenyerem félidőben, hogy micsoda fordulat, pickemben mindenki rektelődik nem csak flipside miatt, de optic kiesése miatt is... Nekik össze kell veszni és el kell idegeskedni az egészet.
-
-
-
langward
tag
válasz
ReFleXx #62495 üzenetére
136 accom volt konkrétan
ismerem a trükköket
http://www.counter-strike.hu/content/2006/02/15/Steam_account_lopasok ctrl +f : langward
-
expander
senior tag
válasz
ReFleXx #62493 üzenetére
+1
valoszinuleg vagy valami egesz nagy dolog folyik a hatterben, es csepegtetni sem akarnak a kozossegnek belole egyelore, vagy halott a jatek... (amit nem feltetlenul gondolnek, viszont nem is ertem, hogy egy havi ~10millios kozosseghez nem lehet felvenni +2 embert, aki napi 8oraban a redditet olvasna, es levagna 1-2 letrabol par centit???)
-
lemusz
addikt
-
strynox
tag
-
válasz
ReFleXx #62110 üzenetére
Lol, nekem arra jó volt hogy az évek alatt összegyűlt szemetet ,- értem ez alatt a nonfoil player kártyákat, sosem használt fegyverskineket összességében mindent amik nem lettek értékesek az évek alatt - , beleszórtam, és 11 kulcs-ra beváltottam, főképp glove kulcsokra utaztam.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
ReFleXx #62087 üzenetére
DP vs G2 meccsen mi volt? Utolsó map wtf
Illetve a Pride vs Godsent eredménye csudálatos'!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
ReFleXx #61900 üzenetére
Ez sajnos nem igaz, mert a monitoromat még vásárláskor bemérettem, és nagyon jó az input lagja..
Valamint eddig monitoron játszottam CS:GO-t minden nap, csak most élvezkedtem karácsonykor a nagy tv-n
Minden játéknál jó, de a CS:GO-nál valami bekavart...
Lehet újra kell tennem a WIN-t.... -
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #61662 üzenetére
Jó vissza nézni/hallgatni ezeket, ez azután lehetett hogy kigyógyultam a két hétig tartó lázamból (snow szerint aids volt) mert még lehetett hallani egy elég csúnya eldugult orrhangot. Mindenesetre szófosást kaptam, mert örültem hogy ismét bírok beszélni. Azt meg legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy 4 évnyi cs:go és 4 ezer óra játék után, majd pont egy snow fog nekem tanítani valamit.
-
gtamate2
veterán
válasz
ReFleXx #61662 üzenetére
Mit ne mondjak, volt beszekedés
(#61661) ben: Simán összejöhet pedig, csak sok kell belőle, nem pedig pár mint a bravobol. Én a winter offensive casekből vettem a késem.
(#61663) core2: A Libraryban kattints a CSGO-ra,/jobb egérgomb -> properties -> local files -> Verify integrity game cache
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged