- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyx89
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #41770 üzenetére
Azt megmondanátok , hogy ha egy félautomatában marad egy golyó , és tárat cserélek miért rántja újra (mivel maradt egy golyó az elsütő szerkezetben nem kéne ) ?
Vagy az M4A4 pl miért csak félautomata ?
Vagy az mp7 ami szintén zenész ?
Sőt , amikor egy méteren spreadel az AK 2 métert, az mi ?
szrk.: sőt , vörösödik a fal de a hitreg nem számolja a találatom...(220-230 fps és 30-35 ping mellet )
-
-
gtamate2
veterán
válasz
Micsurin #41687 üzenetére
+1 a p2000-re, Ha jönnek ellened mondjuk ketten akkor kellő tűzerővel tudsz visszalőni és akár kettőt is belőhetsz, az usp-vel pedig mozgás közben szinte lehetetlen pontosan fejeket lőni, testre pedig a p2000 sokkal jobb szerintem.
Szerintem akkor érdemes az uspt használni ha nagyon a seggeden ülős vagy és bírsz kivárni egy helyben.
Az pedig hogy az usp is simán ki szokott fogyni mert rohadt kevés a 36 golyó még egy negatívum. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Micsurin #41689 üzenetére
Usp jobb. Hallkabb, nehéz behatárolni honnan lőnek. Én a silencereseket preferálom inkább. Igaz kevesebb az ammo de ha pontosabban lősz akkor meg tök mind1 sztem. De amúgy ha lenne m4re vagy p2kra skinem akk azt használnám persze csak ha a silenceresre nem lenne skin
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Micsurin #41589 üzenetére
Tavaly amikor elkezdtem tradelni, akkor egy közös pajtásunk szintén elkezdte, mert látta, hogy van benne pénz. Akkor egy M4 asiimovot el akart adni, és előre átküldte egy mohácsi kisgyereknek. De az utalás helyett törölte és blokkolta a pajtinkat. Ezt még akkor elmondta TS-en. Xero meg ráírt a steames falára, hogy ha nem adja vissza az asiimovot, akkor neki nem kerül semmibe a benzin és lehet tesz egy kört Mohács felé. Akkor a kis köcsög 1 percen belül felvette Xero-t, és azonnal átküldte neki az asiimovto, csak ne bántsa. Xero meg visszaadta a haverunknak. Ennyi.
(#41594) Rabbit96: Hogy beletraffáltam. Kérek egy kockacukrot.
-
lemusz
addikt
válasz
Micsurin #41564 üzenetére
Nem tudod, hogy ki az a Xero?
Az árnyékvilágban rejtőzködő hős. Ártatlan kifosztottak védelmezője. Állítólag francia idegenlégiós is volt. Kulcsszavai: Megtalálni, kiiktatni. Más különben biznisznek se rossz egy ilyen... bankszámlaszám és név van. Ebből ki lehet indulni. Felkutatni és addig verni apját kölykét, amíg nem beszélnek hol vannak a milliók! Ha időközben elköltötték, akkor téglazsákot a lábukra és be a Dunába...
-
-
marcusa
addikt
válasz
Micsurin #41432 üzenetére
Mi úgy szoktuk T oldalon, hogy ha az első kört veszítjük, de letettük a c4-et, akkor full eco a második körben, és a harmadikban meg tudjuk venni a teljes szettet, ha veszítjük az elsőt és nem tettünk bombát, akkor vesszük a második körben amit tudunk, tec-9 + kevó, vagy ha öltél is, akkor mac-10 + kevó, mert ha veszíted a második kört is, akkor a harmadikban se így, se úgy nem tudod venni a nagyot.
Bár ugye ez csak csapatban működik, ahol mindenki így csinálja. -
gtamate2
veterán
válasz
Micsurin #41409 üzenetére
Én régen nagy a4-es voltam, aztán végül én is áttértem az A1-re. A 20 golyó amit nagyon nehéz beosztanom, szinte egy kill után töltenék, ez a4-nél ugye jobb. Amúgy pályafüggő, pl. nukera az a4-et szoktam betenni még mindig.
Próbáld ki mindkettőt pár MM erejéig aztán dönts utána, de a profik 90%-a is az a1-et használja. -
-
válasz
Micsurin #41281 üzenetére
Rengeteg cobble esett, szerintem többszöröse mint eddig. Ugyanis az lehet emögött hogy a Volvo nem jár jól azzal ha ilyen kevés dlore van a piacon,amiből neki egy deka haszna sincs pl egy opskins cserebere vagy real money bizniszből.De az is lehet hogy tévedek,és leszarják azt a pár darabszor 1400 dollárt ami a userek között kering.
-
freeknight
őstag
válasz
Micsurin #41285 üzenetére
Eleve most csak 25 euró egy cobble (megy még lentebb is, mert ha jól láttam lesz még a döntőben pálya, a döntőben meg mindig 2-3-szor annyi ládát dob, mint általában), meg abból a 25 euróból még Gaben bácsinak is le kell adózni
Úgyhogy max csak egy bs asi jön ki belőle, az meg nem túl szép.
-
-
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #41218 üzenetére
hát VP ilyen tenger jellegű csapat, hol nagyon gyéren megy nekik, hol félisten mód. (tudom minden csapatnál így van ez de náluk jobban másnál ezt még nem vettem észre). Most utóbbiban vannak, és igen mozgásra stb jobbak most, érezni. fnatic olyan bizonytalan volt végig kb első-második mapon, VPnél pedig van bőven önbizalom most. Érdekes lesz de sajna VP érzésű nekem ez a harmadik map. Akkor viszont már nyerjék meg ők az egészet részemről.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Micsurin #41128 üzenetére
inkább itt ezzel: Case Opening Simulator
én tegnap ezzel szórakoztam, 602 breakout ládát nyittattam ki vele háttérben amíg ment a stream+gameltem. A legjobb volt egy statrakos cyrex m4.
Elköltve valami ~1500$, jött belőle vissza a negyede kb.
De mondjuk a 601. ládánál amikor meg akartam állítani, hogy menjek aludni, akkor megállt a butterfly knife után a negeven, szóval teljesen reális
-
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #41128 üzenetére
röviden? mint egy kaparós sorsjegy. KB 1% ban tényleg értelmeset nyitsz, többi kb 5 centet ér darabonként. Itt amiket látsz beírást nem releváns, hogy valaki hű stattrak cyrexet nyitott és kést és anyámkínja, mert a millió másik nyitásról mikor kutyafülét kapnak, nincs bejegyzés
Szóval nagyon pici az esélye, mint hogy kaparóssal százetreket-milliókat nyerj.
-
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #41073 üzenetére
most nagyon nem megy nekik ez az infi, nem is bánom, buszozás miatt nem tudtam tételni, kicsit tettem volna rájuk miért ne alapon (VPt nem annyira kedvelem mert kb leghullámzóbb teljesítményű csapat), így ez a kis tét megmenekült
inkább teszek egy nagyon kis takarító tétet LG-re, fnaticra 90% fölött (sem más csapatra) soha nem megyek
-
-
MarioAna
senior tag
válasz
Micsurin #40971 üzenetére
Ha van bloodhound passod, akkor minden héten az első szintlépésnél (az új rangrendszerben) egy garantált drop (az új kollekciókból való ládákból "Operation Bloodhound exclusive weapon collections: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, and Chop Shop" - tehát elvileg Dragon Loret is adhat Gaben
)
Ezen kívül heti 2 láda (én szinte minden héten kaptam Falchion ládát is, szerintem ez is biztosított a passal).
+még egy skin is be szokott sikerülni.
Ezek alapján 2láda+2skin / hét.Szerda reggel?
8-kor nullázódik a heti limiter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged